inşallah hamilesindir,nette yumurtlama gününden sonraki 14. gün adet olunuyor yazıyor kesin, yumurtlama gününü takip ettin mi? güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya hayırlısıyla tabiki:)
selamlar arkadaslar...ben bugun ogrendımm hamıleyımmmmm. ama cok yenı daha.... işte bu yuzden sıze en erken hamılelık belırtılerını yazabılırım cunku bebısım daha 3 haftalıktan bıle kucukkk...degerlere bakılırsa 3 haftalık ama hesaplamalara gre sanırım 10 gunluk bırseyy. ve ınanmazsınız belkı ama bu kadar kucukken bıle ben hamıle oldugumu belırtılerden anladım .şimdi yazıyorum.;
1-en onemlısı sağlı -sollu tek taraflı kasık agrıları..ve ek olarak karın agrıları....
2-sırta vuran bel agrıları...
3-gaz artısı....
4-bas donmesı...
5- mıgde bulantısı...
ben bunlardan da once karnımda bırseylerın hareketınızı kısıtladıgını ve onceden oldugu gıbı olmadıgını anlıyordum ve karnım sertlemıstı yemek yemedıgım halde dolgunluk hıssı olyordu ve gazım cok oluyordu daha sonra bu yazdıklarım tek tek olmaya basladı genelde adetınıze 1 hafta kala baslıyor ama su da bır gercek annelık duyguları fazla gelısmıs olanlarda bu belırtıler olmadan once bıle hamıle oldugunuzu hıssedıyorsunuz . ben bundan 6 gun once kanda baktırdıgımda negatıf cıkmasına ragmen esıme;"ben hamıleyım tahlıl negatıf ama goreceksın hamıleyım dıyordum" o zaman sadece karnım hareketlerımı kısıtlıyordu...
benm bebıs ben burdayım annecım dıyerek benı aglattı agrıdan sancıdan kıvranarak mecburı tahlıl yaptırdım ıs yerınde ve erken ogrenmıs oldum... darısı tum bebek bekeyenlerın basına ınsallahhh umarım faydalı olmusumdur... beklemek ne demek bılıyorum.
Canım hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah. Bende de bu belirtilerin hepsi ve daha fazlası var.Meraktan çatlıyorum inan.Ben de ovulasyonun ilk gününden beri şişkinlik, gaz sancı, bel ve bacak ağrısı var...Bu kez hamile olduğuma eminim çünkü 5 aydır korunmuyoruz ilk defa bu ay bu belirtileri hissediyorum...Adet gününü nasıl bekleyeceğim inanın bilmiyorum. 7 Gün var ve meraktan çatlamak üzereyim...Karnım davul gibi oldu, içime bile çekemiyorum...
çok teşekkür ederim, ben çok çok şaşkınım. şimdi iki tane daha yaptım onlarda çift çizgi çıktı :))) doktor bu ay yumurtaların çatlamadığını bu ay gebelik olmayacağını söyledi. Allahın mucizesi sanki :))))))))
Slm pilebisti82 cok sevindim adina bende 21 de adet olmaliydim ama olmadi bu belirtilerin aynisi bende var ve bu sabah Test yaptim evde tek cizgi cikinca hemen ozel polikilinik denedim sonucu ogrenmeye gitigimde makina agrizalandi 2 saat sonraya atilar eve geldim esimle sabah yaptigim teste esim bakip cift cizgi gorup bana gosterdi cok belirgin degildi ama gozle acik net goruncek kadardi kan testimde ise negatif haberini aldik telden simdi senin bu yazini gorunce bilmiyorum ama bende hamile olduguma inaniyorum arkadasim sence?
bu mucizeye benım de o kadar ihtiyacım var ki
doktor bana da bu ay yumurtlama olmamış ya da daha erken çatladı biz göremedik dedi
keşke bu mucize bu ay benı de bulsa
Sağlıklı bir hamilelik geçirin
tebrik ederim
arkadaşlar merhaba... 1 gün öncesinde halsizlik ve uykudan kalkamama gibi bir durum söz konusu gebelik belirtisi olup olmadığını sormuştum bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... yrn kan testi yaptırıcam inşaallah bir sorun olmaz tam olarak netleşince sizlerle belirtilerimi paylaşmayı çok isterim
arkadaşlar merhaba... 1 gün öncesinde halsizlik ve uykudan kalkamama gibi bir durum söz konusu gebelik belirtisi olup olmadığını sormuştum bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... yrn kan testi yaptırıcam inşaallah bir sorun olmaz tam olarak netleşince sizlerle belirtilerimi paylaşmayı çok isterim
ben 21 martta düşük yaptım
ve ardından hiç korunmadım
ama düşüğümün ardından bugün 34. gün halen adet olmadım
idrar testi yapıyorum yeniden çıkmıyor 18 marttada kan testi yaptırdım ondada çıkmadı
inşallah hamileyimdir
az daha geçsin adet olmazsam idar testini yenilicem bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?