merabalar arkadaşım .. bende 4 ay önce doğum yaptım .. hamile olduğum zaman hiç kanama yaşamadım. ama herkes farklı yaşayabilir ümidini kesme ama çokta ümitlenme
Merhaba arkadaslar,
Ben sitede yeni sayilirim, kusuruma bakmazsaniz sizlere danismak istiyorum.
Bu ayin dordunde adet oldum, subatin ucunde tekrar olacagimi beklerken,
22 sinde kahverengi akintim oldu ve 2 gun kirmizi oldu ama adet kanmasi gibi yogun degildi az miktardaydi,
sonra tekrar kahverengiydi, yani toplam 5 gun surdu.
Su an kasik agrilarim var, sag kasigimda batmalar meydana geliyo, acaba yerlesme kanmasi olabilirmi diye bir haftadir deli olucam.
Sikintidan artik agliyorum, hamile olabilirmiyim? 5 yildir cocuk ozlemiyle yanip tutusyorum
Lutfen tecrubeli arkadaslar cevaplariniz esirgemeyin.
renglin olmusun galibaa erkennn 5ğün diyosun yerşlleşme kanaması olsaa 1 en fazla ki ğün idye biliyorumm diger aya dene inş olurrrrr
çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, tez zamanda allah nasip etsin. ben de 9 aylık evliyim Ocak ta başladık bebek istemeye, bakalım dün adet olmam lazımdı ama olmadım, maalesef bende hiç belirti yok dediklerinizden, yarın da olmazsam test yapıcam ama pek ümitli değilim...
tekrar geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar sat tarihim 4 şubat göğüs kenarlarında hafif karartı var arada kasık ağrılarım oluyor lütfen bilginizi paylaşın hamile olabilirmiyim kafayı yiycem düşünmekten..
Arkadaşlar hamileyimmmm çok şükür allahım sonunda bizim yüzümüzü de güldürdü..
dün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra da kan testi yaptırdım değerim 530 çıktı doktor daha çok küçük dedi 3 haftalıkkeseyi görmek için gelecek hafta bakalım dedi bu değerlerle göremeyiz dedi, pazartesi yi bekliyorum inşallah görürüz çok korkuyorum.. hem çok mutluyum hemde korkuyorum...
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım tebrik ederim,Rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin,isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Korkma içini ferah tut inşallah Allah cc'nin izniyle her şey yolunda gider.
Bende bugün öğleden sonra kan tahlili sonucumu alacağım inşallah.Evde test yaptım cumartesi günü 2. çizgi çok hafif çıktı,dün de kan tahlili verdim bugün alacağım inşallah.Belirtilerime gelince hamile olduğum kesinleşmedi ama hissettiklerim şunlar;belim ve sırtım çok ağrıyor,göğüslerim kaşınıyor,sol kasığımda batma oluyor,felaket gazım oluyorBirde en çok hissettiğim şey ise çok sık tuvalete gitme.İnşallah bugün güzel sonuçlar alırım ve sizlerle paylaşırım
Çok saol canım inşallah sende güzel haberler verirsin bize, allahım herşeyin hayırlısını versin... bende adetimin günü gelmeden önce göğüslerimin dokununca ağrıdığını farkettim bu da hiçbir zaman olmazdı, ondan sonra az belim ağrıyordu, 2-3 hafta önceden sanki adet olacakmışım gibi oldu dedim bu heralde yine piskolojik ama çok şükür değilmiş[/QUOTE
Amin canım inşallah.Adet olacağım zaman göğüs ağrım olur benim normalde ama bu ay göğüslerimde hiçbir şey yok,uçları acırdı bu ay acımıyor.Bu ay göğüslerimde kaşıntı var hayırlısı bakalım:)Rabbim hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?