Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhabalar,

bu dönemde konuşacak, danışacak birilerine erişebilmek ne kadar önemliymiş şimdi anlıyorum.
umarım isteyen herkesin hayırlı, sağlıklı, güzel bebişleri olur
ben de bir şey sormak istiyorum..

6 aylık evliyim, evlenmeden önce adet günlerim hiç şaşmazdı, bu ay 10unda olu isem diğer ay kesinlikle 10u olurdu, 4-5 ayda bir bir gün ileri giderdi. evlendim ve her şey değişti. şubat 23, mart 24, nisanda hiç olmadım, hamileyim sandım, 19 gün gecikme imiş, sanırım psikolojik, mayıs 7, haziran 4, temmuz 10 ve bu son adet olduğun gündü. ben yine eski hesabıma göre 10 yada 11inde olurum diye düşünüyordum. olmadım. 16sında idrarda gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. aynı gün kan testi yaptım, 128 çıktı. klinikte iki doktor gebesin dedi.

ama ben bi türlü inanamıyorum. nisan ayında da kendimi heyecana kaptırmıştım, o yüzden bu sefer öyle olsun istemiyorum. yalnız nisanda idrarda negatif, kanda 4 çıkmıştı. bu sefer öyle değil..

neredeyse ayın 9undan beri kasıklarımda ağrı var, son bi kaç gündür batma oluyor. dün sabahtan bu yana da göğüs uçlarım hassaslaştı, acı ve ağrı karışımı gibi. mide bulantısı çok yok. aşırı uyku hali var.. akıntım çoğaldı ve normalden daha sık idrara çıkıyorum. ve hala adet olmadım.

sizce hamile miyim ?

evet canım tebrik ederim hamilesin çok sevindim darısı bizlerinde başına inş. dua et bizim içinde :)

hayırlı olsun cnm doktor gebesin demiş işte ne mutlu sana hem bildiğim kadarıyla bu gebelik testleri sadece beta hcgye ayarlıymış yani başka bi madde de pozitif göstermesi imkansızmış senin testin pozitif olduğuna göre vücut beta hcg salgılıyo demektir ve hamilesin allah sağlıcakla karnındakini kucağına versin :)

Kan testini adet günümüze 1 hafta varken yaptırsak doğru sonuç alabilir miyiz acaba arkadaşlar?

Kan testini adet günümüze 1 hafta varken yaptırsak doğru sonuç alabilir miyiz acaba arkadaşlar?

canım eğer yumurta döllenmişse 1günlük bile hamile olsan bukanda çıkar yumurtlama gününün geçtiğine eminsen tabi ki kanda kesin sonuç alırsın

canım eğer yumurta döllenmişse 1günlük bile hamile olsan bukanda çıkar yumurtlama gününün geçtiğine eminsen tabi ki kanda kesin sonuç alırsın

teşekkürler.ayrıca diğer açıklaman içinde.bizim bu ikinci ayımız korunmadan.seninle tarihlerimizde aynıymış.bebeğin hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inş.bende sabrediyim en azından 21 ağustos olsun gelmesse yapıyım diyorum ama tabi kafamda buarada soru işaretsiz kalmıyo.

SELAM arkadaşlar,size çok önemli bişey söylemek istiyorum,yaklaşık 1,5 2 yıllık bir korunma sürecinden sonra bebek yapmaya karar verdik ve ancak 8 ay sonra çift çizgiyi gördük ama bu 8 aydada kendi kendimi yedim bitirdim doktora gittiim herşey normal çıkmıştı buna rağmen kuruntu yaptım çok kafama takıyordum ama bu hamile kaldığım son ay hiç önemsemedim yani çok başka şeylerle meşgul oldum ve bu ay hiç ama hiç beklemiyordum,çünkü kendime hiç dikkat etmemiştim yok üşütürüm yok ağır kaldırmayım fln umursamadım ve tamamen ümit bile etmedim bu ay nasip oldu tuttu rabbiminde izniyle size tavsiyemmm nooooooooluuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr kendinizile çok ilgilenmeyin dünyayla diğer insanlarla çevrenizle ilgilenin herşey beyinde bitiomuş tamamen psikolojik yani.ayrıca her ay bütün gebelik belirtilerinide yaşamıştım yani belirti diye bişey yok bence.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin banada bebişimi sağlıklı sıhattli kucağıma almayı nasip etsin inş.

Amin canım, inş. sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun.
Çok kişiden duydum, çok fazla kafaya takmadan rahat olmak gerekiyormuş. Çok takınca insan stres oluyor ve vucudundaki her değişikliğini ona bağlıyor. Daha sonra sonuç hüsran ve stres... Öncelikle herşeyi zamana , akışına bırakmak lazım....

bende söyledikleri gibi göğüs halkalarında öyle kararma falan olmadı ama göğüs uçlarım koyu pembe, kahverangine yakın bir renk aldı birde şuna dikkat edin göğüs ucum yıldız şeklinde yada çizgi şeklinde açıldı sanırım süt gelmesi için hormonlar harekete geçti

bende söyledikleri gibi göğüs halkalarında öyle kararma falan olmadı ama göğüs uçlarım koyu pembe, kahverangine yakın bir renk aldı birde şuna dikkat edin göğüs ucum yıldız şeklinde yada çizgi şeklinde açıldı sanırım süt gelmesi için hormonlar harekete geçti

kasık batmam en son ağustos 4 ünde ilişkiye girdik ağustos 7-8 i gibi batmalar başladı yani 10-12 gün öncesindenbatmaya başladı.göğüslerimdeki damarlara gelince onlardan ben pek birşey anlamadım çünkü açık tenli olduğum için adet öncesi zaten damarlarım çok belli oluyordu.adet günün ne zaman ogün geldiğinde biraz daha sancılanır ve adet olmazsan idrar testi yap.

inşallah vardır canım yarın idrar testine bak haber ver hayırlısı allahtan

bebeğiniz hayırlı olsun canım.sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip olur inş... bu senin bahsettiğin psikolojik durum diye bişi var cidden.sen gibi daha başka kişilerde okumuştum aylarca olmadı o ay kafaya takmadım oldu diye ..zira o kadar insan yanılıyor olamaz dimi takmamak lazım.bide sanırım şu durum oluşuyo aman artık her ay bekle bekle yok boşver diyosun..işte tam da o noktada gerçekleşiyo :)

verdiğin bilqi için tsk ederim :) bende açık tenliyim ama bu aya kadar hiç o damarları fark etmemiştim bugün adete tam olarak 1 hafta var kasık batmaları çok sık değil ama bel ağrısı fazlasıyla mevcut bende hamile olma şansın nedir inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese versin bu arada bnm göğüslerimde herkesin bahsettiği gibi bi hassasiyet yok sende olmuşmuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…