slmm kızlar.23 aralıkta adet oldum.ama bu 23 aralıktaki adetim baya gecikmeli geldi.şimdi size sorum.geçtiğimiz salı ve ondan önceki birkaç gün kasık batması şikayetim oldu.göğüs ağrımda vardı.böyle oturup kaltıkça kasığımdaki batmayı daha çok hissediyordum.genelde sol kasığımda sağda hiç olmadı.sol tarafıma yatamıyordum bu yüzden.şimdi ise kasık batması kalmadı.çok inceden bişiyler oluyor sadece.birde oturduğum yerden kaltığımda hissediyorum.sol tarafıma yinede fazla yatamıyorum orda baskı hissediyorum.göğüs ağrılarım hiç geçmedi.özellik koltuk altımdan doğru ağrıyor göğüslerim vede şiştiler.1 haftadır ateşimi ölçüyorum.36,5 36,6 36,7 gün içinde ölçtüğümde 37,2 çıkıyor.genelde vücut ısım 35,5 ile 36,1 arasında olur.bazen ateş basıyor bazende üşüyorum.ben bu ay hayıt tohumu içtim vede bal tarçın çörekotu karışımından yedim.arkadaşlar bu yaşadıklarım neye işaret yorumlarsanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. çok güzel bir site imiş pek çok konuda sayenizde çok aydınlandım.
arkadaşlar bugünlerde bazı sıkıntılar yaşıyorum. 4 aydır eşimle korunmuyoruz, bebek düşündüğümüz için. bu ay yumurtlama dönemime girdiğimden beri inanılmaz kasık sancım oluyor, ayrıca çok fazla gaz var karnımda daha önce hiç böyle olmamıştı. sürekli idrar için tuvalete gidiyorum. yumurtlama dönemim sona erdiği halde son bir kaç gündür bu sıkıntılar daha da arttı. karnımın sağ alt tarafı sola nazaran daha gergin. arada hafif tansiyonum düşmüş gibi baş dönmem oluyor. sizce bana neler oluyor???????yarın doktora gideceğim ama yarına kadar meraktan ölürüm diye düşünüyorum bir de kötü bir şey çıkar diye korkuyorum.
az önce doktordan geldim benden tahlil filan istemedi. bütün sıkıntılarımı anlattım alttan muayene etti her şeyin normal dedi. bir tek hafif akıntı var dedi ilaç verdi. şimdi ilaçları içtim ama tedirgin oldum hamileysem bebeğe zarar verirmiyim diye. ama olsa doktor söylemez miydi yani ultrasonda çıkardı heralde. bana karartıdan filan bahsetmedi bak sana bahsetmiş. bilmiyorum kafam iyice karıştı. beklemekten başka çare yok sanırım. umarım senin pozitif olur sonuç canım..
Ben de iki aydır kullanıyorum folik asit. doktor devam etmemi özellikle önerdi. biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. inşallah hepimize nasip eder. ben de paylaşacağım tüm sonuçları :).
gevezeznt geçmiş olsun canım, peki kasık ağrıların için bir şey demedi mi doktor, bende de aynı durum var, ovulasyonda başladı kasık ağrım, adetime 4 gün var hala devam ediyor, anlayamadım bir terslik mi var, adetten sonra gidicem ben de doktora, ne bu böyle ya günlerce kasık ağrır mı anlayamadım.
aslında doktor çok ilgisizdi, anlayamadım ben de inanılmaz canım sıkıldı kadına. ben nedenini sordum kasık batmasının bana az bir akıntı var bir şeyin yok dedi ama zaten yumurtlama dönemim yeni bitti o belki de onun akıntısı. antibiyotik verdi yolladı beni ben de kullanmıyorum. adetten sonra tekrar gideceğim doktora o zaman belki aydınlanırız. yine söylerim burada.sen de sonucu yazarsan çok sevinirim doktor sana ne diyecek acaba.
sende de mi aynı sonuç hay allah.bunlar nasıl doktorlar anlayamadım ama ben bir dahakine araştırma hastanesine gideyim diyorum. bugün de dün gibi aynı kasık ağrım devam ediyor, bi de göğüslerimde büyüme oluyor galiba. bilmiyorum ne olacak.sana tam olarak ne dedi doktor pnryvz.
inşallah güzel bir sonuç alırsın canım. evet çok zor beklemek desene ben de beklemeliyim :) hayırlısı olsun hepimiz için. güzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?