Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mrb nilüfer endişelenme idrar testlerinde genelde adetin 1 hafta geçtiğinde çıkıyomuş öyle duymuştum

Ben 27.günde idrar testi yaptım iki çizgi de aynı netlikte çıktı silik falan değildi. İnşallah tüm isteyenlerin de en kısa zamanda pozitif sonucu görülür

bizde 4 aydır korunmuyoruz canım ama folic asit falan kullanmıyorum

Sakın folik asidi ihmal etme çünkü bebek oluşmaya başladığı andan 6. haftaya kadar omuriliği oluşuyor. Tüm sinir sistemi o zaman oluşuyor. Düzgün gelişebilmesi için folik asit gerekli. Gebe olduğumuzu öğrendiğimizde zaten 4 haftalık oluyor. O yüzden mutlaka önceden kullanmaya başlanmalı.

ben de folbiol kullanıyorum. günde bir tane. bir de kızlar ben de iki gündür ateş de var. geceleri ateşten ara ara uyanıyorum. yorgan hep kullandığımız yorgan. bu gece kalktım üstümdekileri çıkardım bi tek atletle yattım o kadar yani. daha önce hiç bir yerimi açmadan yatardım üşüyorum diye kapıyı bile kapatırdım ama iki gecedir yanıyorum üstüm açık yatıyorum.ama gündüz birşey yok bu nedir ki acaba :)

Son düzenleme:

slm herkese kızlar ( pre seed ) diye bir ilaç var duydunuzmu ilk kullanımda gebe kalınabiliyomuş ben çok araştırdım netten amerikada üretiliyormuş hatta amerikada kuzenim var ona bile sordurdum doktoruna hiç bir sakıncası yok kullanabilir demiş , vajinal jel olarak tanınıyor spermlerim ileriye doğru yol almasını ve spermleri daha uzun ve canlı tutup besliyomuş okudum yorumlarda çoğu ilk ay çoğuda 2. ay gebe kalmış ben siparişini verdim şubatın 2 si adet tarihim 13 de yumurtlama tarihim yumurtlama dönemimde kullanıcam allah izin verirse bakalım kısmet inş. adet olmamda gerek kalmaz ama bu ilaça çok güveniyorum olursam hemen kullanıcam... bence sizde bi araştırın :)

bence böyle şeylere hiç gerek yok. en doğrusu doğal olanıdır diye düşünüyorum. hem acelesi de yok herşeyin mutlaka bir zamanı vardır. bizimkisi sadece güzel bir heyecan. hayırlısı olsun.

bence böyle şeylere hiç gerek yok. en doğrusu doğal olanıdır diye düşünüyorum. hem acelesi de yok herşeyin mutlaka bir zamanı vardır. bizimkisi sadece güzel bir heyecan. hayırlısı olsun.

preseed in ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ..doğal yöntemle hamile kalmaya yardımcı vajinal jel..bence önce bir araştırın,inceleyin ondan sonra gerek yok deyin :))) preseed yardımı ile doğal yoldan hamile kalan bir sürü insan var.........

allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.ben hep bööle dua ettim.stres de yapmayın.ne kadar rahat olursanız herşey o kadar yolunda gider...

amiin canım inşallah versin de Allah..stres yapmıycam diyorum ama yine stres oluyo insan işte

canım inşallah hamilesindir bence de hamilelik belirtisi gibi duruyo..benim adetime de 8 gün var ama hiçbir belirti yok sadece arada sol kasığım batıyo bide dediğin gibi bacaklarım ağrıyo..gögüslerimde tık yok neyse bakalım hayırlısı olsun..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alıp bizlerle paylaşırsın..

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bende yumurtlama günümden sonra hep kasık patmaları yaşadım bel ağrısı.oturup kalmakta zorlanıyordum belimde ve bu kasığım batmasından.heeki göğüslerim çok acıyorlardı şimişlerdi.geçen ay 52. günümde adet olmuştum bu ay 29. günümde adet oldum.gaçen ay hayıt otu içmiştim içmeye başladığım ilk gün adettim geldi.bu ayda tam zamanında adet oldum.hatta seviniyorum adetimin zamanında gelmesine.aslında fazla dinlememk lazım vücudumuzu.vücudumuz hep yanıltıyor bizleri.ama ben bu hayıtın fayasınız olduğunu düşünüyorum.inşallah arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalırız.herşeyin hayırlısı...

tşk canım sen nasılsın ? bu hayıt otunun vücuda bi yan etkisi var mı acaba biliyor musun? geçen ay bende 4 gün gecikmeli adet oldum ki benim hiç gecikmem olmaz saati saatine olurum geçen ay çok ümitlenmiştim hatta belirtilerin birçoğunu yaşadım ama dediğin gibi vücudu çok dinlememek lazım aslında... bu ay takmıycam diyorum ama bakalım 8 günüm kaldı adetime insan yinede acaba demekten kendini alıkoyamıyor malesef bu arada amiin canım inşallah Rabbim isteyen herkese bir an önce tatlı bebişler verir..

canım hayıt otunun hiç bir yan etkisi yok aksine çok faydası var.ben internetten çok araştırdım.yoğun araştırmalarımdan sonra hayıtı almaya karar verdim.vücuttaki tüm dengesiz hormonları dengeliyor.gerçekten çok faydalı.tadı çok kötü ama şifalı.bende hep belirti yaşıyordum ama fos çıkıyordu.herşeyin hayırlısı inşallah...

amin canım inşallah..ama olası bir hamilelik varsa peki zararı olmaz mı ? ya şeş kaza hamile falan kaldıysam adet gelsin diye içerim bide zarar verirse allah korusun

amin canım inşallah..ama olası bir hamilelik varsa peki zararı olmaz mı ? ya şeş kaza hamile falan kaldıysam adet gelsin diye içerim bide zarar verirse allah korusun

canım bu hayıt otu adet getirmek için değil hormonları düzenlemek için.tabi hormonlar düzelince hamile değilsen zaten adet oluyorsun.canım ben hayıtı şu şekilde kullanıyorum.adetimin ilk günü başlıyorum.günde iki defa içiyorum.14 gün boyunca devam ediyorum.14. günden sonra bırakıyorum içmeyi.ama bırakmadan devam edenlerde varmış.iyice bir araştır sende bu otu.kendin araştırdın mı daha iyi bilgilere ulaşırsın canım.

Sabahları 1 tatlı kaşığı ballı ginseng macunu,1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi,1 tatlı kaşığı arı sütü- polen macunu,1 çay bardağı hayıt suyu,1 çay bardağı civan perçemi karışımlı bitki çayı ve iki yumurta....Hayıt suyunu günde 3 defa,arı sütü-polen karışımı günde 2 defa,civan perçemi çayını günde 2 defa alıyorum 3 gündür...Bir de dr un reçeteye yazdığı bir ilaç var onu alıyorum öğleden sonra 1 gibi.. Bakalım 1 ayda ne kadar etki edecek...:)

canım inşallah seninde hamilelik belirtisidir. ya benim iyice yaklaştı adetim 2 gün var ama dünden beri adet sancısı çekiyorum sanki. benim migren var her ay adet olacakken tutar bugün öldüm ağrıdan dayanamadım ilaç aldım. inşallah bişey olmaz bebiş varsa. bi de test yaptım ama negatif çikti napıyım yapmasaydım çatlıycaktım meraktan. ama negatif yine hayal kırıklığı yaşadım. ayrıca kızlar benim inanılmaz midem bulanıyo iki gündür hep boğazımda sanki. böyle şeyler olur mu??sürekli de uykum var. ay şu adetim bi keçseydi :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar... bu ay bende hamiş olmayı bekleyenlerdenim... sitede yazan bir çok belirti bende de var
adet günüm yarın 25 ocak. normalde adet ağrılarım 3-4 gün önce başlar bu ay yaklaşık 8-9 gün önce belimde ve kasıklarımda özellikle sağ kasığımda bacağıma vuran ağrı(kasılma;gerilme;uyuşma gibi bişey tarif edemiyorum )karnımda inanılmaz gaz(şu an yok ama ilk günlerde daha çoktu ) gögüs uçları çok hassasve kanverengi yerdeki kabarcıklar daha belirgin ağrı ve sızlama var.idrara çok çıkıyorum kokusu değişik.ağzım kuruyor sürekli. dudaklarımda uyuşma var..bazen baş dönmesi çok az.. bulaantı çok az ve inanılmaz ekşi yeme isteği....baharatlı yiyecekler falan....akıntım oluyor....birde en önemlisi benim için hamile olduğumu hissediyorum :)))) Rabbim inşallah bekleyen gözleyen herkese nasip eder içlerinde bizlere de:) aminn..... gebelik testini adet günüm geçtikten hemen sonra yapsam çıkar mı acaba bu arada ilk deneyimim olacak inşallah

Ayy hadi inşallah hamilesindir canım bayaa belirtin var hislerinde yanılmazsın umarım..adet zamanın gelmiş ne güzel, o stresi insanı yıpratıyo.benim daha 5 günüm var nasıl gecer bilmem artık..hakkımızda hayırlısı canım güzel haberlerini alırız inşallah.

bende senin gibiydim bütün belirtiler vardı her belirtiyide eşimle paylaşıyodum. oda dalga geçiyodu yine mi belirti bi yumurtlayamadın gitti felan gibi ama bende senin gibi kendimi hamile hissediyodum bencede en önemlisi bu insanın hissetmesi ve gerçektende hamileymişim 3 ayıma girmek üzereyim ALLAH herkese nasip etsin.

kızlar bişey sormak istiyorum benim de bu ay hamilelik ümidim var adetime 1 gün kaldı ve adet olucakmışım gibi belirtilerim yok akıntımda az da olsa kesilmedi benim sormak istediğim dün gece belime ağır bir darbe aldım acaba bebiş varsa bişey olurmu çok korkuyorum kaç aydır bekliyoruz şimdi içim çok huzursuz oldu adetimin geçmesini beklicektim test yapmak için şimdi moralim çok bozuk nolur yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…