Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım göğüsteki yeşil renklere umut bağlamayın çünkü bende öle sanıyodm ama halan var yani gebelikle ilgisi yk ayrıca göğüs hassasiyeti bayağ oluyo ben sutyensz yapamıyodm kolum çarpsa acıyodu ama o zman adetin üstünden 1 hafta geçmişti.adet ağrısı gibide sancılar olur belde kasıkda bacakda bendeki belirtilr bunlardı.umarım allah tez zamNDA veriri canım.

ilqilendiğin için tşkler ama sorun şu ki ben bu yaşıma kadar hiç bi adetimden önce bu durumlarla karşılaşmadım adet olacağımı sadece adet günümden 1 gün önceki karın ağrısıyla anlardım çok şükür ki bu güne kadar sancılı bi adet dönemi geçirmedim zaten kafam o yüzden karışıyor ilk defa bel ağrısı,ara ara kasık ağrısı çekiyorum ve dediğim gibi bu damarla hiç yoktu bu ay fark ettim göğüs hassasiyetine gelince daha gecikme olmadığı için mi bilmiyorum ama küçük göğüslü biri olarak dokununca ağrı olmuyo ama bazen sanki bıçak batması gibi bi sancı giriyo ama geri geçiyo acaba dememin sebebide bu zaten ama bilememek çok kötü

adetin geçti mi kaç gün var ya da

canım ben ayın 24ünde adet olacağım inş olmam hamileyimdir ama belirtilerim şöyle yumurtlama zasmanımdan beri gögüslerim şiş ve hassas uçlarına kadar sızlıyor belim ağrıyor genelde son 3 4 gün kala olurdu ve son 1 gün kala kasıklarım bacaklarımda ağrı olurdu ve ben adet olurum bu sefer durum çok farklı son 10 gündürde bacaklarım ağrıyor kasıklarım öyle birşeyki namaz kılarken batma oluyor yanma gibi bi sızı var ama tek birşey yok akıntım yok o yüzdende yine gebe kalamadığımı düşünüyorum.
sendeki belirtiler arasında adet günün gecmeden akıntıda varmıydı canım.

bende de asırı bel agrıısı goguslerde acıma uyku halsızlık goz bebeklerınde buyume netlesme vardı gecen ay ama gene olmadı.uzuldum( herkezın deısıo bence

adetime tam olarak 7 gün var bi bilgin var mı ?

çok bi fikrim olduğunu söylemem
ama bu ay benim 10 gün kaladan itibaren göğüs şişmesi ve acısı ve kasık ağrısı başladı
kasık ağrısı 3 gün önce geçmişti şimdi tekrar başladı
adetime 2 gün var
yaptığım gebelik testi ve ovulasyon testi negatif
umarım senin sonucun pozitif olur

umarım dediğin gibi olur ve senin yaptıqın testlerdede bi hata olmuş olur kii sende hamilesindir inş.

kendimi hiç hamile hissetmiyorum adetime 6 gün var hiç bi belirti yok kasık ağrısı göğüslerin şişmesi hasta olacağım zaman olurdu onlarda yok o yok bu yok inş bebek vardır :)

kesinlikle katılıyorum arkadaşım

kızlar bugün benim adet günüm ve dün akşamdan beri beyaz şeffaf su gibi akıntım başladı 2 dk da bir bakıyorum oldummu diye henüz gelen birşey yok gelmesinde zaten:)
belirtilerimde şöyle adetimin 13. 14. günü gögüslerim şişmeye belim ve kasıklarımdada hafif sızı başlamıştı.
yumurtlama dönemimdi fakat benim yumurtlama belirtilerimde bu yaşıma kadar hiç gögüs şişmesi ve sızısı olmamıştır.
böylece devam etti kasık ağrılarım gittikçe belirginleşti gögüslerim tam 4 cm büyüdüler kilo almadığım halde bu kadar büyümeleri şaşırttı beni 2 gecedir sahurda acayip midem bulanıyor öğürüyorum ama çıkmıyor artık kasıklarımın ağrısı devamlı sızlama yanma ve batma şeklinde bacaklarıma kadar vuruyor ama ben yine diyorumki ya bunların bütün hepsi psikolojik yada sizce ben hamile olabilirmiyim?

canim test yap adetten once yapilan testler var yap ve hemen bize haber hadi bakalim ins hamilesindir tatlim

Slm kizlar bi haftadir erken gebelik belirtilerine bakiyorum:) 3 senelik evliyim kolay hamile kalanlardan degilim ikinci senede kizima(8.5 aylik oldu) hamile kaldim. Suan gunde bir iki kez emziriyorum bes aydir regl olmuyorum ( dogumdan sonra iki kez oldum sadece) 10 gun once semsiyemiz bizi yariyolda birakti:) yani kaza oldu... Ama bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim adetti zaten gelmiyor ama kolay kolayda hamile kalan biride degilim bir haftadir da wc de problème yasiyorum ( kabizlik) karnim da gaz var.. Gecen séné reglimden 10 gun once Ben anlamistim.. Sol kasigim aciyordu midem ikinci ayda bulandi akintimda cok degildi kipriklerimde karismadi ama bilmiyorum anlamistim iliskiden bir hafta sonra adet gelmeden iki hafta once adet agrisi Gobi agrilar vardi vee Benkendimi hic onemsemedim degilimdie diye ucuncu ayda test yapmistm ( adetmelerim duzensizdi) simdi ise anliyzmiyorm hamilemiyim degilmiyim spor yapacagim korkuyorum karnimi sikilastirmam lazim.. Bebek bekleyen herkese allahim saglikli bebisler versin

kızlar ben bugün adet oldum bayramdan sonra yine doktor yolu gözüktü bana ama ben şimdi akşam eşime nasıl diyeceğim benden çok üzülüyor offfffff
sorcak gelince 2 gün gecikti ya heves yaptı bende oldum diyeceğim üzülcek.
yoruldum artık ya 4 yıldır tutmadı gitti.

canim gecen gun okudum yazilarini cok uzuldum yaa insallah hayirlisiyla hamile kalip saglicakla bebegini kucagina alirsin canim dr unu degistir baska yol denesinler 4 senedir deniyorsaniz cok fazla tup bebege basvurdunuz mu?

canım 4 yıldır evliyim ama toplam 6 ay kadar doktora gittim ve yine ara verdim çok tezcanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum bu da mümkün olmadığından çabuk sıkılıyorum ama bu sefer çok kararlıyım bayramdan sonra başlıyorum 3 yılda sürse 5 yılda sürse ben bu tedaviyi olacağım.
benim sorunum testesteron ve 17 oh progesteron yüksekliği doktorum kortizonla çaresi var bunları düşürmek kolay demişti valla verirse kortizon falan iceceğim artık biran önce anne olmak istiyorum.
tüp bebeğe başvurmadım doktoruma söyledim ama aslında doğal yolla bile gebe kalma şansın varken tüp bebeği ne yapacaksın dedi hemen hemen her ay 5 6 tane yumurtam oluşuyor ama doğal yolla gebe kalamıyorum bana tek çare kortizon.

ya kızlar son adet tarıhım 5 agustos ve bu ay ılk calısmalara basladıkk ılk ay oldugu ıcın heyecanlıyım ama hasta olcam sanırım karnım agrıooo karnım sıs adet olcagım zaman hep ole olurrrr

arkadaşım hiç sıkılma yorulma bu işler çabuk olmuyo ne gerekiyosa herşeyi sıkılmadan yap bende 3 yıllık evliyim benim prolaktinim çok yüksekti düzenli 3 aylık bi tedaviden sonra şuanda çok şükür 10+5 günlük hamileyim inşallah sende kısa bi tedaviden sonra anne olursun iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar son 3 regli tarihlerim 29.07,03.07,08.06 yani 25 ,26 gün sürüyo bu sefer 28 gün oldu daha olmadım. ama öle aman aman belirtilerde yok. bel ağrısı kasıkda kasılma sızı fln. göğüslerimde normal adet olcuakmışım gibi ama günüm geçti ...
test yaptım dün bişi çıkmadı kan testi yaptırıcaktım yanda hastane var ama 60 tl dedi nese bugünde olmazsma yarın yaptırırım. acaba olasılık nedirki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…