cvp icin cok sagol yani icimde birseyin oldugunu hissediyorum ufak ufak mide bulantilarimda basladi ama ikinci testim negatif cikinca kendimi sitrese sokmak istemedim yani sabah namaza kalktim sol tarafimda birsey karincalaniyor bazen ani agri giriyor ve kendimi yorgunda agri hissediyorum kasiklarimda ve bazen ozel bolgemde karincalanma akintimda devam ediyor bugunde goguslerim basladi allahin izniyle hamileyim diye dusunuyorum ama bakalim zaman gostercek biraz daha sabredip test yapicam ve doktora gidicem malesef isvicrede yasiyorum burda oyle kan testi yaptiramiyorsun catliyorsun evde bekleyerek meraktan 10 gun olunca doktoru arayip randevu alicam o zaman hersey cikar ve bende buraya yazarim guzel bir haber insallahhhhhhhhhhhhhh bir dusuk gecirdim 2 yila yakin evliyim ve burda esimden baska kimsem yok ne onun ailesi burda nede benim
bebegimi buyuk ozlemle bekliyorum o benim herseyim olcak suan cok mutluyuz birde bebegimiz olursa tadindan yenmez hayatimiz esimde cok istiypr hevesi kursaginda kaldi canimin insallah mutlu oluruz bu ay baya uzattim canim ya senin cocugun varmi yada ne zamandir istiyorsun hamile kalmayi
Tatlim inşallah Allah gönlüne göre verirde tez zamanda hamile kalırsın ben 6 aylık evliyim 4 ay dogum kontrol hapiyla korundumsonra bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım benimde ilk cocuğum olucak Allah kısmet ederse hersey gönlüne göre olsun cnm amaa ben goguslerden anlamıştım hala acıyor herkeste aynı belirtiler olmuyor ama genellikle goguslerden belli ediyo kendini inşallah hamiesindir mutlu haberlerini bekliyoruz[/QU
canim guzel dilegin icin cok sagol allah razi olsun allahim yuzunu gormeyi nasip etsin evladinin cok guzel bir duygu onu hissetmek bile hayirlisi bakalim hala beklemedeyim 10 olsun doktorumu aricam o ne dicek bakalim cagirir herhalde o zaman belli olur kismetse yazarim sonuc buraya
Tatlim inşallah Allah gönlüne göre verirde tez zamanda hamile kalırsın ben 6 aylık evliyim 4 ay dogum kontrol hapiyla korundumsonra bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım benimde ilk cocuğum olucak Allah kısmet ederse hersey gönlüne göre olsun cnm amaa ben goguslerden anlamıştım hala acıyor herkeste aynı belirtiler olmuyor ama genellikle goguslerden belli ediyo kendini inşallah hamiesindir mutlu haberlerini bekliyoruz[/QU
canim guzel dilegin icin cok sagol allah razi olsun allahim yuzunu gormeyi nasip etsin evladinin cok guzel bir duygu onu hissetmek bile hayirlisi bakalim hala beklemedeyim 10 olsun doktorumu aricam o ne dicek bakalim cagirir herhalde o zaman belli olur kismetse yazarim sonuc buraya
Amin Cnm bende guzel dileklerin icin TSK ederim...umarım hamilesindir bide söylemeyi unuttum vücut ısısı da gebelik belirtileri arasında benim ateşim hep 36 ile 37 derece arasindydi sabah kalkar kalkmaz termometreyle koltuk altından olcebilirsin
iyi akşamlar ben sevgilimle bi ilişki yaşadım 20 aralıkta. boşaldı fakat içimde değildi ve vajinama değdi. fakat iki kez düzenli olarak adet gördüm.hamileliğin pek bi belirtisi yok. bu zamana kadar midemde bulanmadı kusmadım. böyle düşününce olmaz diyorum fakat kendimi rahatlatamıyorum. yardım edin lütfen...
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
aynı belirtileri bende yasıyorum canım benimde gögüslerim 15 gün oncesinden agrımaya başladı ve diğer belirtilerde aynı hiç böyle olmazdı 3 mart adet tarihim tam gününde olurum hep cok heyecanlıyım inş. bebek vardır...cok sabırsızım 4 gün var ama bekleyemiyorum günler gecmiyor allahım isteyen herkese nasib etsin
aynen canım aynısını yazacaktım ben de bu kadar olurbenim de göğüslerim 2 haftadır acıyor ve adetime 4-5 gün var ben de çok merak ediyorum arada karnım belim ağrıyor adetim çok düzenlidir normalde,, inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah bebişimiz olur
bende ayn durumdayım hatta ani hareketlerde kasıklarda batma var, 3 ay önce kürtaj oldum, bebeğimin kalp atışları durmuştu ...doktor 2 ay bekle demişti, bu ay bıraktık korunmayı ....
ne düşüneceğimi bilimiyorum meraktan adetime 3 gün var...........
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 2 gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?