Merhaba,
Bende hamile kalmayı bekliyorum dört gözle. Yarın adet olmam gerekiyor. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. İdrar testinin kutusunda menstrüasyondan itibaren 1. gün gebeliği teşhis eder yazıyordu. Ben bugün yaptım ama hamile çıkmadım tabi ki. Acayip moralim bozuldu tabi. Sonrasında da her adet döneminde yaşadığım hafif ben ağrısı yaşadım ve baktım ki çok az pembe bir akıntı var. Adet oldum sandım ama devamı gelmedi. Bel ağrım da geçti. Geçen hafta da belim ağrıdı ama adet öncesindeki ağrıdan farklıydı ve kasıklarıma ara ara batmalar oldu. Hamile olabilir miyim sizce? Çok merak ediyorum
Arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım.Bende bebek istiyorum şu son bi haftadan beri sabahları tuhaf bi mide bulantılarım oluyo kasıklarıma ağrı giriyo ve göğüslerim cok sızlıyo baş ağrılarımda oldu adetimbu ayın 20 de adet gecikmemi beklemem mı lazım lütfen bana yardımcı olurmusunuz... :)
cok olmazsam bişi daha sorucam test yaptım sılık cıktı dedınız ve adet oldunuz ya üstüne görmuş olmuyo mu?
öyle olduğunu pek sanmıyorum çok geldi kanamam rutin adet kanamam yani.. üstüne görme olsa bu kadar çok gelmezdi diye düşünüyorum. umudum yok yani bu ay için. ağrım çok var ama. normaldekinden daha fazla. doktordan randevu aldım ama taa pazartesiye varmış o da akşam 21.15 te.. bilmiyorum ki. ne doktora gidesim var, ne işyerine sığabiliyorum ne ewe sığabiliyorum. canım çok sıkıldı. işte o silik çizgiler yüzünden umutlanmıştım ama yanılmışım demekki. ne bileyim..
meraba
ben 6+6 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. iştahım da kesilmedi. hamilelik öncesi ne kadar yemek yiyorsam yine o kadar yiyorum ama kilo almaya başladım. ben de bi sorun mu var
hayirli günler
nasil anladiniz hamile oldugunuzu, belirtiler varmiydi? test mi yaptiniz ilk önce yoksa direk doktorami gittiniz???
Hanımlar merhaba,
Benim de regl dönemim normalde her ay 4 gün önce olurdu, bu hiç değişmedi hemde. Geçen ay 14 şubatta oldum bu ay 10 mart diye bekliyordum olmadı. Hadi erken olmasam 14 ünde olucam desem, yine olmadı. bugün ayın 16 sı. Napıcam ben bana fikir verin test yapsam mı acaba, kaç gün gecikiş oldum ki ben şimdi
hayirli günler
nasil anladiniz hamile oldugunuzu, belirtiler varmiydi? test mi yaptiniz ilk önce yoksa direk doktorami gittiniz???
Hanımlar merhaba,
Benim de regl dönemim normalde her ay 4 gün önce olurdu, bu hiç değişmedi hemde. Geçen ay 14 şubatta oldum bu ay 10 mart diye bekliyordum olmadı. Hadi erken olmasam 14 ünde olucam desem, yine olmadı. bugün ayın 16 sı. Napıcam ben bana fikir verin test yapsam mı acaba, kaç gün gecikiş oldum ki ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?