Sigara bende iciyorum:içelim: cok degil ama gunde bir iki tutturuyorumArkadas ortami varsa uff 2 saatte 1 paket bile icerim klava: Ya mutlaka bi zarari vardir bebege ama hamile kalmadan oncesi oldugunu sanmam.
kizlar ben isvicredeyim burda makinalar en altkatta bodrumda bende 4. katta oturuyorum düsünün senligi yarin tam 5 makina var sanirim
cok takmiyom zaten. dr a gittik biseyimiz yokmus oyle dediler. bazen canim sikiliyoda bazende salliyom. az kaldi benim adetime ve olcam gibi hissediyom. bakalim bi dahaki aya plan yapiyom simdi. onumuzdeki ay su isi olcme isini deniycem
kendine iyi bak florida ve umarım herşey gönlünce olur ve senin de kucağın boş kalmaz
sen az içiyomuşsun ben günde 12 veya 13 tane neredeyse 1 pakete yakın içiyom.hamile kaldıktan sonra da günde 3 veya 4 tane içsem zararı olurmu CADIARZU
bende yatarken falan hic icemem ya. Sabahta icemem cunku yeni kalkmis oluyorum. Ancak ogleden sonra kahveyle falan. Sende en fazla 1 tane icersin gunde egerki cok istiyorsan :)
çok tiryaki olanlara günde 5 e kadar izin veriyo doktorlar ama dediğin gibi 1 tane içsem yeter bana.her ay beklemek ne kadar zor değillmi acaba ahamilemiyim diye kendi kendine kuruntu yapıp duruyon
Ben benim evdekinin arkasina baktim ne yaziyor diye. Regl donemi harici kesinlikle kullanmayin mikrop bulastirirsiniz enfeksiyon kaparsiniz yaziyor. Korktum sonra tabi cunku benim akintim kasintim falan olmustu hakkatende. Iyiki hatirlattin sana da soyliyim dedim alma canim yani bide basina baska isler acilmasin. Sen yine yapabiliyorsan parmak egzersizi yap. Ben bastan okusaydim kendimde kullanmazdim regl olmanin disinda.
sağol canım hatırlattığın için Allah işte tam sordum alacaktım başka bişey oldu araya laf girdi ailmadan eczaneden çıktım.sonra amaan boşver sonra alırım demiştim iyi ki hatırlattın sağol ya evet sonra başıma işler açılırdı,enişte bey işteler mi yoksa oturuyomu ee tabi burda saat 02.15 benim ki yatıyo senin ki belki oturuyodur benden selam söyle enişte beye hiç yabancı birini tanımadım o yüzden diyorum yani
Ya aslinda tampon falanda degil de gercekten hic acimiyor aslinda arkadasim ya. birazcik SIKSAN kendini yapiversen. Sende gorceksin acimiyor.
canım haklısın belki hiç acımıyo ama kendimi kastığım için eşim vajen girişine boşalırken vajinama dayıyo tüm spermlerin içine gitmesi için ama inan vajinam acıyo acaba kendimi rahat bıraksam acıyacakmı onu da bilmiyorum off ne yapacam bilmiyom canım ya :1no2:
sen bakiremi zannediyosun beni kızlık için mi canımın az yanacağından bahsettin canım ben bakire değilim ama bekaretin gittikten sonrada canın yanıyomu peki
anladım canım ya bişey soracam mesela ben sana bişey yazdıktan sonra senin cevabını okumak için ileri geri yapıyorum yeni cevabını okumak için sende mi öyle yapıyosun ileri geri yapmasam cevabını göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?