bende de o ağrılar olmuştu doktor yumurtlama günlerinde olur dedi halbuki netten günümü hesapladığımda o günler çıkmıo yumurtlama günüm.doktor banada o fitillerden verdi accaba hamilelikte zararı varmı o fitillerin bilen arkadaş varmı?
arkadaşlar fitil dediğiniz vaginal kremmi sırıngaya çekilen?
TATLI BELA üzülme bak benimde şu an için belirsizliğini korumaya devam ediyor. Rabbim ne zaman uygun görürse bebişlerimiz olacak. Hem daha gençsin, ben 32 yaşındayım... Takma kafana çok fazla... hayatın akışına bırakmalısın... Hayatımızda yaşayacağımız günlerimizden birinde allah sağlık versinde bebişlerimizi görmemizi nasip eylesin... :1rolleyes:
yok canım hamilelikte bi zararı yok çümkü ben doktora sordum
hayır canım böye küçük sabun parçası gibi düşün vajnaya yerleştiyorsun
ama hala gebe kalamayı deniyorsan spermlere zararı var cnm
bence de yumurtlama günü olabilir bu aralar sıkı çalışın :)) bir de sıcaklar dengemizi bozdu galiba hepimiz bi garibiz bu ay
hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ne gibi zararları var ya offf ama yaa ama benim arkadaşım 8 yıl korundu 5 ay olmadı sonra o da benim gibi ftil kullandı ve o ay hamile kaldı
canım gene tabiki hiçbirimiz dr. değiliz hepimiz duyduğumuz okuduğumuz yaşadığımız şeyleri anlatıyoruz reçeteyi oku..olmadı dr.ye sor ..ben akıntı için ilaç kulladığım ay adetim 4 gün gecikti yumurtlama tarihim kaydı ve o enfeksiyonu sökerken ağrım oldu
canım akıntı enfeksiyon mu oluyor peki akıntı hamile kalmaya engel mi yaa bende umutlanmıştım belki hamile olabilirim diye yani sence ağrım bundan mıdır diyorsun ama ben zaten ftili kullanalı yarın 2 hafta olucak ve ve ftili kullandıktan 2- 3 gün sonra attım sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?