Tebrik ederim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.eminim cok guzel bir duygudur insallah bizlerde yasariz.peki tedavimi goruyordun sorun neydi?benimde 4 yil oldu hala bekliyorumkızlar ben 3,5 senedır hamıle kalmaya calısıyordum 3,5 senedır her ay butun belırtılerı yasadım hepsıde psıkolojıktı mıdem bulandı,aserdım,sureklı uyudum,basım donuyordu ama her test yaptıgımda negatıf cıkıyordu.Mart'ın 11'ınde hasta olmam gerekıyordu olmadım 16'sına kadar bekledım artık test yapmaya korkuyordum en son dayanamadım tek cızgı gorucem dıye pek de heveslı yapmadım ama cıft cızgı gordum suan 5+3 hamıleyım,pekı ben bu ay ne belırtı yasadım 3,5 sene her ay aman bu ay hamıleyım kesın belırtılere bak kafamı yerden kaldıramıorum dıye dıye asıl hamıle oldugum ay kı yasadıgım belırtı sıfır :) tek bı sey vardı o da abuk sabuk saatlerde uyku gelıyordu kı artık bunu cıddıye almıyordum yıne psıkolojık dıye hasta olmayı beklıyordum cunku hasta olcagım zamankı belırtılerın aynısını yasıyordum hatta sureklı kırmızılar ha geldı ha gelıcek dıye beklıyordum goguslerımde sısmıstı agrıyordu ama bılıyorsunuz kı bu hasta olcagımız zamanda oluyor.Suan da pekı yasadıgım belırtıler varmı o da yok :)uykusuzluk halım devam edıyor goguslerımın ucundakı yanma acısı ozellıkle sabahları yatakdan kalktıgımda cok hıssedıyorum ve ayaklarımında kı agrılardan baska bır sıkayetım yok ne mıdem bulanıyor ne basım donuyor ne de aşerıyorum.Her ay acaba bu ay hamılemıyım duygusunu yasamak nasıl bısey cok ıyı bılıyorum ben bu mutlulugu sonudna yasayabıldım dılerım kı ALLAHIMDAN ısteyen herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yasatır.Umudunuzu hıc yıtırmeyın hıc beklemedıgınız,hıcbır belırtı yasamadıgınız bır anda cıft cızgı gorebılırsınız :)))
Eki Görüntüle 371587 Eki Görüntüle 371588
kizlar tes yapdim
cammeradan yapdigim cok MB odlugu icin yükleyemedim bende simdi testin aradan 2 saat gecdi ama degisiklik yokbakin bunu cebden cekdim
hayırlı olsun canım ne kadar sevindim bilemezsin :))) darısı başımıza allah bize de nasip etsin çift çizgiler görmeyi .. o zaman yazabiliriz artık zilanurun adeti 2 aydır dengesizdi şimdi hamile diye....
slm kızlar benim adetimde 30 günde bir oluyor geçen ay sapıttı 18 güngeç oldu bu ilkkez başıma gelmişti bu ayda 19da olmam gerekiyordu ama hala olmadım adet belirtilerim var 3 4 gündür ama olmadım uhhh benim gibi olup gebe olan varmı ?
aynen canım benim hep 1-2 gün oynardı şaşırdım 40. günümdeyim ama hala tık yok sadece adet sancısı gibi sancım var merak ediyorum[/Q geçen ay benim ki baya bi sapıtmıştı 18 gün geçti ama araştırmalarıma göre geç yumurtlama olmuş dr. öle demişti her ay geç yumurtlamam heralde belki sabah idrar testi yaparım elim giderse :) sende yap merak ettim :)
aynen canım benim hep 1-2 gün oynardı şaşırdım 40. günümdeyim ama hala tık yok sadece adet sancısı gibi sancım var merak ediyorum[/Q geçen ay benim ki baya bi sapıtmıştı 18 gün geçti ama araştırmalarıma göre geç yumurtlama olmuş dr. öle demişti her ay geç yumurtlamam heralde belki sabah idrar testi yaparım elim giderse :) sende yap merak ettim :)
Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.
adetine ne kadar var bilmiyorum ama kanda hemen cıkıyo biliyosun bence hemen yaptır merakda ölmektense
adetine ne kadar var bilmiyorum ama kanda hemen cıkıyo biliyosun bence hemen yaptır merakda ölmektense
yarın sabah bir test daha yaparım bakalım yazasrım :)
Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.
merhaba, ben de bu ay hamilelik bekleyenlerdenim.. dün idrar testi yaptım, ucuz olanlardı, sonuç negatif.. yarın adet günüm.. bakalım adet olmazsam biraz umutlanabilirim. ama adetten bir gün önce yapıp, hafif silik pembe çizgi görenleri çok okudum, ben de çıkmayınca çok üzüldüm.. :2:
buarada hamilelik belirtilerini çok yoğun yaşıyorum.. kasıklarımda deli gibi bir batma var, gelip gidiyor. özellile eğilip kalkınca, veya otururken oluyor, bazen de durup dururken oluyor. göğüslerim şişti zaten, feci acıyor.. akıntım çok fazla hatta adet oldum sanıp kontrol etme ihtiyacı hissediyorum. ve psikolojim bozuldu, olmadık şeylere ağlıyorum..
adet olacağım zaman sadece bacaklarımda ağrı olurdu ve göğüslerim çok hafif acırdı. yani bu belirtiler çok anormal..
öte yandan bu ay yumurta büyütme, çatlatma tedavisi gördüm. üstüne doktor progestan hap verdi (progesteron hormonu). olası bir hamileliğin tutunması içinmiş. onu içtim, pazar sondu. 2 gündür ilaç içmiyorum, sonuncu pazar bitti... ama hamilelik belirtileri kaybolmadı, bilakis kasıklarımdaki batmalar arttı, eskiden gelip giderdi, dünden beridir sürekli bir sızlama var...
ama yine de bunca belirti, gördüğüm tedavi yüzünden olabilir diye fazla umutlanmak da istemiyorum ...
kızlar ben 3,5 senedır hamıle kalmaya calısıyordum 3,5 senedır her ay butun belırtılerı yasadım hepsıde psıkolojıktı mıdem bulandı,aserdım,sureklı uyudum,basım donuyordu ama her test yaptıgımda negatıf cıkıyordu.Mart'ın 11'ınde hasta olmam gerekıyordu olmadım 16'sına kadar bekledım artık test yapmaya korkuyordum en son dayanamadım tek cızgı gorucem dıye pek de heveslı yapmadım ama cıft cızgı gordum suan 5+3 hamıleyım,pekı ben bu ay ne belırtı yasadım 3,5 sene her ay aman bu ay hamıleyım kesın belırtılere bak kafamı yerden kaldıramıorum dıye dıye asıl hamıle oldugum ay kı yasadıgım belırtı sıfır :) tek bı sey vardı o da abuk sabuk saatlerde uyku gelıyordu kı artık bunu cıddıye almıyordum yıne psıkolojık dıye hasta olmayı beklıyordum cunku hasta olcagım zamankı belırtılerın aynısını yasıyordum hatta sureklı kırmızılar ha geldı ha gelıcek dıye beklıyordum goguslerımde sısmıstı agrıyordu ama bılıyorsunuz kı bu hasta olcagımız zamanda oluyor.Suan da pekı yasadıgım belırtıler varmı o da yok :)uykusuzluk halım devam edıyor goguslerımın ucundakı yanma acısı ozellıkle sabahları yatakdan kalktıgımda cok hıssedıyorum ve ayaklarımında kı agrılardan baska bır sıkayetım yok ne mıdem bulanıyor ne basım donuyor ne de aşerıyorum.Her ay acaba bu ay hamılemıyım duygusunu yasamak nasıl bısey cok ıyı bılıyorum ben bu mutlulugu sonudna yasayabıldım dılerım kı ALLAHIMDAN ısteyen herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yasatır.Umudunuzu hıc yıtırmeyın hıc beklemedıgınız,hıcbır belırtı yasamadıgınız bır anda cıft cızgı gorebılırsınız :)))
aralıkta asılama oldumm,,kısmet olmadı gecen ay 12 sınde oldumm bu ayda 16 sıdıyorduhesaplamada:)) du test yaptım ıdrardan negatıf utanıyorumm saglık ocagına gıtmeyde omassam pazartesı doktoruma gıdecegım kısmettttt aynı detrdenız yanı cnmmmmm
kizlar tes yapdim
cammeradan yapdigim cok MB odlugu icin yükleyemedim bende simdi testin aradan 2 saat gecdi ama degisiklik yokbakin bunu cebden cekdim
kizlar tes yapdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?