Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım özellikle gazın varsa bence hamilesin. Kendin evhamla düşüneceğine bence bi test al yap ve en azından değilsen de gecikmenin sebeini araştırırsın. Bence bekleme daha fazla.

benim de sat 20 ocak ..bende bu ay sonu gelmezse test yapacagim hamilyessem ekim sonu dogum :) insaalah hayirlisiyla hamileyizdir

Insaallah!!Rabbim sagli bir sekilde kucagina almani nasip etsin..

Hayirli olsun canim..Mutlu ol sadece ama korma insaallah..Kendine dikkat et ama..

Insaallah hamilesindir canim..2 günlük adet olmaz cunku..Idrar ya da kan testi yaptirdin mi hic??

valla bende tek belirti yumurtlama günümden adet günüme kadar süren meme ucu sızlamasıydı. Başka da bariz bi şi olmadı tadi midye tavaya daha adete 1 hafta varken aş ermeye başlamak dışında.

Meme ucu sizlamasi kendiliginden mi dokununca mi oluyordu canim?Adet gectikten sonra aserme mide bulantisi baslar biliyorum ben.Sonrasinda bu durum devam etti mi??Benim de bu ay suphelerim var o yuzden bu sorular..25-27 arasi gelmesi gerekiyor.Yani bugun basladi..21 ve 22 sinde idrar testi negatif sonuc verdi ama erken diye ümit kesmedim..Ben de bekliyorum hayirlisini...

Aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi. 9Aylık evliyim.. Sizdeki gibi bendede her ay değişik gebelik belirtileri oluyordu.
Benim Adetim düzensiz fakat evlendikten sonra tamamen düzensizleşti. 4 ay hiç adet olmadım over kist olduğunu söyledi doktorum.5gün tarlusal kullandım ve yaklaşık 12 gün sonra yani aralık 13te adet gördüm.
7. günüde diane-35 kullanmaya başladım fakat 7 gün kullanabildim çünkü yaramadı bana ve malum ocak4te tekrar adet gördüm. 9 gün sürdü. ve ocak 28 tekrar adet gördüm.
Normalde ya aynı gün adet olurum yada 3ila 6 gün geçerdi. Geçen aya göre bugün adet olmam lazımdı.
Evlendiğimden beri her ay psikolojik gebelik belirtilerim olurdu. Ama bu ay farklı olarak göğsümde mavi damarları gördüm ayrca sık idrara çıkma(koyu renk) ve idrar kokusunda farklılık normalde kasık içinde olan sancım şuan daha çok yanlarda ve batma şeklinde. meme ucunda acı yanma hissediyorum. Belim müthiş ağırıyo, kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı sancı ve kasılma oluyo. Mide bulantısı arada baş dönmesi, ellerim sıcaktır normalde ama buz gibi vucüt ısım sürekli değişiyo bazen ateş basıyo bazen üşüme. gece kasık sancımdan uyuyamadım şuanda azaldı adet olacakmış gibiydim ama kesildi hee birde şeffaf su gibi akıntı geliyor, normalde adetten önce kahve akıntı gelirdi ama şuan hala su gibi şeffaf bi akıntı. he birdeee çok fazla aşırı gazz.
Ve bi rüya 2 adet gebelik testi yapmışım ikisindede çift çizgi:) ama çizgilerin etrafı beyaz olan yer simsiyah kırmızılar parlıyor resmen.yani hiç aklımda yokken oldu bunlar.. mesela bazı belirtileri sizlerin yazılarını okuduktan sonra çözdüm. Onların gebelik belirtisi olduğunu bilmiyorudum bile.
Ben 31 yaşındayım. Eşimle 6yıllık bi birliktelik sonrası evlendik. Eşim şuan bebek istemiyor malum maddi sorunlar ama biliyorumki içten içe istiyor. Bende öyle( Hemde çok istiyorum. Cuma gününe kadar adet olmassam gebelik testi yapıcam sizinde anlattığınız gibi sabah ilk idrar he birde 10-15 dakika bekleticem:) Dün gece sabaha kadar bu topic i okudum hepinizin yazılarını belirtilerinizi kiminiz müjdeli haber vermişsiniz kiminiz hüsran.
Umarım herkesin gönlüne göre versin Allah. Bana yardımcı olursanız sevinirim bu yaşadıklarım normalmi? Biraz uzun anlattım sanırım idare edin konuşçak paylşıcak kimsek yok. bunları birine anlatsam ya direk hamilesin dicek yada kuruntu yapıyosun psikolojik dicek. En iyisi beklemek sanırım. Merak ettiğim sadece bu yaşadıklarım normalmi...

Yersiz umut vermek istemem ama eğer şeffaf su gibi akıntı varsa bence bebek var. benim bebeğimdede öyle olmuştu.Şuan bu ay bende bebek istiyorum inşaallah alırız bebeişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza.

Evet şeffaf su gibi olan akıntı hala devam edior.. Karnım çok şiş hazımsızlık gibi. üzerine bastıramıorum hemen bacaklarıma doğru kramp giriyor. Bende çok fazla umutlanmak istemiyorum aslında belkide üşütmüşte olabilirim. Cuma günü hayırlısıyla gelsin o gün test yapıcam:) Hayırlısı olsun hepimiz için umarım sende isteğine kavuşursun Allahın izniyle biran önce

ben adetime 5 gün kala öğrendim hamileliğimi. öncesinde hafif kanamalı leke oldu. daha sonra vücudumdaki değişiklikleri fark ettim. göğüs uçlarında kabarma, fazlaca akıntı.sonrasında test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.

merhaba

idrar testi tecrubesi olan arkadaslar. iki cocuklu tecrubeli bir anne olarak, vucudumdaki belirtilere guvenerek dun idrar testi yaptim ilk kez ve sonuc negatif!! adetime 6 gun vardi acaba erken mi yaptim, belim felaket agriyor bacaklarima dogru icten sizliyor arada kasik batmalari oluyor ve midemde yanma var, 3. cocuk denemelerini yaptigim bu donemde bu belirtiler bana hamilelik gibi gelmisti, baska ne olabilir ki??:44:

benimde bir sorum var 6 aydir korunma hapini birakdim ve iki ay boyunca düzenli regl olduma am ondan sonra hep tarihleri degsidimesela 05.12. gelecegine 11.01 geldi en son adetim geldiginde 19.02 idi...ve simdi benim sorum su... esimle korunmuyoruz ve ikinci evladimizi istyioruz...iliskiye 2-3 gün aralikli giriyoruz, kendimize sterss yapmiyoruz, sakin olmaya sabirli olmaya karar verdik, ama bu ay söyle oldu bende, akintim var bembeyaz ve iki gün önce iliskiye girdikden sonra 1 gün boyunca sabah kaldkigimda seffaf bir su akintisi sanki muslukdan su alip dökdüm gibi ve bu gün boyu sürdü...simdi test yapmak istesem bile adetim son aylarda degisik tarihlerde geldigi icin ne yapsam bilemiyorum...bol bol tuvalete gidesim var hafifden karnim agriyor...ama benim ilk hamileligimde sadece hisettim hamile odlugumu ve 4 gün gecikdikden sonra hamile oldugumu ögrendim ve hicbir belirtim yokdau hamilelik boyunca ne gaz ne bel agrisi migde bulantisi hic yokdu...simdi bu belirtiler bende olusmadigi icin ne yapsam bilemiyoru...sona y esimle doktora gittik, cok sevincliydi oda emind ama doktor öyle birsey yok dedi....stressden sikintidan gecikmeler olabilyiormus...ama bende hic böyle olmamisdi...simdi her iliskiye girdikden sonra acaba tuttumu diye düsünüyorum???

Benim de 2 gün gecikti bat. hiç böyle olmazdı, akıntımda var arada sırada beyaz ve bazende sarı gibi..idrarda baktım negatif çıktı. başka belirtim de yok. 1,5 yıldır bekliyoruz, inşallah bir mucize olur. dua edin lütfen kızlar...

arkadaşlarım canlarım şu an hepiniz uyususunuz muhtemel

ama ben şimdi ortadan çatttt diye çatlayacam
reglim gecikti bu gün 51.günüm

4 kez gebelik testi yaptım
1.negatif
2.başta negatif ama 5-6 saat sonra 2.çizgi çooooooooook hafif
3.akşam yaptım 1 saat sonra attım ama negatifti attığımda

ve bu sabah namazından önce
dayanamadım 1 test daha
namazımı kıldım çok dua ettim
RABBİM hayırlı değğilse bile hayırlı et nolur diye
öyle korkarak gittimki

6-7 dk falan geçmiştir herhal
yine 2.çizgi hafif
hemen eşimin yanına geldim
oda gördü

şimdi test önümde sadece bilgisayarın ışığıyla bile görüyorum çizgiyi

olmama ihtimali varmı
ay ölecem şimdi ne olur bişey söyleyin hadi

bende adetime 6 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı fakat kn verdim onda pozitif çıktı idrra testi yanıltıyor

edanurlu...
arkadasim doktora gitsene nasil bu kadar sabrettin..ben olsam hemen doktora giderdim...

İyi geceler canlarım...
2 aydır korunmuyoruz. geçen temmuzda ve kasımda kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay içimde bi umut var. ama adetime daha 10 gün kadar var.
Kasık ağrım falan
yok ama bugün böbreğim çok ağrıdı. Bel ağrım da var. Adet öncesi dizlerim de çok ağrır. Aynı öyle bir ağrı var. Bir de akşamları midem çok bulanıyo. Şu an bile yutkunup duruyorum. Acaba umutlansam mı?
Buna benzer erken belirti yaşayan arkadaşlar var mı? Lütfen beni aydınlatın...

bende adetime 6 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı fakat kn verdim onda pozitif çıktı idrra testi yanıltıyor

Ama malesef hamile degilim. adetim 3 gune yakin da gecikti ayrica, sanirim psikolojik. 1-2 gun normal sonra kahverengi sekilde devam etti. sanirim yine de doktora gitmem gerekiyor baska birsey olabilir.

Merhaba,herkese :)

Ben araniza yeni katildim,yaklashik bir yildir okuyordum,amma cevap yazamadim hic nedense...
Ben de,buradaki bir çok arkadashim gibi hamilelik bekliyorum her ay. Sat 15 shubatda, klomen kullandim ve 13. Gunumde ovitrelle iyne yapildi. Sag yumurtalikda 2 folikul vardi(17-18mm). Doktorum çatladigini söyledi. Bugun 27. Gunum ve adet olacakmish gibi hiss ediyorum,sancim var,akintim bir kac gun onceye kadar fazlaydi amma shimdi azaldi ve ateshim 36.2. Herhalde adetim olacak paylashmak istedim,sabretmesi zor, Rabbim hepimizin yar ve yardimçisi olsun inshAllah.AMIN!

slm şekerler başta tüm kullanıcıları öpüyorum ben 2 aylık evliyim ilk ay adet gördüm ilac kullandım hemen hamile kalmak istemiyorum diye sonra hap 6 ay korur dediler bu ay içmedim ama şimdi istiyorum bebiş adetimde 4 gün gecikti yarına 5.nci gün olacak gelmezse adetim doktra gitcem kesin sonuç olsun diye hayırlısıyla inşallah hamişimdir yada daha erkenmi evliliğim tam oturmadı cicim ayları ama yaşda 30 oldu bilmiyorum kafam karışık rabbim hayırlısını versin diyorum ve allaha sıgınıyorum hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…