Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, peki adet günün geçmişmiydi. Testte ne zaman çıkar?
canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaaaaaaaa
arkadaşlar merhaba... 1 gün öncesinde halsizlik ve uykudan kalkamama gibi bir durum söz konusu gebelik belirtisi olup olmadığını sormuştum bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... yrn kan testi yaptırıcam inşaallah bir sorun olmaz tam olarak netleşince sizlerle belirtilerimi paylaşmayı çok isterim
arkadaşlar merhaba... 1 gün öncesinde halsizlik ve uykudan kalkamama gibi bir durum söz konusu gebelik belirtisi olup olmadığını sormuştum bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... yrn kan testi yaptırıcam inşaallah bir sorun olmaz tam olarak netleşince sizlerle belirtilerimi paylaşmayı çok isterim
adetim 3 gün gecikti. ve birkaç gündür artarak devam eden karında batma hissi yaşıyorum. ama kasıklarımda değil. göbeğin daha üst kısmında, bazen sağa bazen de sola daha yakın. hatta bazen kaburganın altında. sonra belimde, sırtımda batmalar. ağrı değil ama, batma şeklinde bir his. hamilelik belirtisi olabilir mi. kasıklarda pek hissedilmiyor. göğüste de oluyor arada. bugün de bacaklarımda batmalar başladı. bu batmalar hamilelik belirtisi olabilir mi, yoksa bir hastalık belirtisi falan mıdır??? tedirginim. yardımcı olun lütfen!!!
gebelik belirtisiolabilir.sen yinede idrar testi yap canım.çoğu gebelikle alakalı
kan verdim tahlil için. ama lekelenme başladı. yine umutlarım boşa çıktı. çok üzgünüm
hamile arkadaşlar bebişleriniz kısmetli gelsin inşallah,benim gibi bebişini bekleyen arkadaşlar bizim de yüzümüz tez zamanda gülsün inşallah:)
şimdi bir şey danışmak istiyorum.her ay olduğu gibi bu ayda hamile olduğumu sanıyorumdün adet günümdü olmadım zaten hep değişir günlerim 30.günde olurum normalde bugün 31.3 gündür gebelik testi yapıyorum okula gelmeden hepsi tek çizgiydi ama bugün 2.çizgi silikte olsa belirdi.fakat bir sorunum var bugüne kadar göğüslerim inanılmaz ağrıodu öyle ki kolumu kaldıramıyordum ama bu sabahtanitibaren ağrım yok hafif hassaslık var sizce adet mi olacağım?kan testi vermek istemiyorum çünkü her ay hamileliğimden o kadar emin olyorum ki koştur koştur hastaneye gidiorum adamlar zaten beni merak etmeye başlamışlardır bile nerde kaldı bizim nostradamus diye:)velhasıl söyleyin bakalım oturuyum da ağlayim mi olmadı diye yoksa az daha bekleyim mi peçeteleri hazırlamak için?
bir de ben küçük bir ilçede görev yapıyorum ve tek bir hastane var düşün artık beni:)zaten teeee pazartesiye kadar beklemem gerek yarında geçsin dersem zaten Van da cumartesi de okul var gidemem tabi eğer dayanabilirsem dediğin gibisen ne zamandır istiyorsun arkadaşım?
hamile arkadaşlar bebişleriniz kısmetli gelsin inşallah,benim gibi bebişini bekleyen arkadaşlar bizim de yüzümüz tez zamanda gülsün inşallah:)
şimdi bir şey danışmak istiyorum.her ay olduğu gibi bu ayda hamile olduğumu sanıyorumdün adet günümdü olmadım zaten hep değişir günlerim 30.günde olurum normalde bugün 31.3 gündür gebelik testi yapıyorum okula gelmeden hepsi tek çizgiydi ama bugün 2.çizgi silikte olsa belirdi.fakat bir sorunum var bugüne kadar göğüslerim inanılmaz ağrıodu öyle ki kolumu kaldıramıyordum ama bu sabahtanitibaren ağrım yok hafif hassaslık var sizce adet mi olacağım?kan testi vermek istemiyorum çünkü her ay hamileliğimden o kadar emin olyorum ki koştur koştur hastaneye gidiorum adamlar zaten beni merak etmeye başlamışlardır bile nerde kaldı bizim nostradamus diye:)velhasıl söyleyin bakalım oturuyum da ağlayim mi olmadı diye yoksa az daha bekleyim mi peçeteleri hazırlamak için?
ayyy daha tazecik gelinmişsin sen:))aminnn Allah çok aratmaz inşallah hayırlı haberler alırız,veririz inşallah:)
ayyy daha tazecik gelinmişsin sen:))aminnn Allah çok aratmaz inşallah hayırlı haberler alırız,veririz inşallah:)
canım çift çizgi görmüşsün işte bende çok iyi bilemem ama okuduğuma göre kanda çıkar idrarda geç çıkarmış sende idrarda çıkıtğına göre vardır yani.bir test daha al yap teste güvenmediysen bidaha yap inşallah hamilesindir umutlu olmak ne güzel şey çok sevindim.
Amin aminnnnnnnnnnnnnn... aynen öyle taze gelinim =) birde taze anne adayı olabilsem.. Sen kaç yıldır istiyorsun cocuk canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?