Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

"Aralık ayında hamile kalmak isteyenler" konusunda bulabilirsin.

Belirtiler herkese göre değişir bende şuan sadece adet tarihimin geçmesini bekliyorum umarım bekleyenler hayırlısıyla güzel haber alırlar.

arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim.adet günüme iki gün var. bakalım ne olacak.bende hiç bir şey yok ama ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı. adet olurum diye düşünüyorum. cevabımı yazarım mutlaka.

merhaba kızlar çok takip ettim sizleri anca yazıyorum yardım edebilir misiniz?
sorum şu adetim normalde 6 gün sürer 3 günde bitince adetin bittiği gün doktora gittim dr. normal gebelikte yok yumurtlamışın yumurtan çatlamış dedi.anlamadım hiçbirşey yeni evli olduğum için pek bi bilgim yok da.
o gece biz ilişkiye girdik ve ben ondan bi kaç gün sonradan beri bi tuhaf oldum yorgunluk kasıklarda batmalar mide bulantısı falan idrar testi yaptım negatif çıktı.adetime daha 15 gün var zaten sizce hamile olabilir miyim?bu arada ilişkiden sonra da az bi kanama sonrasındadakahverengi lekelenmeler oldu.
önümüz yılbaşı malum böyle bi ihtimal olabilirse içki içmeyeceğim yardımcı olabilecek biri varmı??

Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum
Benim normalde adetten önce göğüslerim şişer ama adet olunca geçer. Bu ay adetten sonrada göğüslerimdeki dolgunluk ve hassasiyet geçmedi. Bir de karnımda ara ara kıpırtılar oluyor. daha önce pek yaşamadığım anlık bir kıpırtı.
Bu arada adetim bitel, 1 hafta oldu (20 Aralıkta adet oldum).
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

slm kızlar adete 3 gün var benim ve inanılmaz adet sancısı çekiyoruumm..
test yaptım ikinci çizgi silik ama belli yani.
kan testinin sonucunu bekliyorum ama sizce hamile miyim ben şimdi??

beta hcg 37,8 çıktı yani pozitif canlarım:) ama kese görünmez dedi dr 3 gün daha bekliyelim dedi. adetime 3 gün var da daha ben sizlerden çok okudum belirtileri şimdi kendi belirtilerimi sizinle paylaşayım,,
adetten 10 gün önce benim ilk belirtim mide yanması inanılmaz bi yanmaydı ve tok bile olsam kazınıyordu resmen midem ama birşey yiyesim gelmiyordu. halsizlik kolumu kaldırasım yoktu baş dönmesi bulantı oldu göğüslerim şişti çok bariz bir şekilde ve uçları sızladı ağrıdı
adete bir hafta kala kasıklarımda ağrı halsizlik yorgunluk oldu.
erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı.
2 gündür adet ağrısı çekiyorum resmen ama adete 5 gün varkenden başadı hiç böyle olmadığı için dikkatimi çekti
adetime 3 gün kala yani bugün silik çizgiyi gördüm kızlaarr yani böyle işte

Hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma inşallah
bnde yapıcam testte bugün benimde 3 gün gecti 7 sinde olmam gerekiyodu senin kaçı?

benim aralık 14ünde adet oldum sonra ocak 10 da bi damla kan geldi ama ben o gün antibiyotik igne vurundum hastaydım şimdi benim merak ettigim antibiyotik adeti keser mi bugün ayın 15 ve hala gelen giden yok ne olur yardım edin hamile gibi belirtilerimde var bir yorum yapın lütfen bu belirsizlik beni öldürecek

bn kesiyor diye biliyorum tatlım ama gene gelmesi lazımdı alla ala inş bebiş vrdır bşey olmamştır:)):2:

hayırlısı ama zaten hamile kalırsam hemen haber veririm antibiyotik kesmez agrı kesici keser diye biliyorum ama heycanlandım neyse artık bekleyelim bakalım genede fikri olan yardımcı olursa sevinirim yorumlarınızı bekliyorum

ben de aynı durumu yaşamıştım.O ay hiç adet olmadım, sadece 2 damla kahverengi akıntı oldu.Hamile de değildim. Sonra ki ay bayağı geldi ama kanamam.Gebeliği önlüyor antibiyotik bilgin olsun.BU ay ümitliyim bakalım , adet günüm bugün ama belirti falan yok. Haftaya kadar bekler test yaparım heralde.

yaşasın 5 haftalık hamileyim antibiyotik kesmemiş çok şükür bugün gittim keseyi gördüm allah
isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar inanın siz yazdıkça ben heyecanlanıyorum inşallah bebeğinizi kucağınıza alıp doyasıya koklarsınız.Bana gelince adetin 2 gün geçti göğüslerim akşamları daha çok olmak üzere çok hassas ve ağrılı,belim ağrıyor ve kasığıma tek taraflı sancı giriyor bide midem hazımsız idrar negatif çıkıyor.Birde sabah yaptığım idrar testini unutmuşum atmayı akşam işten gelince çift çizgi gördüm aca zaman geçince bozulurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…