Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar,
Ben de uzun süredir deneyimlerimi yazmak istiyordum ama bir türlü fırsatım olmadı.
Şu an 5.5 aylık hamileyim. Bebek düşünmeye başladıktan 3 ay sonra hamile kaldım.
ilk 2 ay acaba hamile miyim diye her belirtiyi ona yordum. Adet olduğumda da sanki yıllardır uğraşıyormuş da olmamış gibi inanılmaz üzüldüm. Tabi her seferinde de eşimden fırçayı yedim :)

Hatta adet olduğumda, yine de belki hamileyimdir, üstüne görme olayıdır diye kendimi kandırdım. Yok belim ağrıyor, yok halsizim, yok uykum var diye kendi kendime hepsini belirti saydım.

İnsan sonradan anlıyor, daha mantıklı bakıyor ama o süreç gerçekten zor, sıkıntılı bir süreç.
Dediğim gibi ilk 2 ay, belim ağrıyor, midem bulanıyor, adetim az oldu... gibi şeylerle kendimi kandırdım ve stres yaptım. Ama 3. ay pes ettim. Olursa olur, zaten bu ay içimde bir his var, hamile kalamayacağım diyordum. Ayrıca prolaktin yüksekliğim vardır ve çok yükseldiğinde göğüslerim çok acıyordu. Prolaktin yüksekliğinde de bebek olma sıkıntısı olduğu için o ay kesinlikle hamile kalamayacağıma inanmıştım ve çok rahattım. Ve o ay hamile kaldım. Meğer tek belirti göğüslerimdeki acı ve hassasiyetmiş, sonradan farkına vardım.

Arkadaşlar bu iş rahatlık işi. Elde değil biliyorum ama zaten belli bir kaç denemeden sonra olmuyorsa insan "amaann, olursa olsun" deyip kendini salıveriyor :)

Allah isteyen herkese bebek versin, bebeksiz bırakmasın. Denemelere başlayan arkadaşların da inşallah bir an önce bebekleri olur.

Yardımcı olabileceğim bir konu olursa severek cevap veririm.

Merhabaa,
Çok çok tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına:)))Benim merak ettiğim göğüslerin adet gününden ne kadar önce ağrımaya başladı?Benim bu ay çok erken davrandılar da,şüphelendim kendilerindenGeçen ay ilk defa denedik,olmayınca ben de canımı sıktım birazbu ay 30 nisan a kadar birşeyler gelmezse çok sevinicem:)

kızlar nbana yardım edin birseyler söyleyin yicem kafayı ben mart 23 te adet oldum bu ay daha olmadım bu ayın 25 inde idrar testi yaptım cok hafif silik cizgi cıktı dün yine yaptım u sefer biraz daha belirgin ama oda cok belli değil sizce ne olabilir hamilemiyim bu zamana kadar yaptıgım testlerde böyle olmazdı hiç birşey yoktu

ve gögüslerim bu ay hep acıyor şişti sanki kasıklarımda agrı var yumurtalıklarım ağrıyor sanki

mrb arkadaşlar. Dr um bana pazar günü çatlatma iğnesi verdi ve bu hafta çalışın dedi. benim merak ettiğim acaba belirtiler ne zaman başlıyor. En erken ne zaman öğrenebilirim. Beklemek çok zorrrr..

açıkcası çok net hatırlamıyorum, dediğim gibi göğüs sancımı prolaktine bağlamıştım, onun için hiç dikkat etmedim. ama adetimden 1 hafta önce falan baya sancım vardı.

merhaba
hamilesin tabikide.
kan testini yaptırıp dr ına bildir bence.
hadi gözün aydın.
benimde çok kasıklarım ağrımıştı. adet gününe kadar. normal adetten farklıydı. tek taraf ağrıyordu.
ama benim göğüslerim adet geçtikten çok sonra ağrımaya abaşladı. ilk belirti kasık ağrısıydı.

Kızlar dün kan testimi de yaptırdım sonuç 1000 ....hamileyim:) İnşallah sonu gelir hayırlısıyla....Darısı ennnnnn kısa zamanda tüm bekleyenlere nasip olsun

öncelikle hayırlı olsun
belirtileriniz neydi biraz bahsedermisiniz.

Sağol canım aslında bende bildiğinizden ve burada okuduklarımızdan farklı bir durum olmadı...Yani adet belirtileriyle hemen hemen aynıydı tek farkı çok erken başlaması oldu 6 nisan benim son regli tarihim ve ben 13 nisandan sonra korunmayı bıraktım nisanın 19 undan sonra kasıklarım ağrımaya basladı her gün özellikle sol kasığımın ağrısıyla uyandım, bu durum beni şüpheye götürdü çünkü ben regli olmadan sadece bir gün önce bu sancıyı çekiyordum, göğüslerim 2 ya da 3 gün öncesinden açıyordu ve şişlik oluyordu bu sefer 12 gün önce başladı (çok hassaslar)...Karnımın alt tarafimda şişlik vardı...Günde binbeşyüz kere tuvalete gidiyordum ve çok afedersiniz ama hayatımda hiç olmadığı kadar çok gazim oldu (hala devam etmekte:26:) bunların yanımda bana avantaj sağlayan tek şey aşırı yemek düşkünlüğüm oldu çünkü çok zayıfım bu sayede biraz kilo almış olucam

yani korunmayı bıraktıktan hemen hamile mi kaldınız .öyleyse ne güzel.

saglıklada kucagınıza alırsınız inşallah.

merhaba arkadaşlar yumurtlamadan sonra yani adetime 2 hafta kala birleşme oldu.adet oldum ama adet tarzında değil afedersiniz tuvalete girdiğim anda kan ve bikaç et parçası geldi.ama kokuya karşı duyarlılık,yediğim şeylerin tadını alamama sanki saman yiyorum acı turşu yediğim halde turşunun tadını hatta acılığını bile hissetmedim, bacaklarımda ağrı, sol kasığımda hafif batmalar karnımda ufak guruldamalar, popomun birazda olsa büyümesi ve yorgunluk birde hamile olduğumu dair his var.bunlar hamilelik için erken düşüncelermi sizce.bugün dr a çıktım alttan ultrasonla baktı ve gebelik olmadığını söyledi BHCG ve idrar testi yaptırdı bakalım bugün alıcam ne çıkacak çok merak içerisindeyim.

yani korunmayı bıraktıktan hemen hamile mi kaldınız .öyleyse ne güzel.

saglıklada kucagınıza alırsınız inşallah.

Amin canım inşallah...Bana da inanması çok güç geldi, evde yaptığım idrar testi sonucuna inanamadım kan testi yaptırdıktan sonra ikna oldum...Çok tuhaf bir duygu Rabbim hep isteyene nasip etsin...

Amin canım inşallah...Bana da inanması çok güç geldi, evde yaptığım idrar testi sonucuna inanamadım kan testi yaptırdıktan sonra ikna oldum...Çok tuhaf bir duygu Rabbim hep isteyene nasip etsin...

selam acaba korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra kanda çıktı.benim bugün 6. gün 10. günde çıkar mı acaba:97:

Merhaba kizlar benim adetim 2,3 gun kadar gecikti bugun kan tahlili yaptirdim 462,7 cikti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…