Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sigara bende iciyorum:içelim: cok degil ama gunde bir iki tutturuyorum Arkadas ortami varsa uff 2 saatte 1 paket bile icerimklava: Ya mutlaka bi zarari vardir bebege ama hamile kalmadan oncesi oldugunu sanmam.

sen az içiyomuşsun ben günde 12 veya 13 tane neredeyse 1 pakete yakın içiyom.hamile kaldıktan sonra da günde 3 veya 4 tane içsem zararı olurmu CADIARZU

kizlar ben isvicredeyim burda makinalar en altkatta bodrumda bende 4. katta oturuyorum düsünün senligi yarin tam 5 makina var sanirim

Off o muhabbet bende de vardi ilk geldigimizde. Allahim neler cekmistim. Git gel habire. Simdi neyseki evin icinde:dance:

sen az içiyomuşsun ben günde 12 veya 13 tane neredeyse 1 pakete yakın içiyom.hamile kaldıktan sonra da günde 3 veya 4 tane içsem zararı olurmu CADIARZU

Canim vallahi doktorlar kesinlikle yasak diyorlar demekki zarari var ama cevreden gordugum kadariyla cok sigara icenler yine iciyorlar. gunde 3-5 goturuyorlar arada. Canli sahit iste benim burda arkadas icti hamileyken nur topu gibi bi oglu oldu. Onceden bi dusuk yapmisti sonra tekrar hamile kaldi. Yani ne bileyim. Ben icmem hamile kalirsam. Cok pimpirikli bi insanim habire onu dusunurum sonra tiklenirim acaba biseymi olur cocuguma diye:uhm:

haklısın canım aslında içmemek gerekiyo o bebişin ne günahı var dimi ama ben bi sabah kahvaltısından sonra bi de akşam yemeğinden bi de yatarken içsem bu bana yeter offf geriye ne kaldı güya fazla içmeyecektim :))

bende yatarken falan hic icemem ya. Sabahta icemem cunku yeni kalkmis oluyorum. Ancak ogleden sonra kahveyle falan. Sende en fazla 1 tane icersin gunde egerki cok istiyorsan :)

bende yatarken falan hic icemem ya. Sabahta icemem cunku yeni kalkmis oluyorum. Ancak ogleden sonra kahveyle falan. Sende en fazla 1 tane icersin gunde egerki cok istiyorsan :)

çok tiryaki olanlara günde 5 e kadar izin veriyo doktorlar ama dediğin gibi 1 tane içsem yeter bana.her ay beklemek ne kadar zor değillmi acaba ahamilemiyim diye kendi kendine kuruntu yapıp duruyon

çok tiryaki olanlara günde 5 e kadar izin veriyo doktorlar ama dediğin gibi 1 tane içsem yeter bana.her ay beklemek ne kadar zor değillmi acaba ahamilemiyim diye kendi kendine kuruntu yapıp duruyon

5'e kadar izin veriyorsa iyiymis o zaman. Ben acikcasi bu ay pek kuruntu yapmadim. Dusunmemeye calistim. Butun agrilarimi adet agrilarina yordum ki zaten oyleymis. her ay yeni bisey ogreniyosun yeni bisey deniyorsun o yaptigin sey seni bu ay hamile birakcak zannediyosun ama sonuc husran.

haklısın aslında hamielmiyim değilmiyim diye kuruntu yapmayacaksın sonra bi bakmışsın hiç düşünmediğinde olay kendiliğinden olmuş ve bi bakmışsın hamilesin aslında çok kafaya takmamak gerekiyo canım hani sen geçengün bana tampon al dedin ya o.b işte onu eczaneden sordum varmış ama cesaret edipte alamadım ya işe yaramazsa ya ayapamazsam diye düşündüm sence almalımıyım kız etkisi olurmu

Ben benim evdekinin arkasina baktim ne yaziyor diye. Regl donemi harici kesinlikle kullanmayin mikrop bulastirirsiniz enfeksiyon kaparsiniz yaziyor. Korktum sonra tabi cunku benim akintim kasintim falan olmustu hakkatende. Iyiki hatirlattin sana da soyliyim dedim alma canim yani bide basina baska isler acilmasin. Sen yine yapabiliyorsan parmak egzersizi yap. Ben bastan okusaydim kendimde kullanmazdim regl olmanin disinda.

sağol canım hatırlattığın için Allah işte tam sordum alacaktım başka bişey oldu araya laf girdi ailmadan eczaneden çıktım.sonra amaan boşver sonra alırım demiştim iyi ki hatırlattın sağol ya evet sonra başıma işler açılırdı,enişte bey işteler mi yoksa oturuyomu ee tabi burda saat 02.15 benim ki yatıyo senin ki belki oturuyodur benden selam söyle enişte beye hiç yabancı birini tanımadım o yüzden diyorum yani

Iyi bak o da allah tarafindan olmus. Sevindim almadigina. Eniste bey uyuyor canim burda saat 8:17 aksam ama cok erken kalkiyor bizimki o yuzden isten gelince boyle 2 saat falan bi uykusunu almasi lazim sonra kalkar yemegini yer falan filan. Selam soylerim tabi canim. Cok insalcillar yazik zaten hemen herkesle kaynasiyorlar. Yolda yururken tanimadigin insanlar durup selam veriyorlar sen merhaba demezsen aliniyorlar falan cok komik. ben burda boyle alisiyorum sonra turkiyeye gittigimde alismak zor oluyo. Gecen gittigimde otobuse biniyorum istem disi olarak merhaba dedim sofore adamda suratima bakiyo delimidir nedir diye bizde yok cunku merhaba falansırnaşık şey

Ya aslinda tampon falanda degil de gercekten hic acimiyor aslinda arkadasim ya. birazcik SIKSAN kendini yapiversen. Sende gorceksin acimiyor.

Ya aslinda tampon falanda degil de gercekten hic acimiyor aslinda arkadasim ya. birazcik SIKSAN kendini yapiversen. Sende gorceksin acimiyor.

canım haklısın belki hiç acımıyo ama kendimi kastığım için eşim vajen girişine boşalırken vajinama dayıyo tüm spermlerin içine gitmesi için ama inan vajinam acıyo acaba kendimi rahat bıraksam acıyacakmı onu da bilmiyorum off ne yapacam bilmiyom canım ya :1no2:

bende senin gibiydim iste aynen. Acicak diye sartlandiriyordum kendimi. hele bide rahat birakirsam uff nasi aacir diyordum ama oyle degilmis. Bacaklarini ne kadar cok biribirinden ayirirsan canin o kadar az yaniyor.

sen bakiremi zannediyosun beni kızlık için mi canımın az yanacağından bahsettin canım ben bakire değilim ama bekaretin gittikten sonrada canın yanıyomu peki

sen bakiremi zannediyosun beni kızlık için mi canımın az yanacağından bahsettin canım ben bakire değilim ama bekaretin gittikten sonrada canın yanıyomu peki

yok hayir mevzuyu biliyorum. Anesteziyle oldu demistin ilk kez. Iste o yuzden diyorum hele ki 2. kere nasi kolay olur.

anladım canım ya bişey soracam mesela ben sana bişey yazdıktan sonra senin cevabını okumak için ileri geri yapıyorum yeni cevabını okumak için sende mi öyle yapıyosun ileri geri yapmasam cevabını göremiyorum

evet canim bende oyle yapiyorum. veya refresh ediyorum sayfayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…