Ymurtanın çatladığı gün bekleyen sperm varsa bu bir avantajdır;ama yumurta da 24 saat yaşıyor o yüzden ov. günü öncesi günü kadar bir sonraki gün de esasında şansın var
Benim hikayem uzun!
Geçen yıl bu zamanalrda birileri yazacaklarımı yazdığında "hadi canım!Ne şanssız hatun.Kesin de bir sıkıntısı var!Yoksa neden bunları yaşasın;yazık!" derdim :)
Ama sonra hayat öğretti ki öyle değil bu işler
Uzun lafın kısası 8 haftalıkken sonlandırılmış bir hamileliğim oldu bir de kimyasal gebeliğim oldu.
Sizlerin durum ne?
Sana bir önceki sayfada cevap yazmıştım okudun mu canım!?
Henüz erken biizm için,takma o adar kafaya!Herşey oalcağına varacak
Çarşamba ya da p.şembe falan yerleşecek eğer döllenme olduysa bizimkiler.
herkeste olmaz takılma onaOkudum canım. Peki eğer döllenme olduysa ve crsmb-prsmb yerlesme asamasındayken koyu renkte akıntı gibi yerleşme kanı gelmelimi yoksa bu herkezde gelmeyebilirmi
Aaaa!Senin günün 20'si ve silik çizgi mi gördün testte?
E,herşey normal seyrinde giderse sen 20'sind eçok güzel haberlerle geleceksin bize be gülüm :)
Şimdiden tebrik mi etsek
peki birşey sorucam canım ben yumurtlama dönemimi kendim hesaplamıştım ama nekadar doğru emin değilim. Rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. son 3 aylık sat dönemlerim şu şekilde
05 haziran 2011
03 temmuz 2011
28 temmuz 2011
bu ayki adet tarihim 24-25 agustos
Bu doğrultuda çalışmalarımız adet başlangıcından 10-12-13-14 ve 16. gün oldu yumurtlama dönemime denk gelmişmidir?
inş:)) sorma zaten çok ümitlendim... birde birden çok belirti var ya ondan galiba
süper ya
testi tekrrlamayı düşünmüyomusn
evet eşime diyorum ama o cumartesiye kadar sabret diyor
24'ünde olacaksan 10'unda 25'inde olacaksan 11'inde yumurtan çatlamıştır senin canım!
Sen verdiğin bilgilere göre ayın 6-8-9-10 ve 12sini değerlendirmişsin!
Eğer eşinin spermleri kalitesliyse ve seninde vücudun spermlere savaş açanalrdan değilse(kimi kadının asit abz dengesinden dolayı spermlerin çoğu rahime gitmeden ölüveriyor.Rahime ulaşansa 5 güne kadar bile yaşayabiliyor diyor uzmanlar.Hani hep 48 ya da 72 saate kadar derler ya ondan bile uzun) 24'ünde regl oalcaksan tam ov. gününü ve öncesini süper değerlendirmişsin!(Tek sıkıntı ard arda ilişki sperm kalitesini azaltabiliyor)
25'inde olacaksan da spermler yumurtanın son demlerinde yakalamış olabilirler yumurtanı.
İnşallah tutturabilmişsinizdir. Gün aşırı ilişki daha garanti ama bunu unutma sperm kalitesi açısından!zaten yumurta takibi ile olduğu için o üç günü değerlendirdik
belirtilerin çoğu var ama hayırlısı
Ben de laylaylom girmiştim bu hamile kalma olayına sonra baktım ki OOOHHHOOO nasıl mucizevi bişeymiş bu!Hormonların orkestra gibi kusursuz uyumunu gerektiriyor!:Sne denir bilemiyorum
ama allah sağlıklı bebekler versin
bu 6. ayımız bizim
ama 2 aydır falan yumurtlama gününe bakıyorum
ondan önce hiç dikkat etmedik
Okudum canım. Peki eğer döllenme olduysa ve crsmb-prsmb yerlesme asamasındayken koyu renkte akıntı gibi yerleşme kanı gelmelimi yoksa bu herkezde gelmeyebilirmi
inş:)) sorma zaten çok ümitlendim... birde birden çok belirti var ya ondan galiba
merhaba arkadaslar bisi sorucam iki gun once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bunun uzerine aksama kocayi zar zor iknayla halvetlendik ama bir bes on dakika kadar ayagi kalkmadim ondan sonrasinda kalkmak zorunda kaldim sizce deneme yinede ise yararmi birde ovulasyondan bir iki gun once beraber olmustuk yani toplamda bir yada iki kere ovulasyon donemine rast geldi sizce basari payi varmidir?birde esimle birlikte olduktan bir kac dakika sonrasinda ayagi kalkmasam bile dol akiyor bu durum normalmi bilemedim sizce bunun icin doktora gitmeye gerek varmi bu arada normal yolla sekiz dokuz ay suren calismalarimizla bir kizim var ama yine bir bebis istiyorum lutfen aklima takilan sorulari yanitlarsaniz sevirm tesekkurler simdiden
merhaba arkadaslar bisi sorucam iki gun once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bunun uzerine aksama kocayi zar zor iknayla halvetlendik ama bir bes on dakika kadar ayagi kalkmadim ondan sonrasinda kalkmak zorunda kaldim sizce deneme yinede ise yararmi birde ovulasyondan bir iki gun once beraber olmustuk yani toplamda bir yada iki kere ovulasyon donemine rast geldi sizce basari payi varmidir?birde esimle birlikte olduktan bir kac dakika sonrasinda ayagi kalkmasam bile dol akiyor bu durum normalmi bilemedim sizce bunun icin doktora gitmeye gerek varmi bu arada normal yolla sekiz dokuz ay suren calismalarimizla bir kizim var ama yine bir bebis istiyorum lutfen aklima takilan sorulari yanitlarsaniz sevirm tesekkurler simdiden
Yok gülüm!Sakın o kahve akıntıalra falan takılma;mümkünse de gelemsin zatenBazılarında oluyor ama bende ikisinde de olmadı.Sadece ovulasyondan sonra akıntımın her gün ya da iki günde bir bir iki damla şeffaf temiz olarak geldiğini hatorlıyorum.Normalde ovulasyondan sonra regle bir hafta kalan o süreçte çoğğu kadında olduğu gibi bende de kuruluk olur.
Yok yerleşme kanamasıymış yok üstüne görmeymiş takılmayın bunalra
bende aynısını yaşadım 4 gün leke geldi ilk önce regl oldum sandım sonra yerleşme kanaması olduğunu düşünerek idrar testi yaptım sonuç negatifti erken olduğundan çıkmamış ve ertesi gün sökülüm tamm ben regl oldum dedim ve sürekli pıhtı geldi acaba düşükmü yaptım dedim bi kaç tanığığa danıştım bugün 10. gün dr gittim ve meğer ben düşük yapmışım kızlar çok üzgünüm yerleşme kanaması falan demeyin ne olur en ufak bi şüphede dr gidin dr o ilk kanamada gelseydin hemen dedi ama ben ne olduğunu anlamadımki reglmi oldum hamlileyimde yoksa yerleşme kanamasımı düşük hiç aklıma gelmedi malesef ihmalin sonucunu böyle yaşadım kızlar dikkat edin hamilesin veya değilsin en ufak anormallikde hemen dr gidin aklıma gelmezdi başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?