Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ymurtanın çatladığı gün bekleyen sperm varsa bu bir avantajdır;ama yumurta da 24 saat yaşıyor o yüzden ov. günü öncesi günü kadar bir sonraki gün de esasında şansın var

zaten yumurta takibi ile olduğu için o üç günü değerlendirdik
belirtilerin çoğu var ama hayırlısı

ne denir bilemiyorum
ama allah sağlıklı bebekler versin
bu 6. ayımız bizim
ama 2 aydır falan yumurtlama gününe bakıyorum
ondan önce hiç dikkat etmedik

Sana bir önceki sayfada cevap yazmıştım okudun mu canım!?
Henüz erken biizm için,takma o adar kafaya!Herşey oalcağına varacak
Çarşamba ya da p.şembe falan yerleşecek eğer döllenme olduysa bizimkiler.

Okudum canım. Peki eğer döllenme olduysa ve crsmb-prsmb yerlesme asamasındayken koyu renkte akıntı gibi yerleşme kanı gelmelimi yoksa bu herkezde gelmeyebilirmi

24'ünde olacaksan 10'unda 25'inde olacaksan 11'inde yumurtan çatlamıştır senin canım!
Sen verdiğin bilgilere göre ayın 6-8-9-10 ve 12sini değerlendirmişsin!
Eğer eşinin spermleri kalitesliyse ve seninde vücudun spermlere savaş açanalrdan değilse(kimi kadının asit abz dengesinden dolayı spermlerin çoğu rahime gitmeden ölüveriyor.Rahime ulaşansa 5 güne kadar bile yaşayabiliyor diyor uzmanlar.Hani hep 48 ya da 72 saate kadar derler ya ondan bile uzun) 24'ünde regl oalcaksan tam ov. gününü ve öncesini süper değerlendirmişsin!(Tek sıkıntı ard arda ilişki sperm kalitesini azaltabiliyor)
25'inde olacaksan da spermler yumurtanın son demlerinde yakalamış olabilirler yumurtanı.

İnşallah yakalamıştır yumurcak :) ayrıca sece07 süper canım silik bile olsa 2.çizgi gözükmüş güzel haberlerini bekliyoruz :)

zaten yumurta takibi ile olduğu için o üç günü değerlendirdik
belirtilerin çoğu var ama hayırlısı
İnşallah tutturabilmişsinizdir. Gün aşırı ilişki daha garanti ama bunu unutma sperm kalitesi açısından! Bu ay inşallah tutar ama tutmazsa bir sonraki ayı bu şekilde değerlendirmeyi dene bence :)
ne denir bilemiyorum
ama allah sağlıklı bebekler versin
bu 6. ayımız bizim
ama 2 aydır falan yumurtlama gününe bakıyorum
ondan önce hiç dikkat etmedik
Ben de laylaylom girmiştim bu hamile kalma olayına sonra baktım ki OOOHHHOOO nasıl mucizevi bişeymiş bu!Hormonların orkestra gibi kusursuz uyumunu gerektiriyor!:S
Çok şükür bir sağlık problemim yok;yaşanılanalrdan sonra doktor yollarında kaldım pimpirikliliğimden;ama sonuçlarım temiz!Kafam rahat yoluma devam ediyorum.
Ne testler yaptırdım bir bilseniz :))) Şİmdiki aklım osla bu işlere başlamadan bunalrın hepsini yaptırır daha bilinçli girerdim olaya.Şu an daha hazırım herşeye.
Okudum canım. Peki eğer döllenme olduysa ve crsmb-prsmb yerlesme asamasındayken koyu renkte akıntı gibi yerleşme kanı gelmelimi yoksa bu herkezde gelmeyebilirmi

Yok gülüm!Sakın o kahve akıntıalra falan takılma;mümkünse de gelemsin zaten Bazılarında oluyor ama bende ikisinde de olmadı.Sadece ovulasyondan sonra akıntımın her gün ya da iki günde bir bir iki damla şeffaf temiz olarak geldiğini hatorlıyorum.Normalde ovulasyondan sonra regle bir hafta kalan o süreçte çoğğu kadında olduğu gibi bende de kuruluk olur.
Yok yerleşme kanamasıymış yok üstüne görmeymiş takılmayın bunalra

merhaba arkadaslar bisi sorucam iki gun once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bunun uzerine aksama kocayi zar zor iknayla halvetlendik ama bir bes on dakika kadar ayagi kalkmadim ondan sonrasinda kalkmak zorunda kaldim sizce deneme yinede ise yararmi birde ovulasyondan bir iki gun once beraber olmustuk yani toplamda bir yada iki kere ovulasyon donemine rast geldi sizce basari payi varmidir?birde esimle birlikte olduktan bir kac dakika sonrasinda ayagi kalkmasam bile dol akiyor bu durum normalmi bilemedim sizce bunun icin doktora gitmeye gerek varmi bu arada normal yolla sekiz dokuz ay suren calismalarimizla bir kizim var ama yine bir bebis istiyorum lutfen aklima takilan sorulari yanitlarsaniz sevirm tesekkurler simdiden

yumurtlama zamanına denk geldyse tutma ihtimali yüksek elbette
10 dakikayatma bence yeterli bir süre takma kafana
ayrıca dışarı çıkması gayet normal bende de çıkıyor artı herkeste de çıkması lazım zaten ki onun kalabileceği yer yokki zaten çıkması normal

Yok gülüm!Sakın o kahve akıntıalra falan takılma;mümkünse de gelemsin zaten Bazılarında oluyor ama bende ikisinde de olmadı.Sadece ovulasyondan sonra akıntımın her gün ya da iki günde bir bir iki damla şeffaf temiz olarak geldiğini hatorlıyorum.Normalde ovulasyondan sonra regle bir hafta kalan o süreçte çoğğu kadında olduğu gibi bende de kuruluk olur.
Yok yerleşme kanamasıymış yok üstüne görmeymiş takılmayın bunalra [/QUOTE]

Bencede mümkünse gelmesin. Çünki geçen ay bunun yüzünden çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. sat tarihimden 3 gün önce falan aynı yerleşme kanaması gibi koyu kahverengi akıntı şeklinde gelmeye başladı ve 3-4 gün civarı sürdü normalde benim reglim 1.gün az 2-3 yoğun 4 tekrar azalır 5.günde temizlenirdim buda akıntı şeklinde ve koyu olunca çevremdekiler üstüne görme vs diye beni iyice heycanlandırdılar dr gittim kan idrar testi alttan ultrason hepside negatif nekadar çok üzülmüştüm sonrada regl olmadım onu regl den sayıyorum artık

Son düzenleme:
bende aynısını yaşadım 4 gün leke geldi ilk önce regl oldum sandım sonra yerleşme kanaması olduğunu düşünerek idrar testi yaptım sonuç negatifti erken olduğundan çıkmamış ve ertesi gün sökülüm tamm ben regl oldum dedim ve sürekli pıhtı geldi acaba düşükmü yaptım dedim bi kaç tanığığa danıştım bugün 10. gün dr gittim ve meğer ben düşük yapmışım kızlar çok üzgünüm yerleşme kanaması falan demeyin ne olur en ufak bi şüphede dr gidin dr o ilk kanamada gelseydin hemen dedi ama ben ne olduğunu anlamadımki reglmi oldum hamlileyimde yoksa yerleşme kanamasımı düşük hiç aklıma gelmedi malesef ihmalin sonucunu böyle yaşadım kızlar dikkat edin hamilesin veya değilsin en ufak anormallikde hemen dr gidin aklıma gelmezdi başıma geldi

Sondan başlayayım canım!İlişki sonrası yolu çoktan aşabilecek kalitede olanlar aşıyor!Senden akan kalitesiz olanların bir kısmı!Onu takma kafaya
İlişkiden sonra uzanmak ispatlanmamış bir durum;ben mesela hiç uzanmam!Olacaksa oluyo
:)

Bencede mümkünse gelmesin. Çünki geçen ay bunun yüzünden çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. sat tarihimden 3 gün önce falan aynı yerleşme kanaması gibi koyu kahverengi akıntı şeklinde gelmeye başladı ve 3-4 gün civarı sürdü normalde benim reglim 1.gün az 2-3 yoğun 4 tekrar azalır 5.günde temizlenirdim buda akıntı şeklinde ve koyu olunca çevremdekiler üstüne görme vs diye beni iyice heycanlandırdılar dr gittim kan idrar testi alttan ultrason hepside negatif nekadar çok üzülmüştüm sonrada regl olmadım onu regl den sayıyorum artık [/QUOTE]
İşte bu...:nsanlarda heveslendirmeye bayılıyor karşısındakinin sonrasında incinebileceğini düşünmeden!
Yerleşme kanaması ütüne görme...Ha bunlar oluyor ama sıklığı az o yüzden boşver

Aynen katılıyorum;doktora sorulması gereken durumlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…