bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
merhaba, 9 martta rahim filmi çektirdim 24 mart bat olarak görünüyor ağrım var sanki ama hiç ılmadığım şekilde kabızım yani şöleki minik minik geliyo afedersiniz hiç böyle olmamıştı, baş dönmeside var ama ümitlenmek istemiyorum psikolojik belki de sizde gebe kalanlarda böle bi belirti varmıydı acaba? çok sabırsızlanıyorum beklemek istemiyorum artık((
yah
hayırlısı inşaalhl bende yarın kan testi yaptırıcam hastlamaszamn eğer yarına kadar. am a hastalanacak gibi sancım var ve belim ağrıyor.
bende seni umitlendirmek istemiyorum ama rahim filmi cektirenler genelde filimden iki ay sonra cok guzel hamile kaliyorlar :) bende filim cektim iki ay sonra hamileyim hep oyle duyuyordumda inanmiyporrdum kanallar acik ya insallah sende oylesindir
kabızlık ve gaz belirtimidir bilmiyorum ama bende olmuştu.yarın bi idrar testi yapsanız çıkar sanırım.hayırlısı olsun inşalah
kızlar ben 3,5 senedır hamıle kalmaya calısıyordum 3,5 senedır her ay butun belırtılerı yasadım hepsıde psıkolojıktı mıdem bulandı,aserdım,sureklı uyudum,basım donuyordu ama her test yaptıgımda negatıf cıkıyordu.Mart'ın 11'ınde hasta olmam gerekıyordu olmadım 16'sına kadar bekledım artık test yapmaya korkuyordum en son dayanamadım tek cızgı gorucem dıye pek de heveslı yapmadım ama cıft cızgı gordum suan 5+3 hamıleyım,pekı ben bu ay ne belırtı yasadım 3,5 sene her ay aman bu ay hamıleyım kesın belırtılere bak kafamı yerden kaldıramıorum dıye dıye asıl hamıle oldugum ay kı yasadıgım belırtı sıfır :) tek bı sey vardı o da abuk sabuk saatlerde uyku gelıyordu kı artık bunu cıddıye almıyordum yıne psıkolojık dıye hasta olmayı beklıyordum cunku hasta olcagım zamankı belırtılerın aynısını yasıyordum hatta sureklı kırmızılar ha geldı ha gelıcek dıye beklıyordum goguslerımde sısmıstı agrıyordu ama bılıyorsunuz kı bu hasta olcagımız zamanda oluyor.Suan da pekı yasadıgım belırtıler varmı o da yok :)uykusuzluk halım devam edıyor goguslerımın ucundakı yanma acısı ozellıkle sabahları yatakdan kalktıgımda cok hıssedıyorum ve ayaklarımında kı agrılardan baska bır sıkayetım yok ne mıdem bulanıyor ne basım donuyor ne de aşerıyorum.Her ay acaba bu ay hamılemıyım duygusunu yasamak nasıl bısey cok ıyı bılıyorum ben bu mutlulugu sonudna yasayabıldım dılerım kı ALLAHIMDAN ısteyen herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yasatır.Umudunuzu hıc yıtırmeyın hıc beklemedıgınız,hıcbır belırtı yasamadıgınız bır anda cıft cızgı gorebılırsınız :)))
hayırlı olsun senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah Allah, sağlıkla sıhhatla büyütürsün inş bebeğini. biz 1 yıl 2 aydır evliyiz ama benim kistim olduğu için dr önceinde demişti olmayabilir tüplere bakılması gerekiyor kapalıyda tüp bebek die? ben bu ayın 9 unda çektirdim rahim filmini umutlanmak istemesemde umutluyum aslında hala adet olmadım ki inş olmam ve tüm bebek isteyenler olmaz inşallah(aminnnnn). ama olursam yine çok üzülecem test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa die bide 10 gün geçsede mi yapsam diyorum 10 günden önce kesin çıkmayabilir deniyor, sizde ne zaman belli oldu acaba?
ayı seyler bende o ılaclarıkulladıgımda olmustu cnm ılacların etkısı yumurtalıkları buyuttugunden oluyor ınsl.hamıs olursun da psıkolojıkte oluyıor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?