hmm az kalmış olmalı
benim 9gün var
ama göğüslerim çok fena şiş ve acıyo
kasık krampları da yaşıyorum
ama henüz cok erken oldugundan sadece acaba kaldı aklımda
muhtemelen belirti içindir erkendir henüz
Kızlar sat tarihim 28 temmuz ve olmam gereken regl tarihimde 24-25 ağustos ki inşallah olmam :) bugün başlayan bel ağrım karnım ve kasığımda iğne batar gibi ara ara gelen bi ağrı var dün sabah ve 2 gün önce istifrar ettim, miğdemdede yanma var ama burda okuduğum dier arkadaşlar gibi gögüs hassasiyetim meme ucunde koyulaşma veya yerleşme kanaması falan yok ayrıca sık idrara çıkıyorum. Sizce bunlar belirtimi yoksa ben paranoyaklaşmayamı başladım artık
hmm az kalmış olmalı
benim 9gün var
ama göğüslerim çok fena şiş ve acıyo
kasık krampları da yaşıyorum
ama henüz cok erken oldugundan sadece acaba kaldı aklımda
muhtemelen belirti içindir erkendir henüz
yazdığım gibi mide bulantısı hariç belirtilerin çoğu var bende ama yinede bilemiyor insan işte ümitleniyorum sadece.
sizin sorun varmı gebe kalmak için
Merhaba..
benim de 9 gün var yaaa!!
Ufff....
Bekle babam bekle;her ay bekle!
aynen öyle beklemek adet olmaktan bile kötü geliyor bazen
Merhaba..
benim de 9 gün var yaaa!!
Ufff....
Bekle babam bekle;her ay bekle!
Hani 1 ay olsa neyse;her ay bekleniyor ya sıkıcı olan yorn o aslında
Bir önceki iletinde üstten muayene oldum demişsin;neden alttan bakmadı doktor anlayamadım?
üstten muayenede net sonuç söyleyemez ki kistti o dur budur tam görülmez orda! :26:
Kızlar sat tarihim 28 temmuz ve olmam gereken regl tarihimde 24-25 ağustos ki inşallah olmam :) bugün başlayan bel ağrım karnım ve kasığımda iğne batar gibi ara ara gelen bi ağrı var dün sabah ve 2 gün önce istifrar ettim, miğdemdede yanma var ama burda okuduğum dier arkadaşlar gibi gögüs hassasiyetim meme ucunde koyulaşma veya yerleşme kanaması falan yok ayrıca sık idrara çıkıyorum. Sizce bunlar belirtimi yoksa ben paranoyaklaşmayamı başladım artık
ben sadece üstten muayene oldum sorun yok gibi
eşimde hareketli sperm %9 çıktı
sperm sayısı 72milyon ama o iyi
sorun sayılabilecek bişey yok yani tam olarak
ama 6. ayımız denemede
siz ne kadardır deniyosunuz
sorun var mı?
O test bayağı da pahalı olur!Keşke ilişkiden 3-4 gün sonra yumurtanın döllendiğinide gösteren bi test olsa bütün bayanların bekleyiş çilesi sona ererdi oysaki şimdi saniyeler bile eziyet gibi geçiyo...
ben istemedim korktuğum için
evet eşimde morfoloji sorunu var bendede adet düzenszliği. o yüzden ben klomen kullandım.
birde şunu öğrendim yumurta çatladığı güne denk gelmezse olmuyor bu iş
O test bayağı da pahalı olur!Ama keşke olsa katılıyorum sana ... Gerçi erken gebelik testi var da ne oluyor;bazen boşu boşuna umutlandırıyor kişiyi bi bakıyorlar kimyasalmış!Fazldan üzülmüş olunuyor!
Korkunun ecele faydası yok be gülüm!Eğer hamile kalma sürecine girdiysen artık bunlara alışman lazım! :96:
Başlangıçta ben de çok direnmiştim ama bi bakmışsın için içine düşüvermişsin farkında bile olamdan!
Sanırım ben çok tez canlı sabırsızım ve bu yüzdende bütün bu belirtileri pskolojikman vucüt yapıyor
bende öyleyim merak etme doktor 20 sinde test yapıcaz dedi ben 2 kere test yaptım bileSanırım ben çok tez canlı sabırsızım ve bu yüzdende bütün bu belirtileri pskolojikman vucüt yapıyor
Ymurtanın çatladığı gün bekleyen sperm varsa bu bir avantajdır;ama yumurta da 24 saat yaşıyor o yüzden ov. günü öncesi günü kadar bir sonraki gün de esasında şansın var
sizler ne zamandır deniyosunuz
bende öyleyim merak etme doktor 20 sinde test yapıcaz dedi ben 2 kere test yaptım bile
biri negatif biri iki silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?