Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Üzülme canım Allah tekrardan sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip eder inşallah.
Bende bukadar takmayacağım artık yoksa hem ruh sağlığım bozulacak hemde bu heycan ve sabırsızlıkla fazla bşa çıkamayacağım.
Zaten yarın eşimin kardeşi ve halası gelecek 10 gün sonrada kayınpederim gelecek nerden baksanız bayrama kadar bendeler koşturmaktan hamilemiyim değilmiyim diye düşünmeye fakit bulamayacağım.

haklısın canım çok düşünmemek gerek bugünden beri düşünüyorum belkide kendi kendime ettim çok büyük stres yaşadım bu ay çok umutluydum vede aksini kabul etmek istemiyordum belkide kendime yaşattığım bu yoğun stresden düştü.hayırlısı buymuş diyorum allahın takdiri..

Arkadaşlar merhaba aranıza dün katıldım. Size bir sorum olacak. 24 Temmuz son regl dönemim. 2-5 ve 9 ağustosta ilişkiye girdik. Bir haftadır kasıklarımda ara ara batma hissi, mide bulantısı, belimin sağ tarafında ağrı, özellikle geçen hafta karnımın altında yürürken ağrı hissi gibi belirtiler vardı. Regli olmama sanırım 5 gün var (çünkü 3 aydır 28 gün de bir oluyorum), ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı. acaba testin yanılma payı olabilir mi erken yaptırmış olabilir miyim?

ayrıca aşırı derecede gaz sancısı çekiyorum karnım çok şişiyor, çok çabuk acıkıp hemen doyuyorum sanki

son 3 aydır;
kasıklarımda batmalar,
göğüslerimde şişme ve hassasiyet,
acaip gaz sancısı,
bacaklarda hafif kramplar,
bel ağrısı,
mide yanması,
vs vs vs var bende de..

ama bebek yok..

kısacası belirtilere takılmıyorum artık..
onların çoğu aklımın oyunu bana

Son düzenleme:

hmm bu kötü işte bende umutsuzlaştım şimdi

hmm bu kötü işte bende umutsuzlaştım şimdi

umutsuz olma arkadaşım..
bu belirtiler biliyosun gebelik belirtileri aslında..
ama çok isteyip,çok da çalışınca insan psikolojisi de oyun oynabiliyo işte bendeki gibi..

umutsuz olma arkadaşım..
ama çok isteyip,çok da çalışınca insan psikolojisi de oyun oynabiliyo işte bendeki gibi..

al benden de o kadar
ya her ay takılmıcam diyorum sonra bişey oluyor yine acaba mı diyorum ya
off fazla boş kalmak bana yaramadı
okullar açılsın da işime gücüme bakıyım ben

umutsuz olma arkadaşım..

mrb arkadaşlar ben yenı katıldım aranıza arkadaşın soylediği kesinlikle doğru bende katılıyorum aynı şeyleri bende yaşadım tam 15 ay boyunca yalnızca son ay artık ne olursa olsun dedim ve hiç düşünmedim tabi ailemin yanına falan gittik keyfim yerindeydi ve en umutsuz olduğum ay oldu sizde kafanıza çok takmayın dicem ama yinede takılıyo elde değil ama elinizden geldiği kadar az düşünün oluruna bırakın inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur.

ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz. sorun varmı gebe kalmak için

şimmdi doktordan geldim :90:
3 aydır korunmuyoruz biz..
hiçbir sorun yokmuş,kasımda bi daha gel bakalım dedi..
belki gebe olarak daha erken de gelebilirsin dedi :82:
kasıma kadar halvete devam yani :78:

inşallah doktorunun dediği gibi olur erkenden kavuşursun isteğine

3 ay bişey demişmiş biz bir senedir korunmuyoruz. bu ay yumurta takibi yapıldı. çoğu belirti var aslında mide bulantısı yoktu o da bugün var. ama oruçlu olduğum içinde olabilir bilemiyorumki

3 ay bişey demişmiş biz bir senedir korunmuyoruz. bu ay yumurta takibi yapıldı. çoğu belirti var aslında mide bulantısı yoktu o da bugün var. ama oruçlu olduğum içinde olabilir bilemiyorumki

inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…