Hanımlar merhaba, benim geçen ayda adetimden 4 gün gecikti ama sonrasında oldum.normalde her ay 3-4 gün önce olurum ama hayatımdaki ilk defa geçen ay oldu böyle bişey. Birde bu ay serophene içtim sonrasında 2x5000 lik pregnyl iğne, ama doktorum yumurtaların çatlamadığını bu ay gebelik oluşmayacağını söyledi. ama bu ayda adetim gecikti. 18 nisanda olmam lazımdı hala olmadım. belirtiler zaten almış başını gidiyor. göğüslerde şişlik, kasık ağrısı, akıntı, belki psikolojik ama hafif iç bulantı. Ya bana bi fikir verin lütfennnnn, test yapsam mı ki.
Evet arkadaşım ay aynıymışız :) hatta benim 26-27 günde bir olduğumu düşünürsek geçen ay 18 mart bu ay 14 nisan olması lazım. Allahım ikimize de nasip etsin, inşallah. 2,5 senedir bekliyoruz bu bebişi. Testin paketini dün açtım ama yapamadım cesaret edemedim
:) Tamam mutlaka yazıcam, inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Kızlaaarrrrrrrr test yaptım zınk diye iki çizgi çıktı, elim ayağım titriyo, iki tane daha aldım yapmak için. elimden bırakamıyorum testi. allahım nolur bu sevincimi daim et( :18::18:
Kızlaaarrrrrrrr test yaptım zınk diye iki çizgi çıktı, elim ayağım titriyo, iki tane daha aldım yapmak için. elimden bırakamıyorum testi. allahım nolur bu sevincimi daim et( :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?