Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet yaa ben de bu gün deli oldum yazılanları bile okuyamadım. ee neyse. senden naber yaptırmışsın aşılamanı kanaman varmış doktora sordun mu neden die
ben epidural anesteziyle yaptım aşılamamı alt tarfım tamamen uyuşuk geldim eve ilk kez eşimle ilişki yaşadım bir kaç kez ama uyuşukluk geçince olmadı yine kanma normalmiş bide ilk kez ilişki oldu sanırım ondan

canım beniiim hayırlı olsun. yani aslında seninki doğal yollarla olucak öyle mi? yani sperm yıkama falan diil mi? doğrudan ilişki yoluyla? bu arada böyle de olsa ilk kez ilişkiye girmiş olman da çok güzel bi şey bence, çook tebrik ediyorum a.s. inşallah bir gün anestezisiz de oluur

ankakuşu walla bende anlamadım aslında biraz açıklama bekliyordum ama yapmadı.sadece bebek yok dedi.biz 15ine kadar korunuoduk zaten
yani üstünden daha çok geçmedi.3 gün sonra hastalanmazsam onu aramamı söledi.ilaç verdi bana ama kullanmaya korkuyorum ya hamileysem diyorum.bebeğe zararı olur diye.olmaz dedi ama ben çok evhamım sanırım.beklicem 3 gün regli olursam kullanıcam.olmazsamda büyük ihtimalle bebektir.çünki benim şimdiye kadar reglim hiç gecikmedi.açık ve net bebek yok dedi görücez.benneyaptımki

kızlar birşey sorucam:))))
şimdi benim regl tarihim 3 ağustos bügünde 26 temmuz. benim göğüslerimde bir şişkinlik başladı.. daha regl tarihimede var... anlamadım hamilemiyim diyorum ama umutlanmakta istemiyorum.. başkada bir belirti yok şuanda... ne dersiniz????

Arkadaşlar bir arkadaşım jinekologdan öğrenmiş. "kadin her daim hamile kalabilir sadece bazi gunler daha uygundur istedigi korumayi da uygulasin hep risk var hicbisey güvenmemeli" yani ovulasyon günlerimi söylediğimde söyledi bunu arkadaşım jinekoloğu bunu söylemiş. Benim dönem yukardaki gibi ancak 1 Temmuz'da da birlikte olmuştum. Ve o dönem hastalığımın 5.günüydü. jinekolog hastalığın 4.ve 5.günleri de hamilelik için risk faktörü demiş olabilir demiş... ve bu her kadın için geçerliymiş... Benim kafam karıştı iyice...:1shok:

ve jinekoloğu bunu diyen arkadaşımın bir arkadaşı da aynı bu şekilde hamile kalmış. Yani hastalık döneminde... Ve doğurduğunu söyledi. Hastalık döneminde de hamile kalınabiliyormuş. Ama o zaman internetteki ovulasyon hesaplamaları yapan standart hesaplamalar o zaman yanlış oluyor bu durumda... :1shok:

Burda hamile kalmayı bekleyen herkesin Allah yüzünü güldürsün.

Canım, inşallah hamilesindir. Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir. Son ana kadar fazla ümitlenme çünkü hayal kırıklığına uğramak insan daha çok acı veriyor. Bunu ben her ay yaşıyorum .

Erken hamilelik ve Erken gebelik konusunda sitemizdeki en buyuk arsivdir....

ben defne aranıza yeni katıldım arkadaşlar 5 aydır evliyim sizlere bi sorum olacak en erken gebelik belirtisi nelerdir yaşayanlar varmı adetime bir hafta var daha

ben aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim benimde merak ettiğim şu anda korunmuyorum adetime daha bir hafta var hafifte olsa mide bulantsı ve baş dönmesi var sizce erken gebelik belirtileri nelerdir birisi cevap versin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…