- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
Merhaba arkadaşlar her ay bu sayfayı takip ediyordum acaba hamilemyim diye belirti arıyordum kendimde :) Bu sabah test yaptım ve hamileyim. Belirtelere gelince adet olmadan birkaç gün önce sancılanmaya başlardım herzaman bu kezde sancılandım ama çok az. göğüslerde hiç bi belirti olmadı. sanki adet olacakmışım gibi hissettim hep kendimi ama bu kez sabrettim adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptım ve hamileyim. ilk olarak sizle paylaşıyorum Allah herkese nasip etsin İnŞALLAH
Allah 3 nefeste ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım öncelikle...
bir de bu adet sancısını kaç gün öncesinen yasamaya basladın. benim bu ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilkinden hatırlamıyorum. ilki düsükle sonuclanmıstı 3 aylıkken...
Canım çok teşekkür ederim. darısı başına inşALLAH 4 gün öncesinden sancım başladım adet olacakmışım gibi geliyo26 sında olacaktım olmadım bu kez sabredip 2 gün bekleyip yaptım testi ve tam belirgin ikinci öçizgi yarın doktordan randevu aldım doktora gidecem İnşallah bi sorun çıkmaz :)
benim de aşağı yukarı yumutlama günümden hemen sonra belimde ve kasıklarımda ağrılar oldu. ama tam bi adet ağrısı gibi yani daha 15.günümde olduğumu bilmesem adet oluyorum sanardım. hayırlısı olur inşallah. ben de çok istiyorum artık hamile kalmayı:) burdan okuduklarıma göre tutunmaya çalışırken bi ağrı oluyomuş kasıklarda ve belde. o ağrıdanmıdır bilemiyorum ve acayip merak içindeyim. SAT 12si bir hafta falan var adetime ama çok merak ediyorum. şimdi test alsam çıkmaz mı ki ne dersiniz.
kızlar bişi sorucam biz 10 aydır bebek istiyoruz ve her ay adet öncesi kanamam olurdu ama devamında hemen adet olurdum.Bu ay farklı olarak adetime 3 gün kala çamalırımda kahverengi kan gibi bir iki damla lekelenme gördüm o gün bir daha kan gelmedi ama akıntım çok oldu kahverengi gibi böyle.Daha sonra bu akıntı beyaz yumurta akı gibi ve çok fazla olmaya başladı bugün regl günüm ve beyaz akıntı gelmeye devam ediyor hatta adet oldum sanıp tuvalete gidiorum ama yine o beyaz akıntı.Sizce ben yerleşme kanaması mı yaşadım hamieliğin ilk aylarında böle akıntı oluor mu çok fazla ama kesinlikle kanlı değil.Bir de akşamları kendimi çok yorgun hissediyorum koltukta uyukluyorum başka da bir belirti yaşamıyorum şuanda ama regl belirtisi de yaşamıyorum.
1 hafta kalmıs bence bekle derim ki test daha doğru bir sonuc versin... varsa da hayırlı olsun bebişin
canım çoğu kişi bunu yaşıyor bazen psikolojik oluyor bazısı hamile olduğu için oluyor o yüzden lekelenme olunca mutlaka yerleşme kanaması sayılmaz
sekerlik 16 teeşekkür ederim. ya ama kan testi yaptırsam çıkmazmı ki. böyle bekleemek çok kötü.
tatlısım benim de reglime 4 gün kaldı ve acaba hamile miyim diyorum .) inat ettim beklicem .) ama sen bilirsin. genelde hastahanelerde yapılan kan
testlerinde cıkar diyorlar ama beklemek daha iyi bence sanırım onun heyecanını yaşamak ta lazım birazcık .)
haklısın valla doğru söze ne denir ki. Hayırlısıyla bize de nasip olsun inşallahhh. yaz ama buraya da tamam mı haber ver yani. belli ki regl günlerimiz yakın, haberleşelim burdan, öptüm sekerlik
tatlısım benim de reglime 4 gün kaldı ve acaba hamile miyim diyorum .) inat ettim beklicem .) ama sen bilirsin. genelde hastahanelerde yapılan kan
testlerinde cıkar diyorlar ama beklemek daha iyi bence sanırım onun heyecanını yaşamak ta lazım birazcık .)
muhakkak haber veririm mavilim ama sanırım hamiş değilim ya .(
ya umutsuz olma, iyi düşünelim iyi olsun, daha önümüzde cok zaman var, en hayırlı zaamanda oluruz inşallah ama işte biz biraz aceleci davranıyoruz zaman konusunda, belki sonra olması biizim için daha hayırlıdır bilemiyoruz ki.
haziran ayında düşük yaptım ben 3 aylıktım o zaman bu yuzden korkuyorum ne bileyim .( bu adet ağrıları ne zaman baslardı onu bile unuttum baksana 4 gün var ama simdiden sanki adet ağrıları var hafiften gibi geliyo. hoş diğerinde yaklasık 9 gün cekmiştim o ağrıları ne bileyim ya
Merhaba arkadaşlar her ay bu sayfayı takip ediyordum acaba hamilemyim diye belirti arıyordum kendimde :) Bu sabah test yaptım ve hamileyim. Belirtelere gelince adet olmadan birkaç gün önce sancılanmaya başlardım herzaman bu kezde sancılandım ama çok az. göğüslerde hiç bi belirti olmadı. sanki adet olacakmışım gibi hissettim hep kendimi ama bu kez sabrettim adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptım ve hamileyim. ilk olarak sizle paylaşıyorum Allah herkese nasip etsin İnŞALLAH
her ay bu belirtileri yaşıyorum. göğüslerde şişlik, kasıkta batma, gaz problemi. ama sonu aynı. psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sanırım. adet olunca moralim bozuluyor. artık kendimi fazla dinlemiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?