sağol arkadaşıminşallah...
inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize en kısa zamanda..
3 ay bişey demişmiş biz bir senedir korunmuyoruz. bu ay yumurta takibi yapıldı. çoğu belirti var aslında mide bulantısı yoktu o da bugün var. ama oruçlu olduğum içinde olabilir bilemiyorumki
sabretmek lazım öncelikle tam birbuçuk yıldır bekliyodum doktorada gittik ama eşimdede bendede bişey çıkmadı çok şükür fazla beklemedik şimdi 9 haftalık hamileyim darısı bütün isteyenlerin başına
adet günün ne zaman yakınmı
doktora gittinmi hiç düzensizlik için çünkü düzensizlik yüzünden yumurtanın oluşup çatlama günüde belli olmaz.adet geçen ay 18 inde olmuştum benimki biraz düzensiz bilmiyorumki
doktora gittinmi hiç düzensizlik için çünkü düzensizlik yüzünden yumurtanın oluşup çatlama günüde belli olmaz.
doktora gittinmi hiç düzensizlik için çünkü düzensizlik yüzünden yumurtanın oluşup çatlama günüde belli olmaz.
evet tabi gittim. yumurta takibi yapıldı cumartesi kan tahlili yapılacak ve sabırsızca beklemek zorundayım
iyihaberlerle döndün diye sevinerek girdim
ama iyi haberler için biraz daha beklicez anlaşılan
evet inş:)
sizde bir sorun varmı çocuk için
Ya psikolojikman olması ne kadar garip herkeste aynı belirtilerbendede adetime 1 hafta var gaz kasık ağrısı batması göğüste sancı akıntı baş ağrısı vs.. normldede belki oluyordur ancak dikkat etmiyoruzdur belki.. bende şimdi 1 haftayı bekliyorum inşş hamişimdir bu 2.ayım benimde.. dua edelim kızlar birlikten kuvvet doğar herkese bebiş nasip olsun:)
Arkadaşlar ilk belirtim göğüslerimde ağrı adetime 15 gün kala yani adet tarihinden bayağı uzak bir zaman da ortaya çıktı normalde 1 hafta öncesi şişerdi göğüslerim.
Sonra belim ağrımaya başladı en önemlisi sol kasığımda hafif hafif batmalar hissetmeye başladım.yüzümde 3 tane sivilce çıktı. Tabi bunları yaşarken acaba hamilemiyim diye soruyorum kendime ama yoksa adetmi olucam diye de soruyordum yani belirtiler kesin sonuç vermiyor ama bence en önemli belirti kasık batmasıydı.adet günüm18 ile 20 ağustosta olmalıydı.ayın 16 sında uykudan uyandırdı beni sancı ve üşüme tamam dedim adet olucam ped yerleştirdim yattım uyandığımda adet falan yoktu.yani eğer adet gününüzde adet olcakmış olup olmuyorsanıuz bence kesin hamilesiniz.17 ağustosta idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemen kan tahliline gittik beta hcg 1287 çıktı şağı yukarı 4 haftalıkmış.ben mutluyum allah hepinize versin inşallah.içinde acab hamilemiyim sorusu olanlar umarım kafanızdaki sorular yanıt bulmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?