Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba,
Bende hamile kalmayı bekliyorum dört gözle. Yarın adet olmam gerekiyor. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. İdrar testinin kutusunda menstrüasyondan itibaren 1. gün gebeliği teşhis eder yazıyordu. Ben bugün yaptım ama hamile çıkmadım tabi ki. Acayip moralim bozuldu tabi. Sonrasında da her adet döneminde yaşadığım hafif ben ağrısı yaşadım ve baktım ki çok az pembe bir akıntı var. Adet oldum sandım ama devamı gelmedi. Bel ağrım da geçti. Geçen hafta da belim ağrıdı ama adet öncesindeki ağrıdan farklıydı ve kasıklarıma ara ara batmalar oldu. Hamile olabilir miyim sizce? Çok merak ediyorum

merhaba
senin ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum..canını sıkmak istemem ama eger gebelik olsaydı büyük olasılıkla idrarda çıkardı. bende her ay kendimi yokluyorum acaba bu ay hamilemiyim diyorum kendi kendime ne olsa hamilelige yoruyorum ve sonu hep hüsran. bu arada ben siteye yeni üye oldum hakkınızda bir bilgim yok kaç zamandır gebeliği düşünüyorsunuz allah gönlünüze göre versin.. en yakın zamanda güzel haberler alman dileğiyle

Bende hamile oldugumu yeni ogrendim , ve yurtdisindayim ben burda bikac websitesinde degisik bisey yaziyodu tam tutunma olacagi zamanlar burnunuz akiyomus sacma geldi ama o sirada bilmiyodum tabi hamile oldugumu, bende bir burun akintisi oluyodu arasira hasta olucam gibi cok ilgincti:) goguste sislik ve agri, halsizlik, bende yumurtlamadan sonra baya baya siddetli karin agrilari oldu ama simdi biraz daha iyi. Bulantim filan yok henuz zaten adetime var daha , erken yani...

bütün belirtiler vardı güya ama 1 gün gecikmeyle hastalandım. ilk defa denemiştik. tam da yumurtlama günüme denk getirmiştim halbuki.. üzüldüm tüm belirtilerim vardı güya ama olmadı. idrar testinde silik çizgi bile çıkmıştı. moralim bozuldu

Arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım.Bende bebek istiyorum şu son bi haftadan beri sabahları tuhaf bi mide bulantılarım oluyo kasıklarıma ağrı giriyo ve göğüslerim cok sızlıyo baş ağrılarımda oldu adetimbu ayın 20 de adet gecikmemi beklemem mı lazım lütfen bana yardımcı olurmusunuz... :)

canım inşallah vardır ama bence adet gününü bekle. hatta test yapmak için bikaç gün geçmesini de bekle. aynı belirtiler bende de vardı. göğüslerim yumurtlama tarihinden beri şiş, kasıklarım ağıyo midem bulanıyo, önceki akşam tansiyonum düştü bayılıyodum vs.. adetime 2 gün varken çok merak ettim idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı. silik de çıksa pozitif sayılıyo diye sewiniyodum olacak galiba bu ay diye. ama bugün adet oldum. 1 gün gecikti adetim ama bu 1 gün gecikmeyi de saymıyorum ben çünkü arada düzensiz de geliyodu zaten. bence kendini dinleme stres yapma.. ben çok stres yaptım acaba olcakmı diye. insan üzülüyo.
ama inşallah senin vardır bebişin.. :) allah gönlüne göre versin aratmasın inşallah.. :) bekle bence adetinin gecikmesini..

İnşallah vardır bebiş cok bunalıma girdim 9 aydan beri .ALLAH herkesin gönlüne göre versın.Allah'ım inşallah senınde yuzunun guldurur. Yardımın için cok teşekkür edrim ...

cok olmazsam bişi daha sorucam test yaptım sılık cıktı dedınız ve adet oldunuz ya üstüne görmuş olmuyo mu?

cok olmazsam bişi daha sorucam test yaptım sılık cıktı dedınız ve adet oldunuz ya üstüne görmuş olmuyo mu?

öyle olduğunu pek sanmıyorum çok geldi kanamam rutin adet kanamam yani.. üstüne görme olsa bu kadar çok gelmezdi diye düşünüyorum. umudum yok yani bu ay için. ağrım çok var ama. normaldekinden daha fazla. doktordan randevu aldım ama taa pazartesiye varmış o da akşam 21.15 te.. bilmiyorum ki. ne doktora gidesim var, ne işyerine sığabiliyorum ne ewe sığabiliyorum. canım çok sıkıldı. işte o silik çizgiler yüzünden umutlanmıştım ama yanılmışım demekki. ne bileyim..

olsun canınızı sıkmayın umudunuzuda kaybetmeyın ınsan kafasına taktımı daha cok bunalıma giriyo Allah inşallah gönune gore verir..

kizlar bellerim cok fena agriyor, karnim sis tas gibi, karincalasma var..migdem bulaniyor ara ara...acaba hamilemiyim, simdi test yapsam cikarmi???adetime 5 gün var?? cumartesi olgumun dogumgünü 2 yasina giriyor o gün tets mi yapsam diyorum???

meraba
ben 6+6 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. iştahım da kesilmedi. hamilelik öncesi ne kadar yemek yiyorsam yine o kadar yiyorum ama kilo almaya başladım. ben de bi sorun mu var

meraba
ben 6+6 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. iştahım da kesilmedi. hamilelik öncesi ne kadar yemek yiyorsam yine o kadar yiyorum ama kilo almaya başladım. ben de bi sorun mu var

hayirli günler
nasil anladiniz hamile oldugunuzu, belirtiler varmiydi? test mi yaptiniz ilk önce yoksa direk doktorami gittiniz???

hayirli günler
nasil anladiniz hamile oldugunuzu, belirtiler varmiydi? test mi yaptiniz ilk önce yoksa direk doktorami gittiniz???

benim adet sancılarım çok erken başladı 5 gün kadar. çok sancılanmıştım adet olmayınca test yapmadım günüm geçmeden pozitif çıktı. başka hiçbir belirtim olmadıl.

Hanımlar merhaba,
Benim de regl dönemim normalde her ay 4 gün önce olurdu, bu hiç değişmedi hemde. Geçen ay 14 şubatta oldum bu ay 10 mart diye bekliyordum olmadı. Hadi erken olmasam 14 ünde olucam desem, yine olmadı. bugün ayın 16 sı. Napıcam ben bana fikir verin test yapsam mı acaba, kaç gün gecikiş oldum ki ben şimdi

eğer hamileysen testte büyük ihtimalle çıkar.

Ay inşallah öyle olur, test aldım ama cesaret edip yapamıyorum bile. Biz 2,5 senedir bekliyoruz bu bebişi (

canım eğer hamileysen eğer silikte olsa çıkar bence test yap iyi dayanmışsın bence ben olsam şimdiye çoktan yapardım açıkcasıı bol şanslarrr sonucu alınca haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…