benim adetime 9 gun var ve belım adet sancısı gıbı agrıyo ama adet sancısı bu kadar erken olmaz bende bıse cok asırı akıntım oluyo süreklı tuvalate cıkıorum.. sızce hamılemıyım kan tahlılı yaptırsam düşük de olsa cıkmazmı
canım ben ve buradaki çoğu arkadaş bu belirtileri yaşıyoruz..umutlanıyoruz..daha regle 10 gün varken vücudumuzu dinlemeye başlıyoruz..sonra adet oluca çok üzülüyoruz..senin için de daha çok erken bence en azından 1 hafta daha bekle.şimdiden kendini dinleme..biliyorsn gebeliğin en büyük belirtisi adet gecikmesi..ki her gecikme de gebelik olmuyo maalesef..şekil a ben. bugün 12 gün oldu ama ben senin gibi daha reglime 1 hafta varken düşünmeye başladım..gelecek olan adetimi geciktirdim..nacizane tavsiyem fazla düşünme..olursa da hayırlısı olmasada diğer aya inşalah deyip yoluna deva edersin..Allah gönlüne göre versin..
saol canım tesekkur ederım cvbın için ya bıde ben vajınısmus denen seyle ugrastım 1 5 sene o yuzden bu ılk ay ve hıc korunmadık hmn olsun ıstıyorum hayırlısı bakalım
off ya sırtımda bı agrı göğüslerimde dolgunluk hissi ama ayın 9unda adet olmam gerekıyo meraktan catlıyoum ozamana kadar nasıl beklıcem bılmem
seni çok iyi anlıyorum canım.bende evliliğimin ilk yılında vajinusmustum. şükretmelisin bu dertten kurtulduğun için..hem bak kendin söyledin.daha ilk ay..yani 1.5 seneden sonra eşin de sende yeni duygular tadıyorsunuz.daha erken diye düşün..önceliğin sağlıklı bir ci..sel yaşam olsun..belki böyle düşünürsen yani bebek fikrini aklından atarak yataj odana girersen kimbilir bebeğin sürpriz yapar sana.beklemediğin bir anda alrısın haberi..sana tavsiyem şu hastalığı da atlatmışken tadını çıkarman..
off ya sırtımda bı agrı göğüslerimde dolgunluk hissi ama ayın 9unda adet olmam gerekıyo meraktan catlıyoum ozamana kadar nasıl beklıcem bılmem
kızlar bana bir cevap verirseniz çok mutlu olucam.Ben geçen gün buraya yazmıştım bir gün pembe bir iki damla akıntım oldu devamı gelmedi diye.Ayın 28inde oldu bu ve 30unda hastalanmam gerekiyordu olmadım ayın birinde test yaptım negativ çıktı sonradan testin son kullanma tarihine bir baktım ki üzerinden 2 yıl geçmiş.Bugün ayın 5i ve ben hala adet olmadım.Şişkinlik var karnım hamile gibi şişti.Halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum.Bir de şeffaf akıntım fazlalaştı.Bir daha test yapmadım cumartesiye kadar beklicem olmassa kan tahlili yapıcam sizce ben hamile olabilirmiyim.Adetle ilgili bir belirti yaşamıorum.Yorumlarınızı bekliorum benim gibi olan ya da çevresinde böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
kızlar bana bir cevap verirseniz çok mutlu olucam.Ben geçen gün buraya yazmıştım bir gün pembe bir iki damla akıntım oldu devamı gelmedi diye.Ayın 28inde oldu bu ve 30unda hastalanmam gerekiyordu olmadım ayın birinde test yaptım negativ çıktı sonradan testin son kullanma tarihine bir baktım ki üzerinden 2 yıl geçmiş.Bugün ayın 5i ve ben hala adet olmadım.Şişkinlik var karnım hamile gibi şişti.Halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum.Bir de şeffaf akıntım fazlalaştı.Bir daha test yapmadım cumartesiye kadar beklicem olmassa kan tahlili yapıcam sizce ben hamile olabilirmiyim.Adetle ilgili bir belirti yaşamıorum.Yorumlarınızı bekliorum benim gibi olan ya da çevresinde böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
ben 2 aydır yumurtlama günlerimi hesaplıyorum ve ben her ay 7 gün adet olurdum ve hep dünli oluyo bu geçtimiz ay 2 gün oldu bitti bittikten 2 sonra çamur gibi koyu bi akıntı geldi oda 1 gün sürdü adetim olmadan önce ilişkiye girmiştik 3 gece acaba ondan hamile kalıp üstüne görmüş olabilirmiyim çünkü şuan belim kasıklarım ve göğüsslerim ağrıyo hele göğüslerim çok fena kendimi ısıtamıyorum üşüyorum yardım ederseniz sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmm özellikle hamişlerin yardımına :)
benimde adet günüm 4-5 gün geçti acayip belim ağırıyor, üşüyorum ,idrara sık sıkçıkma, ve yanma acaba hamilemiyim bu belirtilerde ki arkadaşlar cevap yazabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?