Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

adet gecikmesi yaşamadan yapılan idrar testlerine pek güvenmiyorum ben tecrübeyle sabittir silik çizgi gördükten sonra adet oldum ama umerım hamilesindir canım...

selamlar arkadaslar...ben bugun ogrendımm hamıleyımmmmm. ama cok yenı daha.... işte bu yuzden sıze en erken hamılelık belırtılerını yazabılırım cunku bebısım daha 3 haftalıktan bıle kucukkk...degerlere bakılırsa 3 haftalık ama hesaplamalara gre sanırım 10 gunluk bırseyy. ve ınanmazsınız belkı ama bu kadar kucukken bıle ben hamıle oldugumu belırtılerden anladım .şimdi yazıyorum.;

1-en onemlısı sağlı -sollu tek taraflı kasık agrıları..ve ek olarak karın agrıları....
2-sırta vuran bel agrıları...
3-gaz artısı....
4-bas donmesı...
5- mıgde bulantısı...
ben bunlardan da once karnımda bırseylerın hareketınızı kısıtladıgını ve onceden oldugu gıbı olmadıgını anlıyordum ve karnım sertlemıstı yemek yemedıgım halde dolgunluk hıssı olyordu ve gazım cok oluyordu daha sonra bu yazdıklarım tek tek olmaya basladı genelde adetınıze 1 hafta kala baslıyor ama su da bır gercek annelık duyguları fazla gelısmıs olanlarda bu belırtıler olmadan once bıle hamıle oldugunuzu hıssedıyorsunuz . ben bundan 6 gun once kanda baktırdıgımda negatıf cıkmasına ragmen esıme;"ben hamıleyım tahlıl negatıf ama goreceksın hamıleyım dıyordum" o zaman sadece karnım hareketlerımı kısıtlıyordu...
benm bebıs ben burdayım annecım dıyerek benı aglattı agrıdan sancıdan kıvranarak mecburı tahlıl yaptırdım ıs yerınde ve erken ogrenmıs oldum... darısı tum bebek bekeyenlerın basına ınsallahhh umarım faydalı olmusumdur... beklemek ne demek bılıyorum.

arkadaşlar normalde 32-33 günde bir adet oluyrm en son mart 13te adet oldum. bebek konusunda yeni karar verdik ilk olarak 10 ve 13 gün önce korunmadık (7 ve 10 nisan )yani yumurtalama dönemi dışındaydı. normalde 14 nisanda adet olmam gerekiyrdu daha olmadım. 15 nisanda test yaptım kanda negatif (-) çıktı. ama hala hasta olmadım halsizlik bel ağrısı var ama ben bunu gebeliğede yormak istemiyrm aslında neyi nereye yoracağım bilmiyrm.... sizce idrar testi mi yatırsam tekrar kan testimi genel olarak sağlıklı bir insanım hemen hemen hiç adet düzensizliği yaşamadım.
yumurtalama dönemi dışında gebe kalan varmı duydunuzmu hiç yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar.

Ben bundan 1 yıl 4 ay önce sol yumurtalığımda dış gebelik geçirdim ve ilaçla sonlandırıldı. Ne yazık ki dış gebelik olduğumu öğrendiğimde yanında birde ek olarak çift rahim yada septum olduğunu ama fazla derine inmediği söylendi. Rahim filmi istendi ama bazı sebeplerden dolayı çektiremedim. Hamileliğim sonlandığından beride korunmuyoruz. Benim size sorum;

Adetime 2 gün var. ama ayakta fazla kaldığım zaman bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı oluyor. Bazende otururken veya gece yattığımda sol kasığımdan bacağıma doğru damarlarımda bir ağrı hissediyorum. Midemde yanma bulantı gibi karışık bir durum var. Normalde adet olcağım zaman göğüslerim çok hasaslaşır ve fibrokistlerimden dolayı ağrım olur ama bu ay yok. dış gebeliğimde de göğüslerimde belirtim yoktu. Birde bazen vucüt ısım artıyor, halsizlik, üşengeçlik, fazla sinir,alınganlık gibi durumlarım var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar ?.

evet tabiiki en doğal hamilelik belirtileri bunlar canım adetin geçtiği gün idarar testi yap
olmazsa 2-3 gün sorna tekrar dene kesin çıkar tatlım

Hanımlar merhaba, benim geçen ayda adetimden 4 gün gecikti ama sonrasında oldum.normalde her ay 3-4 gün önce olurum ama hayatımdaki ilk defa geçen ay oldu böyle bişey. Birde bu ay serophene içtim sonrasında 2x5000 lik pregnyl iğne, ama doktorum yumurtaların çatlamadığını bu ay gebelik oluşmayacağını söyledi. ama bu ayda adetim gecikti. 18 nisanda olmam lazımdı hala olmadım. belirtiler zaten almış başını gidiyor. göğüslerde şişlik, kasık ağrısı, akıntı, belki psikolojik ama hafif iç bulantı. Ya bana bi fikir verin lütfennnnn, test yapsam mı ki.

Merhaba,

Ayni seyleri yasiyoruz. Ben de en son 23 martta regl olmustum. Bugun regl olmam gerekiyordu. Normalde en gec 26-27 gunde bir regl oluyordum hayatimda ilk defa gecikme yasiyorum. 15 gundur goguslerim sis, artan bir akintim var ve devamli ates basiyor. Bugun test yaptim cikmadi. Senin 18 nisanmis, yarin sabah bir test yap bakalim. 2-3 gun icinde regl olmazsan testi tekrarla.

Evet arkadaşım ay aynıymışız :) hatta benim 26-27 günde bir olduğumu düşünürsek geçen ay 18 mart bu ay 14 nisan olması lazım. Allahım ikimize de nasip etsin, inşallah. 2,5 senedir bekliyoruz bu bebişi. Testin paketini dün açtım ama yapamadım cesaret edemedim

Hayirlisi neyse o olsun :) Sen uzun zamandir bekliyormussun insallah olur. Yarin sabah testini yap sonucunu da bize yaz :)

Kızlaaarrrrrrrr test yaptım zınk diye iki çizgi çıktı, elim ayağım titriyo, iki tane daha aldım yapmak için. elimden bırakamıyorum testi. allahım nolur bu sevincimi daim et ( :18::18:

Kızlaaarrrrrrrr test yaptım zınk diye iki çizgi çıktı, elim ayağım titriyo, iki tane daha aldım yapmak için. elimden bırakamıyorum testi. allahım nolur bu sevincimi daim et ( :18::18:

hamilesin işte daha ne:) hayırlı olsun canım, güle güle büyütürsün bebeğini inşallah...

çok teşekkür ederim, ben çok çok şaşkınım. şimdi iki tane daha yaptım onlarda çift çizgi çıktı :))) doktor bu ay yumurtaların çatlamadığını bu ay gebelik olmayacağını söyledi. Allahın mucizesi sanki :))))))))

ewt öyle gerçekten insanlar bağlatıyor ne bileyim ilaç kullanıyor vs ama yinede Allah istedikten sonra herşey olur,nasip kısmet işteee

Tebrik ederim, Allah kucagina almayi nasip etsin, ben de test yaptim negatif ama regl de olmadim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…