günaydın :) herkese geçen ay 3ünde hastalandım bugun 27 si bakalım nolcak
ve gögüslerim bu ay hep acıyor şişti sanki kasıklarımda agrı var yumurtalıklarım ağrıyor sanki
Merhabaa,
Çok çok tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına:)))Benim merak ettiğim göğüslerin adet gününden ne kadar önce ağrımaya başladı?Benim bu ay çok erken davrandılar da,şüphelendim kendilerindenGeçen ay ilk defa denedik,olmayınca ben de canımı sıktım biraz bu ay 30 nisan a kadar birşeyler gelmezse çok sevinicem:)
kızlar nbana yardım edin birseyler söyleyin yicem kafayı ben mart 23 te adet oldum bu ay daha olmadım bu ayın 25 inde idrar testi yaptım cok hafif silik cizgi cıktı dün yine yaptım u sefer biraz daha belirgin ama oda cok belli değil sizce ne olabilir hamilemiyim bu zamana kadar yaptıgım testlerde böyle olmazdı hiç birşey yoktu
Kızlar dün kan testimi de yaptırdım sonuç 1000 ....hamileyim:) İnşallah sonu gelir hayırlısıyla....Darısı ennnnnn kısa zamanda tüm bekleyenlere nasip olsun
öncelikle hayırlı olsun
belirtileriniz neydi biraz bahsedermisiniz.
Sağol canımaslında bende bildiğinizden ve burada okuduklarımızdan farklı bir durum olmadı...Yani adet belirtileriyle hemen hemen aynıydı tek farkı çok erken başlaması oldu 6 nisan benim son regli tarihim ve ben 13 nisandan sonra korunmayı bıraktım nisanın 19 undan sonra kasıklarım ağrımaya basladı her gün özellikle sol kasığımın ağrısıyla uyandım, bu durum beni şüpheye götürdü çünkü ben regli olmadan sadece bir gün önce bu sancıyı çekiyordum, göğüslerim 2 ya da 3 gün öncesinden açıyordu ve şişlik oluyordu bu sefer 12 gün önce başladı (çok hassaslar)...Karnımın alt tarafimda şişlik vardı...Günde binbeşyüz kere tuvalete gidiyordum ve çok afedersiniz ama hayatımda hiç olmadığı kadar çok gazim oldu (hala devam etmekte:26:) bunların yanımda bana avantaj sağlayan tek şey aşırı yemek düşkünlüğüm oldu çünkü çok zayıfım bu sayede biraz kilo almış olucam
yani korunmayı bıraktıktan hemen hamile mi kaldınız .öyleyse ne güzel.
saglıklada kucagınıza alırsınız inşallah.
Amin canım inşallah...Bana da inanması çok güç geldi, evde yaptığım idrar testi sonucuna inanamadım kan testi yaptırdıktan sonra ikna oldum...Çok tuhaf bir duygu Rabbim hep isteyene nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?