ya yazdığınız bütün belirtileri ben de yaşadım ama sonuç hüsrannn....benim hikayem şöyle; 3 yıllık evliyim, 1 yıldır korunmuyorduk,doktora gittik ve sonuç: ben polikistik over sendromu, eşimde de sperm sayı ve hareketliliğinde sorun... hamileliğin bütün belirtileri polikistik over sendromuyla aynı. göğüslerim adetime iki hafta kala inanılmaz dolgunlaşır ve sancı yapar, bulantı, halsizlik.... bence çok iyi bir doktora mutlaka muayene olun.bendeki rahatsızlığı 5.doktor keşfetti.off offff ihmal etmeyin...herkese bol şans....
kizlar hic goguslerinde hassaiyet yasamadan hamile oldugunu ogrenen yokmu yabende hic bir belirti yok ..ne gogus agrisi ne bise
aynen.. ve de hatta bu konu ile ilgili başlık açtım.... şimdiye çoktan güğüsüm acımalıydı her an adet olabilirim.. ama bu sefer ilk kes göğüs te sizi bile yok sadece şiş hepsi bu...
ya yazdığınız bütün belirtileri ben de yaşadım ama sonuç hüsrannn....benim hikayem şöyle; 3 yıllık evliyim, 1 yıldır korunmuyorduk,doktora gittik ve sonuç: ben polikistik over sendromu, eşimde de sperm sayı ve hareketliliğinde sorun... hamileliğin bütün belirtileri polikistik over sendromuyla aynı. göğüslerim adetime iki hafta kala inanılmaz dolgunlaşır ve sancı yapar, bulantı, halsizlik.... bence çok iyi bir doktora mutlaka muayene olun.bendeki rahatsızlığı 5.doktor keşfetti.off offff ihmal etmeyin...herkese bol şans....
kızlar yumurtlama günümden beri kasık ağrım hiç geçmedi ve bugün daha netleşti belirtilerim adetim haziranın 3ü inş olmamda hamileyimdir.
belirtilerim şöyle halsizlik yorgunluk uyku hali sol kasığımda batma yanma vajina üstü şiş gögüslerim çok şişti hafif sızlama var sol kasığım sağ kasığımdan daha şiş hatta bakınca bile belli oluyor eşimle beraber 4 kişi söyledi ve bugün akıntı başladı iç çamaşırım su gibi oldu 4 saat içinde şimdilik bunları yaşıyorum dün test yaptım bu saatlerde negatif çıktı ama ben günüme kadar umut etmeye devam edicem inş hamileyimdir temmuzda 4 yıl olacak evliliğim artık bi bebek olsun çok istiyoruz çokkkk.
kızlar yumurtlama günümden beri kasık ağrım hiç geçmedi ve bugün daha netleşti belirtilerim adetim haziranın 3ü inş olmamda hamileyimdir.
belirtilerim şöyle halsizlik yorgunluk uyku hali sol kasığımda batma yanma vajina üstü şiş gögüslerim çok şişti hafif sızlama var sol kasığım sağ kasığımdan daha şiş hatta bakınca bile belli oluyor eşimle beraber 4 kişi söyledi ve bugün akıntı başladı iç çamaşırım su gibi oldu 4 saat içinde şimdilik bunları yaşıyorum dün test yaptım bu saatlerde negatif çıktı ama ben günüme kadar umut etmeye devam edicem inş hamileyimdir temmuzda 4 yıl olacak evliliğim artık bi bebek olsun çok istiyoruz çokkkk.
Canım insallah hamilesindir. İdrar testi aldıgın zaman sabah idrarınla yap ve idrarını yaptıktan sonra 10-15 dk beklet ki sogusun idrarın. Daha saglıklı sonuc veriyor. Testi yaptıktan sonra 2-3 dk beklet eger silik cizgi cıkarsa v kendini zorlamadan gozle goruluyorsa hamilesindir.
aynı belirtileri yaşıyoruz..
ve aynı gün adet olmamız lazım..
umarım olmayız.. :18:
canım bende senin gibiydim.ben test yapmıştım cook silik çizgi cıktı ama sonra normal adet oldum süphelendim.5 gün boyunca tekrarladım sonrakiler kopkoyu cıktı.malesef benimki dış gebelikle sonuçlandı.bütün belirtileri yasadım.yumurtlama gününmden itibaren sol tarafımda tas var gibiydi,1 saat içinde 6-7 kez lavaboya gidiyordum.akıntıdan çamasırım sürekli ıslanıyordu ama öyle az buz değil.şimdiye kadar hiç öyle bişey yasamamıştım.göğsüm hiç sızlamadı ve şişmedi.sadece kahverengi kısımda pütürleşme vardı,gaz,kirpik karışması hepsi vardı...yani diyeceğim hamile olan bir insan farkı hemen anlıyo.cünkü vücut belirtileri veriyo.adet oldum diye üzülme lütfen sadece bu şekilde hayal kırıklığı olsun.ben hala değerlerimin düşmesi için doktor gözetimindeyim.rabbim ne zaman vereceğini cok iyi biliyor.sana tavsiyem kasık batman uzun süre devam ederse ve adetin kısa sürerse test yapmanı öneririm.ayrıca adet oldun diye hamile olmayacaksın die bişey yok.üstüne görme olayını yasayan bircok arkadasımız var bende dahil.benimki sağlıksızdı o ayrı.umudunu yitirme canım rabbim hakkında hayırlısını versin.
normal uzunlukta ve renkte normal giden bir adet hamilelikte olmazmış.mutlak bir farkı olurmuş üstüne görme denilen olayda.ya kısa sürermiş,ya rengi farklılaşırmış vs vs yaninormal adet olmaz imiş.bir çok dotrdan teyid ettim bunu.geçen ay adet görmeme rağmen yinede şüpheye düşüp geçen hafta test yaptırdım negatif çıktı.5 gün sonrada regl olursam çok rahatlayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?