icim rahatladi cok tesekkur ederim arkadaslar
bende aynısını yaşadım 4 gün leke geldi ilk önce regl oldum sandım sonra yerleşme kanaması olduğunu düşünerek idrar testi yaptım sonuç negatifti erken olduğundan çıkmamış ve ertesi gün sökülüm tamm ben regl oldum dedim ve sürekli pıhtı geldi acaba düşükmü yaptım dedim bi kaç tanığığa danıştım bugün 10. gün dr gittim ve meğer ben düşük yapmışım kızlar çok üzgünüm yerleşme kanaması falan demeyin ne olur en ufak bi şüphede dr gidin dr o ilk kanamada gelseydin hemen dedi ama ben ne olduğunu anlamadımki reglmi oldum hamlileyimde yoksa yerleşme kanamasımı düşük hiç aklıma gelmedi malesef ihmalin sonucunu böyle yaşadım kızlar dikkat edin hamilesin veya değilsin en ufak anormallikde hemen dr gidin aklıma gelmezdi başıma geldi
Ben çıkıyorum arkadaşlar;tekrar karşılaşmak dileğiyle
Üzülme canım Allah tekrardan sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip eder inşallah.
Bende bukadar takmayacağım artık yoksa hem ruh sağlığım bozulacak hemde bu heycan ve sabırsızlıkla fazla bşa çıkamayacağım.
Zaten yarın eşimin kardeşi ve halası gelecek 10 gün sonrada kayınpederim gelecek nerden baksanız bayrama kadar bendeler koşturmaktan hamilemiyim değilmiyim diye düşünmeye fakit bulamayacağım.
Arkadaşlar merhaba aranıza dün katıldım. Size bir sorum olacak. 24 Temmuz son regl dönemim. 2-5 ve 9 ağustosta ilişkiye girdik. Bir haftadır kasıklarımda ara ara batma hissi, mide bulantısı, belimin sağ tarafında ağrı, özellikle geçen hafta karnımın altında yürürken ağrı hissi gibi belirtiler vardı. Regli olmama sanırım 5 gün var (çünkü 3 aydır 28 gün de bir oluyorum), ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı. acaba testin yanılma payı olabilir mi erken yaptırmış olabilir miyim?
inşallah canım iyi geceler :)
son 3 aydır;
kasıklarımda batmalar,
göğüslerimde şişme ve hassasiyet,
acaip gaz sancısı,
bacaklarda hafif kramplar,
bel ağrısı,
mide yanması,
vs vs vs var bende de..
ama bebek yok..
kısacası belirtilere takılmıyorum artık..
onların çoğu aklımın oyunu bana
hmm bu kötü işte bende umutsuzlaştım şimdi
umutsuz olma arkadaşım..
bu belirtiler biliyosun gebelik belirtileri aslında..
ama çok isteyip,çok da çalışınca insan psikolojisi de oyun oynabiliyo işte bendeki gibi..
umutsuz olma arkadaşım..
ama çok isteyip,çok da çalışınca insan psikolojisi de oyun oynabiliyo işte bendeki gibi..
umutsuz olma arkadaşım..
ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz. sorun varmı gebe kalmak için
şimmdi doktordan geldim :90:
3 aydır korunmuyoruz biz..
hiçbir sorun yokmuş,kasımda bi daha gel bakalım dedi..
belki gebe olarak daha erken de gelebilirsin dedi :82:
kasıma kadar halvete devam yani :78:
al benden de o kadar
ya her ay takılmıcam diyorum sonra bişey oluyor yine acaba mı diyorum ya
off fazla boş kalmak bana yaramadı
okullar açılsın da işime gücüme bakıyım ben
inşallah doktorunun dediği gibi olur erkenden kavuşursun isteğine
şimmdi doktordan geldim :90:
3 aydır korunmuyoruz biz..
hiçbir sorun yokmuş,kasımda bi daha gel bakalım dedi..
belki gebe olarak daha erken de gelebilirsin dedi :82:
kasıma kadar halvete devam yani :78:
3 ay bişey demişmiş biz bir senedir korunmuyoruz. bu ay yumurta takibi yapıldı. çoğu belirti var aslında mide bulantısı yoktu o da bugün var. ama oruçlu olduğum içinde olabilir bilemiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?