ben epidural anesteziyle yaptım aşılamamı alt tarfım tamamen uyuşuk geldim eve ilk kez eşimle ilişki yaşadım bir kaç kez ama uyuşukluk geçince olmadı yine kanma normalmiş bide ilk kez ilişki oldu sanırım ondanevet yaa ben de bu gün deli oldum yazılanları bile okuyamadım. ee neyse. senden naber yaptırmışsın aşılamanı kanaman varmış doktora sordun mu neden die
TATLI BELA'cım senin içinde dua edeceğim ben burada bebiş isteyen herkese dua ediyorum. Sende artık canını sıkmıyorsun yaşın var daha... Ben ne yapayım... Kendini şanslı saymalısın ve dediğim gibi akışına bırakmalısın... Meraklanma takıyor gibi görünsemde ben akışına bıraktım ama işte meraklanıyor insan...
Şimdi ben ayrıca size daha öncede aşağı yukarı bahsetmişimdir ama daha detaylı geçeyim ovulasyon hesaplamaları var biliyorsunuz. Ondan yaptım şimdi emin olmak için tekrar. Ve pembe pembe dahi gelse o günleri ilk gün olarak aldım. Bu hesaplama sonucunda diyor ki
Girdiğiniz verilere göre silkuslarınız yaklaşık 28 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz muhtemelen 24/07/2008 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 05/07/2008 ile ovulasyon gününüz olan 10/07/2008 arasındadır.
Şimdi ben eşimle 7 - 8/07/2008 tarihlerinde birlikte oldum... Şansım var görünüyor ama 3.deneme bu daha öncesinde de denk geldiğini hatırlıyorum ama olmamıştı... insan ne diyeceğini bilemiyor...:1rolleyes:
kızlar birşey sorucam:))))
şimdi benim regl tarihim 3 ağustos bügünde 26 temmuz. benim göğüslerimde bir şişkinlik başladı.. daha regl tarihimede var... anlamadım hamilemiyim diyorum ama umutlanmakta istemiyorum.. başkada bir belirti yok şuanda... ne dersiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?