Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tatlim inşallah Allah gönlüne göre verirde tez zamanda hamile kalırsın ben 6 aylık evliyim 4 ay dogum kontrol hapiyla korundum sonra bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım benimde ilk cocuğum olucak Allah kısmet ederse hersey gönlüne göre olsun cnm amaa ben goguslerden anlamıştım hala acıyor herkeste aynı belirtiler olmuyor ama genellikle goguslerden belli ediyo kendini inşallah hamilesindir mutlu haberlerini bekliyoruz

kızlar bence bu kadar kılı kırk yarmayın hamilelik belirtilerinin çoğu psikolojik.Belirtiler zaten 4 haftadan önce başlamaz zaten o zamanada hamile kaldığımızı öğreniriz.Allah herkese hayırlısını versin bekleyip görelim...:81:

kızlar ben hamile olduğumu şöyle anlıyorum normalde adate yakın belim ağrır,göğüslerim şişer ve hassaslaşır,kasıklarım ağrır bunlar olmazsa ben hamile oluyorum ....ne garip demi.tam tersini yaşıyorum,ama 3 defa düşük yaşadım....şimdi tekrar hamile kalmak istiyoum ama geçen baktırdım kanda birşey yoktu ....erken baktırmış olabilirmiyim son adet tarihim 5 şubat ben 23 de batırdım yoktu ama adet hissim de yok kafam çok karışık bilen birisi yardımcı olsun lütfennnn erkenmi yoksa batırdım ya... bu yıl hamilelik isteyen herkes kavuşur inşallah bebişlerine....

bu msji kac kere yazdin acaba

neyse.............................. 2 kez adet görmüssün eee daha ne istiyorsun hamile degilsin iste hayret bisi ya

Son düzenleme:

aynı belirtileri bende yasıyorum canım benimde gögüslerim 15 gün oncesinden agrımaya başladı ve diğer belirtilerde aynı hiç böyle olmazdı 3 mart adet tarihim tam gününde olurum hep cok heyecanlıyım inş. bebek vardır...cok sabırsızım 4 gün var ama bekleyemiyorum günler gecmiyor allahım isteyen herkese nasib etsin

aynen canım aynısını yazacaktım ben de bu kadar olur benim de göğüslerim 2 haftadır acıyor ve adetime 4-5 gün var ben de çok merak ediyorum arada karnım belim ağrıyor adetim çok düzenlidir normalde,, inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah bebişimiz olur

Son düzenleme:

bende ayn durumdayım hatta ani hareketlerde kasıklarda batma var, 3 ay önce kürtaj oldum, bebeğimin kalp atışları durmuştu ...doktor 2 ay bekle demişti, bu ay bıraktık korunmayı ....
ne düşüneceğimi bilimiyorum meraktan adetime 3 gün var...........

benimde adetime 5 gün var...her adetime bir hafta kala sinir ve stres oluyordu bende...bu gerginlik şimdide var.acaba hamileliktede oluyormu bu belirtiler???bir bilen varmı??

bende 2 ay önce düşük yaptım aynı senin gibi kalbi durmuştu doktor 1 adet dönemi bekle dedi bende bekledim senin ilk hamileliğin kaç ay denedikten sonra olmuştu bu arada belki ve inşallah şimdide hamilesindir cevap yazarsan bana da umut olacaksın :))

kızlar benim ilk hamileliğimde normalde göğüs uçları acırken adetten önce ilk defa yanlardan ağrı olmuştu. Ayrıca ilk kan testim 3.5 tu sonra yükseldi ovulasyon tarihine güvenmeyin en azından 25. güne kadar benim öyleydi değerimde o yüzden düşükmüş

kizlar bisey sormak istiyorum adetime 5 gun var karnimin alt kisminda bi sertlik var normal adet donemlerindede bu sertlik oluyormu? simdiye kadar hic dikkat etmedim bilgisi olan varsa bana bildirsin yoksa hamilelik belirtisimi belkide benim kuruntum hamile kalmak icin herseyi öyle yorumluyorumdur offf ölcem meraktan.

ben 1bucuk yıllık evliyim hiç korunmadım ve çocuk istiyorum her ay düzenli adet görüyorumbu ay adetiiim 6 gün geçiktii ve gebelik testi aldıım negatif çıktı kan testi yaptırmak istemiiyorum korkuyorum ya hamile değilseem önceden adet olmadan önnce karnım ve gçğüslerim şişerdi bel karın ağrıları şiddetli olurduu ama olmadı sadece karnımın alttarafı ağrıyoo hamilemiyimdiir acabaa yardım ederseniz sevinirim

Merhaba ;
Aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim ve yaklaşık 7 aydır bebiş çalışmalarına devam ediyoruz.Reglime 2 var.Yaklaşık 10 gündür göğüslerim acayip hassas ve çok sızlıyor.2 gün öncede 5-6 saat içinde 2 defa pembe akıntı geldi acaba yerleşme işaretimidir. Hamile olma ihtimalim var mı acaba?
2 gün geçmek bilmeyecek.Şimdiden teşekkürler....

Kızlar bende aranıza yeni katıldım . 8 aydır evliyim. ve aydır korunmayı bıraktık.reglime iki gün var ama karnımda aşırı bir şişlik var ve kasıklarımda arı acaba gebelik belirtisimi

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 2 gün kaldı.

benimde adetime 2gün kaldı benim 1haftadır belim sol kasığım agrıyo ve gögüslerim şişti çok hassaslar dokunamıyorum bile ve ayrıca göğsümdeki damarlar çok belirginleşti hele sol göğsümün damarları omuzuma kadar çıktı.bu arada belim normalde adet belirtilerim 1hafta önce başlardı ama daha bügün başladı ben daha hamile değilim ama belirtilerimi yazmak istedim.sorduğum kişiler kesin hamilesin dediler ama test yapmadım sende ki belirtileri de yazar mısın..

ben yeni hamiş olan biri olarak belirtilerimi yaziym ....

adet öncesi belirtilerimm....

göğüslerde şişlik

ağızda acayip bi kurumaaa... sabah akşamm çok su içmek istiyorum

kasıklarda batmaa ve adet sancıısı benzeri zonklamaa..

rahimde sanki bi titreme hissi....

boll uyku haliii... nekadar uyusam doyamıyorum ama aynı zamanda huzursuz uyuyorum...

belimde az bi ağrı....

ya benimde kasık ağrılarım var ama olmamada daha 8 gün var yarın beta-hcg yaptırsam çıkarmı bilgisi olan varmı

bence cıkmaz yapma bekle daha ii olur ümit et simdi bnm gecti 570 cıktı dr buna bil az dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…