- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
arkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
bagımlılık konusunda katılıorum.ama bnde ole oluo nedense bak sımdıde akıntım cok ve ıdrara cıkıorum .ve suan nedense goguslerım batıo resmen adetıme 2 hafta var
hayırlısı olsun canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benziyo helede adet düzensizleşince sökülme çabaları ateş basmalarına falan sebep olabiliyor kendini gebliğin varlığna ya da yokluğuna çok şartlama ve son adet gününün ilk gününden sayarak 35.gününde idrar testini tekrarla bakalım bize de haber ver..
canım 2 hafta once burada paylastıklarımı kopyaladım belkı kafandaki soru ısaretlerını gıderır yazdıktan 1 hafta sonra gebe oldugumu ogrendım umarım ıstedıgın zaman saglıklı bı bebek kucagına alırsın...
merhaba kızlar;
gecen ay asılama oldum ve negatıfle sonuclandı bu arada esımde sorun vardı asılamadan sonra dr a gıttık tekrar kontrol vardı herseyın duzeldıgını soyledı..gelelım sımdıkı derdıme..
dün regl olmam gerekıyordu olmadım
kasıklarımda ,bacaklarımda ve belımde cıddı agrılar var yaklasık 4 gunden berı
en onemlısıde vajınada abartılı bır ıslaklık ve acı var sankı yere duscekmıs gıbı hafıfte kasıntı cabası her an tuvalete gıdıyorum var sanıp cunku ıcı sankı dolu sıvı..
1 haftadan beri vucut ısım 36.5 - 36.8 hıc dusmuyo.
acayıp halsızım,goz kapaklarım yanıyo ...
hıc olmadıgı kadarda ıstahsızım...
çok garıp duygular ıcındeyım ne olur bana olumlu olumsuz bu konuda fıkır verın cunku gercekten cok bunaldım ve yalnızım((( bıktım asılama tup bebek ıgneler...
bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,01 negatif en son sat 19 temmuz hala adet olmadım Allah hayırlısını versin AYRICA bu siteye fazla girmicem ilk kez hamilelik şüphesi yaşadım ve girdim psikolojiyi bozuyor bu site
Ya psikolojikman olması ne kadar garip herkeste aynı belirtilerbendede adetime 1 hafta var gaz kasık ağrısı batması göğüste sancı akıntı baş ağrısı vs.. normldede belki oluyordur ancak dikkat etmiyoruzdur belki.. bende şimdi 1 haftayı bekliyorum inşş hamişimdir bu 2.ayım benimde.. dua edelim kızlar birlikten kuvvet doğar herkese bebiş nasip olsun:)
inş günler su gibi geçer, adet dönemlerimiz gecikir, ve inş testlermzz pozitif çıkar
merhabalar,
bu dönemde konuşacak, danışacak birilerine erişebilmek ne kadar önemliymiş şimdi anlıyorum.
umarım isteyen herkesin hayırlı, sağlıklı, güzel bebişleri olur
ben de bir şey sormak istiyorum..
6 aylık evliyim, evlenmeden önce adet günlerim hiç şaşmazdı, bu ay 10unda olu isem diğer ay kesinlikle 10u olurdu, 4-5 ayda bir bir gün ileri giderdi. evlendim ve her şey değişti. şubat 23, mart 24, nisanda hiç olmadım, hamileyim sandım, 19 gün gecikme imiş, sanırım psikolojik, mayıs 7, haziran 4, temmuz 10 ve bu son adet olduğun gündü. ben yine eski hesabıma göre 10 yada 11inde olurum diye düşünüyordum. olmadım. 16sında idrarda gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. aynı gün kan testi yaptım, 128 çıktı. klinikte iki doktor gebesin dedi.
ama ben bi türlü inanamıyorum. nisan ayında da kendimi heyecana kaptırmıştım, o yüzden bu sefer öyle olsun istemiyorum. yalnız nisanda idrarda negatif, kanda 4 çıkmıştı. bu sefer öyle değil..
neredeyse ayın 9undan beri kasıklarımda ağrı var, son bi kaç gündür batma oluyor. dün sabahtan bu yana da göğüs uçlarım hassaslaştı, acı ve ağrı karışımı gibi. mide bulantısı çok yok. aşırı uyku hali var.. akıntım çoğaldı ve normalden daha sık idrara çıkıyorum. ve hala adet olmadım.
sizce hamile miyim ?
her ay bu belirtileri yaşıyorum. göğüslerde şişlik, kasıkta batma, gaz problemi. ama sonu aynı. psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sanırım. adet olunca moralim bozuluyor. artık kendimi fazla dinlemiycem.
Son adet tarıhım 30 temmuz...10 gunonce olmam gereken regl olmadım ılk gun degerım
30
2.gun degerım 50
6.gun degerım 312,8 ıdı
bugunse doktora gıttım keseyı gordu fakat kan testınde degerım 311,6 cıktı bugunde 11.gunum...
Bu nedemek oluyo sımdı kese gozuktu neden dusuyo bu deger??????????????
selam kızlar
tanıdığım herkese sordum hiç biri hatırlamıyor, yok böyle bişey!
hamile olduğunu öğrenmeden (testlerden önce) akıntı oluyo mu?
bilen var mı? yardım edin lütfen
evet benim vardı canım bayağı,ama cuma günü öğrendim hamile olduğumu,dünden beri pek yok akıntı kesildi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?