kızlar bişey sormak istiyorum benim de bu ay hamilelik ümidim var adetime 1 gün kaldı ve adet olucakmışım gibi belirtilerim yok akıntımda az da olsa kesilmedi benim sormak istediğim dün gece belime ağır bir darbe aldım acaba bebiş varsa bişey olurmu çok korkuyorum kaç aydır bekliyoruz şimdi içim çok huzursuz oldu adetimin geçmesini beklicektim test yapmak için şimdi moralim çok bozuk nolur yardımcı olun
canım bu hayıt otu adet getirmek için değil hormonları düzenlemek için.tabi hormonlar düzelince hamile değilsen zaten adet oluyorsun.canım ben hayıtı şu şekilde kullanıyorum.adetimin ilk günü başlıyorum.günde iki defa içiyorum.14 gün boyunca devam ediyorum.14. günden sonra bırakıyorum içmeyi.ama bırakmadan devam edenlerde varmış.iyice bir araştır sende bu otu.kendin araştırdın mı daha iyi bilgilere ulaşırsın canım.
iyi akşamlar arkadaşlar,siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum bende sizinle birşeyler paylaşmak istedim.
6 aydır bebiş için uğraşıyoruz fakat sonuç hep negatif idrar testi yapmaya bıktım gerçekten
yalnız bu ay çok farklı hiç böyle hissetmemiştim kendimi sol kasığımda ağrı geceleri mide bulantısı baş dönmesi
gibi belirtilerim var regl tarihim 2 şubat acaba hamile olabilirmiyim çok ama çok istiyorum bebeğimin olmasını yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin
erhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandan beri forumu takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Sizlere yaşadığım 2 deneyimimi paylaşmak istedim. İlk hamileliğim evliliğimin 1. ayında gerçekleşti; fakat maddi durumumuz çok zorda olduğu ve de evliliğimizin 1. ayında olduğu için istemeyerek de olsa aldırdım. Maalesef kendi karnımızı bile zor doyuruyorduk. Evlendim 4-5 ay eve et alamadık. Otla çöple idare ettik. İlk hamile kaldığımda ben adet tarihinden önce hissettim. Karnımın ortasında hamilelik çizgisi belirdi ki bu çizgi geç dönemlerde daha belli olur. Bir de o dönemde tiryaki sigara içicisiydim ki o zamana kadar sigaradan hiç midem bulanmamıştı. Sigara içince içim kalkıyordu.Hareketlerim hantallaştı ve uyuma isteğim arttı. Önceden test yaptım ve ortaya çıktı. Pişman mıyım değil miyim bilmiyorum.
2. deneyimim ise çok kötü oldu geçen sene gene adetten önce hamile olduğumu hissettim Bu sefer de idrar ve ter kokum değişti ki bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmedim. Test yaptım pozitif çıktı Yalnız doktora gitmem biraz zaman aldı. Öğrendikten 3 hafta sonraya randevu aldım. Doktora gitmeme 2 gün kala kanamam başladı ve biz acilen hastaneye gittik. Bana acildekiler düşük yaptığımı ve ultrasondaki dr da kesenin olduğunu fakat rahimde kanamam olduğunu söyledi. Bana Pro..... diye başlayan bir ilaç verip yataktan çıkmadan yatmamı söyleyip geri gönderdiler. Yengem doktor... Arayıp durumu anlattım. Bana bir dr adı önerdi ve bana o aksama acilen randevu aldı. Akşam gittik; ultrasonla muayenede kesenin olmadığını ve düzensiz formların olduğunu kanamanın devam ettiğini; büyük ihtimalle MOL ( ÜZÜM) GEBELİĞİ geçirdiğimi söyledi ve beni beta hcg testi için acil hastaneye yönlendirdi. O zaman ilk sonuç 23.000 civarıydı. Sabah yeniden beta istedi bu seferde 43.000 çıktı hcg öğle saatlerinde 47.000 çıktı ki bu 6 aylık hamile birinin değerleriydi. Acilen kürtaja aldılar. Bir anlamda yumurta tümorü oluşmuştu ki daha yüksek değerlerde fark edilseydi kemoterapi vereceklerdi...
Tam bir senedir nadastaydım. doktor muayene ettikten sonra hücum serbest dedi :) Bizde başladık bu arada yaşım 37 İnşallah bir aksilik olmadan allah bana da bir evlat nasip eder.
Allah dileyen herkese nasip etsin...
Merhaba,
Bu ay ilk kez korunmadık eşimle. 25 Ocak' ta adet olmayı bekliyodum, hatta 24 Ocak bile olabilrdi, ama hala olmadım. Dün test yaptım, negatifBelirtileri okudukça şaşırıyorum, bende hiç biri yok:) aslında yumurtalam bittikten sonraki günler, belimde ağrı, sabahları aşırı yorgunluk vardı. hah! dedim belirtiler baladı, tıpkı hamileler gibi olmuştum ama birden bitti belirtiler 3-4 gün sürdü. Şimdi ise sinirli ve gerginim, tıpkı adet olacakmış gibi. Ve yine tatlı istiyor canım hep. Memişlerim hafif doldu, ama ne sızı var ne uçlarda renk değişikliği.
Sizce belirtiler olmadan da olabilir mi? yada belirtilerin kesilmesi ile ilgili ne söyleyebilirsiniz? yorum yapabilir misiniz??
erhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandan beri forumu takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Sizlere yaşadığım 2 deneyimimi paylaşmak istedim. İlk hamileliğim evliliğimin 1. ayında gerçekleşti; fakat maddi durumumuz çok zorda olduğu ve de evliliğimizin 1. ayında olduğu için istemeyerek de olsa aldırdım. Maalesef kendi karnımızı bile zor doyuruyorduk. Evlendim 4-5 ay eve et alamadık. Otla çöple idare ettik. İlk hamile kaldığımda ben adet tarihinden önce hissettim. Karnımın ortasında hamilelik çizgisi belirdi ki bu çizgi geç dönemlerde daha belli olur. Bir de o dönemde tiryaki sigara içicisiydim ki o zamana kadar sigaradan hiç midem bulanmamıştı. Sigara içince içim kalkıyordu.Hareketlerim hantallaştı ve uyuma isteğim arttı. Önceden test yaptım ve ortaya çıktı. Pişman mıyım değil miyim bilmiyorum.
2. deneyimim ise çok kötü oldu geçen sene gene adetten önce hamile olduğumu hissettim Bu sefer de idrar ve ter kokum değişti ki bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmedim. Test yaptım pozitif çıktı Yalnız doktora gitmem biraz zaman aldı. Öğrendikten 3 hafta sonraya randevu aldım. Doktora gitmeme 2 gün kala kanamam başladı ve biz acilen hastaneye gittik. Bana acildekiler düşük yaptığımı ve ultrasondaki dr da kesenin olduğunu fakat rahimde kanamam olduğunu söyledi. Bana Pro..... diye başlayan bir ilaç verip yataktan çıkmadan yatmamı söyleyip geri gönderdiler. Yengem doktor... Arayıp durumu anlattım. Bana bir dr adı önerdi ve bana o aksama acilen randevu aldı. Akşam gittik; ultrasonla muayenede kesenin olmadığını ve düzensiz formların olduğunu kanamanın devam ettiğini; büyük ihtimalle MOL ( ÜZÜM) GEBELİĞİ geçirdiğimi söyledi ve beni beta hcg testi için acil hastaneye yönlendirdi. O zaman ilk sonuç 23.000 civarıydı. Sabah yeniden beta istedi bu seferde 43.000 çıktı hcg öğle saatlerinde 47.000 çıktı ki bu 6 aylık hamile birinin değerleriydi. Acilen kürtaja aldılar. Bir anlamda yumurta tümorü oluşmuştu ki daha yüksek değerlerde fark edilseydi kemoterapi vereceklerdi...
Tam bir senedir nadastaydım. doktor muayene ettikten sonra hücum serbest dedi :) Bizde başladık bu arada yaşım 37 İnşallah bir aksilik olmadan allah bana da bir evlat nasip eder.
Allah dileyen herkese nasip etsin...
selam
ayın 23 ünden beri yazıyorum buaralara, adetim 2 gün gecikti. Meraktan ölmek üzereyim...
yarın test yapıcam bazen 31.gün falan adet oluyorum çünkü...
Ama adet gecikmesinden önceki belirtileri göstermiyorum ben, uyku halim yok, bel ağrım yok, adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor bazen. Bir de boğazım çok kuruyor....
Keşke biri çıkıp sonucu söyleyiverse :44:
merhaba nutellam 2 gün gecikmen varsa hemen bi idrar testi yap bence çünkü bazen beklenen adetten bile önce belli olabiliyormuş.buarada bende beklemedeyim bisürü belirtim var.ama geçen ayda vardı belirti ve sadece stres yapıp belirsizlik içinde kaldığım için 20 gün gecikti adetim.ve bu süre içinde bütün negatif sonuçlara rağmen hamile olduğumu düşündüm.meğer beklediğim için psikolojik olarak kendimi buna inandırmışım.o yüzden biran önce test yapıp sonucu öğren ve farkında olmadan daha fazla stres yapma.inşallah hamilesindir canım.[/QUOTE
Hamile gibi hissetmiyorum hiç ama ümidim de yok değil. Ben adet olmam gereken gün dayanamayıp test yaptım, negatif çıktı, rahatlayıp, kısmet Şubat' a dedim. Ama üstünden 2 gün geçti hala olmayınca yeniden acaba demeye başladım.
SEn böyle deyince korktum şimdi, yani ha geldi ha gelecek derken stresten 20 gün gecikme çok ciddi bir mesele. Yani gebeliğimizi de öteler bu durum. Tamam, hemen test alıp yapıcam akşama. Bu sefer de negatif çıkarsa ve yine adet olmazsam kan testi yaptırırm.
teşekkür ederim sana, çünkü beklemenin bir alemi yok gerçekten daha falza. Beni bekleten şey, bazen adetin gecikmesinden 8 gün sonra falan çıkıyomuş idrarda diye. ama erken de çıkabilir tabi, bakıcaz artık:))
sevgiler
yav biz herkese fikir vermeye çalışalım bir kişi de bana cevap vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?