Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inşallah hamilesindir,nette yumurtlama gününden sonraki 14. gün adet olunuyor yazıyor kesin, yumurtlama gününü takip ettin mi? güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya hayırlısıyla tabiki:)

inşaallahhhh, rabbim tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin:)yumurtlama günümü takip ettim fakat her ay aynı hüsran olduğu için o günlerin dışında pek bişi olmadı bakalım kısmet

Canım hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah. Bende de bu belirtilerin hepsi ve daha fazlası var.Meraktan çatlıyorum inan.Ben de ovulasyonun ilk gününden beri şişkinlik, gaz sancı, bel ve bacak ağrısı var...Bu kez hamile olduğuma eminim çünkü 5 aydır korunmuyoruz ilk defa bu ay bu belirtileri hissediyorum...Adet gününü nasıl bekleyeceğim inanın bilmiyorum. 7 Gün var ve meraktan çatlamak üzereyim...Karnım davul gibi oldu, içime bile çekemiyorum...

inşallah 7 güne kalmaz öğrenirsin hayırlı haberi:) bekliyoruz...

bu mucizeye benım de o kadar ihtiyacım var ki
doktor bana da bu ay yumurtlama olmamış ya da daha erken çatladı biz göremedik dedi

keşke bu mucize bu ay benı de bulsa
Sağlıklı bir hamilelik geçirin
tebrik ederim

Slm pilebisti82 cok sevindim adina bende 21 de adet olmaliydim ama olmadi bu belirtilerin aynisi bende var ve bu sabah Test yaptim evde tek cizgi cikinca hemen ozel polikilinik denedim sonucu ogrenmeye gitigimde makina agrizalandi 2 saat sonraya atilar eve geldim esimle sabah yaptigim teste esim bakip cift cizgi gorup bana gosterdi cok belirgin degildi ama gozle acik net goruncek kadardi kan testimde ise negatif haberini aldik telden simdi senin bu yazini gorunce bilmiyorum ama bende hamile olduguma inaniyorum arkadasim sence?

aynı şey başıma geldi ve ben kan testinin ertesi günü adet oldum
sende var mı gelen giden.
bende çok umutlanmıştım belki degr yükselir dedim ama nafile..
akacak kan damarda durmuyor gelmicek bebek de amuda kalsanda gelmiyo işte....

iyi akşamlar.adetim 15 gün geçti daha doğrusu düzenli değil.soğan suyu kullandım bu ay.ama sol kasığım çok ağrıyor.göbeğim sanki daha çok çıkıyo.sizce gebelik olabilirmi.testi geçen hafta yaptım negatif çıktı.

Arkadaşlar benim adet döngüm 28 günde bir aslında ama geçen ay 34. gün adet oldum ve çok sancılıydı.Bebeği olan arkadaşlar bana "adetin bu kadar geç ve sancılı olduğuna göre önümüzdeki 1-2 ay içinde hamile kalabilirsin demişlerdi" bebek yerini mi hazırlıyormuş ne. Şimdi 9 gündür gaz sancısı ve bel ağrısı vardı sadece ama 2 gündür bacak ağrısı ve midede hassasiyette başladı. 2 Gecedir doğru düzgün uyku uyuyamıyorum. Gece gaz sancısı, mide bulantısı, bel ve bacak ağrılarıyla uyanıp kıvranıyorum. Aynı zamanda hareketlerim de çok kısıtlanıyor. Örneğin eğilerek çorabımı giyemiyorum, karnım buna izin vermiyor. Eğilerek bükülerek birşeyler yapmama izin vermiyor karnım, hareketlerimi kısıtlıyor...Dün gece de uyuyamayınca bu sabah gittim kan verdim. Sonuçlar 15:30 gibi ya da yarın çıkar dedi hemşire. Yalnız adetimin geçip geçmediğini sordu, ben de geçmedi daha dedim. Buarada tecrübeli arkadaşlar bana adetimi herzaman ki gibi 28 güne göre mi yoksa 34 güne göre mi hesaplamam gerektiğini söyleyebilir mi? Ayrıca bu cumartesi yani 28 Nisanda 4 günlüğüne tatile çıkacaktık, Sonuçları görmeden yola da çıkmak istemiyorum Allah korusun düşük tehlikesinden korkuyorum. Ablamın 3 hamileliğinde de düşük tehlikesi vardı ve hatta birini tatile gittiği için tatil beldesinde düşürdü ve kürtaj oldu aynı yerde... Off of! Napcam bilmiyorum?

İşte ayni belirtiler ustumu cikartmak bile sanki bana iskence halsizlik ve hepsi ama gel görki idralde silik 2. Cizgi ve sonraki kan testnde negatif...1 makina arizali dediler celiskideym 2 bugun 4.gunum adet olmadim gaz sancisindan ve sık idrale cikmaktan bu gunler zor geciyo sabahlari esimi işe yollarken parfumu sıktırmiyorum en hassas konum bu napicam şaşirdim yarin sabah tekrar idral testi yapicam zaten varsa gün gün yaptigin testte hergun biraz daha beliriyomus eger yeni tutunduysa:))))

Tatlim onuda arastirdim cok fazla kan testi yaptirmak iyi degilmis bilmiorum ama bana hamileymisim gibi geliyo kan testini yaptirdigim yere guvenmiorum yarin sabah idral testini yapicam oda belirgin cizgi cikarsa cumayada ultrasona gircem hayirlisi ALLAHİMDAN...

İnşallahh olur seninde, çok dua ediyorum Allahım bekleyen isteyen herkese tez zamanda versin inşallah.

Test sonucu negatifmiş arkadaşlar, ben adet günümü beklemeye karar verdim Yalnız hala 28 güne göre mi yoksa 34 güne göremi adet günümü bekleyeceğim bilmiyorum...

Hahay içimde bir umut daha doğdu :) Ben ovulasyonun 9.günü yaptırmışım testi, en az 12 gün geçmesi gerekiyormuş...2 Mayıs a kadar beklemeye karar verdim ...

arkadaşlar merhaba... 1 gün öncesinde halsizlik ve uykudan kalkamama gibi bir durum söz konusu gebelik belirtisi olup olmadığını sormuştum bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... yrn kan testi yaptırıcam inşaallah bir sorun olmaz tam olarak netleşince sizlerle belirtilerimi paylaşmayı çok isterim

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, peki adet günün geçmişmiydi. Testte ne zaman çıkar?

canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaaaaaaaa

arkadaşlar bana da bi yardımcı olsa biri lütfeeennnn (( meraktan ölücem ve bu sitede soruma yanıt alacağımdan eminim benim son aylarda adetlerim biraz düzensiz 6,7 gün hatta son ay 10 gün gecikmeli oldu mart 22si sat ilk gün nisan 22 sinde benim adet belirtilerim başladı nasıl olsa yolda adetim diye korunmadık aslında bebiş istiyoruz ama belki 2,3 ay sonra benim gecikmeli düzene göre 10 gün filan vardı adetime hamile kalma ihtimali nedir lütfen cevappp yazın lüttffenn fikirlerinize ihtiycaım var bir de döllenme olduysa geç döllenme mi oluyor

ben 21 martta düşük yaptım
ve ardından hiç korunmadım
ama düşüğümün ardından bugün 34. gün halen adet olmadım
idrar testi yapıyorum yeniden çıkmıyor 18 marttada kan testi yaptırdım ondada çıkmadı
inşallah hamileyimdir
az daha geçsin adet olmazsam idar testini yenilicem bakalım hayırlısı

düşükten sonra gebelik için 3 ay beklemek gerekmezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…