Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya eğer hamieysen ALLAH korusun düşük tehlikesi oursa kan gelir bence ve hissedersin düştügünü ağrı olur. sıkıntı yapma umarım bebeiş vardır ve bişi olmaz.

ben de hayıt otu, civanperçemi, aslanpençesi kaynamış suda 5 dk bekletip süzerek içiyordum. Tadı güzel olsun diye 1 çubuk tarçın koyuyordum bazen. Adetime 1 hafta kala bırakıyorum, adetim geçince yapıyorum 2 ay uyguladım şimdi maşallah ihtiyacım kalmadı :)

Merhaba,

Bu ay ilk kez korunmadık eşimle. 25 Ocak' ta adet olmayı bekliyodum, hatta 24 Ocak bile olabilrdi, ama hala olmadım. Dün test yaptım, negatif Belirtileri okudukça şaşırıyorum, bende hiç biri yok:) aslında yumurtalam bittikten sonraki günler, belimde ağrı, sabahları aşırı yorgunluk vardı. hah! dedim belirtiler baladı, tıpkı hamileler gibi olmuştum ama birden bitti belirtiler 3-4 gün sürdü. Şimdi ise sinirli ve gerginim, tıpkı adet olacakmış gibi. Ve yine tatlı istiyor canım hep. Memişlerim hafif doldu, ama ne sızı var ne uçlarda renk değişikliği.
Sizce belirtiler olmadan da olabilir mi? yada belirtilerin kesilmesi ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? yorum yapabilir misiniz??

iyi akşamlar arkadaşlar,siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum bende sizinle birşeyler paylaşmak istedim.
6 aydır bebiş için uğraşıyoruz fakat sonuç hep negatif idrar testi yapmaya bıktım gerçekten
yalnız bu ay çok farklı hiç böyle hissetmemiştim kendimi sol kasığımda ağrı geceleri mide bulantısı baş dönmesi
gibi belirtilerim var regl tarihim 2 şubat acaba hamile olabilirmiyim çok ama çok istiyorum bebeğimin olmasını yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin

Mide bulantısı ve baş dönmesi varsa bence ihtimal fazla, yani gebe olabilirsin:)) abırla bekleyip yine test yapacaksın ama ihtimal yüksek, bir de dikkat et bakalım sabahları nasıl uyanıyorsun, çok yorgun ve hiç uyumamış gibi uyanmak ta beliriler arasında....
benim iki yukarda yazdıklarıma ne diyeceksin??

erhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandan beri forumu takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Sizlere yaşadığım 2 deneyimimi paylaşmak istedim. İlk hamileliğim evliliğimin 1. ayında gerçekleşti; fakat maddi durumumuz çok zorda olduğu ve de evliliğimizin 1. ayında olduğu için istemeyerek de olsa aldırdım. Maalesef kendi karnımızı bile zor doyuruyorduk. Evlendim 4-5 ay eve et alamadık. Otla çöple idare ettik. İlk hamile kaldığımda ben adet tarihinden önce hissettim. Karnımın ortasında hamilelik çizgisi belirdi ki bu çizgi geç dönemlerde daha belli olur. Bir de o dönemde tiryaki sigara içicisiydim ki o zamana kadar sigaradan hiç midem bulanmamıştı. Sigara içince içim kalkıyordu.Hareketlerim hantallaştı ve uyuma isteğim arttı. Önceden test yaptım ve ortaya çıktı. Pişman mıyım değil miyim bilmiyorum.

2. deneyimim ise çok kötü oldu geçen sene gene adetten önce hamile olduğumu hissettim Bu sefer de idrar ve ter kokum değişti ki bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmedim. Test yaptım pozitif çıktı Yalnız doktora gitmem biraz zaman aldı. Öğrendikten 3 hafta sonraya randevu aldım. Doktora gitmeme 2 gün kala kanamam başladı ve biz acilen hastaneye gittik. Bana acildekiler düşük yaptığımı ve ultrasondaki dr da kesenin olduğunu fakat rahimde kanamam olduğunu söyledi. Bana Pro..... diye başlayan bir ilaç verip yataktan çıkmadan yatmamı söyleyip geri gönderdiler. Yengem doktor... Arayıp durumu anlattım. Bana bir dr adı önerdi ve bana o aksama acilen randevu aldı. Akşam gittik; ultrasonla muayenede kesenin olmadığını ve düzensiz formların olduğunu kanamanın devam ettiğini; büyük ihtimalle MOL ( ÜZÜM) GEBELİĞİ geçirdiğimi söyledi ve beni beta hcg testi için acil hastaneye yönlendirdi. O zaman ilk sonuç 23.000 civarıydı. Sabah yeniden beta istedi bu seferde 43.000 çıktı hcg öğle saatlerinde 47.000 çıktı ki bu 6 aylık hamile birinin değerleriydi. Acilen kürtaja aldılar. Bir anlamda yumurta tümorü oluşmuştu ki daha yüksek değerlerde fark edilseydi kemoterapi vereceklerdi...

Tam bir senedir nadastaydım. doktor muayene ettikten sonra hücum serbest dedi :) Bizde başladık bu arada yaşım 37 İnşallah bir aksilik olmadan allah bana da bir evlat nasip eder.

Allah dileyen herkese nasip etsin...

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, tez zamanda allah nasip etsin. ben de 9 aylık evliyim Ocak ta başladık bebek istemeye, bakalım dün adet olmam lazımdı ama olmadım, maalesef bende hiç belirti yok dediklerinizden, yarın da olmazsam test yapıcam ama pek ümitli değilim...
tekrar geçmiş olsun

Ya benimde 25 ocak olacaktı,hala olmadım.Hiçbir adet belirtisi yok.Göğüslerim hafif büyüdü bu ay.Test yapıyorum negatif pffff gerginiiiiim belirsizlik çok sıkıyor canımı...

kızlar erkenden test yapmayın belirtiler herkeste değişebilir bende bi çok belirti oldu ama bi yandan da hiç bişey olmadı.tavsiyem adettin geçmesini bekleyin

canım çok geçmiş olsun.bende mol gebelik değil ama dış gebelik yaşadım geçen sene.ölümden döndümçiç kanama yaşıyormuşum haberim yok.apar topar ameliyata aldılar.sezarya ameliyat oldum.ALLAHIM düşmanımın başına vermesin böyle şeyler.inşallah en kısa zamanda hamile kalırız ve sağlıklı hayırlı evlatlar doğuruz...AMİNNN...

selam

ayın 23 ünden beri yazıyorum buaralara, adetim 2 gün gecikti. Meraktan ölmek üzereyim...
yarın test yapıcam bazen 31.gün falan adet oluyorum çünkü...
Ama adet gecikmesinden önceki belirtileri göstermiyorum ben, uyku halim yok, bel ağrım yok, adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor bazen. Bir de boğazım çok kuruyor....
Keşke biri çıkıp sonucu söyleyiverse :44:

merhaba nutellam 2 gün gecikmen varsa hemen bi idrar testi yap bence çünkü bazen beklenen adetten bile önce belli olabiliyormuş.buarada bende beklemedeyim bisürü belirtim var.ama geçen ayda vardı belirti ve sadece stres yapıp belirsizlik içinde kaldığım için 20 gün gecikti adetim.ve bu süre içinde bütün negatif sonuçlara rağmen hamile olduğumu düşündüm.meğer beklediğim için psikolojik olarak kendimi buna inandırmışım.o yüzden biran önce test yapıp sonucu öğren ve farkında olmadan daha fazla stres yapma.inşallah hamilesindir canım.

Merhaba arkadaşlar..Bende hamile kalmadan önce sizler gibi bu sayfaları aşındırdım durdum 2,5 sene sonra Allahın izniyle hamileyim inşallah sizler benim kadar beklemezsiniz..Tedaviye başlıcak arkadaşlarada öncelikle rahimfilmi çektirmelerini tavsiye ederim dr.lar gerek yok dediği halde çketirip hemen o ay kavuştum meleğime..

Belirtilerime geleyim benim belirtim BELİRTİSİZLİKTİ! Hiç belirtim olmadı hiç! Herşey her zamanki gibiydi ne bi ağrı ne bi bulantı sadece biraz sıcak basıyodu ve hemen yoruluyodum ama kilolu olduğum için genelde oluyodu o da özel bişe değildi. Hsgden ümitliydim regl 2 gün gecikince test yaptım çok silikti gölge ile çok açık pembe arasıydı güvenmedim, ertesi sabah yaptım nagatifti ama regl olcak gibide değildim acaba hsg zararmı verdi diye düşünmeye başladım evde test çoktu ertesi gün yine yaptım ve 2. çizgi belirgindi 1 hafta boyunca çeşit çeşit test yaptım o derece inanamadım
1,5 aylık olduktan sonra biraz iştahsızlık başladı birazda uyku hali yine başka belirtim olmadı ve bugüne kadar geldik ne bulantı çektim ne bişe koktu hatta her kontrole korkuyla gidiyorum yav bişeyim yok nasıl gebelik bu iyimi bebeğim diye. Kısacası hiç burdaki belirtilere takılmayın arkadaşlar herkes farklı farklı benim en çok belirtim var dediğim zamanlar boş geçti biraz kendimizi etkiliyoruz sanırım. Herkes aynı şeyi söylüyo ve bunu duymak sinir bozuyo biliyorum kolaymı kafadan çıkarmak diceksiniz tabiki değil ama oyalancak bişeyler gerek sanırım bi öneride bulunamıcam çünkü bende çare bulamamıştım ama rahim filmini çekildiğim ay hiç umudum yoktu zaten dr.dan olmazsa bikaç ay sonra aşılama yapcaz diye söz alıp dönmüştük ve ben kendimi aşılamaya odaklamıştım çünkü ikizlerim olmasını çok istiyodum hayaller kurmaya başlamıştım bi kız bi erkek olcaklar falan diye en az bu ay olsun dediğim ayda hamile kaldım çok şükür. Herşeyin vakti zamanı var en önemlisi Allahın ol demesi ama bişeylerde vesile oluyo sanırım bol bol dua edin gerisini Allaha bırakın.
Bide çok enteresan ama son aylarda çok umutluydum hsgye mi güvendim içimemi doğdu nedir sebebi bilmiyorum son 2-3 ay hep olcak yakında diyodum bizde hamileyken saç kestirilmez derler çocuğun ömrü az olurmuş hurafe belki ama bile bilede kestiremezdim belime kadar olan saçlarımı gidip kestirdim o derece bekliyodum bu bebeği, soranlara korunuyoz yalanı yerine bu aydan sonra denemeye başlıcaz demeye başladım, en çok dua ettiğim umut bağladığım aylarda geldi.
Rabbim hepinize tez vakitte nasip etsin ama benim önceden yaptığım gibi ovulasyondan itibaren kendinizi dinlemeye başlamayın psikolojimizi bozmaktan başka bi işe yaramıyo daha yeni başladıysanız 1 sene içinde olacağını aklınızdan çıkarmayın benim kuzenim 10. ayda kaldı dr.a bile gitmemişti bişe yoktur diye. Ha deyince gebe kalmak şans işi biraz bekleyeceğiz ki çocuğunda kıymetini anlayalım dimi? Baya zaman geçip tedavi olanlarda dediğim gibi rahim filmini ve eşlerinin sperm testlerini mutlaka yaptırsınlar. Sadece bi başınıza gidip hemen ovulasyon takibi yerine tüm tetkikleri yaptırın vakit kaybetmeyin. Gerisinide Allaha bırakın hayırlısını isteyin...

kızlarrr bana acil cevappp adetime 15 gün kadar var yumurtlama dönemimdeyim,son adet tarihim 11 ocak ve adet bitimi ilişki oldu hemen hemen hergün dün de,benm sorucağım şu eğerki bu ay tutmuşsa ve ben şimdi diş çektirmeye gitcem morfinin bi zararı olurmu acaba ???????????????

yav biz herkese fikir vermeye çalışalım bir kişi de bana cevap vermesin

ben cevap vereyim nutella :). bak yine karşılaştık devam gün saymaya bugün 4. gün benim de. benimde bütün adet gibi çektiğim sancılar kayboldu. şimmdi rahatım ama belim ağrıyor bi de arada sancım var sağ kasığımda yine. evdeki testte yine negatif o yüzden pazartesi gitcem doktora kan tahlilli için :) sen ne yaptın yaptın mı evde test..

Merhaba arkadaslar,

Ben sitede yeni sayilirim, kusuruma bakmazsaniz sizlere danismak istiyorum.

Bu ayin dordunde adet oldum, subatin ucunde tekrar olacagimi beklerken,
22 sinde kahverengi akintim oldu ve 2 gun kirmizi oldu ama adet kanmasi gibi yogun degildi az miktardaydi,
sonra tekrar kahverengiydi, yani toplam 5 gun surdu.

Su an kasik agrilarim var, sag kasigimda batmalar meydana geliyo, acaba yerlesme kanmasi olabilirmi diye bir haftadir deli olucam.

Sikintidan artik agliyorum, hamile olabilirmiyim? 5 yildir cocuk ozlemiyle yanip tutusyorum

Lutfen tecrubeli arkadaslar cevaplariniz esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…