Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ilk kez çift çizgiyi gördüğüm zaman çok şaşırmıştım kan testi yaptırdım 27 çıktı ve değer düğmeye başladı kimyasal gebelikmiş. diğer denediğimde hüsran. ama bu ay çift çizgiyi görmem bazı çalışmalar sonucu oldu daha kan testi yaptıramadım ama sizinle bunları paylaşmak istiyorum her ay bekleyipte çift çizgiyi göremeyenler belki bu yolları deneyerek hamile kalabilir diye düşündüm. ilk önce adetimin ilk gününden başlayarak saraçoğlunun incir kürünü uygulamaya başladım. eşim için ise harput pekmezi günde en az 2 kere ve 1 kerede çakşır çayı içirdim.adet bitiminden başlayarak hergün düzenli ilişkimize devam ettik bir sonraki adet dönemime 1 hafta kalana kadar. bu arada ben adet düzeni olan bir insanım yani yumurtlama günüm belli. son bir hafta içinde hamile kaldığımı test yapmadan anladım 3. hataya girdiğimde gözbebeklerim gözümün 4 te 3 ünü kaplayacak kadar büyüdü kirpiklerim karıştı iştahım açıldı. diğer belirtiler olur mu diye beklemeye başladım çünkü kimyasal gebelik geçirdiğim zaman göğüslerim aşırı büyümüştü iğne batırsan patlatacakmış gibi. adetime 4 gün varken göğüslerim şişmeye başladı ertesi gün göğüs ucum kararmaya başladı.ve bu gün ise bel ağrım başladı.bu arada ilişki bittikten sonra eşiniz hemen dışarıya çıkması 1-2 dk beklesin meni kaçağı çok oluyor sonra ayaklarınızdan havaya kaldırıp 1 dk kadar bekleyin ardından 2 yastığı kalçanızın altına koyup 30 dk yatın öyle bir ayarlayın ki bir daha o yataktan sabah kalkın.ben böyle yaptım yarın adet günüm %100 hamileyim demiyorum ama yumurta döllenmiş nihayetinde bir çok insanın bunu yaşamak istediğini okudum bir çok sayfada bende bunları yazmak istedim umarım faydasını görürsünüz

Sözvermiştim , verdiğin bilgiler umudumu artırdı, teşekkürler.Ben de polikistik over var. her şeyi denedim bu rahatsızlıktan kurtulmak için.Birkaç ay oldu pko olduğumu öğreneli.Dr. yumurtalıkta 5 cmlik kist olduğu için progestan diye bir ilaç verdi.Adtim 18 gün arayla oldu.Şimdi normal adetime 8 gün var.Ama kasıklarımda ağrı var.Adet dönemime yakın zamanlarda bu ağrıyı hiş yaşamazdım.Bir de bügün spor yaparken çok yorldum yarıda bıraktım.bir de arada bir başım dönüyor.8 gün çok uzun geliyor test yapmaya korkuyorum.Adetim geçse bile test yapamam herhalde.5 defa yaşadım bu negatif hayal kırıklığını.ağlamak istiyoruummmm(((((((

ben de geçen yıl üç kez kan, üç kez de idrar tahlili yaptım sonuç negatifti... inşl. bu yıl yaptığım ilk tahlilde pozitif sonuç alırım

benımde adetım 6 gun gectı halen adet olmadım 2 kere ıdrar testı yatım negatıf cıktı yarın kan testı yapacam ocagın son haftası kahverengı lekelenmem oldu bende o yuzden hamıle oldugumdan supelenıyorum ama ıdrarda cıkmadı bılmıyorum nolacak yarın gıdıp yaptıracam artık ne yapayım meraktan catlıyacam yoksa

Mrb arkadaslar bende bugün hamile oldugumu öğrendim adetime 2gun vardı ama dayanamayip test yaptım çift çizgiyi görünce cok şaşırdım sonra hemen başka bir markanın testini yaptım ondada sonuc ayniydi bulunduğum yerde bahat hospital vardı hemen esimle gidip kan testi yaptırdım öğleden sonra aldım sonuc 479 çıkmıştı suan 4-5 haftalık gebeyim dilerim hepinizin dileği gercek olur hepinize bol şanslar diliyorum tüm güzellikler sizinle olsun

canim yasadigin belirtiler nelerdir benimde adetim 2 gun gecikti ama yaptim dun cok silik cikti bugunde hicbirsey cikmadi ya kasiklarimda surekle kisa kisa agri bazen gidiklma gibi birsey var genital bolgemde karincalanma ama goguslerim dolgun fakat agri yok akintim var ve yuzum yaniyor cok bilemiyorum ne yapayim sasirdim yurt disindayim kan testide yaptiramiyorum sen ne gibi belirtiler yasadin anlatirsan biraz rahatlarim var yada yok derim bari

canim yasadigin belirtiler nelerdir benimde adetim 2 gun gecikti ama yaptim dun cok silik cikti bugunde hicbirsey cikmadi ya kasiklarimda surekle kisa kisa agri bazen gidiklma gibi birsey var genital bolgemde karincalanma ama goguslerim dolgun fakat agri yok akintim var ve yuzum yaniyor cok bilemiyorum ne yapayim sasirdim yurt disindayim kan testide yaptiramiyorum sen ne gibi belirtiler yasadin anlatirsan biraz rahatlarim var yada yok derim bari ha bide agzimin tadi cok tuhaf su bile tatsiz geliyor

selam benimde son adet tarihim 18 ocak, suan icin bebek dusunmuyorum, ovulasyon gununden sonra korunmadik..hamile degilim diye dusunuyorum ama dun göguslerimde dolgunluk , bugun bas agrim var bide cok susuyorum dudaklarim kuruyor..göguslerde hassasiyet var ama adet tarihi yaklasincada öyle oluyordu..cok suphelendim baya strese girdim

kızlar ben vajianama parmak sokarak anlıyorum gebemiyim yoksa adet olacağım diye hatta bu konu buraya bir kaç kez açılmıştı onaylayanda oldu onaylamayanda ama bi kaç ay denedikten sonra farkı sizde anlayabiliyorsunuz.
hatta öyle bi durumki eşim bile anlıyor rahmin aşağı inmiş dedi bana dün gece evet zaten adet olacağım şiştim dedim adetten sonra parmağınızı sokun boşluk var adet olacağınıza yakın parmağınızı sokun orda sert birşey var ama tabiki ya çok iyi parmaklarınızı yıkayın yada benim gibi eldivenle yapın bu işi

ya kizlar sabah kalkinca vucudum ates gibi yaniyor, göguslerimde yanma ve agri sonra geciyor..dun cok basim agridi adetime 9 gun var ..hamile miyim degilmiyim gerildim cokta istedigim bisey deil ama olursada hayir demem sadece tedirginim test yappsam belli olmaz ,nasil anlyacaz yahu

Tatlim eğer silik çizgi çıktıysa hamilesindir bendede öyle olmuştu belirti olarak göğüslerim Asıri sis ve agriyodu elimi vuramiyordum adetime 2 gün kala yaptıgım testte silik çizgi çıkmıştı doktora gidip kan testi yaptırdım hamile oldugumu öğrendim bu arada kusura bakma yaZini yeni gördüğüm icin cevabım geç oldu ins hamilesindir sonucu bana mutlaka bildir

kızlar bir sorum olcak biz eşimle 5 şubatta ilişkiye girdik adet günüm 10 şubat..cok düşük bi ihtimal ama hala adet olmadım heran olacakmısım gibi gelıor olmuorum..akıntım arttı..napmalıyım sizce gec döllenme die bişey olabişlitrmi?

canım olabilir...adet gününden bir gün önce ilişkiye girip hamile kalan birini tanıyorum...

cvp icin cok sagol yani icimde birseyin oldugunu hissediyorum ufak ufak mide bulantilarimda basladi ama ikinci testim negatif cikinca kendimi sitrese sokmak istemedim yani sabah namaza kalktim sol tarafimda birsey karincalaniyor bazen ani agri giriyor ve kendimi yorgunda agri hissediyorum kasiklarimda ve bazen ozel bolgemde karincalanma akintimda devam ediyor bugunde goguslerim basladi allahin izniyle hamileyim diye dusunuyorum ama bakalim zaman gostercek biraz daha sabredip test yapicam ve doktora gidicem malesef isvicrede yasiyorum burda oyle kan testi yaptiramiyorsun catliyorsun evde bekleyerek meraktan 10 gun olunca doktoru arayip randevu alicam o zaman hersey cikar ve bende buraya yazarim guzel bir haber insallahhhhhhhhhhhhhh bir dusuk gecirdim 2 yila yakin evliyim ve burda esimden baska kimsem yok ne onun ailesi burda nede benim
bebegimi buyuk ozlemle bekliyorum o benim herseyim olcak suan cok mutluyuz birde bebegimiz olursa tadindan yenmez hayatimiz esimde cok istiypr hevesi kursaginda kaldi canimin insallah mutlu oluruz bu ay baya uzattim canim ya senin cocugun varmi yada ne zamandir istiyorsun hamile kalmayi

Tatlim inşallah Allah gönlüne göre verirde tez zamanda hamile kalırsın ben 6 aylık evliyim 4 ay dogum kontrol hapiyla korundum sonra bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım benimde ilk cocuğum olucak Allah kısmet ederse hersey gönlüne göre olsun cnm amaa ben goguslerden anlamıştım hala acıyor herkeste aynı belirtiler olmuyor ama genellikle goguslerden belli ediyo kendini inşallah hamilesindir mutlu haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…