Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yok canım hamilelikte bi zararı yok çümkü ben doktora sordum

funkecim ben de 34 yaşındayım ve daha yeni denemeye başladık. bu benim 2. ayım. sen ne zamandır deniyosun?

ama hala gebe kalamayı deniyorsan spermlere zararı var cnm

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ne gibi zararları var ya offf ama yaa ama benim arkadaşım 8 yıl korundu 5 ay olmadı sonra o da benim gibi ftil kullandı ve o ay hamile kaldı

peki kızlar sizce bu ağrı neden uff yazarken bile zor yazıyorum böyle sağ tarafımda sanki böyle içirden vuruyorlarmış gibi şu an aynı regl olcakmışım gibi ama daha 12 gün var reglime

bence de yumurtlama günü olabilir bu aralar sıkı çalışın :)) bir de sıcaklar dengemizi bozdu galiba hepimiz bi garibiz bu ay

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ne gibi zararları var ya offf ama yaa ama benim arkadaşım 8 yıl korundu 5 ay olmadı sonra o da benim gibi ftil kullandı ve o ay hamile kaldı

canım gene tabiki hiçbirimiz dr. değiliz hepimiz duyduğumuz okuduğumuz yaşadığımız şeyleri anlatıyoruz reçeteyi oku..olmadı dr.ye sor ..ben akıntı için ilaç kulladığım ay adetim 4 gün gecikti yumurtlama tarihim kaydı ve o enfeksiyonu sökerken ağrım oldu

canım akıntı enfeksiyon mu oluyor peki akıntı hamile kalmaya engel mi yaa bende umutlanmıştım belki hamile olabilirim diye yani sence ağrım bundan mıdır diyorsun ama ben zaten ftili kullanalı yarın 2 hafta olucak ve ve ftili kullandıktan 2- 3 gün sonra attım sanıyorum

akıntın fizyolojik yani yumurtlama ile yada yumurtlamadan önceki akıntı değilse enfeksiyon olma ihtimali yüksek..kokusu rengi vs..gb şeyler var bu sitede de akıntı ile ilgili forumlar var..ama enfeksiyon ile hamile kalınmaz diye bişey yok sadece olmazsa hayliyle daha sağlıklı olur canım.. .enfeksiyon erken teşhisi iyi çünkü iltihapa dönüştürebiliyor diye biliyorum..
genelde 5-7 günde temizlenir benim 7 günlüktü ilacım 5. gün farkettim ki temizlendim.. ama işde kimyasallar bazen süreçleri değiştiriyor ...yani yumurtalama ve adet sirklusünü sen hamile kalamazsın demek çok yanlış canım inşallah hamişsindir..2 hafta oldukça uzun süre tedavi için şu an yumurtlama dönemindeysen değerlendir ama ilşkiden sonra yada önce fitil koyma kimyasallar sperm kalitesini düşürebilir haa zaten adetine yakın bi dönemdeysen bence sen adetininden birkaç gün öncesinde bir kan tahlili yaptır ki için rahat etsin....

evet yaa ben de bu gün deli oldum yazılanları bile okuyamadım. ee neyse. senden naber yaptırmışsın aşılamanı kanaman varmış doktora sordun mu neden die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…