bende bugun Rapıdan NOVA ( 3 Tl ) Test yaptım ı ıkınci cızgı cook beyazdı yarım saat sonra hafif pembeleşmiş ve baya artık yeri falan belirgnlişmiş senın gibi olmus suan
Aylardır artık ezberledim yaa gebelik belirtileri ay sonu gelemden hepsini yasıorum gibi gelio ama sonu hep hüsraan bıraz bıraktım kendi haline bu ay sadece basım döünüyor ve bugun adet olmam laızmdı ama umutlarımın suya düşmesinden korktugum için heyecan yapmak ıstemıorum(((
insallah canim allah razi oslun ama sanki icimden bir ses diyorki bu test yanlis ümitlenme diye...doktorumu aramisdim dün oda bana pazartesi günü gel dedi o zaman hersey tam net gözükür dedi...baklaim hayirlisi...annem bile inanmiyor bana, diyor bu testlerin cogu yanlis ümitlenme bana öyle gelmiyor sen hamlesin diye, moralimi sifir etti...
bu sabah doktora gittim ve kadin doktorum ultrasyon yapti ve dediki cok sümükdokusu görüyorum ve bir tane siyah bir nokta ama sana diyememki hamilemisin belki erken hamilelikdir iki hafta beklememeiz lazim tam net birsey görebilmemiz icin...simdi kan aldi ve yarin sabah saat 11 de gidip neticeyi aldi...simdi artik bu testlere inanmiyalimmi? doktoruma dedim benim yaptigim test erken tessti yani adetlenmeden 8 gün önce yapilabiliyor...ve simdi ara rara lekelenmeler olyuor, bunun icin normal dedi ama eger normal kananam olursa ozaman hamiel degilmisim...dinlenmem lazimmis, bol istirahat...bakalim...bu beklemek beni öldürecek
İnşallah bu ay boş çımaz ümitlerimiz ve utanarak verdiğimiz tahlil yüzümüzü güldürür. Allah yardımcımız olsun. bende pazartesiye kadar bekleme kararı aldım. eğer pazartesi gününe kadar hastalanmazsam utansamda artık gidip vericem tahlil. Senin o hesaba göre 5 gün geçmiş oluyo, inşAllah hamilesindir bende daha gecikme yok sadece dün lekelenme oldu normalde hiç böyle bişey yaşamamıştım. ümitlendim bende ve korkuyorum :18:
bu seferde olmadı canım ya dun yatsı amazında sora kısmızılar geldi kısmet ama artık beklemıyecegım doktorum psıkolojık dedı yanı boooşş vereceksın dedı aklın oyununda usandım artık gerceı bunada sukur,olsu kısmetse olur artıkkk ınslsızınkı olurr
bu sabah doktora gittim ve kadin doktorum ultrasyon yapti ve dediki cok sümükdokusu görüyorum ve bir tane siyah bir nokta ama sana diyememki hamilemisin belki erken hamilelikdir iki hafta beklememeiz lazim tam net birsey görebilmemiz icin...simdi kan aldi ve yarin sabah saat 11 de gidip neticeyi aldi...simdi artik bu testlere inanmiyalimmi? Doktoruma dedim benim yaptigim test erken tessti yani adetlenmeden 8 gün önce yapilabiliyor...ve simdi ara rara lekelenmeler olyuor, bunun icin normal dedi ama eger normal kananam olursa ozaman hamiel degilmisim...dinlenmem lazimmis, bol istirahat...bakalim...bu beklemek beni öldürecek
Hayırlısı olsun canım, sonraki ay çok çalış , eğer hastalanırsam bende yılmadan çalışmalara devam edicemben bu ay ateş ölçme yöntemini denemiştim belkide ondan bu kadar etkilendim gerçi tam olarak bilmiyorum o yöntemide ama kendimce uğraştım işte... Sen de bi dene istersen belki faydası olur. beklemek çok zor adet olacakmışım gibi ara ara bacaklarım ağırıyor ama 2 gün önceki lekelenmeden sonra normal akıntım var. Yarın Çarşıda bi sağlık ocağına gidip patrona geç kaldım dicem işe geç gelicem . çalıştığım yerdeki sağlık ocağında doktor izinli pazartesi gelecek. yapcak başka bişey yok malesef, izmitteki bütün özel kadın hast. doktorları dolu randevu alamıyorum. Dua et olurmu benim için, bizim birbirimize olan dualarımız kabul olur inşAllah..
Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.
bu sabah doktora gittim ve kadin doktorum ultrasyon yapti ve dediki cok sümükdokusu görüyorum ve bir tane siyah bir nokta ama sana diyememki hamilemisin belki erken hamilelikdir iki hafta beklememeiz lazim tam net birsey görebilmemiz icin...simdi kan aldi ve yarin sabah saat 11 de gidip neticeyi aldi...simdi artik bu testlere inanmiyalimmi? doktoruma dedim benim yaptigim test erken tessti yani adetlenmeden 8 gün önce yapilabiliyor...ve simdi ara rara lekelenmeler olyuor, bunun icin normal dedi ama eger normal kananam olursa ozaman hamiel degilmisim...dinlenmem lazimmis, bol istirahat...bakalim...bu beklemek beni öldürecek
kıslarr ben hala beklemedeyim. 43. gün adet olcakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor.
Sizin durumu bilmiyorum ama test yapmadınız mı ?
yahdoktordan geliyorum bana dediki, hamilelik hormonu var biraz düsük, 263 lerde ve simdi yerini tutmaya calisiyor yani eger adetlenirsem düsecek, eger iki hafta icinde adetlenmez isem tuttu....ama genelde düsüyormus dedi doktor yani fazla ümitlenmeyin dedi...
yumurlama oldu dölnneme tuttu ama ne olduysa tutunmaya calisiyor simdi..hayirlisi allahdan...eger bu dünyada rizki varsa tutacak ya yoksa.....
yerlesme kanamam var ama leke gibi ynai normal adet kanamasi degil sanki elimi kesdimde leke oldu....
doktordan geliyorum bana dediki, hamilelik hormonu var biraz düsük, 263 lerde ve simdi yerini tutmaya calisiyor yani eger adetlenirsem düsecek, eger iki hafta icinde adetlenmez isem tuttu....ama genelde düsüyormus dedi doktor yani fazla ümitlenmeyin dedi...
yumurlama oldu dölnneme tuttu ama ne olduysa tutunmaya calisiyor simdi..hayirlisi allahdan...eger bu dünyada rizki varsa tutacak ya yoksa.....
yerlesme kanamam var ama leke gibi ynai normal adet kanamasi degil sanki elimi kesdimde leke oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?