merhaba kizlar benim adetim 2,3 gun kadar gecikti bugun kan tahlili yaptirdim 462,7 cikti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?
selam acaba korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra kanda çıktı.benim bugün 6. gün 10. günde çıkar mı acaba:97:
Merhaba kizlar benim adetim 2,3 gun kadar gecikti bugun kan tahlili yaptirdim 462,7 cikti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?
Merhaba kizlar benim adetim 2,3 gun kadar gecikti bugun kan tahlili yaptirdim 462,7 cikti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?
herkesin değeri aynı olacak diye bir şey yok önemli olan 2 günde 2ye katlaması 467 olan değer 2 gün sonra 930 gibi bir şey olacak evham yapmayın bence
benim de son adet tarihim 13 nisan, gaz bendede cok oldu ozellikle dun, bugun daha iyi,Istahimda cok artti. basimada arada agri giriyor bilmiyorum insallah bende gebeyimdir. bende bekliyorum sabirsizlikla adet olmayip cift cizgi gormeyi ama cok zromus beklemek. dun idrar testi aldimSağol canımaslında bende bildiğinizden ve burada okuduklarımızdan farklı bir durum olmadı...Yani adet belirtileriyle hemen hemen aynıydı tek farkı çok erken başlaması oldu 6 nisan benim son regli tarihim ve ben 13 nisandan sonra korunmayı bıraktım nisanın 19 undan sonra kasıklarım ağrımaya basladı her gün özellikle sol kasığımın ağrısıyla uyandım, bu durum beni şüpheye götürdü çünkü ben regli olmadan sadece bir gün önce bu sancıyı çekiyordum, göğüslerim 2 ya da 3 gün öncesinden açıyordu ve şişlik oluyordu bu sefer 12 gün önce başladı (çok hassaslar)...Karnımın alt tarafimda şişlik vardı...Günde binbeşyüz kere tuvalete gidiyordum ve çok afedersiniz ama hayatımda hiç olmadığı kadar çok gazim oldu (hala devam etmekte:26:) bunların yanımda bana avantaj sağlayan tek şey aşırı yemek düşkünlüğüm oldu çünkü çok zayıfım bu sayede biraz kilo almış olucam
benim de son adet tarihim 13 nisan, gaz bendede cok oldu ozellikle dun, bugun daha iyi,Istahimda cok artti. basimada arada agri giriyor bilmiyorum insallah bende gebeyimdir. bende bekliyorum sabirsizlikla adet olmayip cift cizgi gormeyi ama cok zromus beklemek. dun idrar testi aldim
negatif cikti dogal olarak.
bebegin hayirli olsunAllah saglikla kucagina almayi nasip ettsin darisi basimiza :)
benim de son adet tarihim 13 nisan, gaz bendede cok oldu ozellikle dun, bugun daha iyi,Istahimda cok artti. basimada arada agri giriyor bilmiyorum insallah bende gebeyimdir. bende bekliyorum sabirsizlikla adet olmayip cift cizgi gormeyi ama cok zromus beklemek. dun idrar testi aldim
negatif cikti dogal olarak.
bebegin hayirli olsunAllah saglikla kucagina almayi nasip ettsin darisi basimiza :)
merhaba arkadaşlar..adetim 9-10 gün geçti ama 10 gündür adet olcakmısım gibi sancım var..
Göğüslerime değemiyorum çok acıyor..Bi de tualete cok sık gitmeye başladım..
2 gün önce idrar testi yaptım negatif cıktı..Aklım çok karısık.(
arakadşlar bana yardım edebilrimisiniz..10 ğündür sürekli baş dönmesi tansiyon düşüklüğü miğde bulantısı yaşıyorum ama 15 ğün önce regli oldum ve hap kullanıyorum karnımda garip bi agrı kasıklarımda basınç var neden acaba daha test yapmadım hamile olabilrimiyim..???????
1 yıllık evliyim, ve 1 yıldır korunmama rağmen hamile kalmadım. 5 ay evvel bakırköy acıbadem hast. gittik, eşimin sperm testi yapıldı ve biraz hareketli hücreler az sayıda çıktı. dr.umuz buna rağmen hamile kalabileceğimi fakat biraz zaman alabileceğini söyledi.
bu ay düzenli olarak folik asit aldım ve yumurtlama günlerimi takip ettim ve düzenli ilişkiye girdik. 1 mayısta regl olmuştum. ayın 10undan bugüne kadar çok sıkı çalıştık.
regl olmama 2 gün kala göğüslerimde ağrı olurdu. ve regl olmama birkaç saat kala karnımda ağrı başlardı. ama bu ay daha regl olmamama rağmen ve daha regl olmama 10 gün olmasına rağmen, yaklaşık 1 haftadır göğüslerimde müthiş bir ağrı ve sol kasığımda kramplar var. ve iştahım fena halde açıldı. bunun yanında 2 gündür kasıklarımda adet sancısına benzer bir sızı var ama çok hafif,şiddetli değil.
sabırsızlıkla regl olma tarihimi bekliyorum. forumda geçmiş yazıları okuduğumda bu belirtileri erken yaşayan bir çok kişinin sonraki yazılarında hamile olduklarını okuyorum ve ümitleniyorum.
sizce bu sefer hamile kalmış olabilirmiyim? benim belirtilerimi yaşayıp hamile kalmayan varmı?
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?