canım 4 yıldır evliyim ama toplam 6 ay kadar doktora gittim ve yine ara verdim çok tezcanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum bu da mümkün olmadığından çabuk sıkılıyorum ama bu sefer çok kararlıyım bayramdan sonra başlıyorum 3 yılda sürse 5 yılda sürse ben bu tedaviyi olacağım.
benim sorunum testesteron ve 17 oh progesteron yüksekliği doktorum kortizonla çaresi var bunları düşürmek kolay demişti valla verirse kortizon falan iceceğim artık biran önce anne olmak istiyorum.
tüp bebeğe başvurmadım doktoruma söyledim ama aslında doğal yolla bile gebe kalma şansın varken tüp bebeği ne yapacaksın dedi hemen hemen her ay 5 6 tane yumurtam oluşuyor ama doğal yolla gebe kalamıyorum bana tek çare kortizon.
merhaba kızlar;
gecen ay asılama oldum ve negatıfle sonuclandı bu arada esımde sorun vardı asılamadan sonra dr a gıttık tekrar kontrol vardı herseyın duzeldıgını soyledı..gelelım sımdıkı derdıme..
dün regl olmam gerekıyordu olmadım
kasıklarımda ,bacaklarımda ve belımde cıddı agrılar var yaklasık 4 gunden berı
en onemlısıde vajınada abartılı bır ıslaklık ve acı var sankı yere duscekmıs gıbı hafıfte kasıntı cabası her an tuvalete gıdıyorum var sanıp cunku ıcı sankı dolu sıvı..
1 haftadan beri vucut ısım 36.5 - 36.8 hıc dusmuyo.
acayıp halsızım,goz kapaklarım yanıyo ...
hıc olmadıgı kadarda ıstahsızım...
çok garıp duygular ıcındeyım ne olur bana olumlu olumsuz bu konuda fıkır verın cunku gercekten cok bunaldım ve yalnızım((( bıktım asılama tup bebek ıgneler...
merhaba canım evet bu yazdkların hamile olabileceğini gösteriyor,genelde adet belirtileriyle karışıyo diyolar ama benimde ilk gebeliğimde kasık bacak ve bel ağrım,garip aşırı bi halsizlik gün içinde mutlaka 1 saat uyuma,yüzüm yanmasına rağmen sürekli ellerim ayaklarım soğuktu bazende genel bir üşüme,iştahsızlık,sanki dünya başıma yıkılmış gibi bir ruh hali olmuştu adetten 1 hafta önce oldu tüm bunlar ama o bebeğimi yalnış bir şey yüzünden kaybettim,bu ay bende 2.yi bekliyorum yine adete 1 hafta var yine üşümeler uyku hali adet olacak gibi ağrılar falan filan hayırlısı bakalım sen yinede şartlanma test yapana kadar bekle inşallah hakkımızda hayırlsı olsun,allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı..
umarım bu sefer kucagına alman nasıp olur canım,kan testı yaptırıım ben aksama kadar bekleyeyımde...
ruh halınden bahsetmıssın 1 haftadan berı asırı sınırlıım,tahammulsuzum,surup duruken hıckırarak aglıyorum bahaneler bularak...ayaklarımmm buz gıbı dedıgın gıbı...tesekkurler cevap ve ıyı dıleklerın ıcın...
canım mutlaka haber ver sonucunu,ay inşallah müjdeli haberler ola...sevgiyle kal..
bırazdan gıdıcem hbr verırım hala kan yok bu arada
degerım 30.34 cıktı pazartesı tekrarlayacagım neyımkı ben sımdı anlamadım gıttı....ne sevınebılıyorum nede uzululebılıyporum...
kizlarrr merhaba yine bisi sormam lazim size agustosun 10 nda benim ovulasyon gunumdu be beklenen adet tarigim 26agustos ile 28 arasindaydi ama simdilik tik yok ruyamda hamile oldugumu gordum sabah kalkar kalmz test yaptim negatif tabi yinede sizce bir umut varmidir?daha adetim gecikmedi bile....gerci hic umudum yok ama ne dersiniz?
Insallah hayirlisiyla hamilesindir guzelim.. dollenme yeni olmustur belki deger bunu gosteriyordur.. Horminlarla bi ilgisi yoksa hamilesin ama yinede biraz daha bekle haftaya bir Daha bak beta hcg ne.. sonra Dr una gidersin.. Regl olmadin daha degil mi?
degerım 30.34 cıktı pazartesı tekrarlayacagım neyımkı ben sımdı anlamadım gıttı....ne sevınebılıyorum nede uzululebılıyporum...
c.tesı 30.37 ıken bugun 50.78 beta degerım...hala hamılemıyım dııl mıyım bılmıyorum...kımyasal gebelık olabılır mı????((
canım benim lütfen biraz sabırlı ol adetin geçti gidiyo kimyasal gebelikte genellikle en fala bir iki gün gecikmeyle normal adete dönüyo düşük bile sayılmaz çoğu kadın hamile olduğunu bile anlamadan oluyo o durum,hem keşke sen vajinal ultrasonla bi baktırsaydın benim ilkinde adet 5 gün geçince bakıldı ve görüldü,bayram biter bitmez dr git ama dr.u iyi seç mesela benim bulunduğum yerde tek bi dr.da 4 boyutlu dopler ultrason var diğerlerinde yok ve ben ona gittim 6 haftalıkken kese içindeki kan akımını falan görmüştük,pozitif ol kendini ruhen de fiziken de yorma..
kizlarrr merhaba yine bisi sormam lazim size agustosun 10 nda benim ovulasyon gunumdu be beklenen adet tarigim 26agustos ile 28 arasindaydi ama simdilik tik yok ruyamda hamile oldugumu gordum sabah kalkar kalmz test yaptim negatif tabi yinede sizce bir umut varmidir?daha adetim gecikmedi bile....gerci hic umudum yok ama ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?