Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

selam acaba korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra kanda çıktı.benim bugün 6. gün 10. günde çıkar mı acaba:97:

Ben korunmayı bıraktıktan 18 gün sonra yani regli olmam gereken gün idrar testi yaptım 2gün sonra da kan tahlili....Yani sen yapsan daha erken çıkabilir mi bilmiyorum...

Merhaba kizlar benim adetim 2,3 gun kadar gecikti bugun kan tahlili yaptirdim 462,7 cikti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?

Aldığın kan testi sonucunun yanında yazmıyo mu canım haftasına göre sıralı olması lazım...benim öyleydi we sonucum 1000 çıktı 4haftalık hamileyim bu sonuca göre Senin sonucun biraz düşük 4 haftalığa göre bence bi doktora gitmen we ona sorman lazım....Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :44:

herkesin değeri aynı olacak diye bir şey yok önemli olan 2 günde 2ye katlaması 467 olan değer 2 gün sonra 930 gibi bir şey olacak evham yapmayın bence

Merhaba kizlar benim adetim 2,3 gun kadar gecikti bugun kan tahlili yaptirdim 462,7 cikti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?

Aldığın kan testi sonucunun yanında yazmıyo mu canım haftasına göre sıralı olması lazım...benim öyleydi we sonucum 1000 çıktı 4haftalık hamileyim bu sonuca göre Senin sonucun biraz düşük 4 haftalığa göre bence bi doktora gitmen we ona sorman lazım....Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :44:

herkesin değeri aynı olacak diye bir şey yok önemli olan 2 günde 2ye katlaması 467 olan değer 2 gün sonra 930 gibi bir şey olacak evham yapmayın bence

Bende böyle bi yorumun yapılmasına karşıyım ....Bende çıkan sonucu we tahlilde yazılan rakamları hatırlattım arkadaşa...Yorumunu yapmak sadece Doktora kalmış bi şiy....Tahmini yorumlar bu konuda yetersizdir....

benim de son adet tarihim 13 nisan, gaz bendede cok oldu ozellikle dun, bugun daha iyi,Istahimda cok artti. basimada arada agri giriyor bilmiyorum insallah bende gebeyimdir. bende bekliyorum sabirsizlikla adet olmayip cift cizgi gormeyi ama cok zromus beklemek. dun idrar testi aldim
negatif cikti dogal olarak.
bebegin hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip ettsin darisi basimiza :)

Son düzenleme:

Amiiiiiiinnn
İnşallah hamilesindir canım...Ne fazla ümitlen ne de umudunu yitir Biliyosun ki hem regli belirtisi hem hamilelik belirtisi aynı..Kısmen...

cnm benimkide 14 nisandı ve gaz problemim var hiç olmadığı kadar(yediklerimden diycem ama gaz yapacak farklı sey yemedim)ayreten 2 günden beri başım ağryo hastalık dşında kolay kolay ağrımaz.bizimkide bir umut ya işte benzer belirtiler olunca heyecan yapıyoz ama inşlh hamişizdir

selam arkadaslar bende bu ay klomen kullandim.18 nisanda adet olmustum ve adetin 10 12 14 17 21.ci günleri degerlendirdik ama benim icimde sanki 17 ile 21 günler arasinda yumurtladim saniyorum sanirim kacirdik ama yinede ümitlenmek istiyorum.adetimin bugün 28inci günü bu hafta icinde adet olmam gerek diye düsünüyorum yumurtlamadan 3 4 gün sonra gögüslerim acimaya basladi ve agrimaya basladi ama bugün gecer gibi sanki okadar asiri degil ve adet sancim oluyor arada sirada gaz ve sindirim sorunum vardi gaz alttan üstten devam etmekte hic adetim degil insallah hamileyimdir bu sekilde hamile oldugunu ögrenen oldumu??

selamlar...yumurtlama gunumun uzerinden daha sadece 3 gun gecti ve adetimede daha 10 gun var...ancak bugun bende beyaz renkte kesik peynirimsi yogun bir akinti basladi...kimi yorumlarda akintinin hamilelik belirtisi olabilecegini okudumda acaba bu belirti olan akinti benimki gibi peynirimsi bir akinti midir ve yumurtlamadan hemen sonra ortaya cikabilir mi ? bi fikri olan varsa paylasabilirse cok sevinirim...

1 yıllık evliyim, ve 1 yıldır korunmama rağmen hamile kalmadım. 5 ay evvel bakırköy acıbadem hast. gittik, eşimin sperm testi yapıldı ve biraz hareketli hücreler az sayıda çıktı. dr.umuz buna rağmen hamile kalabileceğimi fakat biraz zaman alabileceğini söyledi.

bu ay düzenli olarak folik asit aldım ve yumurtlama günlerimi takip ettim ve düzenli ilişkiye girdik. 1 mayısta regl olmuştum. ayın 10undan bugüne kadar çok sıkı çalıştık.

regl olmama 2 gün kala göğüslerimde ağrı olurdu. ve regl olmama birkaç saat kala karnımda ağrı başlardı. ama bu ay daha regl olmamama rağmen ve daha regl olmama 10 gün olmasına rağmen, yaklaşık 1 haftadır göğüslerimde müthiş bir ağrı ve sol kasığımda kramplar var. ve iştahım fena halde açıldı. bunun yanında 2 gündür kasıklarımda adet sancısına benzer bir sızı var ama çok hafif,şiddetli değil.

sabırsızlıkla regl olma tarihimi bekliyorum. forumda geçmiş yazıları okuduğumda bu belirtileri erken yaşayan bir çok kişinin sonraki yazılarında hamile olduklarını okuyorum ve ümitleniyorum.

sizce bu sefer hamile kalmış olabilirmiyim? benim belirtilerimi yaşayıp hamile kalmayan varmı?

teşekkürler..

merhaba arkadaşlar..adetim 9-10 gün geçti ama 10 gündür adet olcakmısım gibi sancım var..
Göğüslerime değemiyorum çok acıyor..Bi de tualete cok sık gitmeye başladım..
2 gün önce idrar testi yaptım negatif cıktı..Aklım çok karısık.(

arakadşlar bana yardım edebilrimisiniz..10 ğündür sürekli baş dönmesi tansiyon düşüklüğü miğde bulantısı yaşıyorum ama 15 ğün önce regli oldum ve hap kullanıyorum karnımda garip bi agrı kasıklarımda basınç var neden acaba daha test yapmadım hamile olabilrimiyim..???????

kan testini yaptırmanı tavsiye ederim sana. yada bir kez daha idrar testi yap istersen.

bende 1 mayısta regl oldum 12 maystan beri göğüslerimde ağrı,kasıklarımda kramplar oluo, bende çok merak ediorum bunlar neyin habercisi..

valla bilemiyorum ki aynı belirtiler bende de var ve benim adetime 4gün kaldı inşallah hamileyizdir

kizlar hic goguslerinde hassaiyet yasamadan hamile oldugunu ogrenen yokmu ya bende hic bir belirti yok ..ne gogus agrisi ne bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…