kizlar 17 mayis sat gunumdu,30 ve 31 yumurtlama gunlerim,on gunler esim ile beraber olduk...regl tarihime heniz var ama son bir haftadir asiri derecede karnim ve kasiklarim agriyor,ayaga kalkarken belime kramplar giriyor.dun camasirimda pembe bir leke gordum,goguslerim acimiyor ama sertlesti sanki...butun adet belirtileri yasiyorum suan ama adetime daha 1 hafta var nerdeyse...erken gebelik testi yaptim negatif cikti,ha bu arada normalde puruzsuz bir cildim vardir ama yuzumde surekli sivilceler cikmaya basladi.sizde hamile olabilirmiyim,ne olur yorum yapin adet tarihi beklemek tam bir iskenceeeeee :18:
aynı belirtileri yaşıyoruz..
ve aynı gün adet olmamız lazım..
umarım olmayız.. :18:
erken gebelik testi nasıl bişey?
markası ne?
ne kadar önceden yapılabiliyomuş?
inşallah hamilesindir canım..
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
selam kızlar;
uzun uzun yazdıklarınızı okudum ben sizler gibi hamile kalmak istiyorum. 3 yıldır evliyim. polikistik over var bende. yumurtlama tembeliyim yani :2:inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruz. sizlere birşey sormak istiyorum. adetimin 3. günü dr çağırdı. bana yumurtlamaya yardımcı bir hap verdi 5 kullandım. sonra gene çağırdı. yumurtalarım oluşmuş. birer gün arayla beraber olun dedi. bilirsiniz zaten klasik. neyse fakat 10 gün sonrası için tekarar randevu verdi çarşamba günü gideceğim. sizce neden tekrar çağırdı. acaba hamilelik olmuşmu diye mi bakacak. ya utandım soramadım da bir fikri olan varmı??
kizlar hic goguslerinde hassaiyet yasamadan hamile oldugunu ogrenen yokmu yabende hic bir belirti yok ..ne gogus agrisi ne bise
kızlar benim adetime daha 12 gün var ama dünden beri kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı ve sık sık idrara çıkmaya başladım.. başka bir şey yok acaba şimdi test yapsam belli olur mu ya da kan testi yaptırsam çıkar mı bilemedim.. biz henüz çocuk istemiyoruz ama kaçak olabilir mi diye düşünüyorum eşime de bişey söylemedim henüz heyecanlanır diye napsam ben ya?
hiç hamilelik testi yaptınızmı..pozitif sonuç aldınızmı?
kızlar geçen aylardan beri bu konunun takipçisi ve de 3 aylık hamile bir kadın olarak söyleyeceklerim var :)ben adetimin gelmesine 1 hafta belki de 8-9 gün kala öğrenmiştim yani cok erken öğrendim.bu da fortel ile oldu.daha önceleri nefret etmiştim fortelden negatifi gösterio die ama bu düşmanlık ben hamile kalınca bitti :)) fortel testinden hemen sonra incelemeye aldım kendimi cünkü takıktım ya belirtilere acaba bende neler oldu diye.bana kalırsa cok erken belirti istiyorsanız,idrara sık cıkmak veya bel ağrısı gibi gebeliğin ileri dönemlerindeki belirtilerine hiiiiç kulak asmayınız.hatta adet döngünüzü bozarsınız psikolojikman! :) ben kendi kendimi inandırığ 9 gün geciktirmiştim adetimi,zavallı vücudum takılmşıtı öle bir ara :)
evet söylüyorummmm bnm için en erken belirtiiiii :göğüsdeki mavi damardır arkadaş!!!daha önce bu forumda bir arkadas yazmıstı aklımda yer etmişti devamlı kontrol ediyordum,hamile kalabildiğim ve fortelle öğrendikten hemen sonra baktıgımda gördüm o mavi damarı ! :) hehehhee valla öle.esmerlerde belli olur mu bilmiyorum ama bariz belli ve koyu mavi bir damar oldu göğsümde.bi deneyin bakalım konuşalım yine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?