kizlar daha birkac gun once bu yaziyi size yazmistim....hala adet olmadim ve bugun aksam esimi zar zor iknayla disariya cikarttim gizlice test aldim uc tane hemde:)eve geldim ve hemen yaptim ve kocaman iki cizgi gordummmmmmm hamileyimmmmmmmmmmEki Görüntüle 249907
merhaba yaklasık on gündür bu sitede geziyorum ve hemen hemen coğu yorumu okudum senin yazını okuyunca cok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bana ve benim gibi bekleyenlere de hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah cok guzel bi duygu olsa gerek bende bu ay garip seyler hissediyorum sanki hamile kaldım gibi geliyo ama adet gunune daha tam 1 hafta var kasık ağrılarım var yaklasık 1 haftadır hafif bas donmesi vs psikolojik mi yoksa gercekten hissediyomuyum bilemedim normalde cok duzenli adetim olur ve sadece adetten 2-3 gun once kasık ağrım olurdu umutlanmayayım diyorum ama içimden bi ses bu defa oldu diyo neyse cok dertleşesim gelmiş sanırım benim hamilelerin duası kabul olur derler bana ve tüm bekleyenlere duanı esirgemezsen sevinirimtekrar hayırlı olsun
selam kızlar:))sağol canım inşallah hepimize.ben de her ay umutlanıyorum ama boşuna.ama bu ay ben de kendimi tuhaf hissediyorum.2 gün var bakalım.
arkadaşlar ben başıma gelen bir olayı ve hissettiklerimi paylaşmak için yazıyorum bu mesajı. belki bebek isteyenlere hamile kalabilmek için uğraşan sürekli bu formu takip edip kendine bir umut arayanlara bir faydası olur. 4 yıldır evliyim ve yaklaşık 3 aydır eşim ve ben bir bebiğimiz olsun istiyoruz. normalde reglim çok düzenlidir. 29. gün hemen olurum hiç şaşmaz ancak bu ay ilk kez 8 gün geciktim hatta hala olmadım. gecikmemin ilk gününden itibaren her gün idrar testi yaptım ancak 7. güne kadar hep tek çizgi gördüm. ancak uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve idrar testinde çıkmasa da hamile olabileceğimi okudum ve kendi kendime çok umutlandım. 7. gün ise yaptığım test pozitif olarak yorumlanabilecek bir sonuç verdi çok silik olmayan 2.çizgiyi gördüm hatta testi atmadım ve eşime de gösterdim. çok mutlu oldum o gece hemen kan testi yaptırdım ve aslında hamile olmadığımı öğrendim ve çok üzüldüm. umutsuzluğa kapıldım o gün. demek istediğim şu ki uzun zamandır da bu sitede yazılanları taikp ediyorum ve farkettim ki burada paylaşılan gebelik belirtilerinden etkilenerek belkide beynimize ve hormonlarımıza da etki ediyoruz. burada paylaşılanlar elbetteki çok değerli ancak unutmayalım ki her insan her türlü süreci farklı yaşayabiliyor ve ihtiyacımız olan en önemli şey SABIR ve UMUT. lütfen sabırla bebişlerimizi bekleyelim kendimizi de boş yere üzmeyelim. Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
arkadaşlar ben başıma gelen bir olayı ve hissettiklerimi paylaşmak için yazıyorum bu mesajı. belki bebek isteyenlere hamile kalabilmek için uğraşan sürekli bu formu takip edip kendine bir umut arayanlara bir faydası olur. 4 yıldır evliyim ve yaklaşık 3 aydır eşim ve ben bir bebiğimiz olsun istiyoruz. normalde reglim çok düzenlidir. 29. gün hemen olurum hiç şaşmaz ancak bu ay ilk kez 8 gün geciktim hatta hala olmadım. gecikmemin ilk gününden itibaren her gün idrar testi yaptım ancak 7. güne kadar hep tek çizgi gördüm. ancak uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve idrar testinde çıkmasa da hamile olabileceğimi okudum ve kendi kendime çok umutlandım. 7. gün ise yaptığım test pozitif olarak yorumlanabilecek bir sonuç verdi çok silik olmayan 2.çizgiyi gördüm hatta testi atmadım ve eşime de gösterdim. çok mutlu oldum o gece hemen kan testi yaptırdım ve aslında hamile olmadığımı öğrendim ve çok üzüldüm. umutsuzluğa kapıldım o gün. demek istediğim şu ki uzun zamandır da bu sitede yazılanları taikp ediyorum ve farkettim ki burada paylaşılan gebelik belirtilerinden etkilenerek belkide beynimize ve hormonlarımıza da etki ediyoruz. burada paylaşılanlar elbetteki çok değerli ancak unutmayalım ki her insan her türlü süreci farklı yaşayabiliyor ve ihtiyacımız olan en önemli şey SABIR ve UMUT. lütfen sabırla bebişlerimizi bekleyelim kendimizi de boş yere üzmeyelim. Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
üzüldüm canım senin için önce umutlanıp sonra hüsran olması peki neden çift çizgi çıkmış idrarda
biraz benzerini bende gecen ay yasadim idrarda pozitif cikti ama diger markalar negatifdi doktorum hata yapti ve sonuclari karistirip kan sonucu pozitif dedi ve 10 gun boyunca adetim gelmedi hamile gibi yasadim ama hamileligi hissetmedigim icin sonuclari kurcaladim ve negatif oldugunu ogrendim.. bi 6 oncede dusugum olmustu.. anlicagin gecen ayki olay son damlaydi benim icin ve bu ay hic planlayip dusunmedim bile ama sanirim hamileyim..bir cok belirtiyi yasadim psikolojik degil cunku dedim ya bu ay pes etmistim artik (cok bunalimdaydim) ve adetime 3 gun var cok silik bir cizgi gordum.. yinede heyecan yok iyicene emin olmadan adim atmam bidaha..
merhaba kızlar,
eylulde dıs gebelık tanısı konuldu ...bu ay ıse yumurtlama takıbı amacıyla kullanılan testlerle sanırım hamıleyım..
sat 27 kasım
22 aralıkta regl olmam gerekırken olmadım
ıdrar testınde cıft cızgıyı gordukten sonra dun yanı adetımın gecıktıgı 5.gun kanda baktırdım 271 cıktı..korkuyorum...acaba dusuk mu ben mı kuruntu yapıyorum...yarın tekrar yaptırıcam::::
adet oldum2 gün gecikmişti hersey psikolojikmiş dün aksam oldu ne diyeyim napayım bıktım bunaldım artık
canim niye dusuk olsun ben anlamadim ? nolur stres yapma kendine olmucagi yoksada olur.. ben bi dusuk yasadim rabbim korusun seni..
bak bende hamileyim bat bugundu.. 4 gundur idrarda cift cizgi gordum hep ve hergun digerinden daha koyu cikti yani degerlerim artiyordu..dun kan verdim bugun sonucu aldim 38 cikti. doktor bana daha yeni olmus 1-2 haftalik falan dedi.. niye korkuyorsun canim.. birak stres yapmadan yasa.. yasayan biri olarak soyluyorum sana.
benimde arada bir aklima gelmiyor degil niye 38 diye ama stres yapip saglikliysada zarar veririz bu yuzden dusunmuyorum..
kizlar hamile degilim (sanirim ) folik asit kullaniyorm ve acayip midem bulaniyo acaba folik asit mide bulntisi yapar mi ?
Herşeyde bir hayır vardır unutma!!!
Rabbim zamanını,tarihini biliyor,sadece sabredelim.
Benimde adetim gecikti ama hamile olmama ihtimal bile vermiyorum,sanırım 1 yada 2 güne bende adet olurum.
Umutlarımızın tükenmemesi dileklerimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?