Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?

spermler döllenmeye basladığı anda belirtiler yaşanmaya başlanır. ilk bilineni ( tüm hamileler söylüyor neredeyse ) uyku hali... ilk hamileliğimden yasadığım ise miğde bulantıları ilk zamanlarda başlıyor ama özellikle bebeğin kalp atışları başladıktan sonra oluyor. bu yumurtlama dönemin bitiminde ise sanki regl baslayacakmıs gibi ağrı olur ama başlamaz. ağrılar başlarsa eğer hemen ağrı kesici içmemeni tavsiye ederim

benim reglime az kala göğüslerim acımaya başlamıştı normal dedim adettendir
ama kasık ağrılarım regli dönemimdeki gibi değildi daha faklıydı
bir de idrarımın kokusu çok değimişti ve akıntım oluyordu
çok şüphelendim kan testi yaptırdım çıkmadı
ama sonra bulantılar artmaya başladı adetim de geçmişti ve bugün bebeğimi karnımda görmek nasip oldu

ağrı kesci kullanmamanı öneririm, çok zor durumdaysan parol kullan demişti doktorum

bagımlılık konusunda katılıorum.ama bnde ole oluo nedense bak sımdıde akıntım cok ve ıdrara cıkıorum .ve suan nedense goguslerım batıo resmen adetıme 2 hafta var

mrh bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,01 yani negatif Ne yapalım kısmet değilmiş Allah böylesini hayırlı gördü
fakat hala adet olmasım sat 19 temmuz

bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,01 negatif en son sat 19 temmuz hala adet olmadım Allah hayırlısını versin AYRICA bu siteye fazla girmicem ilk kez hamilelik şüphesi yaşadım ve girdim psikolojiyi bozuyor bu site

tebrik ederim sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
bilemiyorum benimde kafam çok karışık..beklemek çok zor..doktora muayene için gittim 3 ay önce bir sorun yok dedi beklemeye devam...

canım neden öyle diyosun moralini bozma hemen burda insanlar neler neler yaşıyo sana 3 yıldır çocukla ilgili yaşadıklarımı anlatsam inanamazsın,daha 2 gün önce kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim,bu sitede insanlar birbirine destek oluyor moral oluyor birbirlerinin deneyimlerinden faydalanıyor tabi ki tercih senin allah hakkında hayırlısını versin hayırlısıyla hayırlı bir evlatla kavuşmanı nasip etsin...kendine iyi bak.

arkadaşlarrr hamileymişimmmmm bende artıkk belirtiler o yüzdenmiş.Erken hamilelikte hissettiklerimin hepsini paylaşayım sizle,uyku açlık ,halsizlik,kasıkta batma,baş ağrısı .
darısı başınıza:)

Son adet tarıhım 30 temmuz...10 gunonce olmam gereken regl olmadım ılk gun degerım
30
2.gun degerım 50
6.gun degerım 312,8 ıdı
bugunse doktora gıttım keseyı gordu fakat kan testınde degerım 311,6 cıktı bugunde 11.gunum...

Bu nedemek oluyo sımdı kese gozuktu neden dusuyo bu deger??????????????

her ay bu belirtileri yaşıyorum. göğüslerde şişlik, kasıkta batma, gaz problemi. ama sonu aynı. psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sanırım. adet olunca moralim bozuluyor. artık kendimi fazla dinlemiycem.

inş günler su gibi geçer, adet dönemlerimiz gecikir, ve inş testlermzz pozitif çıkar

inş günler su gibi geçer, adet dönemlerimiz gecikir, ve inş testlermzz pozitif çıkar

inşallah umaygulay herkesın gonlune gore olur ben 2011 subat ayında mıyom amelıyatı oldum 6 aylık evlıydm. cocuk bekledıgım ıcın her ay husran oluyodum amelıyattan sonra temmuz ayına kadar korunduk ohhh be kafa rahattı temmuzda korunmayı bıraktık hemen bende basladı hamısmıyım ay belım ay kasıgım arıyor galıba ama hasta oldum bakalım temmuz 18 oldum en son 3-4 gundurde gene sol kasıgımda ara ara agrı akıntı ve yuz ustu yattıgım zamn benı rahatsız eden gogus ayrılarım elımı suremıyorum hanı burda okumuz zamn aaa hamılelık belırtısı gıbı aynı zamnda adet belırtısı gıbıde beklemek kadar sabırsızlık kadar sıkıntı veren bısey yok. cok takıyoruz belkıde cok sartlıyoruz her ay kendımızı ay oldum adet yok gecıktı yok agrıdı kafamızdan sılıp bı atsak rahat olsak olcak ama ınsanda bebıs cok ıstedıgı halde kafasından sılıp atamıyor kı arkadaslar ıcten ıce konusuyorsun kendınle heran

merhabalar bayanlar,

bu mesajı bundan yaklaşık 20 gün önce yazmıştım. şimdi geldiğim noktayı bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum :)

23 ağustosta gebelik kesesini gördük hamdolsun. 8 eylülde de bebeğimizin kalp atışlarını gördük. pıt pıt pıtt hızlı hızlı atıyordu yavrumun kalbi. sat'a göre 8. haftadayız fakat doktorumuz 7 haftalık dedi. doğum da 25 nisan gözüküyormuş inşallah..

kanda hcg testim 128 çıkınca çok korkmuştum. cidden düşük bi rakamdı. 2 günde bir kan testini tekrarla diyenler oldu. benden size tavsiye, sürekli aynı heyecan ve stresi yaşayacağınıza bekleyin derim. ben öyle yaptım. sonuçta klinikler, kan testleri, sonuçlar, stresler, heyecanlar vs ben yaptırsam da yaptırmasam da içimdeki yavrunun durumu değişmeyecekti. tutunup tutunmayacağını Allah biliyor. o dönemi sakin olmaya çalışarak ve bekleyerek geçirin.

Rabbim inşallah her isteyene nasip etsin,
benim de yavrumu hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip etsin..

her ay bu belirtileri yaşıyorum. göğüslerde şişlik, kasıkta batma, gaz problemi. ama sonu aynı. psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sanırım. adet olunca moralim bozuluyor. artık kendimi fazla dinlemiycem.

aynen bende senın gb dusunuorum dınlıorum kendımı sankı belırtılerı yasıomus gb oluorum ama adet olunca aglıorum resmen
salla gıtsın umursama kısmet allah nezamn uygun gorurse ne dıyım

canım ne oldu peki,şu an ne durumdasın??

nisan ayından beri her ay bu forumdaki en erken belirtileri yalayıp yuttum ve her ay, nasıl bir bilinçaltı nasıl bir istemekse artık, belirtilerden farklı bir kaçını göstermeyi de başardım, bir ay beş gün adet geçmesi, bir ay bulantı, bir ay başka biri falan filan.... bu ay ise -yani ağustosun altısı ile başlayan son adet dönemimde- her hafta sonu denize girmenin, yola gidip hava değişimi yaşamamın etkisi sanarak, geciken adetimi gelene kadar beklemeye karar verdim, ne test ne başka bir şey yapmayacaktım, çünkü dört ay her ay ortalama 2 testten sekiz tane tek çizgi görmek yeterince sinir bozucuydu, karnım da ağrımaya başlamıştı, göğüslerim de hassaslaşmıştı zaten kesin adet olurum diyodum, hatta yine bile heveslenirken, 3 eylül akşamı tuvalete girip çıkınca kan gördüm ve eşime gidip yine aynı moral bozukluğuyla bizim neden çocuğumuz olmuyo illa tedavi mi olacağız diye de üzüldüm, sonra ama kanama kesildi.... aynen bende karın ağrısı, bir sağdan bir soldan sancılar, göğüs büyümesi, bir iki kere baş dönmesi, bir kere sabah bir kere de akşam olmak üzere öğürme isteği oldu ama dedim ya kesin psikolojik.bunun dışında tuvalete biraz daha sık gitmeye başladım, ve çok gazım vardııııı.... en sonunda 6 eylül günü, yani normalde 28 günde adet olmama rağmen, olmam gereken gün 4 gün gecikince, sinirle doktorumu aradım ve beni muayene eder misiniz çünkü galiba kist var bende ondan da adet olamadım dedim,test yaptın mı dedi ben de yapmadım yapmıcam da dedim:) sonra ertesi gün öğlen gittim bak bu keseye benziyor diyor doktor ultrasonda benim cevabım: hani? nerde? :) kan testi istedi, kanda bhcg 339 çıktı:) 7 eylülde de gittik keseyi gerçekten de gördük meğersem hamileymişiiizz:)) adet belirtisi ile fark edebileceğim pek bi şey olmadı aslında işte yazdığım belirtiler ortada, fakat yeğenim, karnımı çok açıp açıp baktı bu ay bana, ben biraz ondan işkillendim mesela... şimdi ise, felaket bir uyku isteği,(neredeyse ayakta ve anında uyuyabilirim) ve fark etmeden acıkma durumları yaşıyorum, çooook gazım var, sık sık da tuvalete gidiyorum, allaha çok şükür bulantım yok, sadece bir haftada 3 kez tansiyonum aniden düştü, öyle olunca bulanıyor midem ama aynı zamanda kafama balyozla vurmuşlar gibi de oluyor ... bakalım başka neler yaşayacağım ilerleyen günlerde....
maşşallah maşşallah bize nazardan korusun bizi allah:)

Arkadaşlar merhaba..

Gebelik belirtileri konusunda şunu söyleyebilirim , adetime 1 hafta kala doymamaya başladım.. yemek yiyorum fakat çok geçmeden tekrar acıkıyorum resmen miğdem kazınıyodu ki hala öle.. Bir de sürekli wc deydim , gece hiç kalkma huyum yoktur ona rağmen uyanıp sürekli wc ye gidiyorum.. Başta sistit olduğumu düşündüm.. Adetimi 4 gün geçti sabırla bekledim ve test yaptım.. Silik de olsa bi çizgi çıktı.. Hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdık B-hCG değeri 534,12 çıktı.. Yani hamileyim.. Bunu öğreneli 2 gün oldu.. :)) Bu değer ikigünde bir ikiye katlıyormuş , yani bugün 1068 olmuş olması lazım.. Şayet 1000 in altındayken ultrasonda görünmez dedi dr. Bugün ultrason için gidicem.. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.. Amin..

Son düzenleme:
selam kızlar

tanıdığım herkese sordum hiç biri hatırlamıyor, yok böyle bişey!

hamile olduğunu öğrenmeden (testlerden önce) akıntı oluyo mu?

bilen var mı? yardım edin lütfen

selam kızlar

tanıdığım herkese sordum hiç biri hatırlamıyor, yok böyle bişey!

hamile olduğunu öğrenmeden (testlerden önce) akıntı oluyo mu?

bilen var mı? yardım edin lütfen

evet benim vardı canım bayağı,ama cuma günü öğrendim hamile olduğumu,dünden beri pek yok akıntı kesildi:))

Merhaba arkadaşlar her ay bu sayfayı takip ediyordum acaba hamilemyim diye belirti arıyordum kendimde :) Bu sabah test yaptım ve hamileyim. Belirtelere gelince adet olmadan birkaç gün önce sancılanmaya başlardım herzaman bu kezde sancılandım ama çok az. göğüslerde hiç bi belirti olmadı. sanki adet olacakmışım gibi hissettim hep kendimi ama bu kez sabrettim adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptım ve hamileyim. ilk olarak sizle paylaşıyorum Allah herkese nasip etsin İnŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…