ya arkadaşlar dier erken gebelik başlığı altındaki bölüme yazdım kimseden cevap alamadım,bugn adetim 1 gün gecikti 1 saat önce test yaptım silik pembe çizgi çıktı pozitif bölümde,ve aradan 1 saat geçti bidaha yaptım o testte negatif çıktı anlamdım ne şimdi bu
çok sağol! inşallah olsunda ne zaman olduğu önemli değil bikaç güne belli olacak bakalım( sana da hayırlı olsun ayrıca Allah herkese nasip eder inşallah:)
ben hamile kalmistimda besinci ayimda dusurdum daha dogrusu aldirdim bebegi suyu bitigi icin
aminn insallahh hayirli olurda hayirlisiysa olsun zaten sen ne yaptin hamile kaldinmi :)) ama eger esinde problem yoksa rahim filminden iki ay sonra hamile kaliyorsun benim gozlemlerim bu yonde :) artik drlar kadar arastirip konular hakinda bilgim oldu iki yildan bu yana herseyi arastiriyorum valla
arkadaşlar şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra belli olurmu hamilelik testle birde regl bittiği ilk gün hamile kalma olasılığı nedir bu konuda tecrübesi olan varmı
selam bidiko, benim de 17 Nisan'da adet olmam gerekiyor. 10 gün öncesinden başlayan belirtiler var. göğüslerimin ucu çok sızlıyor , bel ağrısı, uyku hali. ama bugün aynı adet öncesi ağrılarını yaşıyorum. geçen ay kimyasal geçirdim, hamileysem öğrenmeye bile korkuyorum, sevincim 1 gün sürmüştü çünkü. test yapsak çıkar mı acaba ?Herkese merhaba,
Kızlar bende bu konuda oldukça şüheliyim.. Benim sat 18 mart.. beklenen adet tarihimde 18 nisan olması gerekiyor minimum çünkü ben normalde 35 günde bir adet olurum..
ama bir haftadır inanılmaz bel ve kasık ağrılarım var.. göğüslerimde çok ağrı var.. sanki adet olacakmışım gibi, üstüne yatamıorum o derece.... ama bu kadar kısa zamanda adet olmam ben normalde..
kasığımın sağ tarafında hafif sertlik var..
Test almadım ama bilemiorum alsam mı acaba ne yapsam..
bu kadar erken sonuç verirmi.. ultra hassas test gördüm geçen gün eczane de acaba ondan mı alıp yapsam..
bilemedim..
bu belirtiler nedir böylee...
arkadaşlar 2. çizginin silik çıkması kesin hamleliği göserir mi? daha adetime 2 gün var gecikmeen yaptım yani.. lütfen acele cevp!!:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?