Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

zilanurcummm

nasılsın bu arada yarın test yapıcakmısın bekliyorum hayırlı haberlerini inşaallahhh

nagihancim iyiyim, arada bir bellerim agriyor karnimda hafifden agiriyor ama adet agrisi degil bu, gögüslerimin ucuda hafifden karardi ve beyaz nokta nokta seyler vardi sanki cogaldilar...
kadin doktorumu aradim bana dediki mutlaka 19 bekle dedi, erken yapinca genelde yanlis gösteriyor dedi, bende sali günü yapicam...beklemek zor ama en azindan emin olurum...sen ne yaptin???

gecen ay 12 de adet oldum.. bu ay 5 gün gecikti.. normalde adetime yakın zamanda karnımda şişlik oluyordu bu ay öyle bişey olmadı.. normalde iştahsız insanım ama bu aralar çok iştahlıyım yiyorum bi süre sonra hemen yine acıkıyorum. bu kadar gecikmesi normal olabilir mi yoksa gebelik işaretimi bunlar .. bundan 2 bucuk hafta öncede idrar yaparken cok cok az kan geldi ama kırmızı değildi bununla alakası olabilirmi?? cevap verirseniz çok sevinirim.. şimdiden tşkler..

hamilelik testi yapin belki hamissinizdir???

zaten ondan korktuğum için cesaretim yok test yapmaya.. bi kaç gün daha gecerse mecbur yapıcam artık :S

doktorum demisdiki, eger adet günü olacagin gün gelmez ise hemen test yap kesin sonuc cikar dedi, cikmaz isede adetlen sonra beni ara dedi testler yapacagiz, bakacak yumurtlanmam ne zaman oluyor ne durumda...hayirlisi...

doktorum demisdiki, eger adet günü olacagin gün gelmez ise hemen test yap kesin sonuc cikar dedi, cikmaz isede adetlen sonra beni ara dedi testler yapacagiz, bakacak yumurtlanmam ne zaman oluyor ne durumda...hayirlisi...

evet hayırlısı olsun.. bu zamana kadar çocuk düşünmemiştim şuandada fikrim aynı ama süpriz olduysada yapacak bişi yok.. sanırım korkuyorum ama neden bilmiyorum tşkler bana cvp verdiğiniz için ...

merhaba arkadaşlar biz de 6 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. geçen ay 5 gün erken adet oldum önceki ay da 5 gün geç artık adetimin gününü tam hesaplayamıyorum ama en fazla 10 gün var gibi. iki gündür inanılmaz bel ağrım oluyor. çok sık acıkıyorum ve inanılmaz yorgunum.sanki başım bedenime ağır geliyor rengim soluk gözlerimin altı çöktü resmen. 2 gün önce iş yerinde çalışırken sık sık baş dönmeleri yaşadım. bi de ister yemek yiyim ister yemeyim sanki midem boğazımda.boğazım hep tıkalı..sizce bunlar bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilir mi??

tabiki olabilir hadi hayirlisi bendede müthis bir bel agrisi var acikiyorum durmadan karnim sis zaten biraz kilo aldim, gögüslerim hassas ve bende cok yoruluyorum uyumak istiyorum sanki uykuya doyamiyorum bize haber edersin test yapdinmi? bence yap...bende sali günü yapicam insallah hayirlisi allahdan

test için erken değil mi ?? bilmiyorum ki..test yapıyorum şimdi merak ettim sabahı bekleyemicem..

yahu yine negatif yine hayal kırıklığı ( ama daha 1 hafta var adetime..

zilanurcumm yaptın merak ettim bende yarın yaptırıcam idrar testi ama kaset değil klinikte inşşaallaaahhh ilk buraya yazıcammm :)

hadi hayilrisi insallah hamilesindir
bende yarin sabah erken hamile testi yapicam, eczanedeki bayan bana onu tavsiye etti, son iki aydir gec adetlendigim icin bu en iyisidir dedi...

bir hafta erken yaptin oda cok erken canim..hele günü gelsin ozaman yapsaydin....insallah hamissindir

insan sabredemiyor ki :))) ama bugün resmen tepemden ateş çıktı yanıyorum.. bi de akıntım sapsarı bakalım ya adet olucam ya da ??? :)) aman hayırlısı olsun yoruyo insanı düşünmek :))

insan sabredemiyor ki :))) ama bugün resmen tepemden ateş çıktı yanıyorum.. bi de akıntım sapsarı bakalım ya adet olucam ya da ??? :)) aman hayırlısı olsun yoruyo insanı düşünmek :))

aynen öyle beklemek yoruyor insani, benim idrarimda tam tersi bembeyaz diyebilirim cok ak duruyor???

merhaba, ben de bu ay hamilelik bekleyenlerdenim.. dün idrar testi yaptım, ucuz olanlardı, sonuç negatif.. yarın adet günüm.. bakalım adet olmazsam biraz umutlanabilirim. ama adetten bir gün önce yapıp, hafif silik pembe çizgi görenleri çok okudum, ben de çıkmayınca çok üzüldüm.. :2:
buarada hamilelik belirtilerini çok yoğun yaşıyorum.. kasıklarımda deli gibi bir batma var, gelip gidiyor. özellile eğilip kalkınca, veya otururken oluyor, bazen de durup dururken oluyor. göğüslerim şişti zaten, feci acıyor.. akıntım çok fazla hatta adet oldum sanıp kontrol etme ihtiyacı hissediyorum. ve psikolojim bozuldu, olmadık şeylere ağlıyorum..
adet olacağım zaman sadece bacaklarımda ağrı olurdu ve göğüslerim çok hafif acırdı. yani bu belirtiler çok anormal..
öte yandan bu ay yumurta büyütme, çatlatma tedavisi gördüm. üstüne doktor progestan hap verdi (progesteron hormonu). olası bir hamileliğin tutunması içinmiş. onu içtim, pazar sondu. 2 gündür ilaç içmiyorum, sonuncu pazar bitti... ama hamilelik belirtileri kaybolmadı, bilakis kasıklarımdaki batmalar arttı, eskiden gelip giderdi, dünden beridir sürekli bir sızlama var...
ama yine de bunca belirti, gördüğüm tedavi yüzünden olabilir diye fazla umutlanmak da istemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…