Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hayirlisi olsun. Allah kucaginiza alip anali babali buyutmeyi nasib etsin :)

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.

***1 yıl evvel hamile kaldığımda ki kaldığımı bilmiyordum şiddetli göğüs ağrısı ve bel ağrısı yaşadım cildimde güzellik göz bebeklerimde büyüme vardı arada midem bulanıyordu baş ağrısı çoktu ancak 3 aylıkken bebeğim karnımda öldü 7*8 ay mola verdik son 3 aydır klomen ve serophene kullandım ocak 23/28i yumurtlama günümdü ocak 12 adet tarihim bugün adetimin 33.günü 3 gündür midem bulanıyor 1 haftadır uyku hali baş ağrısı ve cildimde döküntiler gece uyuyamama duygusal hassasiyet meme uçlarında kaşıntı falan var her hamilelikte farklılıklar oluyor 2 gün evvel idrar testi yaptım 1 tam 1 silik çıktı hala adet olmadım bugün dr.ile rnd.var büyük olasılıkla hamileyim ama zor günler atlattım bende. hayırlısı

Kızlar çift çizgiyi gördüm. Ama emin değilim. Adetim 2.5 ay gecikmişti. Ben de soğan kürüne başlamıştım. Bugün 13. gün olmasına rağmen adet falan yoktu. Üstelik göğüs ucum kızarmıştı, kaşınıyordu ve göğüslerim de ağrıyordu. Bir de göğüs haremde yağ bezesi gibi çıkıntılar oluşmuştu. Hamile miyim acaba? Yarın sabah bir daha hamilelik testi yapacağım inşallah. Anca o zaman emin olurum.

Merhaba kızlar.. Erken gebelik belirtilerinde vucutta kaşıntı durumu varmı 2 gündür sırtım karnım bacaklarım oram buram kaşınıp duruo.. Erken gebelikte böyle durumlar yaşanabiliyormu.. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.

2,5 aydır hiç mi merak etmedn hemen bi laboratuara gidip test yaptır :)

Gebelikte ilk belirti adet gecikmesidir fakat kişiden kişiye belirtiler değişir. Adetin gecikti mi ?

merhabalar.benimde adetim 21 ocak bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tabi negatif çok erken olduğu için çıkmamıştır inşallah olsaydı gebelk erkende olsa pozitif çıkarmıydı

Gebelik kan testinde erkende olsa çıkar ama idrarda hemen çıkmaz canım merakını gidermek için kan tahlili yaptır.

Son düzenleme:
kızlar ovulasyon günüm 9 mart, o dönemlerde beraberlik oldu ve bugün göbeğimin üstünde kahverengi koyu bir leke oluşmaya başladı. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

arkadaşlar aranıza yeni aktıldım ama bişi sormak istiyorum sizlere
benim normalde bu hafta yani 13 şubatta adet olmam gerekirdi ben yasmin kullanmaktayım aynız amanda ama yumurtlama dönemimim 1-6 şubatken ben 6sında ilacımı içtim ilişkiye girdiğimiz gün ondan sonraki 4 gün ilaç içmedim ve sonra 3 gün yine yasmini çtim ama dün adet olmmam gerekirken ilaç dengesizmi yaptı bilmiyorum ama kahvemsi lekeler geliyo iki gündür ara ara bu ne dmeke sizce?tam sökemedi olabilirmi yoksa bi belirti olabilirmi? yani yasmini içmediğim günler ilişkiyede girmedik ama yine şaştım kaldım duruma hiç böle olmazdı genelde sökmes ewbile akşamına mutlaka gelirdi şidmi 2 gün oldu gelen giden yok

kızlar ovulasyon günüm 9 mart, o dönemlerde beraberlik oldu ve bugün göbeğimin üstünde kahverengi koyu bir leke oluşmaya başladı. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
tek başına belirti olabileceği söylenemez tatlım. Ama sen kendine dikkat et yine de bakalım inş. Hamilesindir.

arkadaşlar merhaba

ne olur bilen varsa yardımcı olsun bana..kanda gebelik testi yaptırdım şöyle sonuçlar çıktı

B-HCG <0,100 mIU/mL Postmenapoz
: 0 - 2
3.Hafta
: 5.8 - 71.2
4.Hafta
: 9.5 - 750
5.Hafta
: 217 - 7138
6.Hafta
: 158 - 31795
7.Hafta
: 3697 -
163563
8.Hafta
: 32065 -
149571
9.Hafta
: 63803 -
151410
10.Hafta
: 46509 -
186977
12.Hafta
: 27832 -
210612
14.Hafta
: 13950 - 62530
15.Hafta
: 12039 - 70971
16.Hafta
: 9040 - 56451
17.Hafta
: 8175 - 55868
18.Hafta
: 8099 - 58176

bunlar haftalara göre olması gereken sonuç sende ne çıktı benimkinde başta ortada 1098 çıkmıştı on göre değerlendirebilirsin

bunlar haftalara göre olması gereken sonuç sende ne çıktı benimkinde başta ortada 1098 çıkmıştı on göre değerlendirebilirsin

YANİ İŞTE BENDE GÖZÜKEN DEĞERLER BU

B-HCG <0,100 mIU/mL Postmenapoz

SONRA DEĞERLER GELİYO YANINDA İŞTE YAZDIĞIM GİBİ AYNEN

arkadaslar merhaba .. bende yazma ıhtıyacı hıssettım .. ıkıncı cocuguma hamıle klamayı ıstıyorum bır aydır korunmuyoruz 16 ocak sat tarıhımdı hala adet olmadım test de yapmadım daha erken net cıkmaz dıye dusunuyorum ama ıcten ıce de merak edıyorum hamılemıyım dıye .. adetım hep duzenlıdır normalde ara ara belırtılerım de var karnım cok sısıyor gaz oluyo cok goguslerım ıkı haftadır cok hassas ara ara nadır de olsa mıdem bulanıyo ama ppsıkolojık olabılır dıye de dusunuyorum .. ılk hamılelıgımde hıc belırtım yoktu 2,5 aylıkken ogrenmıstım o yuzden sımdı belırtıler hakkımda hıc fıkrım yok ..sızce hamıle olabılırmıyım yorumlarınızı beklıyorum ..

valla bende tek belirti yumurtlama günümden adet günüme kadar süren meme ucu sızlamasıydı. Başka da bariz bi şi olmadı tadi midye tavaya daha adete 1 hafta varken aş ermeye başlamak dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…