hayırlı olsun beyazkedi
Mrb arkadaslar bende bugün hamile oldugumu öğrendim adetime 2gun vardı ama dayanamayip test yaptım çift çizgiyi görünce cok şaşırdım sonra hemen başka bir markanın testini yaptım ondada sonuc ayniydi bulunduğum yerde bahat hospital vardı hemen esimle gidip kan testi yaptırdım öğleden sonra aldım sonuc 479 çıkmıştı suan 4-5 haftalık gebeyim dilerim hepinizin dileği gercek olur hepinize bol şanslar diliyorum tüm güzellikler sizinle olsun
Mrb arkadaslar bende bugün hamile oldugumu öğrendim adetime 2gun vardı ama dayanamayip test yaptım çift çizgiyi görünce cok şaşırdım sonra hemen başka bir markanın testini yaptım ondada sonuc ayniydi bulunduğum yerde bahat hospital vardı hemen esimle gidip kan testi yaptırdım öğleden sonra aldım sonuc 479 çıkmıştı suan 4-5 haftalık gebeyim dilerim hepinizin dileği gercek olur hepinize bol şanslar diliyorum tüm güzellikler sizinle olsun
canim yasadigin belirtiler nelerdir benimde adetim 2 gun gecikti ama yaptim dun cok silik cikti bugunde hicbirsey cikmadi ya kasiklarimda surekle kisa kisa agri bazen gidiklma gibi birsey var genital bolgemde karincalanma ama goguslerim dolgun fakat agri yok akintim var ve yuzum yaniyor cok bilemiyorum ne yapayim sasirdim yurt disindayim kan testide yaptiramiyorum sen ne gibi belirtiler yasadin anlatirsan biraz rahatlarim var yada yok derim bari ha bide agzimin tadi cok tuhaf su bile tatsiz geliyor
kızlar bir sorum olcak biz eşimle 5 şubatta ilişkiye girdik adet günüm 10 şubat..cok düşük bi ihtimal ama hala adet olmadım heran olacakmısım gibi gelıor olmuorum..akıntım arttı..napmalıyım sizce gec döllenme die bişey olabişlitrmi?
canım olabilir...adet gününden bir gün önce ilişkiye girip hamile kalan birini tanıyorum...
Tatlim eğer silik çizgi çıktıysa hamilesindir bendede öyle olmuştu belirti olarak göğüslerim Asıri sis ve agriyodu elimi vuramiyordum adetime 2 gün kala yaptıgım testte silik çizgi çıkmıştı doktora gidip kan testi yaptırdım hamile oldugumu öğrendim bu arada kusura bakma yaZini yeni gördüğüm icin cevabım geç oldu ins hamilesindir sonucu bana mutlaka bildir
peki n zaman belli olur tatlım bir bilgin var mı?
adetin geçmeden belli olmaz...zaten geç olmuş...inş hamişsindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?