kızlar butun anlatılanlar bendede var evet ama sanırım psikolojik olarak yaşıyorum bunları çok istediğimden dolayı sanırım , adetıme daha 7 gün var yani bir hafta ama ben dayanamayıp test alıp yaptım tabiki sonuc negatif ama keşke yapmamıs olsaydım o kadar durgunumki çünküü üzüldüm biraz siz sakın almayın adetinizi bekleyin bakalım benim adetim gelicek mi 28 nisan bat
Herkese günaydınnnnn. Dayanamadık eşimle dün kan tahlili yaptırdık değeri 731,60 çıktı, hemşire 3-4 haftalık felan dedi, dünden beri testle tahli sonuçları elimde bakakaldım. Biz artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoduk. allahın mucizesi, dünden beri ağlamaktan gözlerim balon gibi geldim işe. Rabbim herkesin gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla versin. Beklemenin ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum.
Benım adetim nisan 15 ve gecikme yaşadım.bugun 7. Gunum dıye sabah idrar testi yaptım ama sabah kalktıgım camaşırımda kahverengi bi leke gordum tutunma kanamasıdır dedim ve ondan sonra test yaptım ikinci çizgi silik cıktı. şimdide az bi kanama başladı bu kanama neden oluyo anlamadım lutfen yardımcı olurmusunuz bana....
selam kızlar sat 30mart benim..yumurtlama günlerini degerlendirdik eşimle..yumurtlamadan 2 gün sonra gögüslerim şişti dolgunlastı ve halada aynı devam ediyo hiç geçmedi uçlarıda acıyo bi kac gündür..bu arada yumurtlamadan 2 gün sonra asırı gaz , kasklarda batma , birgün sabahtan ikindiye kadar başım döndü kalkamadım yerimden.bazen midemde bulanıyo..üşüme geliyo sonra ateş basıyo..sizce hamile olabilirmiyim cok istiyorum
gözünüz aydın darısı bize inşallahHerkese günaydınnnnn. Dayanamadık eşimle dün kan tahlili yaptırdık değeri 731,60 çıktı, hemşire 3-4 haftalık felan dedi, dünden beri testle tahli sonuçları elimde bakakaldım. Biz artık yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyoduk. allahın mucizesi, dünden beri ağlamaktan gözlerim balon gibi geldim işe. Rabbim herkesin gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla versin. Beklemenin ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum.
sizinde gözünüz aydın bizde o günleri görürüz inşallahKızlaaarrrrrrrr test yaptım zınk diye iki çizgi çıktı, elim ayağım titriyo, iki tane daha aldım yapmak için. elimden bırakamıyorum testi. allahım nolur bu sevincimi daim et( :18::18:
slm hayırlı olsun bebişin doğal yollarla mı hamile kaldın yoksa aşılama falan mı?
gözünüz aydın darısı bize inşallah
sizinde gözünüz aydın bizde o günleri görürüz inşallah
Herkese merhaba bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bu ay yasmine başladım yeni evliyim, eşimle döngümün 17. günü birlikte olduk, yasminin ilk kutusu bittikten 4 gün sonra da regl oldum ama normalde 6 gün süren reglim 4-5 gün sürdü ama kahverengi ya da pembe değil, normal kırmızı aktıidrar yolları enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullanıyorum o yüzden erken kesilmiş olabilir dedim reglim, ama yine de içime dert oldu. Hiçbir gebelik belirtim yok, bugün gebelik testi aldım evde yaptım, 7-8 dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı ben de çöpe attım. İlk aydan hamile kalmak istemediğim için endişeliyim ve tecrübesizim, sizce hamile olma ihtimalim var mı?? :18: :18:
canım gebe olma ihtimalin yok.onların etkisi yüzde99 .kanamandanormal zaten doğum kontrol hapları adet miktarını azaltır.
cok sagol canim icim rahatladi biraz.olmazsa kan testide yaptirayim yoksa esiminde psikolojisini bozucam :18:
merhaba kızlar... tek temennim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlerebenim sizlerle paylaşmak istediğim bir sorunum var en azından bilginiz olduğu kadar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim:44: sat 23 mart ovulasyon hesaplamasına göre ayın 21 inde regl olmam gerekiyor 29 gün sürüyor ve henüz olmadım.. 2 günlük bir gecikme mevcut fakat bende aşırı halsizlik özelliklede uzandığım yerden kalkamama gibi bir durum söz konusu... gebelik belirtisi olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?