Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bence acil kan testi yaptır, tabii halen yaptırmadıysan, zamanı gelmiş artık :) inşallah pozitiftir :)

Herkese Merhaba
Bu erken gebelik belirtileri ne zaman ortaya çıkmaya başlıyor? Benim şüpheli birlikteliğimin üzerinden sadece 3-4 gün geçti ama karın ağrısı, üşüme gibi belirtiler var. Bunlar gebelik olmayabilir sanki değil mi?
Sevgiler ve sağlıklı günler...

erken gebelik dedigimiz durum,8ğün öncesinden belirti verimikiiiii bilen varmı

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Kızlar bende bu konuda oldukça şüheliyim.. Benim sat 18 mart.. beklenen adet tarihimde 18 nisan olması gerekiyor minimum çünkü ben normalde 35 günde bir adet olurum..
ama bir haftadır inanılmaz bel ve kasık ağrılarım var.. göğüslerimde çok ağrı var.. sanki adet olacakmışım gibi, üstüne yatamıorum o derece.... ama bu kadar kısa zamanda adet olmam ben normalde..
kasığımın sağ tarafında hafif sertlik var..

Test almadım ama bilemiorum alsam mı acaba ne yapsam..

bu kadar erken sonuç verirmi.. ultra hassas test gördüm geçen gün eczane de acaba ondan mı alıp yapsam..

bilemedim..
bu belirtiler nedir böylee...

çok sağol! inşallah olsunda ne zaman olduğu önemli değil bikaç güne belli olacak bakalım( sana da hayırlı olsun ayrıca Allah herkese nasip eder inşallah:)

ben hamile kalmistimda besinci ayimda dusurdum daha dogrusu aldirdim bebegi suyu bitigi icin

ben hamile kalmistimda besinci ayimda dusurdum daha dogrusu aldirdim bebegi suyu bitigi icin

canım mesaj atamıyorum 100 msj olmadığı için daha kusura bakma:)) hayırlı değilmiş demek hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahh tez zamanda:)

aminn insallahh hayirli olurda hayirlisiysa olsun zaten sen ne yaptin hamile kaldinmi :)) ama eger esinde problem yoksa rahim filminden iki ay sonra hamile kaliyorsun benim gozlemlerim bu yonde :) artik drlar kadar arastirip konular hakinda bilgim oldu iki yildan bu yana herseyi arastiriyorum valla

Merhaba Arkadaşlar,

Ben buraya yeni katıldım. Daha önceleri bu formu okuyordum ama hiç yazmamıştım. 2 senelik evliyim ve eşimle yeni yeni çocuk istemeye karar verdik. 3 aydan beri deniyoruz ve bu ay 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve sizinle belirtilerini paylaşmak istedim. Çünkü bende herkes gibi yumurtlama dönemimden sonra kendimde oluşan değişiklikleri takip ettim ve sürekli araştırdım belirtileri :) Bende meydana gelen değişiklikleri aşağıda belirtiyorum;

* Sağ koltuk ağrısıyla paylaşan kol ve daha sonra göğüslerime yayılan acı ve ağrılar
* Bel ve sırt ağrıları
* Baş ağrısı
* Mide bulantıları ama çok az oldu şuanda da çok yok
* Akıntım hiç olmadı ilk zamanları fakat şimdi beyaz kıvamlı bir akıntı var
* Kasık ağrıları
* Göğüslerde hassasiyet

Adetiniz geçtiği zaman bence hiç beklemeden kan testi yaptırın en güvenilir yol bu idrar testleri adet gecikmesinden 10 gün sonra doğru sonuç veriyormuş. Allah tüm çocuk isteyenlere sağlıklı çocuklar verir inş :)

arkadaşlar bu hamilelik belirtileri geçince mi belli oluyor. yoksa adet günü geçmeden de belli oluyor mu?

arkadaşlar şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra belli olurmu hamilelik testle birde regl bittiği ilk gün hamile kalma olasılığı nedir bu konuda tecrübesi olan varmı

supheli iliskiden 3,4 gun sonra normal idrar testinde gosterecegini sanmiyorum
bazi durumlarda adet gecikmesinden 2,3 gun once bile gostermeyip hamiel oldugunu sonradan ogrenenler olabiliyor
erken gebelik testi var fortel belki onda supheli iliskiden 7 gun sonra gosterir
ama hassas erken gebelik testi degilse bence cikmaz

:)) doğru canım bende okuyorum bayadır herkes öyle yazmış inşallah öyle olur daha fazla gecikmesinde bebişlerimizi görelim hayırlısıyla.... 31nde oldum adet malesef kısa sürdü ama oldu sonuçta(

arkadaşlar şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra belli olurmu hamilelik testle birde regl bittiği ilk gün hamile kalma olasılığı nedir bu konuda tecrübesi olan varmı

canım en erken 15 gün sonra hcg yani kandan alınan örnekle belli oluyor
oda baya pahalı veya sağlık ocaklarında bakılıyormuş ücretsiz ordan baktır
ama istersen o kadar çabuk baktırma bak uzman tvde diyorki erken bakılan kan testleri
yanıltıcı oluyormuş orda diyorki genel olarak oluşan hamileliklerin %50si kayboluyormuş
o yüzden adet gecikmesi olmadan kan testide yaptırmayın diyor
o öyle desede adet gününe aşşa yukarı 10 gün varken yapılan kesin sonuç veriyor
idrar testleride erken gebelik testi olanlardan memnun kalmayanlar var araştırdım
bir bayan erken gebelik olanı yaptım çıkmadı diğer normal gebelik testini yaptım çıktı
diyor o yüzden boşa para verme
bende ilk bebişimi adet gününe 5 gün varken normal idrardan gebelik testiyle silik çıktı ama anladım
o yüzden ya adetine 5 gün kala idrar testi yap yada 10 gün varken kan testini yaptır.

Merhaba ben araniza yeni katildim..7 aylik evliyim.
.esimle cocuk planimiz yoktu.bu gore de dogal yollarla korunmaya calistik.bunun gebelik riski tasidigini biliyoruz ikimizde. Neyse bu ay bende bazi belirtiler olmaya basladi. Adetime 10 gun kala goguslerim sisti hassaslasti, 1hafta boyunca surekli gun icinde uyukladim durdum, hergun mide yanmalarim oldu, atesim 36,5 - 37 arasinda gezdi.bende hamile oldugumu dusundum.hatta sevindik bile esimle supriz oldu diye. Ama bugun yani normal adet olma gunume 3 gun kala sabah adet gordum. Fakat atesim hala 37.1 derece...ne anlama geliyor bu bilmiyorum hamile olma ihtimalin nedir sizce ???

selam bidiko, benim de 17 Nisan'da adet olmam gerekiyor. 10 gün öncesinden başlayan belirtiler var. göğüslerimin ucu çok sızlıyor , bel ağrısı, uyku hali. ama bugün aynı adet öncesi ağrılarını yaşıyorum. geçen ay kimyasal geçirdim, hamileysem öğrenmeye bile korkuyorum, sevincim 1 gün sürmüştü çünkü. test yapsak çıkar mı acaba ?

Selam kizlar,

Bende yazim bari, cok uykum geliyodu o kadar cok yorgun oluyodumki biyere gitmeye usenirdim. TV karsisinda bile uyurdum Cok acikiyodum doymak bilmiyodum. Canim devamli biseyler istiyodu onume gelince kokusundan tiksinirdim. Hep agliyodum ama HERSEYE hersey gucume gidiyodu. Ben cok konuskan biriyim bir sakinlik vardi Sigara icmeme ragmen esim yanimda sigara ictiginde migdem bulandi bir tiksinme oldu Adetim gectikten sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim

arkadaşlar 2. çizginin silik çıkması kesin hamleliği göserir mi? daha adetime 2 gün var gecikmeen yaptım yani.. lütfen acele cevp!!:18:

Ayden bence cok erken yapmissin testi Silik cikmissa bence yuzde yuz degildir 2.cizgi Birazcik daha sabret canim dilerim allahtan 2 cizgi gormeni bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…