Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hayırlısı olsun herşeyden önce.ama bence başka bi marka ile tekrar yapmalısın.ikinci çizgi az da olsa çıkmış hamile olabilirsin şu an bebiş tutunmaya çalışıyo olabilir.oyüzden stres yapmayalım üzülmeyelim:))

kizlar shoktayim, su anda wc den cikdim ve az kahverengi leke vardi....cok üzüldüm ben simdi adet mi oldum???? yoksa bu bir yerlesme kanamasimi???

yapma böyle düşünmek yerine umut etmek daha kolay değilmi??? kötü şeyler sadece seni gerer bundan başka ne işe yarar, hem ya hamileysen bebişinin moralini neden bozuyosun bakiiim :))

bu sabah doktora gittim ve kadin doktorum ultrasyon yapti ve dediki cok sümükdokusu görüyorum ve bir tane siyah bir nokta ama sana diyememki hamilemisin belki erken hamilelikdir iki hafta beklememeiz lazim tam net birsey görebilmemiz icin...simdi kan aldi ve yarin sabah saat 11 de gidip neticeyi aldi...simdi artik bu testlere inanmiyalimmi? doktoruma dedim benim yaptigim test erken tessti yani adetlenmeden 8 gün önce yapilabiliyor...ve simdi ara rara lekelenmeler olyuor, bunun icin normal dedi ama eger normal kananam olursa ozaman hamiel degilmisim...dinlenmem lazimmis, bol istirahat...bakalim...bu beklemek beni öldürecek

canım beklemenin ne demek olduğunu bilirim çok zor Allah hayılısı neysse hakkımızsa onu nasip etsin :) bende beklemedeyim 20 si adet tarihim olmadı hala ama adet belirtilerini yaşıyorum bugün yarın olurr heralde bian önce olsada kurtulsam şu soru işaretlerinden

bu seferde olmadı canım ya dun yatsı amazında sora kısmızılar geldi kısmet ama artık beklemıyecegım doktorum psıkolojık dedı yanı boooşş vereceksın dedı aklın oyununda usandım artık gerceı bunada sukur,olsu kısmetse olur artıkkk ınslsızınkı olurr

Erken gebelik belirtisi mi psikolojik mi..Cok belirti yasadım zamanında ama sonuc aynı.Yok..Ben bu ay hc düsünmedim psikolojik olamaz demekte anlamsız cünkü bilinc altına yerlesmis bir kere.Herkes icin aynıdır demiyorum.Ayrıca kist ve gebelik belirtileri birbirine cok yakın.

Hayırlısı olsun canım, sonraki ay çok çalış , eğer hastalanırsam bende yılmadan çalışmalara devam edicem ben bu ay ateş ölçme yöntemini denemiştim belkide ondan bu kadar etkilendim gerçi tam olarak bilmiyorum o yöntemide ama kendimce uğraştım işte... Sen de bi dene istersen belki faydası olur. beklemek çok zor adet olacakmışım gibi ara ara bacaklarım ağırıyor ama 2 gün önceki lekelenmeden sonra normal akıntım var. Yarın Çarşıda bi sağlık ocağına gidip patrona geç kaldım dicem işe geç gelicem . çalıştığım yerdeki sağlık ocağında doktor izinli pazartesi gelecek. yapcak başka bişey yok malesef, izmitteki bütün özel kadın hast. doktorları dolu randevu alamıyorum. Dua et olurmu benim için, bizim birbirimize olan dualarımız kabul olur inşAllah..

ayy canım benm ya benim ya beklemek ne zor şimdi gecmez dakikalar (((ve basına gelende baya üzücü ama sabırsızlanıp erken test yapmaktan oluyor maalesef ((

amin ınsl.RABBIM GONLUMUZDEN GECENI BILIYOR ONCE AKILA SONRA KALE SONRADA GOBISIMIZE DUSURSUN INSL... DA BEN ARA VERMEYI DUSUNUYORUM 3,5 YILDIR YIPRANDIM SANIRIM KENDIME VAKIT AYIRACAGIM DIYETE BASLADIM BU HAFTA ZATEN ARA VERDIM ARTIK YANI KISMETSE GERCI BEN NE KDR IZTEMESEMDE RABBIM VERIR NEDE OLSA TEDAVI GEREKTIREN BIR SORUNUM YOK COK SUKUR...

ben bu testlere ınanmıyorum 2 tane denedım negatıf ama hastanede test yaptırdım pozıtıf cıktı bence hastanede kan testı yaptırın

bende lekenme tarzı akıntım olmadı ama adet oncesıne benzer belırtıler oldu bugun hastanede test yaptırdım 1 saate cıkıyor hayırlısı olur ıns

kıslarr ben hala beklemedeyim. 43. gün adet olcakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor.

Sonuç çıktı mı. Merak ettim bende..

aynen ya beklemek çok zormuş. sen adet döngünün kaçıncı günündesin zilanur

doktordan geliyorum bana dediki, hamilelik hormonu var biraz düsük, 263 lerde ve simdi yerini tutmaya calisiyor yani eger adetlenirsem düsecek, eger iki hafta icinde adetlenmez isem tuttu....ama genelde düsüyormus dedi doktor yani fazla ümitlenmeyin dedi...

yumurlama oldu dölnneme tuttu ama ne olduysa tutunmaya calisiyor simdi..hayirlisi allahdan...eger bu dünyada rizki varsa tutacak ya yoksa .....

yerlesme kanamam var ama leke gibi ynai normal adet kanamasi degil sanki elimi kesdimde leke oldu....

yah

hayırlısı inşaalhl bende yarın kan testi yaptırıcam hastlamaszamn eğer yarına kadar. am a hastalanacak gibi sancım var ve belim ağrıyor.

Canım sen bol bol dinlen..fazla ayakta kalma da inşallah tutunsun bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…