merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Kılzar benim adetim 3 gün geçti dün eczaneden aldığım testi yaptım açık tek çizgi çıktı yani negatif ama altta bir not vardı açık çizgi pozitif olarak değerlendirelebilir diye kızlar karnım ağrıyor birde çok halsizim akşam işdn gelince hemen uyuyorum hiç halim kuvvetim olmuyor.ama midem bulanmıyor karnım şiş arada gaz oluyor geçenelrde doktora başka sebebden dolayı muayane olmaya gittim bana adeimin geiçip geçmedğini sordu bende daha avr dedim birde bebek düşnüyomuusnuz dedi acaba ultrasyonda bebeği gördümü ki arkadaşlar sizce hamilemiyim
bunlar yumurtlama belirtileri olabilir cnm adetine 2.5 hfta varsa yumurtluyorsundurarkadaşlar merhaba,banada yardımcı olrmusunuz ara ara miğdemde yanma oluyor,ayrıca şeffaf ve sık gelen bir akıntım var,ama adetime iki buçuk hafta var sizce bunlar belirti sayılırmı....?
Kılzar benim adetim 3 gün geçti dün eczaneden aldığım testi yaptım açık tek çizgi çıktı yani negatif ama altta bir not vardı açık çizgi pozitif olarak değerlendirelebilir diye kızlar karnım ağrıyor birde çok halsizim akşam işdn gelince hemen uyuyorum hiç halim kuvvetim olmuyor.ama midem bulanmıyor karnım şiş arada gaz oluyor geçenelrde doktora başka sebebden dolayı muayane olmaya gittim bana adeimin geiçip geçmedğini sordu bende daha avr dedim birde bebek düşnüyomuusnuz dedi acaba ultrasyonda bebeği gördümü ki arkadaşlar sizce hamilemiyim
peki canim belirtilerin adetine 1hafta kalami basladi. benimde 1hafta var ama midem bulaniyor ve nefesim daraliyorkızlar merhabaaa
öncelikle hamileliğimi beklerken buraları çok okurdum kimiş zamanda soru sorardım... biliyorum insan beklerken belirtilere çok fazla kafa takıyor..
bende belirtilerimi paylaşmak istiyorum belki birilerine yardımcı olur...
öncelikle ay ortası göğüs ucum acımaya başladı.. zaman zaman erken adet gördüğümden yine öyle sandım.. derken adet tarihim yaklaştıkça göğüz ağrım arttı ama diğerlerinden farklıydı.. adet öncesi göğüsüm büttün olarak ağrıyorken bu kes yanlızca ucundaydı acısı..
birde son 1 haftadır bir adet sancım vardı ki asıl beni şüphelendiren oydu. sancı öyle bi geliyorki sanki o an adet olmuşum gibi gidiorum wcye bişey yok.. 5 dakika sonra ağrı sızı da yok.. günde 3 5 kere tekrarlanıyorduki huylandım test yaptım sonuç pozitif...
allah isteyen herkese verir inşallah darısı hepinizin başına .. rahat olmak lazım ben ne zaman olursa olsun olmazsssa olmassın dedim o zaman oldu.. kafaya takınca gerçekten olmuyo..
sevgiler
peki canim belirtilerin adetine 1hafta kalami basladi. benimde 1hafta var ama midem bulaniyor ve nefesim daraliyor
kızlar merhaba bu siteyi keşfettiğimden beri hemen hemen hergün giriyorum ve heryerde bişeyler soruyorum
bnm sorunum burdakilerin çoğu gibi hamile olup olmadığımı anlamıyorum. Şimdi ayrıntılı yazıyorum lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi?
bnm SAT tarihim 8 temmuzdu yumurtlama tarihleri de 20 temmuz - 25 temmuz arasıydı. Biz bu yumurtlama tarihleri arası eşimle sadece 23 ve 24 temmuzda birlikte olduk. Ama benim bu aya hiç başıma gelmeyen bişey oldu 29 temmuz da kahverengi akıntıyla birlikte 5 gün süren ama adetten farklı bi kanamam oldu yani adetliyken günde 2 pet kullanırken bu kanama olduğunda sadece peçete yeterli oldu yani 1 pedi bile dolmdurmayacak kadar azdı 5 gün sürdü ve 3 ağustosta bitti sat tarihine göre bugün sabahtan itibaren adet olmam lazımdı ve hala bi kanama yok çok şükür ama bu adete 10 gün kala olan kanama neyin nesiydi hala anlamadım 4 gündürde bel ağrıları başladı özellikle geceleri ve ayakta çok kaldığım zaman aşırı belim ağrıyo acaba bunun nedeni bebiş olabilir mi ?eğer değilse de bu durum neden gelişmiş olabilir bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi ay ortasındaki bu kanama yerleşme belirtisi olabilir mi lütfeeen yardıııııım _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?