kızlaaar hamileymişim dün kan testi yaptırdı beta hcg 2362,5 çıktı 5 haftalık dediler yaaaa çok güzel bişe buuu
Sagol canim. Benim tiroid hormonlari az calisiyor ve tiroidde genisleme ve icinde 2 tane nodul var. Her 6 ayda bir ultrasona giriyorum ve kimyasal bi ilac veriyorlar damardan sonra bi aletle bakiyorlar nodulleri gormek icin. Her 2 ayda bir kan testi istiyor doktor cikan degere gore ilacin dozunu belirliyor. Uff karisik iste baya. Doktor senin seviyendeki tiroid hastalarini etkilemez diyor hamilelik icin ama her zaman ufakta olsa bi ihtimal var diye ekliyor.
rockwell,doğa,gülsü,cici anne ordamısınızzzzzzzzz[/KIZLAR MORALIM COOOOOOOOOOOOOOKKK BOZUK YAAAA senağlama YINE NEGATIF SONUC YAAAAAAAAA
arkadasim gecmis olsun. sikma canini daha cok yeni ya. ya benim gibi 3 yildir ugrasiyo ve olmuyo olsaydin. napcan herseyin muhakkak bi zamani vardir. demek senin icin daha zamani gelmemis. bi dahaki aya artik. hem dr bisey olmadiginida soyledi ise merak etme. calismaya devam:teytey:
canım folic plus adı altında folik asite başladım fiyatı 8 240 ytl,birde folbiol var onun da fiyatı 1 milyon şimdi hangisi daha etkili sence birinin fiyatı pahalı birinin fiyatı da düşük oranda.ucuz etin yahnisi etkili olmaz değilmi zaten dünyada 1 numaraymış folic plus markası,sen içiyomusun
Ya aslinda bende duydum folik asiti bende baslamak istiyorum ama tiroid ilaciyla beraber alinirmi bilmiyorum bu ayki randevumda doktora sorcam ve tamam derse hemen baslicam. Pahali olan her zaman daha iyidir:) Sen doktoruna sordunmu iceyimmi diye? cunku onun belli bi mg'i oluyormus. 400 mg galiba emin degilim.
merhaba sekerlerim nasilsinz beni sorarsiniz iyiyim.kardelencim üzülme neyapalim bidaki aya artik
beklicez.........
tabi canım sordum günde 3 tane al dedi ben hepsini bir öğünde alıyorum yani 3 ünü birlikte alabilirsin dedi doktor.hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazımmış folic asidi zaten o vitamin tiroid sorunuyla bi alakası yok sanırım ama sen yine de bi sor
merhaba sekerlerim nasilsinz beni sorarsiniz iyiyim.kardelencim üzülme neyapalim bidaki aya artik
beklicez.........
arkadasim gecmis olsun. sikma canini daha cok yeni ya. ya benim gibi 3 yildir ugrasiyo ve olmuyo olsaydin. napcan herseyin muhakkak bi zamani vardir. demek senin icin daha zamani gelmemis. bi dahaki aya artik. hem dr bisey olmadiginida soyledi ise merak etme. calismaya devam:teytey:
florida ben değilim canım negatif çıkan o cici annenin mesajı karıştırdın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?