Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaş dediki adetten önceki tek belirtisi azıcık yaptığı halde cok çişi gelmiş gibi hissetmesiymiş.

Merhaba arkadaşlar, 4 aydır burdaki yazıları takip ediyorum çünkü o zaman beri çocuk istiyoruz. Hepiniz gibi ben de ilk ay psikolojik hamilelik yaşadım. Ve sonunda hayal kırıklığı oldu. Neyse, sonraki aylarda adet günüme kadar hiçbişey düşünmedim, ancak adetlerimde gecikmeler olmaya başaldığı için ister istemez acaba hamilemiyim diye kendi vucudumu ve erken belirtileri anlamaya çalıştım. Şuanda hamileyim, ve sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle çocuk sahibi olak için denemeler başladığımızdan beri adetlerim düzensizleşti. Hatta hamile kalmadan önceki ay tam 48 gün adet görmedim ve bebek yoktu. Ondan sonraki ay yani şimdi hamileyim. Bir çok arkadaşım hamile kalmadan önceki ay gecikme yaşadıklarını, vucudun kendini hamilelliğe hazırladığını söyledi ve dorpu da çıktı.
Bendeki ilk belirtiler şöyle oldu: Yeni adet günüme 2,5 hafta kala gögüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladı ( bu sadece adet görmeden 3 gün önce olurdu ). bence en büyük belirti göğüslerin erkenden acıamaya başlaması. Adet günüm geldiğinde kasık ve bel ağırısı oldu 8 adet görecekmişim gibi ). İdrar rengini de sık sık kontrol ettim, önceden açık renkli olurdu ve hamile olmadığımı anlardım, bu sefer daha sarıydı.

allah isteyen herkese versin.

ya yumurtlama gününden uc-dort gun once yasanan cınsel ilişkiden hamıle kalınabılır mı?
bır de ıcıne boşalma değil de dısarı bosalmadan yanlıslıkla ıcerı kacırma durumu var bızde..hoş bebek istiyor muyuz istemiyor muyuz bundan pek emin değiliz ama ben galiba içten içe istiyorum

arkadaş dediki adetten önceki tek belirtisi azıcık yaptığı halde cok çişi gelmiş gibi hissetmesiymiş.

18 ekimde regl oldum.28 ekimde ilişki.31 ekim-1 kasım yumurtlama..tabı duzenlı bı ilişki olmadı ve tam bosalma olmadı.dısardan bulaşma oldu caba gostermedık kısacası ama cok heyecanlandım bu sefer uyku uyuyamaz hale geldim.hıc bır belirti yok su an ama tabı cok erken..tek belirti benım mideme kramplar gırıor var mı yok mu dıye:)))) daha gecen aya kadar aman canım erken daha ne bebegı bır suru sıkıntı var gerek yok derken su an olmayacak dıye uzulmeye basladım..((

sık tuvalete cıkma psikolojık olabılır dıye dusunuyorum..

sanırım bende aynı durumdayım 1 hafta geçti ama tık yok yanlışlıkla içime kaçtı mı diye hem korkuyor hem de Rabbim verdiyse hayırlıdır diyorum..bebekleri çocukları çok seviyorum ama daha 1 yıllık evliyiz birbirimize yeni alısıyoruz ve anne olmaya hazır mıyım bilmiyorum..beslenmeme dikkat etmedim o kadar antibiyotik kullandım ya hamileysem diyorum ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı hala adet olmadım belirti de yok ilk kez böyle gecikiyor..sizce var mıdır bebiş?

canım bizde eşimle korunuyoruz ben her zaman düzenli hasta olurum ilk defa bu ay 1 hafta gecikti eşim pazar günü nöbetçi eczaneden test aldı yaptım çıkmadı pazartesi de sağlık ocağına gittik hemşire bizim idrar testlerimizden yap kesin varsa çıkar dedi tam yapmaya gittim sizce ne göreyim hasta olmuşum bu kadar olamaz yani bence sen de hamile değilsin testte negatif çıktıysa tıp yalan söylemez inşallah olur ALLAH gönlüne göre versin sen güldüğüme bakma

Bendeli en buyuk belirti goguslerimin agrimasiydi. Normalde regl olmadan once de agrir ama bu agri cok cok daha fazlaydi. Ustune yatamiyordum, adet olmama bir hafta falan varken basladi 3-4 gun sonra gecti. Baska cok belirgin belirti olmadi.

sorma canım bende dayanamadım 2 test daha aldırdım eşime bi tanesini daha yaptım negatif çıktı ama tıp yalan söylemiyo valla ertesi gün hasta oldum bizde kan testi için hastaneden gün almıştık çok şükür gerek kalmadı..artık kalan 1 testi de bi kaç yıl sonra kullanırım diyorum..Allahım herkese zamanı gelince hazır olduğunda versin.. bebiş sahibi olmak eminim çok güzel bi duygudur ama eşim daha askerliğini bile yapmadı istiyorum ki Rabbim nasip ederse eşim hem hamileliğimde hemde her an yanımda olsun ben zaten çok duygusalım zaten ailemizden uzaktayız eğer bebiş olsaydı tek başıma çok zor olcaktı benim için çünkü aralıkta asker yolu beklemeye başlıcam..

kısaca anltmk ımknsz dıyeblrmadetım gecıktı ama gecıkmesıne ragmen bu ayda oldum ayın 9nda yanı suan hasta gıbıyım ama degılım nasıl desemkı daha once hıc byle olmammıstım ılk gunu katı geldı bordo kahveye donuk gıbı ılk defa bukdr agrlı gecryrm dıyeblrm ılk gun norml adet gbydı ama ıkncı gun azldı ve 3gun hc yok kı ben normalde en az 5-7gun goren bırıyım..hatta dun banyoda once mıdem bulndı ıstfra etmk ıcn egldm lavobaya ama gozlerm karardı ve kendmı gozlrmı actgmda tavana bkrken buldm baylmsmadet zamnmda hıc gögslermde bı farklılık olmazda bu sefr gogslerm dolgnlastı ucu genısledı uzadı ve koyu kahveye döndü ve ucu co yumsk ıcınde sıvı varms gbı nasıl desmkı ama agrı fazla yok:/ cok sık ıdrara cıkyrm ve bı kc gundr ayklrmda kramlr agrlr var:/ve bugn farketgm bsyı daha paylasaym gobegmden asagıya bı cızgı belrgnlstı ve yuzumda cok cok az oolmsna ragmen lekelr cıktı kı beyaz tenlı olmama ragmen yanı koyu tenlılerde dha cok olr bldgm kadaryla,atesım gecelerı hep yukselyr ve nasl deesmkı raht uyuyamyrm sankı ıcımde bsy var egılemyrm raht harekt edmyrm kasıklrmda agrı var ve gobek gıbı bsy belrgnlestı karnmda bana yardmcı oln ltfenn pskljmdr yoksa ustune mı göryrmmm olblr mı hamılemıyımm?

bi test yapın eğer çıkmazsa, emin olmak için kan tahlili yaptırın bence.

oncelıkle cevap yazdıgınız ıcın tesekkür edrm ..kendmı cok caresız hıssedyrm nednse yedım bıtrdm bı haftdr kendmı hamılemıyım degıl mıyımm dıye/: aslında ıstıyorumda ama korkuyrm adet olmamdan dolayı dusuk rıskı tasıyor dıye okudum sızce testı ne zaman yapmalıyım ?

napmam gerekıyor benım gıbı olanlar varsa cevap yazabılırler mıı? :/ ya da hamıle oldugumu anlamak ıcın baska ne gıbı belırtılerın ortaya cıkması gerekıyor??

bi test yapın eğer çıkmazsa, emin olmak için kan tahlili yaptırın bence.

testı ne zaman yapmalıyım szce ? ve bayılmadan dolayı bebege bır zarar gelmıs olablır mı eger varsa :/ bır de sırtmda belımde agrlr var ama yere carptgmdnmdr yoksa hamıle ıhtmlım oldgndanmdr ltfenn yardmcı olun bana ?

Linea nigra denılen cizgi var hamile oldugumu mu gösterıyor yoksa nrmalde butun bayanlrda olan bır sey mı hamılelıkle alakası yok mu bırılerı yardmcı olablr mııı ? asagıdan gobegıme kadar .s bu sadece hamılelerde mı oluyor acaba bu benm hamıle oldugumu mu gosterır??

bence siz yarın sabah ilk idrarla bi test yapın.
gebelik belirtisi gibi dedikleriniz.
ancak göbekteki çizgi benim bildiğim gebelik sonlarına doğru çıkar ama herkeste bütün belirtiler aynı olcak diye birşey yok.
inş gebesinizdir.

insallah ben de cok ıstıyorum ama bakalım hayırlısı hamıleysem ılk buraya yazmayı dusunuyorum sızlerle mutlulugumu paylasmak ıstıyorum :) sizin bebegınız cocugunuz var mı? yoksa sızede nasıp etsın allahım bızede :) bıde sızce adet gördüğüm halde yınede bı ıhtml var mı? :/ ılk gun nrmal adet gıbıydı o yuzden hamıle oldugumu dusunmemıstım ama zaten 2 gun surdu ve suan gelse bıle kahvrengı akntı oluyor sadece gercı yınede umıtlenmek ıstemyrm bi bilginiz var mı bu konuda da? düsünün daha test alırsam onu bıle nasıl yapıcagımı bılmıyorum o kadr umutsz vakaym
hıcbır bılgım yok sızlerdn ogrenmk bılgı ednmk ıcın buradaym :/ yardmcıı olunn ltfen

Canım,seninle durumlarımız aynı ben de 18 ekim de regl oldum,ilişki günü de muhtemelen aynı.17 kasımda evde test yaptım.Çift çizgi inanamadım,beklemiyorduk çünkü.Hemen gidip farklı markalardan 3 tane daha test aldım onlar da pozitif.Bu hafta içi de doktora gidiyoruz. Merak ettim sen regl oldun mu,yoksa sen de hamile misin?

Arkadaşlar dün resglimin 30.günüydü kan testim negatif çıktı (<0.100) geçen ay 31.günümde regl olmustum ondan öncede 33.günde bu iki aydan once hep 28 gunde bir oluyordum. acaba dün kan testi yaptırmakla acelemi ettim? yorumlarda bat'tan 4-5 güm önce kan da çıkar deniliyor.bu arada reglimin 21. günü sol yumurtalığımda aşırı ağrı vardı gün boyu sızı gibi o gunu yumurtlama gunu sayarsak suan gözükmemiş olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar..
6 yıllık evliyim bu yıl çocuk yapmaya karar verdik :)Nisan ayından beri bebek istiyoruz temmuz itibari ile doktora gidip gelmeye başladım.eşim de bende gerekli tüm tetkikleri yaptırdık herşey normal çıktı.2 defa klomen kullandım en son kasım ayında kullandım 28 kasımda regle olmam gerekiyordu 14 gün geçti hala gelen giden bişi yok.her ay umutlanıp umutlanıp dibe vurdugum için artık umudum yok ama belim çok agrıyo 20-25 gündür başka bi belirti hissetmiyorum.yarın sağlıkocagına gidip test yaptırayım diyorum bakalım hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…