florida ben değilim canım negatif çıkan o cici annenin mesajı karıştırdın sanırım
pardon arkadasim bende cicianneyi kastedmistim ama nasil yaptim hatayo anlamadim
amerikada olan arkadaslar icin feritilty blend diye bir vitamin var ben simdi onu kullaniyorum. baska ulkelerde varmi bilmiyorum. hem erkek hem kadin icin olani var. henuz bir ay oldu dolayisi ile ise yarayip yaramadigini soyleyemiycem. bide yaninda folikasit aliyorum insallah yanlis bisey yapmiyorumdur. GNC dukkanlarinda bulabilirsiniz tanesi $40.
denemek isteyenler icin haber vereyim dedim.
pardon arkadasim bende cicianneyi kastedmistim ama nasil yaptim hatayo anlamadim
olsun önemli değil canım sen kaç aydır korunmuyosun
canim bu fertility blend over the counter mi? yoksa prescription mi gerekiyor almak icin?
rockwell ben 60 kiloyum yani boyumla kilom orantılı fazla kilolu değilim yani
olsun önemli değil canım sen kaç aydır korunmuyosun
3 yildir arkadasim sen?:)
yok arkadasim bu GNC vitaminler satan bi dukkan. recete falan gerekmiyo.
3 yildir arkadasim sen?:)
ben 3 aydır.sen baya olmuş korunmayalı doktora gitmedinmi niye olmuyo diye inşallah olur canım umudunu yitirme sakın
hee tamam bi anda CVS yazdin gibi algiladim. benimde beynim durdu artikkafamçokkarıştı peki bu ilac fertilliteni mi artiriyor yoksa sadece vitamin gibi mi?
rockwell ben sigarada kullanıyorum canım ya nasıl bırakacam bilmiyorum size bişey söyleyeyimmi sigara içmekle hamilelikle alakası yok yani biçok kadın ve erkek sigara kullanıyo ama vırt vırt çocuk doğuruyolar :)
vallahi dogru söyliyosun rockwelcim gündüzleri pek zaman olmuyor hele yarin birsürü camsir var yikanacak ev temizlenecek off nedir bu cektiklerimizya
vallahi dogru söyliyosun rockwelcim gündüzleri pek zaman olmuyor hele yarin birsürü camsir var yikanacak ev temizlenecek off nedir bu cektiklerimizya
ben 3 aydır.sen baya olmuş korunmayalı doktora gitmedinmi niye olmuyo diye inşallah olur canım umudunu yitirme sakın
cok takmiyom zaten. dr a gittik biseyimiz yokmus oyle dediler. bazen canim sikiliyoda bazende salliyom. az kaldi benim adetime ve olcam gibi hissediyom. bakalim bi dahaki aya plan yapiyom simdi. onumuzdeki ay su isi olcme isini deniycem
evet fertiliteni arttiran vitaminler iceriyomus. burda yabanci bi arkadasim varda ondan ogrendim. oda kullaniyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?