Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canim bu fertility blend over the counter mi? yoksa prescription mi gerekiyor almak icin?

rockwell ben 60 kiloyum yani boyumla kilom orantılı fazla kilolu değilim yani

Senin iyiymis o zaman. ben 1.65'e 75 kilo falanim. Cokum yani. Burdaki doktor iyisin diyor ama tabi budakilerin geneli kilolu ona bakisla soyluyor. Turkiyeye gore sismanim:icecream:

rockwell ben sigarada kullanıyorum canım ya nasıl bırakacam bilmiyorum size bişey söyleyeyimmi sigara içmekle hamilelikle alakası yok yani biçok kadın ve erkek sigara kullanıyo ama vırt vırt çocuk doğuruyolar :)

vallahi dogru söyliyosun rockwelcim gündüzleri pek zaman olmuyor hele yarin birsürü camsir var yikanacak ev temizlenecek off nedir bu cektiklerimizya

hee tamam bi anda CVS yazdin gibi algiladim. benimde beynim durdu artikkafamçokkarıştı peki bu ilac fertilliteni mi artiriyor yoksa sadece vitamin gibi mi?

evet fertiliteni arttiran vitaminler iceriyomus. burda yabanci bi arkadasim varda ondan ogrendim. oda kullaniyodu

Sigara bende iciyorum:içelim: cok degil ama gunde bir iki tutturuyorum Arkadas ortami varsa uff 2 saatte 1 paket bile icerimklava: Ya mutlaka bi zarari vardir bebege ama hamile kalmadan oncesi oldugunu sanmam.

vallahi dogru söyliyosun rockwelcim gündüzleri pek zaman olmuyor hele yarin birsürü camsir var yikanacak ev temizlenecek off nedir bu cektiklerimizya

Bende bugun temizlik vardi. off ev nasil kirlenmis 1 haftada anlamadim gitti. Bi yandan camasir bi yandan supurge bi yandan yemek yap. Cok yoruldum bugun. neyseki bizim burda cam silme konsepti yok :dance:

kız gülsü napıyon fıstık çamaşırı makine yıkayacak sen mi yıkayacan sankim dimi ama:roflol:

bende iciyorumkizlarya ve birakmak istiyorum ama off olmuyor

kizlar ben isvicredeyim burda makinalar en altkatta bodrumda bende 4. katta oturuyorum düsünün senligi yarin tam 5 makina var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…