verdiğin bilqi için tsk ederim :) bende açık tenliyim ama bu aya kadar hiç o damarları fark etmemiştim bugün adete tam olarak 1 hafta var kasık batmaları çok sık değil ama bel ağrısı fazlasıyla mevcut bende hamile olma şansın nedir inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese versin bu arada bnm göğüslerimde herkesin bahsettiği gibi bi hassasiyet yok sende olmuşmuydu acaba
canım göğüsteki yeşil renklere umut bağlamayın çünkü bende öle sanıyodm ama halan var yani gebelikle ilgisi yk ayrıca göğüs hassasiyeti bayağ oluyo ben sutyensz yapamıyodm kolum çarpsa acıyodu ama o zman adetin üstünden 1 hafta geçmişti.adet ağrısı gibide sancılar olur belde kasıkda bacakda bendeki belirtilr bunlardı.umarım allah tez zamNDA veriri canım.
ilqilendiğin için tşkler ama sorun şu ki ben bu yaşıma kadar hiç bi adetimden önce bu durumlarla karşılaşmadım adet olacağımı sadece adet günümden 1 gün önceki karın ağrısıyla anlardım çok şükür ki bu güne kadar sancılı bi adet dönemi geçirmedim zaten kafam o yüzden karışıyor ilk defa bel ağrısı,ara ara kasık ağrısı çekiyorum ve dediğim gibi bu damarla hiç yoktu bu ay fark ettim göğüs hassasiyetine gelince daha gecikme olmadığı için mi bilmiyorum ama küçük göğüslü biri olarak dokununca ağrı olmuyo ama bazen sanki bıçak batması gibi bi sancı giriyo ama geri geçiyo acaba dememin sebebide bu zatenama bilememek çok kötü
canım göğüsteki yeşil renklere umut bağlamayın çünkü bende öle sanıyodm ama halan var yani gebelikle ilgisi yk ayrıca göğüs hassasiyeti bayağ oluyo ben sutyensz yapamıyodm kolum çarpsa acıyodu ama o zman adetin üstünden 1 hafta geçmişti.adet ağrısı gibide sancılar olur belde kasıkda bacakda bendeki belirtilr bunlardı.umarım allah tez zamNDA veriri canım.
adetin geçti mi kaç gün var ya da
adetime tam olarak 7 gün var bi bilgin var mı ?
çok bi fikrim olduğunu söylemem
ama bu ay benim 10 gün kaladan itibaren göğüs şişmesi ve acısı ve kasık ağrısı başladı
kasık ağrısı 3 gün önce geçmişti şimdi tekrar başladı
adetime 2 gün var
yaptığım gebelik testi ve ovulasyon testi negatif
umarım senin sonucun pozitif olur
SELAM arkadaşlar,size çok önemli bişey söylemek istiyorum,yaklaşık 1,5 2 yıllık bir korunma sürecinden sonra bebek yapmaya karar verdik ve ancak 8 ay sonra çift çizgiyi gördükama bu 8 aydada kendi kendimi yedim bitirdim doktora gittiim herşey normal çıkmıştı buna rağmen kuruntu yaptım çok kafama takıyordum ama bu hamile kaldığım son ay hiç önemsemedim yani çok başka şeylerle meşgul oldum ve bu ay hiç ama hiç beklemiyordum,çünkü kendime hiç dikkat etmemiştim yok üşütürüm yok ağır kaldırmayım fln umursamadım ve tamamen ümit bile etmedim bu ay nasip oldu tuttu rabbiminde izniyle size tavsiyemmm nooooooooluuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr kendinizile çok ilgilenmeyin dünyayla diğer insanlarla çevrenizle ilgilenin herşey beyinde bitiomuş tamamen psikolojik yani.ayrıca her ay bütün gebelik belirtilerinide yaşamıştım yani belirti diye bişey yok bence.rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin banada bebişimi sağlıklı sıhattli kucağıma almayı nasip etsin inş.
kızlar bugün benim adet günüm ve dün akşamdan beri beyaz şeffaf su gibi akıntım başladı 2 dk da bir bakıyorum oldummu diye henüz gelen birşey yok gelmesinde zaten:)
belirtilerimde şöyle adetimin 13. 14. günü gögüslerim şişmeye belim ve kasıklarımdada hafif sızı başlamıştı.
yumurtlama dönemimdi fakat benim yumurtlama belirtilerimde bu yaşıma kadar hiç gögüs şişmesi ve sızısı olmamıştır.
böylece devam etti kasık ağrılarım gittikçe belirginleşti gögüslerim tam 4 cm büyüdüler kilo almadığım halde bu kadar büyümeleri şaşırttı beni 2 gecedir sahurda acayip midem bulanıyor öğürüyorum ama çıkmıyor artık kasıklarımın ağrısı devamlı sızlama yanma ve batma şeklinde bacaklarıma kadar vuruyor ama ben yine diyorumki ya bunların bütün hepsi psikolojik yada sizce ben hamile olabilirmiyim?
kızlar ben bugün adet oldum bayramdan sonra yine doktor yolu gözüktü bana ama ben şimdi akşam eşime nasıl diyeceğim benden çok üzülüyor offfffff
sorcak gelince 2 gün gecikti ya heves yaptı bende oldum diyeceğim üzülcek.
yoruldum artık ya 4 yıldır tutmadı gitti.
canım 4 yıldır evliyim ama toplam 6 ay kadar doktora gittim ve yine ara verdim çok tezcanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum bu da mümkün olmadığından çabuk sıkılıyorum ama bu sefer çok kararlıyım bayramdan sonra başlıyorum 3 yılda sürse 5 yılda sürse ben bu tedaviyi olacağım.
benim sorunum testesteron ve 17 oh progesteron yüksekliği doktorum kortizonla çaresi var bunları düşürmek kolay demişti valla verirse kortizon falan iceceğim artık biran önce anne olmak istiyorum.
tüp bebeğe başvurmadım doktoruma söyledim ama aslında doğal yolla bile gebe kalma şansın varken tüp bebeği ne yapacaksın dedi hemen hemen her ay 5 6 tane yumurtam oluşuyor ama doğal yolla gebe kalamıyorum bana tek çare kortizon.
kızlar son 3 regli tarihlerim 29.07,03.07,08.06 yani 25 ,26 gün sürüyo bu sefer 28 gün oldu daha olmadım. ama öle aman aman belirtilerde yok. bel ağrısı kasıkda kasılma sızı fln. göğüslerimde normal adet olcuakmışım gibi ama günüm geçti ...
test yaptım dün bişi çıkmadı kan testi yaptırıcaktım yanda hastane var ama 60 tl dedi nese bugünde olmazsma yarın yaptırırım. acaba olasılık nedirk
zuzu reglinden bi hafta on gun gecince testini yaptir bazen psikoljik olarakta regl gecikebilir hersey beyinde bitiyor ama 60 tl cok fazla yaaa bu neeeadam soyuyorlar sanki acelen yoksa biraz bekle derim sabirliysan bu arda uvalusyon zamani ben gecen sene reglim biiit 9.gunden basladim 10 gun boyunca :)) iyikide oyle yapmisim benim gec dollenme olmus adettimden bi hfata once yerlesmme olmus :)) bazen degisiyor bi hfta boyunca calismak lazim anne olmak kloay degil allah kolaylik versin hamile haberini bekleriz insallah hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?