Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Agir spor degil neyseki. Pilates. Burda simdi bunu moda cikarmislar. Burdakiler hopluyo zipliyo, bisiklete biniyor yinede masallah turp gibi bebekleri oluyor o yuzden bende pek dert etmicem ya bebek varsa diye. Bi arkadasin doktoru bebegin tutuncagi varsa ne yaparsan yap tutunur zaten demis.

tabi ki öyle ama sen yine de dikkat et.o bebek dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten rabbim onu korur.

Bende Agustosta geliyorum izmire. Soyle guzel bi doktora gitcem vallahi. Guzelce baksin yumurtlama oluyo mu olmuyomu biseyler soylesin.

tabi canım ben gebelik için yumurtlama takibi yaptırdım doktor bana ultrasonla baktı çok güzel bi yumurtan var dedi ama daha tam olgunlaşmamıştı geçen cumartesi günü gittim o takibin ertesi sabahı bilişki oldu hani yumurta 24 saat canlı kalıyo ya risk yüksekken yaptık bakalım hayırlısı inşallah kalırım bide hormonlarıma baktı kan tahlilinden çok iyi hormon tahlilin dedi hormon derken neyi kastediyo biliyonmu canım(kan tahlilinden baktı hormonlarıma)

hormon derken tiroidlere bakiyorlar sanirim. Seninki guzel cikmis iyi sevindim. Bende tiroid bozuklugu var. Biraz o yuzden supheleniyorum hamile kalmamami ona yoruyorum. Ilac kullaniyorum surekli her gun 1 tane. Insallah senin tutar bu ay. Bu kadar takiple olmasi lazim artik :)

canım sağol inşallah olur.tiroid sorunu gebeliği etkilediğini daha yeni öğrendim.nasıl bişey bu ya inşallah iyileşirsin canım Allah büyüktür inşallah hamile kalırız ikimizde sıkma canını hani derler ya afedersin kıçınıda yırtsan Allah vermedikten sonra vermiyo rabbim ama sen istemesende o bi şekilde dünyaya geliyo Allahın işi işte.inşallah herşey hayırlısıyla birlikte gönlümüzce olur

canım folic plus adı altında folik asite başladım fiyatı 8 240 ytl,birde folbiol var onun da fiyatı 1 milyon şimdi hangisi daha etkili sence birinin fiyatı pahalı birinin fiyatı da düşük oranda.ucuz etin yahnisi etkili olmaz değilmi zaten dünyada 1 numaraymış folic plus markası,sen içiyomusun

Sagol canim. Benim tiroid hormonlari az calisiyor ve tiroidde genisleme ve icinde 2 tane nodul var. Her 6 ayda bir ultrasona giriyorum ve kimyasal bi ilac veriyorlar damardan sonra bi aletle bakiyorlar nodulleri gormek icin. Her 2 ayda bir kan testi istiyor doktor cikan degere gore ilacin dozunu belirliyor. Uff karisik iste baya. Doktor senin seviyendeki tiroid hastalarini etkilemez diyor hamilelik icin ama her zaman ufakta olsa bi ihtimal var diye ekliyor.

inşallah canım Allah şifa verir iyi olursun.gebeliğine inşallah etki etmez sıkma canını inşallah bebişin olur.

Ya aslinda bende duydum folik asiti bende baslamak istiyorum ama tiroid ilaciyla beraber alinirmi bilmiyorum bu ayki randevumda doktora sorcam ve tamam derse hemen baslicam. Pahali olan her zaman daha iyidir:) Sen doktoruna sordunmu iceyimmi diye? cunku onun belli bi mg'i oluyormus. 400 mg galiba emin degilim.

merhaba sekerlerim nasilsinz beni sorarsiniz iyiyim.kardelencim üzülme neyapalim bidaki aya artik
beklicez.........

tabi canım sordum günde 3 tane al dedi ben hepsini bir öğünde alıyorum yani 3 ünü birlikte alabilirsin dedi doktor.hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazımmış folic asidi zaten o vitamin tiroid sorunuyla bi alakası yok sanırım ama sen yine de bi sor

Evet canim ben sormadan icmem oyle seyler. Bide ulser var bende mideme zararli falan olur aman hee yerimseniben Benimde heryerim arizali tatlicadiarzu Butun bu hastaliklar varken bende bide bebek olursa iyidir :dance: Kilo durumun nasil canim? ben kiloluyum biraz. O da iyi degil aslinda.

amerikada olan arkadaslar icin feritilty blend diye bir vitamin var ben simdi onu kullaniyorum. baska ulkelerde varmi bilmiyorum. hem erkek hem kadin icin olani var. henuz bir ay oldu dolayisi ile ise yarayip yaramadigini soyleyemiycem. bide yaninda folikasit aliyorum insallah yanlis bisey yapmiyorumdur. GNC dukkanlarinda bulabilirsiniz tanesi $40.
denemek isteyenler icin haber vereyim dedim.

rockwell ben 60 kiloyum yani boyumla kilom orantılı fazla kilolu değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…