Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben cok merak ediyorum göğüslerdeki şişme ve acıma birde gözbebeklerindeki büyüme kesinleşmiş hamilelik belirtilerindenmidir bunları yaşayanlar varmıdır

ben cok merak ediyorum göğüslerdeki şişme ve acıma birde gözbebeklerindeki büyüme kesinleşmiş hamilelik belirtilerindenmidir bunları yaşayanlar varmıdır

Aynı durum bende de var canım ama gününün geçmesiymiş en kesin belirti ne kadar var gününe daha? benim geçmek bilmeyecek 3 gün var

Aynı durum bende de var canım ama gününün geçmesiymiş en kesin belirti ne kadar var gününe daha? benim geçmek bilmeyecek 3 gün var

ya aslında benimki cok karışık bişey zaten benim 2 cocugum var ama biz üçüncüyü düşünüyoruz geçen ay adetime 3gün kala ilişkiye girmiştik ben 3 gün sonra hasta oldum ama normalde az oldum cok kısa sürdü birde daha benim adetime cok var giç göğüslerim agrımazdı nasıl şişti ve acıyodu bir hafta filan sürdü şişlik şimdi geçiyo gibi birde gözbebeklerimde büyüme var normal deyil ayni acaba diyorum üstüne görme gibi bişey olmuş olabilirmi

öncelikle şunu söyleyeyim umarım hamilesindir. ama idrar tetstlerine güvenme. negatif çıkıp hamile olabileceğinn gibi tam terside olabilir. benim 7 gün gecikti ve pozitifi çıktı ama hamile değilmişim o yüzden geciktiysen zaten ben doktora bi görün derim..

Haklısındır belki ama ben pek umutlu degılım cunku bır cok hamıle arkadasın testlerıne sahıt oldum hepsındede su lanet 2.cîzgı belırsızde olsa vardı.artık umutlarım kalmadı ınanırmısın bu testlere ve.rdım paraları baska bısey ıcın degerlendırseydim cok daha farklı olurdu heralde.ne bıleyım buda benım kaderımmıs.

Ben 4 gün geciktim şüphelendim ve 2 idrar testi aldım yaptım birini akşam birinide sabah aç karnına yaptım her ikisinde de çok silik belli belirsiz olmakla birlikte ikinci çizgi çıktı.
Ben dayanamayıp bir ertesi günü doktora gittim ve şu an 4 haftalık hamileyim daha çok minik,15 gün sonra rabbim izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz.Üstelik ben pko hastasıyım testestoron seviyem oldukça yüksekti bekarken umutsuzdum,hiçbir zaman umudunuzu kesmeyin umut ALLAH'ta.Emin olun ki o isterse imkansız diye hiçbirşey yok.
Sevgiler,,,

tkale mrb,, öcelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin... bnmde bat.ıma 9 gün var. ama yaklaşık 4-5 gündür kadar bi kasık ağrısı ve bel ağrısı var. ama göğüslerimde herhangi bir belirti yok. hatta bel ağrım öle bişi ki kalçama kadar inen bi ağrı (özellikle ayakta çok durunca).. 1,5 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmuoruz.. artık çok istiyorum bi bebeğim olmasını :) sendeki belirtiler neydi onu sorucam ben yani hamileliğini örenmeden öceki belirtilerin neydi*? sence hamile olma ihtimalim varmı?

Merhaba kk arkadaşlarım
Ben de aylardır sizin gibi hamilelk belirtilerini okuyup duran biriydim. 7,5 aylık evliyim ve hiç korunmadık bebek istiyorduk. Ama son ay bir rahatsızlığım çıktı ve doktorlar tedavi bitmeden hamile kalmazsan iyi olur dediler ve ben şu anda 2 haftalık hamileyim. Yani önce hamilelelik düşüncesini kafanızdan atmanız gerekiyor çok istememek gerekiyor arkadaşlar.

Belirtilere gelince kim adet öncesi neyi yaşıyorsa birebir aynısı. Mesela bende adet öncesi uykusuzluk, ayak altları ve avuç içi yanması, sinirlilik, karnımda şişlik ve ara ara sancı, göğüslerimde acı olurdu ve hamileliğimde de aynısını yaşadım sonra geçti bütün bunlar ve gelmeyince de dr a gittim öğrendim. Tek fark şuydu adet öncesinde akıntım olurdu gelmesine yakın 1 gün önce akıntım dururdu hiçbirşey gelmezdi sonra kanamam olurdu. Bu sefer 1 ay boyunca ne süt renginde ne şeffaf hiçbişey ama hiçbirşey gelmedi.

Umarım yardımcı olmuşumdur, sorularınız olursa sorabilirsiniz... Hoşçakalın

benimde sol kasıkta bir ağrı başladı ve işyerine uyku yüzünden geç geliyorum iki gündür. ama adetime sekiz gün var. test yapmak için erken diye düşünüyorum ama. ne yapsam

aynen canım benımde sol kasık agrısı bel agrısı göğüslerde sıslık acı ve bacak agrısı var

benım adet oncesı goğuslerde ve bacaklarda boyle agrı olmazdı

ama bılemıyorum hamıle mıyım,,

adetımde 3gun gectı

merthabalar arkadaşlar.

ben belki de sizlerden çok büyük bir hamile olma arzusunda biriyim.
ama b unun yaşı olmuyor. kariyer yapayım derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım ve 42 yaşımdayım ve çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum.
geöen seneye kadar bir sorun yoktu sadece tüp bebekle şansımın daha çok olduğunu söyledi doktorlar ancak 2 ay önce yaptırdığım testlerde hormon değerlerim kötü çıktı ve yumurta rezervim azalmış ve de tüp bebek ile dahi bebek dahibi olma şansımın yüzde 1 olduğunu söyledi doktorum.
ben hayır ben inanıyorum dedim ve yumurtamı takip edin dedim.
gittim ve 2 yumurta gelişmiş hiç bir ilaç kullanmadan.
sonra bana ovitrelle verdi ve geçen cuma saat 5 te çatlattık. ve cumartesi günü de ilişki önerdi.

2 gün önce idrarımdan kan geldi ve hiç bir rahatsızlık ve ağrı hissetmeden bu hafif pembe kanlı idrarı bekledim. ve dün gece kasık ağrısından ölüyorum sandım ve idrardaki kan yoğunlaştı.
bugün ağrı kesici iğne oldum. böbrek veya idrar yolunda taş dedi doktor. ağrı geçmez ise böbrek filmi istedi.
ama gerek kalmadı ağrı kesildi ama ben bu sefer de regl oldum sanırım. sanırım diyorum çünkü hala bu reng değil sadece hafif kanama diyorum.
bu ne garip bir duygudur ki günlerce regl olsam dahi hayır ben hamileyim diyesim geliyor.
bunun gerçek bir regl olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum açıkçası. dimam durdu ve kaç yaşında bir kadın olarak bir çocuk oldum bir anda.
inanmak istemiyorum ve rahimdeki basınçtan mı veya idrar yollarındaki basınçtan mı anlayamadım.
çünkü yoğun bir kan değil ve daha sıvı ve pembemsi.
göğüslerimde şişlik vedokununca da ağrı var bu arada.
eğer regl olduysam bu göğüs sancısı geçer mi ?
ya da hamile isem bu kanama normal mi ?
nekadar süre ve yoğunluğu ne olur acaba bilen var mı ?

ve bir soru daha. yumurtalığımın birinde 2 yumurta gelişmeye başlamıştı. saçma olacak belki ama bir yumurta döllendiyse diğer yumurtaya ne oluyor arkadaşlar ?
birileri bana yanıt verirse çok sevineceğim.
slm

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor

9 aralıkta adet oldum.gecen ay 6 kasımda.ocakta olmadım hala.eczane testı aldım ama negatif.belim agrıyor akıntım gelıyor.bebek ıstıyoruz acaba hamılemıyımdır?bhcg testımı yaptırsam?

9 aralıkta adet oldum.gecen ay 6 kasımda.ocakta olmadım hala.eczane testı aldım ama negatif.belim agrıyor akıntım gelıyor.bebek ıstıyoruz acaba hamılemıyımdır?bhcg testımı yaptırsam?

Ozaman adetin her ay 3 gun onemi atiyor?
Bayagi bir gecikmis eger oyleyse, idrardada cikardi diye dusunuyorum ama yinede hcg baktir

slmm kızlar.23 aralıkta adet oldum.ama bu 23 aralıktaki adetim baya gecikmeli geldi.şimdi size sorum.geçtiğimiz salı ve ondan önceki birkaç gün kasık batması şikayetim oldu.göğüs ağrımda vardı.böyle oturup kaltıkça kasığımdaki batmayı daha çok hissediyordum.genelde sol kasığımda sağda hiç olmadı.sol tarafıma yatamıyordum bu yüzden.şimdi ise kasık batması kalmadı.çok inceden bişiyler oluyor sadece.birde oturduğum yerden kaltığımda hissediyorum.sol tarafıma yinede fazla yatamıyorum orda baskı hissediyorum.göğüs ağrılarım hiç geçmedi.özellik koltuk altımdan doğru ağrıyor göğüslerim vede şiştiler.1 haftadır ateşimi ölçüyorum.36,5 36,6 36,7 gün içinde ölçtüğümde 37,2 çıkıyor.genelde vücut ısım 35,5 ile 36,1 arasında olur.bazen ateş basıyor bazende üşüyorum.ben bu ay hayıt tohumu içtim vede bal tarçın çörekotu karışımından yedim.arkadaşlar bu yaşadıklarım neye işaret yorumlarsanız sevinirim.

selamlar sergo, öncelikle sana iyi şanslar diliyorum inşallah istediğine kavuşursun, idrardaki kan iyi değil bence, böbreklerindeki sorunu işaret ediyor, bu arada hamilelik ihtimaline karşı çok ilaç kullanmasan iyi olur. hamilelikte yerleşme kanaması olarak bir lekelenme oluyormuş ama öyle büyük miktarda bir kanama değil sanırım.

Merhaba,ben ilk hamileliğimde tüp bebekle ikizlerime hamile kalmıştım..Tahlil gününe 2-3 gün kala aşırı kanamam olmuştu..Öyle 1,2 damla falan değil..Oldukça yoğun bir kanamaydı hemde...idrar testinde silik çizgi çıkıyor..kan tahliline göre de hamileydim ama beta hcg düşüktü..hemen progesteron iğnelerine başladık..Yavaş yavaş kanamalarım azalmıştı....

Merhaba Allah tüm dileklerimizi kabul etsin..sizlerden yardım istiyorum.24/aralık adetinin ilk gunu 29/aralık son gunu.30/ aralık tarihinden itibaren hemen hemen her gun çalışma yaptık.5 aydır evliyim ilk defa korunmuyoruz.2 haftadır sag ve sol kasiklarimda inanılmaz sancılar,mide bulantilarim,sürekli uyku halim ve sanki hiç gücüm yokmuş gibi yorgunluk hissediyordum.dahiliye doktoruna gittim hormon..vs testleri için 4 tüp kan ve bir idrar testi aldılar benden sonuçlar çok iti çıktı ve jinekologa sevk etti beni.jinekologa gittim durumu anlattım rahim muayenesi yaptı hiçbir problemim yokmuş simar test örneği aldı ve ultrasyon cihazıyla rahmine baktı.rahim duvarın kalınmış.sol yumurtaligimi gösterdi orası boştu sag yumurtaligimi gösterirken çok dancing oldu ve sag yumurtam siyah gözüküyordu çatlamış dedi ...muayene esnasında gözüken o karartinij ciktisinida aldı sindi adet gününe 8 gun var sancılarim devam ediyor.acaba o gözüken karartır bebisni

Hamilelik olup olmadığını anlamak için henüz çok erken..Adet gününüz geçerse kan tahlili ile öğrenebilirsiniz..Kese ve kalp atışının rahimde görülebilmelsi için beta hcg nin en azından 1000-1500 civarı olması gerekir...

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim NarMik.ancak o küçük karartinin ciktisi elimde çok heycanliyim.günler gecmiyor sanki.cuma gunu kan testi yaptırmak istiyorum adetimden 4 gun once.hayırlısı

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim NarMik.ancak o küçük karartinin ciktisi elimde çok heycanliyim.günler gecmiyor sanki.cuma gunu kan testi yaptırmak istiyorum adetimden 4 gun once.hayırlısı

siz bilirsiniz ama erken heyecanlanıyorsunuz gibime geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…