Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

gelinim ; çok yakın bir tarihte kan testi yaptırmışsın.hamilelik olsaydı testte çıkardı.ilişkiden kaç gün sonra test yaptırdın?10 gün sonra net çıkar diyorlar.zaten doktorun da gerek görseydi tekrar etmek isterdi testi.

bende de aynı sey oldu cnm yumurtlamanın olup olmadıgına bakaacak yanı progesteron duzeyıne ben yenı baktırdım yumurtlama olmus ama daha bellı deıl adet gunumun gecmesı lazım beklemek cok zor

kizlar 17 mayis sat gunumdu,30 ve 31 yumurtlama gunlerim,on gunler esim ile beraber olduk...regl tarihime heniz var ama son bir haftadir asiri derecede karnim ve kasiklarim agriyor,ayaga kalkarken belime kramplar giriyor.dun camasirimda pembe bir leke gordum,goguslerim acimiyor ama sertlesti sanki...butun adet belirtileri yasiyorum suan ama adetime daha 1 hafta var nerdeyse...erken gebelik testi yaptim negatif cikti,ha bu arada normalde puruzsuz bir cildim vardir ama yuzumde surekli sivilceler cikmaya basladi.sizde hamile olabilirmiyim,ne olur yorum yapin adet tarihi beklemek tam bir iskenceeeeee :18:

erken gebelik testi nasıl bişey?
markası ne?
ne kadar önceden yapılabiliyomuş?
inşallah hamilesindir canım..

erken gebelik testi nasıl bişey?
markası ne?
ne kadar önceden yapılabiliyomuş?
inşallah hamilesindir canım..

megciğim erken gebelik testi idrardan yapılıyor ama hassas testlermiş adete 5 gün kala kesin sonuç veriyormuş bende denemiştim daha önce fiyatlarıda 18, 20 civarındaydı

merhaba arkadaşlaaarrr
ben daha önce yazmıştım ilişkiden 1 hafta sonra normal adet olduğumu ama bu ay yani dün başlayan adetim bugün azaldı.bitmedi henüz ama sanki bitecek gibi.ilişkiden 26gün sonra kan testinde negatif çıkmıştı.zaten dediğim gibi adette olmuştum.ama çok stres yaptım acaba hamilemiyimdiye.bundan dolayı kısa sürüyor olabilir mi adetim?
daha bitmedi ama yine de 5 gün süreceğini sanmıyorum strese bağlı olur mu sizce yoksa ne olabilir?

selam kizlar ordamisiniz

bende aynı şekilde klomen kullandım adetin 4.günü itibariyle 5 gün,sonra yumurta oluştuğunu gördü doktor ama tekrar çağırmadı,bi umut bekliorum..bu arada senin yumurta ne durumda? doktordan nasıl bir sonuç çıktı??bilgilendirir misin canım?sağol

kızlar benim adetime daha 12 gün var ama dünden beri kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı ve sık sık idrara çıkmaya başladım.. başka bir şey yok acaba şimdi test yapsam belli olur mu ya da kan testi yaptırsam çıkar mı bilemedim.. biz henüz çocuk istemiyoruz ama kaçak olabilir mi diye düşünüyorum eşime de bişey söylemedim henüz heyecanlanır diye napsam ben ya?

kizlar hic goguslerinde hassaiyet yasamadan hamile oldugunu ogrenen yokmu ya bende hic bir belirti yok ..ne gogus agrisi ne bise

bu siteyi bi çözemedim kiii.... evet tatlım biraz geç bir cevap oldu idare et.... en yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendikten sonra yani adetten yaklaşık bir hafta sonra göğüsleri acımaya başlamıştı. hem adet geçiktikten üç gün sonra test yapmıştı sonuç negatif çıktı adet geciktikten 10 gün sonra pozitif çıktı. umarım yardımcı olmuşumdur

viole linkine bayıldımmmm. canım hayal kırıklığından başka birşey olmaz. için rahat edecekse tahlil yap ama çubukta çıkması mümkün değil bence... tecrübe yaniii adetine birkaç gün kala kan test ile belli olur ama....

kızlar geçen aylardan beri bu konunun takipçisi ve de 3 aylık hamile bir kadın olarak söyleyeceklerim var :) ben adetimin gelmesine 1 hafta belki de 8-9 gün kala öğrenmiştim yani cok erken öğrendim.bu da fortel ile oldu.daha önceleri nefret etmiştim fortelden negatifi gösterio die ama bu düşmanlık ben hamile kalınca bitti :)) fortel testinden hemen sonra incelemeye aldım kendimi cünkü takıktım ya belirtilere acaba bende neler oldu diye.bana kalırsa cok erken belirti istiyorsanız,idrara sık cıkmak veya bel ağrısı gibi gebeliğin ileri dönemlerindeki belirtilerine hiiiiç kulak asmayınız.hatta adet döngünüzü bozarsınız psikolojikman! :) ben kendi kendimi inandırığ 9 gün geciktirmiştim adetimi,zavallı vücudum takılmşıtı öle bir ara :)

evet söylüyorummmm bnm için en erken belirtiiiii :göğüsdeki mavi damardır arkadaş!!!daha önce bu forumda bir arkadas yazmıstı aklımda yer etmişti devamlı kontrol ediyordum,hamile kalabildiğim ve fortelle öğrendikten hemen sonra baktıgımda gördüm o mavi damarı ! :) hehehhee valla öle.esmerlerde belli olur mu bilmiyorum ama bariz belli ve koyu mavi bir damar oldu göğsümde.bi deneyin bakalım konuşalım yine :)))

benim göğsümdede oluştu mavi damarlaşma daha adetime 5 gün var. daha bunu okumadan dün banyoya girerken aynaya baktığımda farkettim bide idrarımda inanılmaz bi koku değişikliği var ama enfeksiyonel bi durum yok yani yanma kaşıntı ağrı yok sadece idrarda koku değişikliği . bakalım benim sonuç ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…