Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. çok güzel bir site imiş pek çok konuda sayenizde çok aydınlandım.
arkadaşlar bugünlerde bazı sıkıntılar yaşıyorum. 4 aydır eşimle korunmuyoruz, bebek düşündüğümüz için. bu ay yumurtlama dönemime girdiğimden beri inanılmaz kasık sancım oluyor, ayrıca çok fazla gaz var karnımda daha önce hiç böyle olmamıştı. sürekli idrar için tuvalete gidiyorum. yumurtlama dönemim sona erdiği halde son bir kaç gündür bu sıkıntılar daha da arttı. karnımın sağ alt tarafı sola nazaran daha gergin. arada hafif tansiyonum düşmüş gibi baş dönmem oluyor. sizce bana neler oluyor???????yarın doktora gideceğim ama yarına kadar meraktan ölürüm diye düşünüyorum bir de kötü bir şey çıkar diye korkuyorum.

kızlar lütfen bu yazdıklarımı okuyun.lütfen bu yazdıklarımı yorumlayın.çok merak ediyorum.sizlerden de bilgi almak istiyorumm..

Merhaba. Bende seninle aynı durumdaydim yukardada yazdığım gibi önce dahiliyeye gittim bi sürü kan testi yaptı idrar testi yaptı tüm tetkikleri yaptı tüm değerler normalcikti kaçındığını dok. Sevk etti beni alttan muayene oldum.alttan ultrasyonla rahmine baktı sonra yumurtaliklarima baktı sag yumurtalıgim çatlamış.ekranda siyah 2 cm lik karartır gözüktü sag yumurtaligima bakarken sancılı iyice arttı.orada gözüken siyah oval karartinin resmini çıkardı elime Verdi.ve eğer yumurta catlamasina denk getirdiyseniz ilişkinizi bu karartı büyüyüp fetus olacak dedi.benim sancıların devam ediyor çok halsizim kokulara karşı duyarliligim arttı mide bulantilarim devam ediyor.adet gunume sekiz gun var.heycanlaniyorum ve aynı zamanda korkuyorum.doktorkor korunmayı bıraktığınız ilk ay olmayabilir şifresi yapmayın dedi.umarım açıklamalarının faydası olmuştur.sende doktordan geldikten sonra paylaşırmisin deneyimlerini.

az önce doktordan geldim benden tahlil filan istemedi. bütün sıkıntılarımı anlattım alttan muayene etti her şeyin normal dedi. bir tek hafif akıntı var dedi ilaç verdi. şimdi ilaçları içtim ama tedirgin oldum hamileysem bebeğe zarar verirmiyim diye. ama olsa doktor söylemez miydi yani ultrasonda çıkardı heralde. bana karartıdan filan bahsetmedi bak sana bahsetmiş. bilmiyorum kafam iyice karıştı. beklemekten başka çare yok sanırım. umarım senin pozitif olur sonuç canım..

Anladım canım.beni alttan muayene etti sonra başka sergeyev yatırıp alttan ultrasyonla baktı ekrandan .ne güzel ama bir sıkıntının olmadığını söylemiş doktorun.ne ilacı Verdi?bana folik asit Verdi.içiyorum.inşallah Allah isteyen herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah bakış oluruz.ben tüm gelişmeleri olumsuzda olsa burda paylasacagim.sağlıcakla kalin

Ben de iki aydır kullanıyorum folik asit. doktor devam etmemi özellikle önerdi. biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. inşallah hepimize nasip eder. ben de paylaşacağım tüm sonuçları :).

Ben de iki aydır kullanıyorum folik asit. doktor devam etmemi özellikle önerdi. biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. inşallah hepimize nasip eder. ben de paylaşacağım tüm sonuçları :).

gevezeznt geçmiş olsun canım, peki kasık ağrıların için bir şey demedi mi doktor, bende de aynı durum var, ovulasyonda başladı kasık ağrım, adetime 4 gün var hala devam ediyor, anlayamadım bir terslik mi var, adetten sonra gidicem ben de doktora, ne bu böyle ya günlerce kasık ağrır mı anlayamadım.

merhaba kızlar bende 4aydır falan bebek düşünüyorum daha bişey yok yarın adet olmam lazım (18ocak) bakalım nolucak bende bazı belirtiler yaşıyorum yumurtlama günümden itibaren akıntılarım hiç bitmedi bazı günler çok yoğun oldu afedersiniz 2kere midem bulandı öğürme geldi bazen kasıklarımdada batmalar oluyo uykuya doyamıyorum göğüslerimde bazı günler ağrı oluyo bazı günler normal ağrı falan olmuyo inşallah hamişlik belirtisidir test aldım ama yapmaya cesaretim yok adetim 1hafta falan geçerse öyle yaparım diyorum inşallah isteyen herkeze sağlıklı bebişler gelir

aslında doktor çok ilgisizdi, anlayamadım ben de inanılmaz canım sıkıldı kadına. ben nedenini sordum kasık batmasının bana az bir akıntı var bir şeyin yok dedi ama zaten yumurtlama dönemim yeni bitti o belki de onun akıntısı. antibiyotik verdi yolladı beni ben de kullanmıyorum. adetten sonra tekrar gideceğim doktora o zaman belki aydınlanırız. yine söylerim burada.sen de sonucu yazarsan çok sevinirim doktor sana ne diyecek acaba.

Günaydın.bugün nasılsınız? Kızlar aynen kaşık ağrılarım nedeniyle muayene olduğum doktorumdan neden ağrılarım var sorusunun yanıtını alamadım .. herşey gonlumuzde olsun...

sende de mi aynı sonuç hay allah.bunlar nasıl doktorlar anlayamadım ama ben bir dahakine araştırma hastanesine gideyim diyorum. bugün de dün gibi aynı kasık ağrım devam ediyor, bi de göğüslerimde büyüme oluyor galiba. bilmiyorum ne olacak.sana tam olarak ne dedi doktor pnryvz.

Ultrasyon görüntüsünü Verdi.agrilarla ilgili bisiklet demedi.folio asit Verdi.ne zaman belli olur soruma ise adet gününde dedi.adet gunum 24 ocak 6 gun var daha .beklemek çok zormus.cuma gunu kan testi yaptirmak niyetindeyim.Herşey Allahtan

inşallah güzel bir sonuç alırsın canım. evet çok zor beklemek desene ben de beklemeliyim :) hayırlısı olsun hepimiz için. güzel haberlerini bekliyoruz...

inşallah güzel bir sonuç alırsın canım. evet çok zor beklemek desene ben de beklemeliyim :) hayırlısı olsun hepimiz için. güzel haberlerini bekliyoruz...

Selam ben adet gunume altı gun var ama dayanamadım kan testi yaptirdim sonucu telefonla öğrendim henüz gozukmuyormus.adet gunumu bekleyeceğim peki aklımda bi sürü soru işaretleri kaldı. Ben sergiler bile hiç sancilanmiyor ken bu sancilarimin nedeni nedir? Allah bizlere sağlık versin daha ilk denememiz.Allah bize de nasip eder inşallah...görüşürüz.

benımde bugun yarın olmam lazım aama bugun aynı adet agrısı yasadım ama hala adet olmadım ne leke var ne baska bse dun test yaptm negatıf ooof off(

cnm sen ne zmandır ıstıyorsun?? ben yaklasık 1 sene oldu ,,kıst var bende beklıorm ,eger bu ay da olmazsa zaten amelıyat olcm bu hafta adet olursam bter btez yapck ben de acaba amelıyata gerek kalmaz da hamıle olr muyum dye beklıorm ,,ne zormus allahım herkese nasıp etsın ya rabbım

adetmden 3 gun gecmişti dr gttm ultrasyondan baktı rahimde kalınlaşma var sanki var gibi dedi kan testi verdi sonç 0,26 sanırım negaf cıktı önce sevndm sonra üzüldm kısmet

bende bugün kan testi yaptırdım.. aslında adet olacakmış gibi hissediyorum bir garip hallerdeyim.. sanmıyorum hamile olduğumu ama yine de merak işte.. )
yarım saat sonra sonucu alıcam inşallah hayırlısı...

merhaba kızlar dün ve bugün ellerim felaket üşüyo bir türlü ıısıtamıyorum.adetime 7 gün var.sizce hamilelik belirtisi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…