Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

adetim gecikti belirti var mı yok mu anlamıyorum ben.arada belim ağrıyo biraz.evde misafir ağırlayınca koşuşturmaktan ağrır genelde.(buna veriyorum ağrımasını)
test yapmaya korkuyorum negatif olur die.hem bide çarşamba günü eşimin doğum günü salı günü test yapıp pozitif olursa eşimin hediyesi hazır olur düşüncesiylede erteliyorum.yok eğer negatif çıkarsa benim paracıklar iphone gidecek.
dua edin kızlar ya hayırlısıyla bir iki gün daha geçirebilseydim

arkadaşlar merhaba,banada yardımcı olrmusunuz ara ara miğdemde yanma oluyor,ayrıca şeffaf ve sık gelen bir akıntım var,ama adetime iki buçuk hafta var sizce bunlar belirti sayılırmı....?

kızlar ilişkiden 2 gün sonra çok yoğun bir şekilde bel ağrısı başladı hemen bende... kasıklarımda ağrıyor. ama hastalığıma 2 hafta var.... kasık ağrısı yumurtlama günüm olduğu içinde olabilir diye düşünüyorum. bunun dışında hiç bir belirti yok. ama bu bel ağrısı sizce çokmu erken umutlanmak için lütfen yardımcı olurmusunuz?

ayrıca bel ağrısı ne zaman başlıyor????????

boşunada heveslenmek istemiyorum. ama yinede içim de umutlar var işte yada bu güzelliğe inanmak istiyorum :)))) vücudumda beni kandırıyor :))))

Son düzenleme:

şu 2 gun geçmek bilmedi okadar çok belirti var ki dün akşam ilişki sırasında hafıf pembemsi sıvı gelmıs iç çamaşırım kirlenmiş yatar iken çok huzursuzdum umarım hamileyimdir..... sınırlerım boşaldı resmen yaaa...

Kılzar benim adetim 3 gün geçti dün eczaneden aldığım testi yaptım açık tek çizgi çıktı yani negatif ama altta bir not vardı açık çizgi pozitif olarak değerlendirelebilir diye kızlar karnım ağrıyor birde çok halsizim akşam işdn gelince hemen uyuyorum hiç halim kuvvetim olmuyor.ama midem bulanmıyor karnım şiş arada gaz oluyor geçenelrde doktora başka sebebden dolayı muayane olmaya gittim bana adeimin geiçip geçmedğini sordu bende daha avr dedim birde bebek düşnüyomuusnuz dedi acaba ultrasyonda bebeği gördümü ki arkadaşlar sizce hamilemiyim

canım benim 3 gün geçince kesin bilgi vermez idrar testleri en sağlıklısı en az 1 hafta dır mide bulantıları ise beta hcg 1000 lere çıkmadan olmaz biraz sabret ve düşünme psikolojık olarak belirtiler çıkabiliyor testi 5 gün sonra yenile canım

arkadaşlar merhaba,banada yardımcı olrmusunuz ara ara miğdemde yanma oluyor,ayrıca şeffaf ve sık gelen bir akıntım var,ama adetime iki buçuk hafta var sizce bunlar belirti sayılırmı....?
bunlar yumurtlama belirtileri olabilir cnm adetine 2.5 hfta varsa yumurtluyorsundur

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM.. bende en ufacık şeylerde umutlanıyorum. benim adetime 8 gün var daha. şimdiden acaba hamilemiyim diye kuşkulanıyorum. belim çok ağrıyor. kasık ara ara ağrıyor. dün akşam ilk kez gögsümle karnım kaşındı. ama bilemiyorum. vücudumuz bizi kandırıyor olabilir..... umarım üzülmeyizzzzzzzzzzzzz hepimiz hamiş oluruz. valla çığlık atasım geliyor. :84: o kadar daraldımki anne olmayı çok istiyorummm :84:

kızlar merhabaaa
öncelikle hamileliğimi beklerken buraları çok okurdum kimiş zamanda soru sorardım... biliyorum insan beklerken belirtilere çok fazla kafa takıyor..

bende belirtilerimi paylaşmak istiyorum belki birilerine yardımcı olur...

öncelikle ay ortası göğüs ucum acımaya başladı.. zaman zaman erken adet gördüğümden yine öyle sandım.. derken adet tarihim yaklaştıkça göğüz ağrım arttı ama diğerlerinden farklıydı.. adet öncesi göğüsüm büttün olarak ağrıyorken bu kes yanlızca ucundaydı acısı..
birde son 1 haftadır bir adet sancım vardı ki asıl beni şüphelendiren oydu. sancı öyle bi geliyorki sanki o an adet olmuşum gibi gidiorum wcye bişey yok.. 5 dakika sonra ağrı sızı da yok.. günde 3 5 kere tekrarlanıyorduki huylandım test yaptım sonuç pozitif...

allah isteyen herkese verir inşallah darısı hepinizin başına .. rahat olmak lazım ben ne zaman olursa olsun olmazsssa olmassın dedim o zaman oldu.. kafaya takınca gerçekten olmuyo..

sevgiler

peki canim belirtilerin adetine 1hafta kalami basladi. benimde 1hafta var ama midem bulaniyor ve nefesim daraliyor

kızlar merhaba bu siteyi keşfettiğimden beri hemen hemen hergün giriyorum ve heryerde bişeyler soruyorum
bnm sorunum burdakilerin çoğu gibi hamile olup olmadığımı anlamıyorum. Şimdi ayrıntılı yazıyorum lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi?
bnm SAT tarihim 8 temmuzdu yumurtlama tarihleri de 20 temmuz - 25 temmuz arasıydı. Biz bu yumurtlama tarihleri arası eşimle sadece 23 ve 24 temmuzda birlikte olduk. Ama benim bu aya hiç başıma gelmeyen bişey oldu 29 temmuz da kahverengi akıntıyla birlikte 5 gün süren ama adetten farklı bi kanamam oldu yani adetliyken günde 2 pet kullanırken bu kanama olduğunda sadece peçete yeterli oldu yani 1 pedi bile dolmdurmayacak kadar azdı 5 gün sürdü ve 3 ağustosta bitti sat tarihine göre bugün sabahtan itibaren adet olmam lazımdı ve hala bi kanama yok çok şükür ama bu adete 10 gün kala olan kanama neyin nesiydi hala anlamadım 4 gündürde bel ağrıları başladı özellikle geceleri ve ayakta çok kaldığım zaman aşırı belim ağrıyo acaba bunun nedeni bebiş olabilir mi ?eğer değilse de bu durum neden gelişmiş olabilir bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi ay ortasındaki bu kanama yerleşme belirtisi olabilir mi lütfeeen yardıııııım _?

canım adet tarihin geceli 3 4 gün olmuş bence bi test yap çıkar sonuç
yerleşme kanaması olabilir çünkü miktarı ve süresi kişiye göre değişir inş öyledir.
dilerim hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.
ara kanamada olabilir bunlar ara kanamaya neden olan şeyler.
Gebeliğin farkında olunmayan durumlarda olan erken düşükler
Hormonal dalgalanma ve dengesizlikler
Doğum kontrol hapı ya da benzeri kombine hormonal doğum kontrol yöntemlerinin kullanılması sırasında
Tiroid hormon hastalıkları
Stress, sıkıntı
Yumurtama dönemi
Bazı ilaçların kullanımı
Rahim içi araç (spiral) kullanımı
Vajinaya olan travmalar
Cinsel ilişki sonrası
Vajinada kuruluk olması
Rahim ağzı ya da rahim kanseri
Konizasyon ya da LEEP gibi rahim ağzına uygulanan cerrahi girişimler sonrası

Arkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum yumurtlama günlerinde cinsel istekte artış oluyor ya peki yumurtanın döllendiğini ve hamile kaldığımızı farzedersek bu istek aniden bitiyor mu yoksa devammı ediyor? hamileliğimizi bu sekilde anlayabilirmiyiz cevaplarsanız cok sevinirim

arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin

merhaba arkadaşlar.son 10 gündür göğüslerim sızlıyor.belim ağrıyor.sol kasığım ağrıyor.adetime 1 hafta var.sizce ne olabilir.bebiş olabilir mi?:emir_bebek

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..sizlere bişi sormak istiyorum bende tüm hamilelik belirtileri mevcut ara ara mide bulantısı göğsümde mavi damarlar çıktı..karnımdada sürekli bişi hareket ediyo gibi titremeler oluyor.adetimde 2 gün geçti.test yaptım negatif çıktıacabaa biraz daha beklemelimiyim...yani kaç gün sonraa test yapmalıyım..

herkese merhaba

uzun süredir okuyorum ama üye olup yazmak bu güne kısmetmiş..

bişeyler sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
eşimle 6 aydır korunmuyoruz bebeğimiz olsun diye..
bu ay adetime 5-6 gün kalmasına rağmen hiç belirti yok..normalde göğüslerim patlayacak gibi ağrırdı ve ağzıma girecek kadar şişerdi :)
göğüslerime bakıyorum o mavi damarlardan var ama göğüsün uc kısmına doğru..
bi de akşamları genelde iftarda sonra midem bunalıyo..ayrıca ara ara ateşim çıkıyoo..
sağ kasığımda ara ara ağrı giriyo bacağıma doğru..

sizce hamile olabilirmiyim? ya da gene beynim bana oyun mu oynuyooo...çok kafayı takıyorumm..bir çözümü olmalı değil mi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…