- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
arkadaslar merhaba .. bende yazma ıhtıyacı hıssettım .. ıkıncı cocuguma hamıle klamayı ıstıyorum bır aydır korunmuyoruz 16 ocak sat tarıhımdı hala adet olmadım test de yapmadım daha erken net cıkmaz dıye dusunuyorum ama ıcten ıce de merak edıyorum hamılemıyım dıye .. adetım hep duzenlıdır normalde ara ara belırtılerım de var karnım cok sısıyor gaz oluyo cok goguslerım ıkı haftadır cok hassas ara ara nadır de olsa mıdem bulanıyo ama ppsıkolojık olabılır dıye de dusunuyorum .. ılk hamılelıgımde hıc belırtım yoktu 2,5 aylıkken ogrenmıstım o yuzden sımdı belırtıler hakkımda hıc fıkrım yok ..sızce hamıle olabılırmıyım yorumlarınızı beklıyorum ..
arkadaslar merhaba .. bende yazma ıhtıyacı hıssettım .. ıkıncı cocuguma hamıle klamayı ıstıyorum bır aydır korunmuyoruz 16 ocak sat tarıhımdı hala adet olmadım test de yapmadım daha erken net cıkmaz dıye dusunuyorum ama ıcten ıce de merak edıyorum hamılemıyım dıye .. adetım hep duzenlıdır normalde ara ara belırtılerım de var karnım cok sısıyor gaz oluyo cok goguslerım ıkı haftadır cok hassas ara ara nadır de olsa mıdem bulanıyo ama ppsıkolojık olabılır dıye de dusunuyorum .. ılk hamılelıgımde hıc belırtım yoktu 2,5 aylıkken ogrenmıstım o yuzden sımdı belırtıler hakkımda hıc fıkrım yok ..sızce hamıle olabılırmıyım yorumlarınızı beklıyorum ..
Insaallah!!Rabbim sagli bir sekilde kucagina almani nasip etsin..size hamilelik belirtilerimi yazayım ilk hamileliğimde kasıklarımda ağrı,
göğüslerde hassasiyet vardı ve damla damla kanama olmuştu 1 gün
doktor buna yerleşme kanaması olabilir dedi
evde yaptıgım testler çift çizgi ama silik silik cıkıyodu
sonra tekrar oldu bu damla damla 1hafta fln sonra o gün de akşam bebek düştü 6haftalıktı.
2.hamileliğim hemen düşükten sonra oldu daha evde test bile yapmadan midem bulanmaya başladı ama cok garip bi bulantı normal mide bulanması gibi değildi
uykuya aşırı istek (hatta işte bile yarım saatline de olsa bi odaya girip uyuyodum)
canım sürekli bişeyler istiyodu
evde test yaptık pozitif cıktı kopkoyu 2çizgi ve gunden güne koyulaştı
doktora gittik ve direk kalp atışlarını dinletti :) şimdi 3aylık oldu maşallah, inşallah alırız saglıklı kucağımıza
Arkadaşlar hamileyimmmm çok şükür allahım sonunda bizim yüzümüzü de güldürdü..
dün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra da kan testi yaptırdım değerim 530 çıktı doktor daha çok küçük dedi 3 haftalıkkeseyi görmek için gelecek hafta bakalım dedi bu değerlerle göremeyiz dedi, pazartesi yi bekliyorum inşallah görürüz çok korkuyorum.. hem çok mutluyum hemde korkuyorum...
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Günaydın herkeze,
bişey merak ettim, hastayken eşimle beraber oldum, korunmadık nasıl olsa bişey olmaz diye, bide adetimyeni başlamıştı daha ilk günüydü. ama ertesi günüde bitti adetim, yani bu ay sadece 2gün anca sürdü, zaten geçikmişti de bu ay, acaba ondan mı böle oldu bilmiyorum. normalde 28-29günde adet olurum ve 4-5gün sürer. zaten geçen ay biraz tuafdı herşey,sancılarım hep karnımın ortasındaydı şeyimin üzerinde tam. böle bişey önceden hiç yoktu.
adet olduğum halde hamile kalmış olabilirmiyim sizce?
valla bende tek belirti yumurtlama günümden adet günüme kadar süren meme ucu sızlamasıydı. Başka da bariz bi şi olmadı tadi midye tavaya daha adete 1 hafta varken aş ermeye başlamak dışında.
Aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi. 9Aylık evliyim.. Sizdeki gibi bendede her ay değişik gebelik belirtileri oluyordu.
Benim Adetim düzensiz fakat evlendikten sonra tamamen düzensizleşti. 4 ay hiç adet olmadım over kist olduğunu söyledi doktorum.5gün tarlusal kullandım ve yaklaşık 12 gün sonra yani aralık 13te adet gördüm.
7. günüde diane-35 kullanmaya başladım fakat 7 gün kullanabildim çünkü yaramadı bana ve malum ocak4te tekrar adet gördüm. 9 gün sürdü. ve ocak 28 tekrar adet gördüm.
Normalde ya aynı gün adet olurum yada 3ila 6 gün geçerdi. Geçen aya göre bugün adet olmam lazımdı.
Evlendiğimden beri her ay psikolojik gebelik belirtilerim olurdu. Ama bu ay farklı olarak göğsümde mavi damarları gördüm ayrca sık idrara çıkma(koyu renk) ve idrar kokusunda farklılık normalde kasık içinde olan sancım şuan daha çok yanlarda ve batma şeklinde. meme ucunda acı yanma hissediyorum. Belim müthiş ağırıyo, kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı sancı ve kasılma oluyo. Mide bulantısı arada baş dönmesi, ellerim sıcaktır normalde ama buz gibi vucüt ısım sürekli değişiyo bazen ateş basıyo bazen üşüme. gece kasık sancımdan uyuyamadım şuanda azaldı adet olacakmış gibiydim ama kesildi hee birde şeffaf su gibi akıntı geliyor, normalde adetten önce kahve akıntı gelirdi ama şuan hala su gibi şeffaf bi akıntı. he birdeee çok fazla aşırı gazz.
Ve bi rüya 2 adet gebelik testi yapmışım ikisindede çift çizgi:) ama çizgilerin etrafı beyaz olan yer simsiyah kırmızılar parlıyor resmen.yani hiç aklımda yokken oldu bunlar.. mesela bazı belirtileri sizlerin yazılarını okuduktan sonra çözdüm. Onların gebelik belirtisi olduğunu bilmiyorudum bile.
Ben 31 yaşındayım. Eşimle 6yıllık bi birliktelik sonrası evlendik. Eşim şuan bebek istemiyor malum maddi sorunlar ama biliyorumki içten içe istiyor. Bende öyle( Hemde çok istiyorum. Cuma gününe kadar adet olmassam gebelik testi yapıcam sizinde anlattığınız gibi sabah ilk idrar he birde 10-15 dakika bekleticem:) Dün gece sabaha kadar bu topic i okudum hepinizin yazılarını belirtilerinizi kiminiz müjdeli haber vermişsiniz kiminiz hüsran.
Umarım herkesin gönlüne göre versin Allah. Bana yardımcı olursanız sevinirim bu yaşadıklarım normalmi? Biraz uzun anlattım sanırım idare edin konuşçak paylşıcak kimsek yok. bunları birine anlatsam ya direk hamilesin dicek yada kuruntu yapıyosun psikolojik dicek. En iyisi beklemek sanırım. Merak ettiğim sadece bu yaşadıklarım normalmi...
Yersiz umut vermek istemem ama eğer şeffaf su gibi akıntı varsa bence bebek var. benim bebeğimdede öyle olmuştu.Şuan bu ay bende bebek istiyorum inşaallah alırız bebeişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza.
Yersiz umut vermek istemem ama eğer şeffaf su gibi akıntı varsa bence bebek var. benim bebeğimdede öyle olmuştu.Şuan bu ay bende bebek istiyorum inşaallah alırız bebeişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza.
benimde bir sorum var 6 aydir korunma hapini birakdim ve iki ay boyunca düzenli regl olduma am ondan sonra hep tarihleri degsidimesela 05.12. gelecegine 11.01 geldi en son adetim geldiginde 19.02 idi...ve simdi benim sorum su... esimle korunmuyoruz ve ikinci evladimizi istyioruz...iliskiye 2-3 gün aralikli giriyoruz, kendimize sterss yapmiyoruz, sakin olmaya sabirli olmaya karar verdik, ama bu ay söyle oldu bende, akintim var bembeyaz ve iki gün önce iliskiye girdikden sonra 1 gün boyunca sabah kaldkigimda seffaf bir su akintisi sanki muslukdan su alip dökdüm gibi ve bu gün boyu sürdü...simdi test yapmak istesem bile adetim son aylarda degisik tarihlerde geldigi icin ne yapsam bilemiyorum...bol bol tuvalete gidesim var hafifden karnim agriyor...ama benim ilk hamileligimde sadece hisettim hamile odlugumu ve 4 gün gecikdikden sonra hamile oldugumu ögrendim ve hicbir belirtim yokdau hamilelik boyunca ne gaz ne bel agrisi migde bulantisi hic yokdu...simdi bu belirtiler bende olusmadigi icin ne yapsam bilemiyoru...sona y esimle doktora gittik, cok sevincliydi oda emind ama doktor öyle birsey yok dedi....stressden sikintidan gecikmeler olabilyiormus...ama bende hic böyle olmamisdi...simdi her iliskiye girdikden sonra acaba tuttumu diye düsünüyorum???
merhaba
idrar testi tecrubesi olan arkadaslar. iki cocuklu tecrubeli bir anne olarak, vucudumdaki belirtilere guvenerek dun idrar testi yaptim ilk kez ve sonuc negatif!! adetime 6 gun vardi acaba erken mi yaptim, belim felaket agriyor bacaklarima dogru icten sizliyor arada kasik batmalari oluyor ve midemde yanma var, 3. cocuk denemelerini yaptigim bu donemde bu belirtiler bana hamilelik gibi gelmisti, baska ne olabilir ki??:44:
bende adetime 6 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı fakat kn verdim onda pozitif çıktı idrra testi yanıltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?