Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merabalar arkadaşım .. bende 4 ay önce doğum yaptım .. hamile olduğum zaman hiç kanama yaşamadım. ama herkes farklı yaşayabilir ümidini kesme ama çokta ümitlenme

merabalar arkadaşım .. bende 4 ay önce doğum yaptım .. hamile olduğum zaman hiç kanama yaşamadım. ama herkes farklı yaşayabilir ümidini kesme ama çokta ümitlenme

Arastirma yaptim cogu kadin yerlesme kanamasi yasadigin soyluyodu, bende acaba benimkide o mudur diye bir danisayim dedim.

Allah'tan hayirlisi artik...

CVP icin tsk

renglin olmusun galibaa erkennn 5ğün diyosun yerşlleşme kanaması olsaa 1 en fazla ki ğün idye biliyorumm diger aya dene inş olurrrrr

İyi dileklerin için tşkler. Daha evlilikte çok yenisiniz. Eğer yaşınız ile ilgili bir sorunda yoksa merak etme. Allah inşallah hayırlısını verir. Önemli olan 35+ sonrası benim gibi. Doktora ön kontrol için gittim. Hergün bana ve eşime bir avuç çiğ badem, fındık ve ceviz yiyin dedi. Bir de kırmızı meyveler yiyin dedi. Kurutulmuş siyah üzüm, erik, kayısı... Bir de bol yeşillik... Sende dene....

Biz eşimle bir yıl ayrı kalmak zorunda kaldık benim tayinimden dolayı... O dönemde öğretmen olduğum için bende kızamıkçık aşısı yaptırmıştım. Ama bu aşıyı yaptırdıktan sonra kesinlikle 3 ay hamile kalmamanız gerekiyordu. Neyse aşıyı mart başında oldum. Nisan başında da yanıma geldi. Haliyle birlikte olduk. Sonrası tam bir kabustu. Hem ayrıyım 1200 km. Hiç gecikmeyen adetim gecikti. Hemde ne gecikme. Ağlamaktan telef oldum. Hamile miyim diye ağlıyorum. Aşıdan dolayı eyvah aldırmak zorunda kalacağım diye ağlıyorum... 1200 km uzaktayım diye ağlıyorum :) Test yaptım negatif ama adetim gelmiyor. Sonra aile hekimine gittim. Kan aldı 1 gün sonra dedi. Ertesi gün testi aldım negatif ohhh dedim dr kapısından çıktım bir ıslaklık HASTALANMIŞIM :)

Kafama takmıyorum deseniz bile bilinçaltı stresten çok etkileniyor. Bence bu olayda aşı olayından bilinçaltım çok etkilenmiş...Sizde kendinize uğraşlar bulun. Yoksa oldu mu olmadı mı derken olacağı varsa da olmuyor Allah herşeyi kararlamıştır...

bende yeni katıldım aranıza.2 yıllık evliyim ve sormak istediğim ve merak ettiğim şeyler var.ocak 11 inde adet oldum 17 sinde bitti.ve 22 sıyle 27 sı arası yumurtlama dönemimdi.fakat yumurtlama döneminden beri kasıklarımda ağrı var belimde özellikle ve daha 2 hafta var adet olmama sizce hamilemiyim?ne yapmalıyım?

arkadaşlar bir kaç hafta önce buradan sizlerle hamilelik haberimi paylaşmıştım..dün ve bugün ise ömrümden ömür gitti diyebilirim..çünkü 6 haftalık bebeğimi kaybettim..daha doğrusu zaten hiç gelişmemiş dolayısıylada anormal bir gebelikmiş..çok şükür şuan iyiyim fiziksel olarak hiçbir acı duymadım ama ruhsal olarak hislerimi kelimelerle tarif edebilecek durumda değilim..umutla yorumları okuduğunuz bu konu başlığı altında yaşadığım bu üzücü olayı sizlerle paylaşıp moralinizi bozmayı asla istemem ama bunu yapmam gerektiğnizi düşündüm..öncelikle tabiki herşey Allahın takdiri o verir o alır..ama sizlerden önemle rica ediyorum lütfen anne olmaya karar verdiğiniz andan itibaren kendinize çok iyi bakın..nolur sigara içmeyin alkol almayın..en az 6 ay öncesinden bırakın..ben evlendikten sonra bile bir kez olsun jinekolojik muayene olmamıştım bu son 1 ayda yaşadığım muauene serüveni aslında hiçte korkulacak birşey olmadığını gösterdi..hamile kalmadan önce mutlak ama mutlaka doktor takibine girin ve doktorunuzu önce para için bu işi yapan insanlardan değil insan canına önem veren kişilerden seçin ki acil durumlarda dımdızlak ortada kalıp ne yapacağını bilemez duruma düşmeyin..işi güçü bırakın bırakın heryeri pislik götürsün hiç birşey canınızdan ve bebeğinizden önemli değil..bebeğim gelişmemiş olsa bile..anne olucağınızı öğrendiğin o an hayatınız tamamen değişiyor o andan itibaren hissettiklerimi anlatabilecek kelime yok hayatta..ama bazen kendimize hiç dikkat etmiyoruz..bu yazıyı bu yüzden yazdım sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmek için önemsemediğiniz ertelediğiniz herşeyi her kontrolü yerine getirin..ki üzücü olaylar yaşamayasınız..bundan sonrada olmuyorsa oda Allahın takdiri..heyecanla hamilelik belirtilerini ve hamile olduğu haberini beklyen tüm arkadaşlara hayırlısını diliyorum..hepinize sağlıklı günler..

Merhaba hanimlar
Son adet tarihim 28 aralik
Adetim 4 gun gecti
2 gundur hastalanacak misim gibi kasiklarim ve belim agriyor
Hele dun karnim,belim ve sirtim oyle cok agirdi ki gun boyu kesin hastalaniyorum dedim.aksama kadar 2 agri kesici ictim hatta.ama hastlanmadim.bugun belirti yok.ve yaklasik bir haftadir akinti var.hatta hastalandigimi saniyorum surekli bakiyorum yok.sizce hamile olabilir miyim?boyle belirtiler yasayan var mi?dun idrar testi yaptim negatif

size hamilelik belirtilerimi yazayım ilk hamileliğimde kasıklarımda ağrı,
göğüslerde hassasiyet vardı ve damla damla kanama olmuştu 1 gün
doktor buna yerleşme kanaması olabilir dedi
evde yaptıgım testler çift çizgi ama silik silik cıkıyodu
sonra tekrar oldu bu damla damla 1hafta fln sonra o gün de akşam bebek düştü 6haftalıktı.

2.hamileliğim hemen düşükten sonra oldu daha evde test bile yapmadan midem bulanmaya başladı ama cok garip bi bulantı normal mide bulanması gibi değildi
uykuya aşırı istek (hatta işte bile yarım saatline de olsa bi odaya girip uyuyodum)
canım sürekli bişeyler istiyodu
evde test yaptık pozitif cıktı kopkoyu 2çizgi ve gunden güne koyulaştı
doktora gittik ve direk kalp atışlarını dinletti :) şimdi 3aylık oldu maşallah, inşallah alırız saglıklı kucağımıza

merhaba arkadaşlar sat tarihim 4 şubat göğüs kenarlarında hafif karartı var arada kasık ağrılarım oluyor lütfen bilginizi paylaşın hamile olabilirmiyim kafayı yiycem düşünmekten..

merhaba arkadaşlar sat tarihim 4 şubat göğüs kenarlarında hafif karartı var arada kasık ağrılarım oluyor lütfen bilginizi paylaşın hamile olabilirmiyim kafayı yiycem düşünmekten..

canım inş hamilesindir genellikle hamile beirtisi ve adet belirtisi aynı inş vardır.

Arkadaşlar hamileyimmmm çok şükür allahım sonunda bizim yüzümüzü de güldürdü..
dün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra da kan testi yaptırdım değerim 530 çıktı doktor daha çok küçük dedi 3 haftalık keseyi görmek için gelecek hafta bakalım dedi bu değerlerle göremeyiz dedi, pazartesi yi bekliyorum inşallah görürüz çok korkuyorum.. hem çok mutluyum hemde korkuyorum...
Allahım isteyen herkese nasip etsin

Canım tebrik ederim,Rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin,isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Korkma içini ferah tut inşallah Allah cc'nin izniyle her şey yolunda gider.
Bende bugün öğleden sonra kan tahlili sonucumu alacağım inşallah.Evde test yaptım cumartesi günü 2. çizgi çok hafif çıktı,dün de kan tahlili verdim bugün alacağım inşallah.Belirtilerime gelince hamile olduğum kesinleşmedi ama hissettiklerim şunlar;belim ve sırtım çok ağrıyor,göğüslerim kaşınıyor,sol kasığımda batma oluyor,felaket gazım oluyorBirde en çok hissettiğim şey ise çok sık tuvalete gitme.İnşallah bugün güzel sonuçlar alırım ve sizlerle paylaşırım

Son düzenleme:

Çok saol canım inşallah sende güzel haberler verirsin bize, allahım herşeyin hayırlısını versin... bende adetimin günü gelmeden önce göğüslerimin dokununca ağrıdığını farkettim bu da hiçbir zaman olmazdı, ondan sonra az belim ağrıyordu, 2-3 hafta önceden sanki adet olacakmışım gibi oldu dedim bu heralde yine piskolojik ama çok şükür değilmiş

Allah'a çok şükür ben de hamileyim tam 2 hafta önce kan tahliliyle öğrendim hamile olduğumu. adetim 6gün geçince şu gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı şok olmuştum! ertesi gün de kan tahlili yaptırdım hcg 1000 çıktı. sonraki gün de doktora gittim ultrasonla karnımdan baktı göremedi, endişelendim bir an, alttan bakınca gördü bizim bezelyeyi:) 4hafta 3günlük hamile olduğumu söyledi. şimdi 6 hafta bitmiş olması lazım 2 gün sonra doktora gidicem kalp atışlarını duyabilecekmişiz. İnş bi sorun çıkmaz.

Belirtilerim şöyle oldu; adet günüm gelince ve takip eden günler adet olacakmışım gibi hissediyordum o nedenle 3-4 gün gecikse de önemsemedim. bel ağrım, göğüslerimin sertleşip şişmesi gibi belirtiler. 5-6 gün geçti dedim noluyoruz:) arkadaşımın ısrarıyla ona kahve içmeye gittiğimde test yaptık. bana kalsa 1-2 gün daha bekleyecektim. Çünkü birkaç defa yaşadım ben bunu hayal kırıklığı oldu, bu sefer o nedenle pek panik yapmadım heveslenmedim. Öğrendikten sonra belirtiler şöyle oldu; bir arkadaş "boğazım kuruyor" yazmış, evet bilmiyorum hamilelikle bir ilgisi varmı ama ben de de inanılmaz uykuda,uykudan uyandığımda sanki ciğerlerime kadar kurumuşum gibi oldu. Ağzım çok kuruyor -bu hafta azaldı- inanılmaz su içiyorum. ve bu hafta boyunca sürekli uyudum, kafayı koyduğum yerde sızıp kaldım:) yastığa aşerir oldum adeta hep uyumak istiyorum:) allaha şükür mide bulantısı baş dönmesi fln yaşamadım. Sadedaha çabuk açlık hissediyorum midem kazınıyor 2 lokmayla bastırıyorum onu da. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. Ben de burdaki bi çok arkadaşım gibi bi ara çocuk da çocuk diye acayip kafayı takmıştım, eşim istemiyordu aslında ama bende saplantı olmuştu yazdan beri:) 1buçuk yıllık evliyiz. Tam artık dedim amaaan boşver kasma kendini vardır elbet bir zamanı, zaten eşimde biraz daha bekleyelim diyordu hep ben de son dönemlerde artık bu düşünceden uzaklaşmıştım tam kafam rahatken allah verdi işte. Yani arkadaşlar şunu demek istiyorum, biraz kafamızı rahat bırakalım Elbet allah nasip edecek diye düşünelim. Tıp çok ilerledi sonuçta kaç yaşındaki insanlar çocuk sahibi oluyor. herşeyimizi buna bağlamayalım sabırlı olalım. çünkü ben artık psikolojininde etkisi olduğunu düşünüyorum, saplantı haline getirdikçe olmuyor! hemen testlere sarılmayalım, kendimizi rahat bırakalım biraz. 1hafta yada 5-6 gün geçsin öyle yapın testlerinizi. Allah isteyen herkese nasip etsin, aratmasın. hamile olanlarında allah hayırlıyısıyla sağlıklıca tamamına erdirsin..

Günaydın herkeze,

bişey merak ettim, hastayken eşimle beraber oldum, korunmadık nasıl olsa bişey olmaz diye, bide adetimyeni başlamıştı daha ilk günüydü. ama ertesi günüde bitti adetim, yani bu ay sadece 2gün anca sürdü, zaten geçikmişti de bu ay, acaba ondan mı böle oldu bilmiyorum. normalde 28-29günde adet olurum ve 4-5gün sürer. zaten geçen ay biraz tuafdı herşey,sancılarım hep karnımın ortasındaydı şeyimin üzerinde tam. böle bişey önceden hiç yoktu.
adet olduğum halde hamile kalmış olabilirmiyim sizce?

Merhabalar .. benim de bir sıkıntım var lütfen yardımcı olun 31 Aralık da regl oldum 5 gün sürüyor , sonrasında 19. unda geri çekilme yöntemiyle korunduk. en geç dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım . 19 undan birkaç gün sonra göğüslerim su topu gibi oldu adeta ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi vs. hiç bir şeyim yok. Şuanda bir kaç gündür regl olcakmış gibi hissediyorum bazen ateş basıyo göğüslerim hala inmedi , özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor. sizce bu durum neyi gösteriyor? lütfen yardımcı olun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…