Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaşlar merhaba, bu ayın 13 ü gibi yumurtlamam gerçekleşti, 2 - 3 gündür midem bulanıyor , ara ara tansiyonum düşüyor ve zihnim bulanık gibi başımda bir ağırlaşma var, normalde 28 i gibi regl olmam gerekiyor merak ettiğim bu belirtiler bu kadar erken çıkar mı? test yaptım tabi ki hiçbir şey çıkmadı..

merhaba, 9 martta rahim filmi çektirdim 24 mart bat olarak görünüyor ağrım var sanki ama hiç ılmadığım şekilde kabızım yani şöleki minik minik geliyo afedersiniz hiç böyle olmamıştı, baş dönmeside var ama ümitlenmek istemiyorum psikolojik belki de sizde gebe kalanlarda böle bi belirti varmıydı acaba? çok sabırsızlanıyorum beklemek istemiyorum artık((

kabızlık ve gaz belirtimidir bilmiyorum ama bende olmuştu.yarın bi idrar testi yapsanız çıkar sanırım.hayırlısı olsun inşalah

Slm ben aranıza yeni katıldım 3 haftalık hamileyim bendeki belirtiler adetıme 5 gün kala kahverengimsi kanamam oldu adet göruyorum sandım 2 gün sürdü daha bir sey olmadı ama karnımda dolasan bir sey vardı hislerim çok kuvvetlidir benim gebelik testı aldım gecersiz çıktı 3 defa yaptım tek çizgi çıktı ama ben emindim hamile olduguma birde sırt ve bacak agrılarım vardı hiç bu agrılarım olmamıstı şüpelendim kan testı yaptırmak istedim daha çok erken dediler zorla yaptırdım 254 küsür çıktı hemşire inanamadı daha adetime 2 günüm vardı kan testı yapıldıgında dr gittim ultrasona girdim dr bakarken karnıma yanlış yere bakıyorsunuz cocuk su anda sol tarafımda atıyor dedım alaycı bir bakışla oraya baktı evet dogru 2 haftalık hamilelik var dedi 2 hafta sonra gel dedi ama senin adetine daha var ama kanamam oldu dıyorsun ve 2 haftalık bebegin hareket ettigini nasıl anlayabılıyorsun seni tıp incelemeye alması lazım dedi kaç yıllık dr um ılk defa böyle bir seyle karşılastım dedı annelik hissi dedim 1 hafta sonra gene gidicam allah olmayanlarad versin insallah bir de cocuk sahibi olmak isteyenlere tavsiyem gebelik günlerinde münasebetten sonra ayaga kalmadan bacaklarınızı yukarıya dikin yatın bana ilk çocugumda dr lar mikroenjeksiyonla cocuk sahibi olabilirsin dedi 6 yıl cocugum olmadı gebe kalma günümde ben böyle yaptım o ay hamile kaldım.

Slm ben aranıza yeni katıldım 3 haftalık hamileyim bendeki belirtiler adetıme 5 gün kala kahverengimsi kanamam oldu adet göruyorum sandım 2 gün sürdü daha bir sey olmadı ama karnımda dolasan bir sey vardı hislerim çok kuvvetlidir benim gebelik testı aldım gecersiz çıktı 3 defa yaptım tek çizgi çıktı ama ben emindim hamile olduguma birde sırt ve bacak agrılarım vardı hiç bu agrılarım olmamıstı şüpelendim kan testı yaptırmak istedim daha çok erken dediler zorla yaptırdım 254 küsür çıktı hemşire inanamadı daha adetime 2 günüm vardı kan testı yapıldıgında dr gittim ultrasona girdim dr bakarken karnıma yanlış yere bakıyorsunuz cocuk su anda sol tarafımda atıyor dedım alaycı bir bakışla oraya baktı evet dogru 2 haftalık hamilelik var dedi 2 hafta sonra gel dedi ama senin adetine daha var ama kanamam oldu dıyorsun ve 2 haftalık bebegin hareket ettigini nasıl anlayabılıyorsun seni tıp incelemeye alması lazım dedi kaç yıllık dr um ılk defa böyle bir seyle karşılastım dedı annelik hissi dedim 1 hafta sonra gene gidicam allah olmayanlarad versin insallah bir de cocuk sahibi olmak isteyenlere tavsiyem gebelik günlerinde münasebetten sonra ayaga kalmadan bacaklarınızı yukarıya dikin yatın bana ilk çocugumda dr lar mikroenjeksiyonla cocuk sahibi olabilirsin dedi 6 yıl cocugum olmadı gebe kalma günümde ben böyle yaptım o ay hamile kaldım.

bende seni umitlendirmek istemiyorum ama rahim filmi cektirenler genelde filimden iki ay sonra cok guzel hamile kaliyorlar :) bende filim cektim iki ay sonra hamileyim hep oyle duyuyordumda inanmiyporrdum kanallar acik ya insallah sende oylesindir

merhaba arkadaşlar. benim durumum da çok garip.. bu ay oldukça ümitliydim nedenlerini yazayım size. inanılmaz acıkıyordum ki hala öyleyim. göğüs ucu çevrem çok genişledi ve rengi değişti ki hala öyle.ayrıca hala şiş inmedi .son bir haftadır belimin ağrısından ayakta duramıyordum. oturunca ancak rahatlıyordum. cumartesi adet oldum ama o gece sabaha kadar uyuyamadım 10 dakikada bir tuvalete gittim resmen sinir krizleri geçirdim.sonra sabah adet oldum ama bu sefer ki adetim normalden uzak inanılmaz parçalı.. ve özellikle bugün acayip başım dönüyor oturduğum yerde bile kötüyüm. şuan adetim çok azaldı. ayrıca arkadaşlar adet olduğumdan beri kasığım ve bacağım çok şiddetli ağrıyor resmen topallıyorum. üstüne adet olup da bunları yaşayan var mı?? lütfen yardımcı olun bana..

kıslar cumartesi adet gördüm bu ay ilk defa 12 gün gecikince ümitlenmiştim ama olmadı. artık ümidimde yitiridm sanki hiç ben çocuk sahibi olamıcakmışım gibime geliyor. hayırlısı Allahın takdiri, ne zaman ol derse o zaman olur.

bende seni umitlendirmek istemiyorum ama rahim filmi cektirenler genelde filimden iki ay sonra cok guzel hamile kaliyorlar :) bende filim cektim iki ay sonra hamileyim hep oyle duyuyordumda inanmiyporrdum kanallar acik ya insallah sende oylesindir

çok sağol! inşallah olsunda ne zaman olduğu önemli değil bikaç güne belli olacak bakalım( sana da hayırlı olsun ayrıca Allah herkese nasip eder inşallah:)

arkadaslar herkese merhaba. bir sorum olacak size.ben 4 aylık evliyim. eşim yurtdışında çalışacak bir süre ve bu ay yanımdaydı. 27 günde bir adet oluyorum yumurtalıklarımda 2.5 cm lik kistler var ve adetimin 12. günü korunmasız ilişki yasadık, eşim geri döndü. gebe kalmak istemiyorum. benim için çok sıkıntılı olacak. risk var mı sizce? hiç bir belirti falan yok bu arada. adetime 6 gün kaldı

7 gündür olmuyor acba hamıle olablır mıyım ya

ark ben 8 aylık evliyim. bu ayda calışmalar başladık yumurtlama dönemimde eimle ilişkiye girdik ondan sonrakı günlerde belimde ağrı, ağızımda tat değişikliği, afedersiniz ama yoğun gazım oluyo sizce hamile olabilir miyim. fakat ilişkiye girdikten sonra akıntım olmadı.... bu genelde oluyor muuu yani yumurtlama döneminde giren ilişki sonucunda akıntının olmaması....

kabızlık ve gaz belirtimidir bilmiyorum ama bende olmuştu.yarın bi idrar testi yapsanız çıkar sanırım.hayırlısı olsun inşalah

hala adet olmadım:) ama bilemiyorum tabi her an olabilirim keşke kendimiz anlayabilseydik bi şekilde nette bi sürü şeye bakıyorum en erken belirti vs herkeste farklı, bugün almayı düşünüyorum test ama 10 gün gecikmeden yapmayın diyorlar ya ondan bekleyeyim diyorum..

hayırlı olsun senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah Allah, sağlıkla sıhhatla büyütürsün inş bebeğini. biz 1 yıl 2 aydır evliyiz ama benim kistim olduğu için dr önceinde demişti olmayabilir tüplere bakılması gerekiyor kapalıyda tüp bebek die? ben bu ayın 9 unda çektirdim rahim filmini umutlanmak istemesemde umutluyum aslında hala adet olmadım ki inş olmam ve tüm bebek isteyenler olmaz inşallah(aminnnnn). ama olursam yine çok üzülecem test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa die bide 10 gün geçsede mi yapsam diyorum 10 günden önce kesin çıkmayabilir deniyor, sizde ne zaman belli oldu acaba?

ben de rahim filmini martın 10 da çektirdim. bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Adet olacakmış gibiyim inşallah olmamm:)

Adetim 7 gün geçikti.idrar tahlili yaptım ama negetif çıktı.gene de hamile olabilir miyim kine? Boş umuda kapılmak istemiyorum ama çok istiyorum anne olmayı?gebelik testlerinin yanılma ihtimali var mı ki?

ya arkadaşlar dier erken gebelik başlığı altındaki bölüme yazdım kimseden cevap alamadım,bugn adetim 1 gün gecikti 1 saat önce test yaptım silik pembe çizgi çıktı pozitif bölümde,ve aradan 1 saat geçti bidaha yaptım o testte negatif çıktı anlamdım ne şimdi bu

ayı seyler bende o ılaclarıkulladıgımda olmustu cnm ılacların etkısı yumurtalıkları buyuttugunden oluyor ınsl.hamıs olursun da psıkolojıkte oluyıor yanı

haklıymışsın canım, birkaç gün sonra regl oldum(
bakalım bu ay tekrar deneyeceğiz...
senin durum nasıl? bebiş varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…