Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amin canım cok sevindim insallah 9 aylığınıda duyarız

Herkese günaydınnnnn. Dayanamadık eşimle dün kan tahlili yaptırdık değeri 731,60 çıktı, hemşire 3-4 haftalık felan dedi, dünden beri testle tahli sonuçları elimde bakakaldım. Biz artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoduk. allahın mucizesi, dünden beri ağlamaktan gözlerim balon gibi geldim işe. Rabbim herkesin gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla versin. Beklemenin ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum.

selam kızlar sat 30mart benim..yumurtlama günlerini degerlendirdik eşimle..yumurtlamadan 2 gün sonra gögüslerim şişti dolgunlastı ve halada aynı devam ediyo hiç geçmedi uçlarıda acıyo bi kac gündür..bu arada yumurtlamadan 2 gün sonra asırı gaz , kasklarda batma , birgün sabahtan ikindiye kadar başım döndü kalkamadım yerimden.bazen midemde bulanıyo..üşüme geliyo sonra ateş basıyo..sizce hamile olabilirmiyim cok istiyorum

Benım adetim nisan 15 ve gecikme yaşadım.bugun 7. Gunum dıye sabah idrar testi yaptım ama sabah kalktıgım camaşırımda kahverengi bi leke gordum tutunma kanamasıdır dedim ve ondan sonra test yaptım ikinci çizgi silik cıktı. şimdide az bi kanama başladı bu kanama neden oluyo anlamadım lutfen yardımcı olurmusunuz bana....

kızlar butun anlatılanlar bendede var evet ama sanırım psikolojik olarak yaşıyorum bunları çok istediğimden dolayı sanırım , adetıme daha 7 gün var yani bir hafta ama ben dayanamayıp test alıp yaptım tabiki sonuc negatif ama keşke yapmamıs olsaydım o kadar durgunumki çünküü üzüldüm biraz siz sakın almayın adetinizi bekleyin bakalım benim adetim gelicek mi 28 nisan bat

Ben hemşire bir arkadaşım ile konuşmuştum.En erken 7 yada 5 gün kala kanda öğrenilebiliyormuş.İdrar testi için erken bence.Bir arkadaşım idrar testinde çıkmamıştı ama kan testinde çıkmıştı.Bence adet tarihinin geçmesini bekle:)İnşallah güzel haberler alırsın..

bir haftadır ayaklarım ve bacaklarım gerçekten çok ağrıyor..hareket kabiliyetimi kısıtlıyor.ayaklarım ve ellerim şişiyor.sol kasığımda bi ağrı var.bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi

slm hayırlı olsun bebişin doğal yollarla mı hamile kaldın yoksa aşılama falan mı?

canım kimyasal gebelik olabilir. kan testi yaptır bence. aynı şeyleri bende yaşadım. adetimi 1 hafta geçmişti. idrar testinde silik çıkıyordu. ama kan tahlilimde değerim düşüktü. İnşallah seninki üstüne görme olayıdır.

bence hamile olabilirsin. ateş basması baş dönmesi. idrara sık çıktığın oluyormu. yani normalden daha çok. birde sabah yataktan kalkmadan ateşini ölç bakalım. 36.8 ve 37.00 civarı ise ve adet tarihine kadar düşüş olmazsa kesin hamilesin.

gözünüz aydın darısı bize inşallah
Kızlaaarrrrrrrr test yaptım zınk diye iki çizgi çıktı, elim ayağım titriyo, iki tane daha aldım yapmak için. elimden bırakamıyorum testi. allahım nolur bu sevincimi daim et ( :18::18:
sizinde gözünüz aydın bizde o günleri görürüz inşallah

slm hayırlı olsun bebişin doğal yollarla mı hamile kaldın yoksa aşılama falan mı?

Selam arkadaşım, valla bizim şöyle bi durumumuz oldu. Geçen ay başka bi doktora başladım, serophene verdi peşinden iki adet 5000 lik pregnyl iğne oldum ama doktorum yumurtanın çatlamadığını bu ay gebelik olmayacağını söyledi. Testin değeri 731,60. oda 3-4 haftalığa denk geliyomuş. en son 6 nisanda doktora gttiğimde bunları söyledi. Ben anlamadım ki kendiliğinden mi oldu yumurta sonradan mı çatladı. sonrada çatlasa 2 haftalık oluyo bebek. yada şey diyorum daha öncesinden hamile kalmıştım da üstüne ilaç iğne zararlı mı oldu acaba. doktoru aradım oda diyo ilaçtan sonra olmuştur. Sence nasıldır ki. salı günü gidicem doktora bakalım ne dicek

gözünüz aydın darısı bize inşallah
sizinde gözünüz aydın bizde o günleri görürüz inşallah

Allahım sizede nasip etsin inşallah. Dünden beri o kadar dua ediyorum ki, herkes için. Hamile haberleri alınca o kadar çok içim titriyodu ki, en sonunda dualarım kabul oldu. İnşallahhh herkesin dilekleri tezz zamanda kabul olurrr

Herkese merhaba bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bu ay yasmine başladım yeni evliyim, eşimle döngümün 17. günü birlikte olduk, yasminin ilk kutusu bittikten 4 gün sonra da regl oldum ama normalde 6 gün süren reglim 4-5 gün sürdü ama kahverengi ya da pembe değil, normal kırmızı aktı idrar yolları enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullanıyorum o yüzden erken kesilmiş olabilir dedim reglim, ama yine de içime dert oldu. Hiçbir gebelik belirtim yok, bugün gebelik testi aldım evde yaptım, 7-8 dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı ben de çöpe attım. İlk aydan hamile kalmak istemediğim için endişeliyim ve tecrübesizim, sizce hamile olma ihtimalim var mı?? :18: :18:

canım gebe olma ihtimalin yok.onların etkisi yüzde99 .kanamandanormal zaten doğum kontrol hapları adet miktarını azaltır.

cok sagol canim icim rahatladi biraz.olmazsa kan testide yaptirayim yoksa esiminde psikolojisini bozucam :18:

önemli değil.bende 8 ay kullandım ama tembelleşme yaptı yumurtalıklarda.fazla kullanmamaya dikkat et canım.bizde 7 aydır falan bebek istiyoruz

merhaba kızlar... tek temennim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere benim sizlerle paylaşmak istediğim bir sorunum var en azından bilginiz olduğu kadar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim:44: sat 23 mart ovulasyon hesaplamasına göre ayın 21 inde regl olmam gerekiyor 29 gün sürüyor ve henüz olmadım.. 2 günlük bir gecikme mevcut fakat bende aşırı halsizlik özelliklede uzandığım yerden kalkamama gibi bir durum söz konusu... gebelik belirtisi olabilirmi ?

inşallah hamilesindir,nette yumurtlama gününden sonraki 14. gün adet olunuyor yazıyor kesin, yumurtlama gününü takip ettin mi? güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya hayırlısıyla tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…