Arkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum yumurtlama günlerinde cinsel istekte artış oluyor ya peki yumurtanın döllendiğini ve hamile kaldığımızı farzedersek bu istek aniden bitiyor mu yoksa devammı ediyor? hamileliğimizi bu sekilde anlayabilirmiyiz cevaplarsanız cok sevinirim
arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..sizlere bişi sormak istiyorum bende tüm hamilelik belirtileri mevcut ara ara mide bulantısı göğsümde mavi damarlar çıktı..karnımdada sürekli bişi hareket ediyo gibi titremeler oluyor.adetimde 2 gün geçti.test yaptım negatif çıktıacabaa biraz daha beklemelimiyim...yani kaç gün sonraa test yapmalıyım..
merhabalar aranıza yeni katıldım birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var. Biz bu ay başladık ama benım adetime çok olmasına rağmen kasıklarımda ve belimde ağrı var. sizce hamile olabilir miyim. çok istiyorum allah herkese hayırlı evlatlar versin..
kızlar adetime daha 9 10 gün kadar var ama adet olcakmış gibi hissediyorum kendimi.
kasıklarımda batma şeklinde sancı var bacaklarım ağrıyor gögüslerim şiş ve uçlarına kadar sızlıyor belimde ağrıyor.
ya 10 gün önceden belli edermiki bebiş kendini
Merhaba...
Normalde regl öncesi ne gibi belirtilerin olur?Ya da ovulasyonun bittiğine emin misin?Yani regl siklusların düzenli midir?
Eğer düzenliyse 10 gün kaldı dediğine göre ve şayet hamile kalmışsan sperm yumurtayı döllemiştir ama daha yolculuğu
bitmemiştir.Yani rahme yerleşmemiştir; o yüzden vücudunun daha önceki tepkileriyle karşılaştırmalısın kendini.
Normalden farklı geldiyse;neden olmasın!
seyir cim cevabın için teşekkür ederim canım
evet adetlerim düzenli 28 gün arayla oluyorum 11.13. 15. ve 17. günlerimi değerlendirdim her zamankinden farklı yaptım bu sefer hep 10 12 14 yapıyordum şimdi böyle oldu
yani güzel değerlendirdik ama ben 4 yıldır gebe kalamıyorum 17 oh progesteron yüksekliğinden ve tedaviyede ara verdim şu bayramı bi atlatayım allahın izniyle devam edeceğim her ay denemiyorum işte arada bi hadi şansımızı deneyelim diyoruz inş bu sefer şanslı zamanıma denk gelmiştir.
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
arkadaşlar belirtiler bunlarmış
bende göğüs büyümesi ve hassaslaşması
göğüs uçlarının çıkması
yorgunluk ve uyku hali
ağızda metal tadı hissetmek
karında gaz
kasıkta ağrı
akıntı gibi belirtiler var aralarından
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
arkadaşlar belirtiler bunlarmış
bende göğüs büyümesi ve hassaslaşması
göğüs uçlarının çıkması
yorgunluk ve uyku hali
ağızda metal tadı hissetmek
karında gaz
kasıkta ağrı
akıntı gibi belirtiler var aralarından
ovulasyon testi yumurtlama tespiti için güvenlidir heralde dimi?
adetine ne kadar var senin
benim adetim düzensiz ama geçen ay 18 inde olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?