Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yazdığım gibi mide bulantısı hariç belirtilerin çoğu var bende ama yinede bilemiyor insan işte ümitleniyorum sadece.
sizin sorun varmı gebe kalmak için

valla bilemiyorum ama seninki belirtiyse benimkilerde belirti
gerçi bende sadece kasık ve göğüs ağrılrı var

Merhaba..
benim de 9 gün var yaaa!!
Ufff....
Bekle babam bekle;her ay bekle!

yazdığım gibi mide bulantısı hariç belirtilerin çoğu var bende ama yinede bilemiyor insan işte ümitleniyorum sadece.
sizin sorun varmı gebe kalmak için

ben sadece üstten muayene oldum sorun yok gibi
eşimde hareketli sperm %9 çıktı
sperm sayısı 72milyon ama o iyi

sorun sayılabilecek bişey yok yani tam olarak
ama 6. ayımız denemede

siz ne kadardır deniyosunuz
sorun var mı?

aynen öyle beklemek adet olmaktan bile kötü geliyor bazen

Hani 1 ay olsa neyse;her ay bekleniyor ya sıkıcı olan yorn o aslında
Bir önceki iletinde üstten muayene oldum demişsin;neden alttan bakmadı doktor anlayamadım?
üstten muayenede net sonuç söyleyemez ki kistti o dur budur tam görülmez orda! :26:

ben istemedim korktuğum için

Vayyy 25'i civarını bekleyen çokmuş burada :))
Canım!Daha döllenme olduysa bile yerleşme tammalanmadı ki bizde!Bu bahsettiğin belirtiler için çok erken!:26:

evet eşimde morfoloji sorunu var bendede adet düzenszliği. o yüzden ben klomen kullandım.
birde şunu öğrendim yumurta çatladığı güne denk gelmezse olmuyor bu iş

Keşke ilişkiden 3-4 gün sonra yumurtanın döllendiğinide gösteren bi test olsa bütün bayanların bekleyiş çilesi sona ererdi oysaki şimdi saniyeler bile eziyet gibi geçiyo...
O test bayağı da pahalı olur! Ama keşke olsa katılıyorum sana ... Gerçi erken gebelik testi var da ne oluyor;bazen boşu boşuna umutlandırıyor kişiyi bi bakıyorlar kimyasalmış!Fazldan üzülmüş olunuyor!
ben istemedim korktuğum için

Korkunun ecele faydası yok be gülüm! Eğer hamile kalma sürecine girdiysen artık bunlara alışman lazım! :96:
Başlangıçta ben de çok direnmiştim ama bi bakmışsın için içine düşüvermişsin farkında bile olamdan!

evet eşimde morfoloji sorunu var bendede adet düzenszliği. o yüzden ben klomen kullandım.
birde şunu öğrendim yumurta çatladığı güne denk gelmezse olmuyor bu iş

Ymurtanın çatladığı gün bekleyen sperm varsa bu bir avantajdır;ama yumurta da 24 saat yaşıyor o yüzden ov. günü öncesi günü kadar bir sonraki gün de esasında şansın var

bu ay olmazsa 3 ay içinde gidicem inşallah

Sanırım ben çok tez canlı sabırsızım ve bu yüzdende bütün bu belirtileri pskolojikman vucüt yapıyor

Sana bir önceki sayfada cevap yazmıştım okudun mu canım!?
Henüz erken biizm için,takma o adar kafaya!Herşey oalcağına varacak
Çarşamba ya da p.şembe falan yerleşecek eğer döllenme olduysa bizimkiler.

Son düzenleme:
Ymurtanın çatladığı gün bekleyen sperm varsa bu bir avantajdır;ama yumurta da 24 saat yaşıyor o yüzden ov. günü öncesi günü kadar bir sonraki gün de esasında şansın var

peki birşey sorucam canım ben yumurtlama dönemimi kendim hesaplamıştım ama nekadar doğru emin değilim. Rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. son 3 aylık sat dönemlerim şu şekilde
05 haziran 2011
03 temmuz 2011
28 temmuz 2011
bu ayki adet tarihim 24-25 agustos
Bu doğrultuda çalışmalarımız adet başlangıcından 10-12-13-14 ve 16. gün oldu yumurtlama dönemime denk gelmişmidir?

sizler ne zamandır deniyosunuz

Benim hikayem uzun!
Geçen yıl bu zamanalrda birileri yazacaklarımı yazdığında "hadi canım!Ne şanssız hatun.Kesin de bir sıkıntısı var!Yoksa neden bunları yaşasın;yazık!" derdim :)
Ama sonra hayat öğretti ki öyle değil bu işler

Uzun lafın kısası 8 haftalıkken sonlandırılmış bir hamileliğim oldu bir de kimyasal gebeliğim oldu.
Sizlerin durum ne?

bende öyleyim merak etme doktor 20 sinde test yapıcaz dedi ben 2 kere test yaptım bile
biri negatif biri iki silik çizgi çıktı

Aaaa!Senin günün 20'si ve silik çizgi mi gördün testte?
E,herşey normal seyrinde giderse sen 20'sind eçok güzel haberlerle geleceksin bize be gülüm :)
Şimdiden tebrik mi etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…