Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sık sık idrara çıkma kasıklarda ağrı gebelik belirtilerinden bi kaçtanesi zaten kanda gebelik yaptırsaydın keşke

bence cıkmaz yapma bekle daha ii olur ümit et simdi bnm gecti 570 cıktı dr buna bil az dedii

arkadaşım var aynı iş yerinde onun 4 gün geçti bugün idrar tahlili yapmış biri net diğeri belli belirsiz çıkmış bende heycanlandım aceba bende varmı diye ikimizde çok isrtiyoruz zaten allah hayırlısını versin

eger cizgi hafifse vardır benmde cizgi azdı üzülme kanda cıkıo ama simdi dr bilimsel bakıo benm regiilim 9 subattı dio sen 5 hafta 5 gnlk hamilesin mesela ama bhcg az cıkıo buna göre ama ben hemen adetimin ertesi günü hamile kalmadım belki hormon hemen nası artsın hemen felaket tellallıgı yapıolar yok 570 az ya ne azı millet 10 la hamileym dio bence sen moralin bpzulmasın erken davranma bekle bana dedi 3 gün sonra yne yaptır 1000 lere ulasmassa normal deil dedi bende kızdım 3günde ne yükselcek die yaptırmadım bi hafta oldu yarın yaptırcam
ha belki haklıdır bos gebelik falan cıkar olabilir ki ben hic sanmıyorum ama simdilk sikayetim yok sancım yok kanama yok nye moral bozuyum

eger cizgi hafifse vardır benmde cizgi azdı üzülme kanda cıkıo ama simdi dr bilimsel bakıo benm regiilim 9 subattı dio sen 5 hafta 5 gnlk hamilesin mesela ama bhcg az cıkıo buna göre ama ben hemen adetimin ertesi günü hamile kalmadım belki hormon hemen nası artsın hemen felaket tellallıgı yapıolar yok 570 az ya ne azı millet 10 la hamileym dio bence sen moralin bpzulmasın erken davranma bekle bana dedi 3 gün sonra yne yaptır 1000 lere ulasmassa normal deil dedi bende kızdım 3günde ne yükselcek die yaptırmadım bi hafta oldu yarın yaptırcam
ha belki haklıdır bos gebelik falan cıkar olabilir ki ben hic sanmıyorum ama simdilk sikayetim yok sancım yok kanama yok nye moral bozuyum

bu erken gebelik belirtilerini burdan takip eden briyim buraya bakarsan normal nefes almak bile hamilelk bazılarına göre acıkcası bazı seyler beklentiye girildigi icin abartılıo
benm belirtim kasıkta igne batması icten hala var ki cocuk yerleşio ondan sonra adet günüm gectikten sonra gögüs ucu büyüdü kararıp cok asırı deil ama ucu sertlestti hafiff bir mide bulantısı ama cok az sadece asırı kokuya hassasiyetin oluo yok söle yok böle belirtim yok yada ben abartmıorumm akıntı olması laaızım azmıs burda arkadaslar ben görünce sok oldum sanki kesin belirti gibi bekledim gelmedi akıntı ben hamile deilim dedim ama hamileyim herkese göre deişiyo bu belirtiler ama istedigimiz icin bazen abartıoruz bence korunmayan annne icin en belirgini igne batması gibi kasık batmaları

bencede hiçbozma benim ilk hamileliğimde sondu o tabi ama aldırmak zorunda kalmıştım çok rahatsızlandım benimde 50 küsürlerde çıkmıştı bi hafta sonra tekrar yaptırmıştı 250 çıkmıştı doktorlar böyle tabi hepsi için demiyorumda insanı birden çökertiyolar 1 sene oldu gebeliğim sonlanalı ve şu anda ii hissediyorum kendimi bu ay korunmadık sat 28 şubattı allahım sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin sanada hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş

saol cnm senin batmaların varmı kasıkta ama yumurtlaama günün gectikten sonraki batmalrı soruorum

batmalar var otururken eğilince kasıklarımdan rahatsız oluyorum ne biliyim kendimide ümitlendirmek istemi,yorum ama insan çok takılıyo heryerini dinlemeye başlıyosun

slm kızlar bende yeni üyeyim sizlere bir sorum olacak ben bu ay aşılama yaptırdım adetimede 3 gün var ama benim bir haftadır başım ağrıyordu bugünde elim ayam titredi bir tansiyonumu ölüçüm dedim 140\88 çıktı normalde benim tansiyonum en fazla 100\7 çıkar bu konuda bilgisi olan varmı hamilelik tansiyon yüksekline sebep olur biliyorum ama bu kadar erken olurmu acaba hamilemiyim

yaw arkadaslar ben 15 gun once catlatma iğnesi oldum. dun adet olmam lazımdı ama olmadım bugun kan tahlılı yaptırmaya gttm sonuc negatif anlamadım bende bazı blırtılerı yasıyorum ama adette olmadım biraz daha mı beklemm lazım anlamadım ben

arkadaşlar net bi biçimde adet olduğu halde hamile olanlardan bahsedilmiş bu da beni umutlandırdı sizin de var mı böyle hikayeleriniz.biz de 3 ay önce başlama kararı aldık çalışmalara ama korunmasız ilişki sayımız ilk ay 1 kez, ikinci ay 1 kez,bu ay ise 5 kez oldu.. bu ay da adet öncesi karın ağrısı vs başladı ama yine de acaba hamile olabilir miyim diye bir umut oluştu bende.aslında biraz keyfim kaçmıştı çünkü biz çok uzun süre erteledik çocuk yapmayı şimdi de acaba olmuyor mu bizim diye endişeye kapılmıştım.neden o yılları boşa geçirdik ki diye sorgulamaya başlamıştım. ama burda yazılanlar beni motive etti.bazı arkadaşlar deyim yerindeyese hislerime tercüman olmuş:) saolun hepiniz tecrübelerinizi içtenlikle yazmışsınız.Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.İnşallah isteyen herkesin hayırlı sağlıklı sıhhatli Rabbimin razı olacağı hayırlı bir insan olacak bir evladı olur...

merhaba bayanlar. ben 1.5 yıllık evliyim ve 2 ay önce korunmayı bıraktık. dogum kontrol hapı kullanarak korundum fakat hapı bırakıp doktora muayeneye gittigimde doktor cok fazla yumurtam oldugunu sölemişti. gecen ay adet oldum bu ay ise 3 gün gecti adetimden.dün idrar testi yaptım sonuc negatif cıktı ama cevremdekiler bu test için erken oldugunu söylüyorlar. kantestinde cıkar diyorlar. adet agrısı gibi bir agrım var vee asırı halsiz ve uyku halim var. ne dersiniz biraz daha beklemelimiyim yoksa kan testi yaptırmalımıyım. zaten kocam beni bu gece acile teste götürmezse iyidir. malum o benden telaşlı :) sonucu mutlaka yazacagım arkadaslar...

merhaba arkadaşlar. bende uzun süredir sadece okuyanlardanım :) son bir kaç gündür aktif olarak yazmaay başladım. benim adetlerimin düzeni biraz karmaşık yani şöyleki 30, 31, hatta zaman zaman 34 günü bile bulabiliyo . bu ay ilk defa denemelere başladık 32. gündeyim hala adet olmadım. dün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı. üzüldüm çünkü bazı belirtilerim var beni şüphelendiren. iştah artışım var böle midem kazınır gb acıkıp yemekten sonra hazımsızlık çekiyorum. inanılmaz gaz sıkıntım var, sürekli idrara çıkıyorum hatta aceba üşüttüm mü sistit mi oldum diye düşündüm bi an . karnım şiş ve içime bile çekemiyorum taş gb. 1 2 kere hafif bi koku tiksinmesi yaşadım. sürekli uyuşuk bi halim var. zaman zaman kasıklarda batma gb bi his var. göğüslerimde de biraz ağrım var ve damarları belirginleşti. bilmiyorum belkide bunlar adet belirtilerim tabi ama ben 2. bir test aldım ve ne zaman kullansam bilemedim

simdiye kadar dayanamayıp test yaptırmış olmalısın. sonuc nedir arkadasım merak ettim

Hepinize selam,
Yeni üyeyim...4.5 senelik evliyim ve 2 aydır bebek çalışmalarımız var.Yaklaşık 5 aydır falan da siteyi takipteyim.Bayanların burda birbirleriyle kurduğu bağ çok tatlı.Ben de içinde olup paylaşmak istedim.Buarada benim de adet düzenim senin gibi.en erken 25 en geç 34 gün bulmuş adet aralıkları.9 aydır doğum kontrol hapını bırakıp günlerimi not aldım.Son 3 adet 4 şubat,2 mart,31 mart.Şimdi bekliyoruz bakalım.Ben de dayanamayıp bugün test yaptım sonuç negatif.Daha var aslında ama insan alınca dayanamayıp yapıyor.Ama artık karar verdim kesinlikle 34 .günü de bekleyip öyle yapıcam.Sana da tavsiye ederim.Boş yere moral bozukluğu olmaz.
Benim bu ay,normalde en çok 1 hafta öncesinden ağrımaya başlayan göğüslerim 15 gün önceden ağrımaya ve aynı gün acaip bir gaz ağrısı gıbı bisey musallat oldu 2 gün sonra geçti ama göğüsler devam.Özellikle sol taraftaki.İştahim kapandı,sıka yakın derecede tuvalet olayı var bi de deli bi bel ağrısı.Belki de sen mutlu haberi almışsındır???:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…