Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

saolun kizlar rabbim isteyen herkeze yasatsin anneligi...ama suan cok karisik duygular icindeyim bir kizim var sekiz aylik suan ona ihanet etmisim gibi bisi var icimde vicdanim sizliyor yuzune bakamiyorum....

beta hcg degerlerı
30.37
50.78
312.8

sanırım hamileyimm zenaaaaaaaan.....
Kese ne zaman gozukur ki??

canımm benimmm çok sevindim nazar,allah hayırlısıyla sağsağlim kavuşmak nasip etsin,ben sana demiştim dimi Hadi bakalım kanaman lekelenme falan olmazsa,gelmemiş adetin günün üstünden 2hafta geçince git tabi yine sen bilirsin deneyimlerime dayanarak söylüyorum dr. Ilk gittiğimde 5 haftalıktı yine de kese gözükmüştü ama ge döllenme değildi benim ki,garanti olsun dersen dediğim gibi yap ne var ne yok gözükür kalp atımı bile olabilir inşallah,hadi canım yine haberdar et beni,bende daha adet olmadım bugün 26.günüm 30.gün test yapıcam..

mrh ben de aranıza malum sebeplerden katıldım
ben 5 temmuzda ve 19 temmuzda adet oldum (ne olduysa 2 defa adet oldum ) sonra 7 ağustosta çok açık kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü
20-27 ağustos arası belirtilerim başladı ( akıntım ilk kez su gibi ve çok oldu ,sıcak basması ,üşüme ) dayanamadım 24 ağustosta kan testi 0,6 çıktı
hala adet olmadım p tesi tekrar kan testi yaptırıcam evde yaptığım idrar testleri negatif ( 3 gündür göğüslerim acıyor ve ağrıyor ) anlamadım gitti

hayırlısı olsun canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyo helede adet düzensizleşince sökülme çabaları ateş basmalarına falan sebep olabiliyor kendini gebliğin varlığna ya da yokluğuna çok şartlama ve son adet gününün ilk gününden sayarak 35.gününde idrar testini tekrarla bakalım bize de haber ver..

teşk ederim ben çok şükür hamile miyim değil miyim diye çok kendimi kasmadım ta ki ilk kez yaşadığım belirtileri yaşayana kadar hayırlısı olsun allah herkese nasip etsin

teşk ederim ben çok şükür hamile miyim değil miyim diye çok kendimi kasmadım ta ki ilk kez yaşadığım belirtileri yaşayana kadar hayırlısı olsun allah herkese nasip etsin

meraba cnm bende merak ettım senı ınsallah hamıssındır.hber vermeyı unutma ögrennce

inş hayırlısı olsun hamile değilsem de allah verir inş hepimize bir bebek
valla bende beklıorum hamiş olurumk belkı bu ay dıe belıtıler sankı pıskolojık olarak gelısıo bende ne okuosam ne duyuosam onu yasıorum
bel agırından uyuyamıodum gecen ay belkı dedım olmadı sımdıde akıntıdan duramıorum noldu anlamadım bıde idrara cıkıorum durmadan acaba bunlar belırtımı kafam karısık

mrh kokos 1
inş hamilesindir Allah hayırlısı ne ise onu versin Ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum Çünkü ilk kez yaşadığım belirtiler var Bir de ne zaman hamile kalacam diye de düşünmedim hiç hayırlısı inş yaklaşık 1 yıldır da korunmuyorum Ne zaman adetim gecikti şüphelerim arttı o zaman buraya sık sık girmeye başladım ve gerçekten bağımlılık yapıyor bu site

Merhaba hanımlar..
Bende her ay gebelik belirtisi arayanlardanım..9 aydır uğraşıyoruz tık yok..
benim normalde her ay sağ göğsüm ağrır ve sızlar adet olacağımı anlarım.Bu ay sızlama olmadı ve akıntım arttı sizce hamile olabilirmiyim
çok istiyorum 25 yaşındayım ...
tecrübeli arkadaşlar paylaşırmısınız ne gibi belirtiler tespit ettiniz

canım 2 hafta once burada paylastıklarımı kopyaladım belkı kafandaki soru ısaretlerını gıderır yazdıktan 1 hafta sonra gebe oldugumu ogrendım umarım ıstedıgın zaman saglıklı bı bebek kucagına alırsın...

merhaba kızlar;

gecen ay asılama oldum ve negatıfle sonuclandı bu arada esımde sorun vardı asılamadan sonra dr a gıttık tekrar kontrol vardı herseyın duzeldıgını soyledı..gelelım sımdıkı derdıme..

dün regl olmam gerekıyordu olmadım
kasıklarımda ,bacaklarımda ve belımde cıddı agrılar var yaklasık 4 gunden berı
en onemlısıde vajınada abartılı bır ıslaklık ve acı var sankı yere duscekmıs gıbı hafıfte kasıntı cabası her an tuvalete gıdıyorum var sanıp cunku ıcı sankı dolu sıvı..
1 haftadan beri vucut ısım 36.5 - 36.8 hıc dusmuyo.
acayıp halsızım,goz kapaklarım yanıyo ...
hıc olmadıgı kadarda ıstahsızım...
çok garıp duygular ıcındeyım ne olur bana olumlu olumsuz bu konuda fıkır verın cunku gercekten cok bunaldım ve yalnızım((( bıktım asılama tup bebek ıgneler...

bagımlılık konusunda katılıorum.ama bnde ole oluo nedense bak sımdıde akıntım cok ve ıdrara cıkıorum .ve suan nedense goguslerım batıo resmen adetıme 2 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…