Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

o kişiye göre değişkenlik gösterir canım zannetmiyorum yani gebelik oluşumunda cinsel istek azalsın bi alakası yoktur bence kasık ağrılarını takip et batma tarzı bi ağrı oluyo

idrar testi yaparsan silikte olsa sonuç ver regle bir hafta kala bile çıkıyo

ya benimde adetime on gün var aynen benimde kasıklarımda ağrı oluyo batma gibi bide sanki damar seyrer ya öle atıyo gibi oluyo haftaya test yapcam çok sabırsızım acaba hamişmiyiz

bi sorum olacak sizlereeeee

üstüne adet görmede karın ağrısı oluyor mu? yada normal adet ağrıları baş ağrısı, kasık ağrısı vb. seyler de görülüyor mu?

merhabalar aranıza yeni katıldım birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var. Biz bu ay başladık ama benım adetime çok olmasına rağmen kasıklarımda ve belimde ağrı var. sizce hamile olabilir miyim. çok istiyorum allah herkese hayırlı evlatlar versin..

inanırmısınız durum aynı bizde bu ay yeni başladık korunmadık adetime on gün var ve kasıklarım ağrıyo çok garip bi durum değilmi kafam çok karışık

tutyacım teşekkür ederim cevapladığın için...:93: Allah inşallah en kısa zamanda hayrlı evlatlar verir bizlere...

kızlar adetime daha 9 10 gün kadar var ama adet olcakmış gibi hissediyorum kendimi.
kasıklarımda batma şeklinde sancı var bacaklarım ağrıyor gögüslerim şiş ve uçlarına kadar sızlıyor belimde ağrıyor.
ya 10 gün önceden belli edermiki bebiş kendini

Merhaba...
Normalde regl öncesi ne gibi belirtilerin olur?Ya da ovulasyonun bittiğine emin misin?Yani regl siklusların düzenli midir?
Eğer düzenliyse 10 gün kaldı dediğine göre ve şayet hamile kalmışsan sperm yumurtayı döllemiştir ama daha yolculuğu
bitmemiştir.Yani rahme yerleşmemiştir; o yüzden vücudunun daha önceki tepkileriyle karşılaştırmalısın kendini.
Normalden farklı geldiyse;neden olmasın!

seyir cim cevabın için teşekkür ederim canım
evet adetlerim düzenli 28 gün arayla oluyorum 11.13. 15. ve 17. günlerimi değerlendirdim her zamankinden farklı yaptım bu sefer hep 10 12 14 yapıyordum şimdi böyle oldu
yani güzel değerlendirdik ama ben 4 yıldır gebe kalamıyorum 17 oh progesteron yüksekliğinden ve tedaviyede ara verdim şu bayramı bi atlatayım allahın izniyle devam edeceğim her ay denemiyorum işte arada bi hadi şansımızı deneyelim diyoruz inş bu sefer şanslı zamanıma denk gelmiştir.

şöyle fark var vucudumda normalde yumurtlama zamanı bi belirtim olmaz vajinam çok ıslak olur anlarım öyle yumurtladığımı ama bu sefer yumurtlama döneminde başladı halen devam eden (bugün adetimin 18.günü)kasık sancısı böyle yanma gibi bel ağrısı ve gögüslerimde sızı uçlarına kadar ayrıca büyüme 2 cm kadar bunlar beni umutlandırdı işte ne bileyim inş tutmuştur çok dua ediyorum allah herkesin evladını kucağına almasını nasip etsin.

Slm arkadaşlar...
Aranıza yeni katıldım... Bir sorum olacak. Ben 1,5 yıl Microgynon kullandım ve bir ay önce korunmayı bıraktım... Adet günüme bir hafta kala sabırsızlanıp meraktan gidip kan testi yaptırdım ama negatif çıktı... Bir kaç gündür aşırı derecede bacaklarım ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum. Miğde ve baş ağrılarım var ( oruç tuttuğum için de olabilir) Normal adet sancısı gibi karnım da ağrıyor ama daha ortalıkta hiç birşey yok... Akıntıda var... Acaba hamile olabilirmiyim hapı bırakalı daha hiç adet görmedim yoksa bu ilaçı bıraktığım için de olabilirmi??? eşimde nöbetci gidip test de alamadım...

arkadaşım herkesin farklı oluyor yumurta çatlaması, bizde 13 15 17 deniyorduk hep yumurta takibi yaptırdım meğer 19. gün çatladı yumurta. yumurta takibi yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

arkadaşlar belirtiler bunlarmış
bende göğüs büyümesi ve hassaslaşması
göğüs uçlarının çıkması
yorgunluk ve uyku hali
ağızda metal tadı hissetmek
karında gaz
kasıkta ağrı
akıntı gibi belirtiler var aralarından

ovulasyon testi yumurtlama tespiti için güvenlidir heralde dimi?
adetine ne kadar var senin

not: ben hamile olduğumu bilmiyorum ama şüpheleniyorum sadece vede istiyorum tabiki

benim adetim düzensiz ama geçen ay 18 inde olmuştum

hmm az kalmış olmalı
benim 9gün var
ama göğüslerim çok fena şiş ve acıyo
kasık krampları da yaşıyorum
ama henüz cok erken oldugundan sadece acaba kaldı aklımda
muhtemelen belirti içindir erkendir henüz

Kızlar sat tarihim 28 temmuz ve olmam gereken regl tarihimde 24-25 ağustos ki inşallah olmam :) bugün başlayan bel ağrım karnım ve kasığımda iğne batar gibi ara ara gelen bi ağrı var dün sabah ve 2 gün önce istifrar ettim, miğdemdede yanma var ama burda okuduğum dier arkadaşlar gibi gögüs hassasiyetim meme ucunde koyulaşma veya yerleşme kanaması falan yok ayrıca sık idrara çıkıyorum. Sizce bunlar belirtimi yoksa ben paranoyaklaşmayamı başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…