başka belirtiler var mı merice bende de aynı durum söz konusu.benim de adetime 6-7 gün var.
canım benim de aynısı oldu. yumurtlamadan itibaren kasıklarıma çok şiddetli sancılar girdi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım ama bu hafta daha rahatım. arada batıyo ama şimdi de belim ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor. göğüslerim de geçen haftadan beri şiş. bugünde biraz göğüs uçlarının esmerleştiklerini farkettim ama acımıyor arkadaşların acıyormuş. yüzüm aşırı sivilcelendi normalde adet olacağım zaman olurdu bu durum ama şimdiden böyle.bi de arada tansiyonum düşüyor. bilmiyorum adetime 1 hafta var daha. merak ediyorum bunlar gebelik belirtisi mi???
mrb nilüfer endişelenme idrar testlerinde genelde adetin 1 hafta geçtiğinde çıkıyomuş öyle duymuştum
inş.öyle olur canım adetim geçerse yine yapıcam bakalım hayırlısı
bu arada kızlar bizde 6 aylık evliyiz ve hiç korunmadık. bir bebeğimiz olmasını çok istiyoruz bu ay doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi folik asit verdi adetime 10 gün var umarım bir işe yaramıştır, bu ay hayal kırıklığı olmaz inşallah..
bende olan erken belirtileri söyliyim kızlar;yorgunluk sinirlilik uyku hali ve arada sırada kasığıma giren ağrı batma hissiydi.yumurtlama döneminden yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra fortel erken gebeliik teati alıp yapmıştım sonuç negatif çıktı.ama adetimin olma günündeyken 1-2 tl lik bi testle sonucum pozitif çıkmıştı...umarım mesajım yardımcı olur sizlere...isteyen herkesin çift çizgiyi görmesi dileğiyle...
bende olan erken belirtileri söyliyim kızlar;yorgunluk sinirlilik uyku hali ve arada sırada kasığıma giren ağrı batma hissiydi.yumurtlama döneminden yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra fortel erken gebeliik teati alıp yapmıştım sonuç negatif çıktı.ama adetimin olma günündeyken 1-2 tl lik bi testle sonucum pozitif çıkmıştı...umarım mesajım yardımcı olur sizlere...isteyen herkesin çift çizgiyi görmesi dileğiyle...
evet canım bel ağrısı bendede var ama şuanda göğüslerimde hiçbir belirti yok.senin saydıkların gebelik belirtisi gibi duruyor.umarım yanılmayız.
kızlar ben de yeni evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum. doktora gittim geçen hafta kasık ağrısı için rahmin temiz dedi bir de folik asit kullanmaya devam et dedi. çok faydası varmış hem anneye hem bebeğe :)
kızlar ben de yeni evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum. doktora gittim geçen hafta kasık ağrısı için rahmin temiz dedi bir de folik asit kullanmaya devam et dedi. çok faydası varmış hem anneye hem bebeğe :)
bende 6 aylık evliyim canım bizde 4 aydır korunmuyoruz olmadı bu 4.ayımız folic asit ne işe yarıyormuş bide sen hangi ayda evlendin ben temmuzda evlendim
gebe kalmadan 3 ay önce,gebe kalındıktan sonrada 3 ay boyunca kullanılıyo folik asit.piyasada 2 farklı marka var.folic acid olan büyük şişe tipi kutuda günde 3 tane alınmalı.ben folbiol kullandım.daha doğrusu dr onu verdi günde 1 tane kullanılıyo.
bende 6 aylık evliyim canım bizde 4 aydır korunmuyoruz olmadı bu 4.ayımız folic asit ne işe yarıyormuş bide sen hangi ayda evlendin ben temmuzda evlendim
Canım bende temmuzda evlendim :) 17 sinde.aynı zamanda kuzenim evlendi o 3 aylık ,bi kuzenimde ekimde evlendi ilk gece hamile kalmış.etrafımda onları görünce moralim bozuluyo ya benim olmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?