Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bendede bişey yok ama birkaç arkadaşım hamişliğin ilk ayında hiç bir şey olmadı dediler regl geçtikten sonra başlamış bazılarında hürremin elle muayenesini gördün mü*

ya yazdığınız bütün belirtileri ben de yaşadım ama sonuç hüsrannn....benim hikayem şöyle; 3 yıllık evliyim, 1 yıldır korunmuyorduk,doktora gittik ve sonuç: ben polikistik over sendromu, eşimde de sperm sayı ve hareketliliğinde sorun... hamileliğin bütün belirtileri polikistik over sendromuyla aynı. göğüslerim adetime iki hafta kala inanılmaz dolgunlaşır ve sancı yapar, bulantı, halsizlik.... bence çok iyi bir doktora mutlaka muayene olun.bendeki rahatsızlığı 5.doktor keşfetti.off offff ihmal etmeyin...herkese bol şans....

hiç hamilelik testi yaptınızmı..pozitif sonuç aldınızmı?

kizlar hic goguslerinde hassaiyet yasamadan hamile oldugunu ogrenen yokmu ya bende hic bir belirti yok ..ne gogus agrisi ne bise

aynen.. ve de hatta bu konu ile ilgili başlık açtım.... şimdiye çoktan güğüsüm acımalıydı her an adet olabilirim.. ama bu sefer ilk kes göğüs te sizi bile yok sadece şiş hepsi bu...

aynen.. ve de hatta bu konu ile ilgili başlık açtım.... şimdiye çoktan güğüsüm acımalıydı her an adet olabilirim.. ama bu sefer ilk kes göğüs te sizi bile yok sadece şiş hepsi bu...

sadece kasık ağrım var adet olcakmış gibi, biraz mide yanması hepsi bu göğüste tık yok valla... aceba her adet dönemi göğüs sızısı çeken biri olarak bu sefer acımaması neye işaret ????

Merhabalar;
Öncelikle geçmiş olsun...Ben de yeniyim burda... 3 yıllık evliyim ve 5 aydır bebek deniyoruz ama olmuyo ben de pko var. serephane ve pregnyl kullandım, rahim filmi çektirdim tık yok hala. adetime yaklaşık 8 gün var ve meraktan ölüyorum...Allah isteyen herkese nasip etsin

sabah gelen kahve rengi leke şimdi cok acık kırmızı oldu oldu leke falanda değil bariz kanama hasta oldum ((( bi dahaki aya kaldı puffffffffffffff

kızlar yumurtlama günümden beri kasık ağrım hiç geçmedi ve bugün daha netleşti belirtilerim adetim haziranın 3ü inş olmamda hamileyimdir.
belirtilerim şöyle halsizlik yorgunluk uyku hali sol kasığımda batma yanma vajina üstü şiş gögüslerim çok şişti hafif sızlama var sol kasığım sağ kasığımdan daha şiş hatta bakınca bile belli oluyor eşimle beraber 4 kişi söyledi ve bugün akıntı başladı iç çamaşırım su gibi oldu 4 saat içinde şimdilik bunları yaşıyorum dün test yaptım bu saatlerde negatif çıktı ama ben günüme kadar umut etmeye devam edicem inş hamileyimdir temmuzda 4 yıl olacak evliliğim artık bi bebek olsun çok istiyoruz çokkkk.

Canım insallah hamilesindir. İdrar testi aldıgın zaman sabah idrarınla yap ve idrarını yaptıktan sonra 10-15 dk beklet ki sogusun idrarın. Daha saglıklı sonuc veriyor. Testi yaptıktan sonra 2-3 dk beklet eger silik cizgi cıkarsa v kendini zorlamadan gozle goruluyorsa hamilesindir.

aynı belirtileri yaşıyoruz..
ve aynı gün adet olmamız lazım..
umarım olmayız.. :18:

hımmm bak bunu bilmiyordum teşekkürler canım eğer adet olmazsam testi bu şekilde uygulayacağım.

canım bende senin gibiydim.ben test yapmıştım cook silik çizgi cıktı ama sonra normal adet oldum süphelendim.5 gün boyunca tekrarladım sonrakiler kopkoyu cıktı.malesef benimki dış gebelikle sonuçlandı.bütün belirtileri yasadım.yumurtlama gününmden itibaren sol tarafımda tas var gibiydi,1 saat içinde 6-7 kez lavaboya gidiyordum.akıntıdan çamasırım sürekli ıslanıyordu ama öyle az buz değil.şimdiye kadar hiç öyle bişey yasamamıştım.göğsüm hiç sızlamadı ve şişmedi.sadece kahverengi kısımda pütürleşme vardı,gaz,kirpik karışması hepsi vardı...yani diyeceğim hamile olan bir insan farkı hemen anlıyo.cünkü vücut belirtileri veriyo.adet oldum diye üzülme lütfen sadece bu şekilde hayal kırıklığı olsun.ben hala değerlerimin düşmesi için doktor gözetimindeyim.rabbim ne zaman vereceğini cok iyi biliyor.sana tavsiyem kasık batman uzun süre devam ederse ve adetin kısa sürerse test yapmanı öneririm.ayrıca adet oldun diye hamile olmayacaksın die bişey yok.üstüne görme olayını yasayan bircok arkadasımız var bende dahil.benimki sağlıksızdı o ayrı.umudunu yitirme canım rabbim hakkında hayırlısını versin.

normal uzunlukta ve renkte normal giden bir adet hamilelikte olmazmış.mutlak bir farkı olurmuş üstüne görme denilen olayda.ya kısa sürermiş,ya rengi farklılaşırmış vs vs yaninormal adet olmaz imiş.bir çok dotrdan teyid ettim bunu.geçen ay adet görmeme rağmen yinede şüpheye düşüp geçen hafta test yaptırdım negatif çıktı.5 gün sonrada regl olursam çok rahatlayacağım :)

haklısın canım elbette 5-6 gün yoğun bi şekilde olmuyo.bu sitede normal adet olduğunu söyleyen bir cok arkadasımız var.bende onlar sayesinde yaptım o testi.yerleşme kanamasından falan bahsetmiyorum.hani şu kahverengi yada acık pembe lekelenme tarzında dediğimiz sey değil üstüne görme.4 gün süren normal adet oldum sadece miktarı azdı.ama burda bahsedilenler gibi 10-15 damla değil.ben test bile yapmazdım ama testi adetten önce yaptığım için süphelendim.benimki normal bi gebelik değildi haklısın.ama süphesi olan ve vücudunda değişikliği olan herkes adet olsa bile test yapmalı bence.illa normal gebe olup olmadığını öğrenmek için değil.ben test yapmayıp öteki ayı beklesem daha ağır hasarla atlatırdım belkide iç kanama gecirirdim.onun için bunları söylüyorum
sonradan kötü bişey öğrenip hayal kırıklığına uğramaktansa testte negatifi görmeyi yeğlerim

selam kızlar;
uzun uzun yazdıklarınızı okudum ben sizler gibi hamile kalmak istiyorum. 3 yıldır evliyim. polikistik over var bende. yumurtlama tembeliyim yani :2:inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruz. sizlere birşey sormak istiyorum. adetimin 3. günü dr çağırdı. bana yumurtlamaya yardımcı bir hap verdi 5 kullandım. sonra gene çağırdı. yumurtalarım oluşmuş. birer gün arayla beraber olun dedi. bilirsiniz zaten klasik. neyse fakat 10 gün sonrası için tekarar randevu verdi çarşamba günü gideceğim. sizce neden tekrar çağırdı. acaba hamilelik olmuşmu diye mi bakacak. ya utandım soramadım da bir fikri olan varmı??

merhaba
ben en son 24 nisanda adet gördüm.ancak yumurta rezerv azlığı olduğu için adetlerim bazen düzensiz oluyor yani yumurtlama zamanlarım net değil..2 ay hastalanmadıgım zaman da oldu.ancak bu defa bazı belirtiler hissediyorum.
1 haziranda doktora gittim.kan testi yaptı bir şey çıkmadı.doktor cok fazla akıntı oldugunu söyledi
yaklaşık 10 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor.karnım şiş ve gögüs uçlarım dokununca çok acıyor.dün akşam ateşim sebepsiz 37.5 a çıktı.bacaklarım agırdı. ve bir de inanılmaz gaz var 10 gündür falan.genelde kabızlık sorunu yasayan ben afedersiniz her gün tuvalete cıkıyorum. baş dönmesi yasıyorum gün içerisinde ve birkaç gündür ara ara anlık mide bulantılarım oldu geçti.10 -15 gündür neredeyse her gün baş ağrısı çekiyorum.uyku problemim var
sizce bu belirtiler hamileliği işaret ediyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…