Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, peki adet günün geçmişmiydi. Testte ne zaman çıkar?

çok teşekkür isterim canım rabbim tüm bebek isteyen herkese nasip eder inşaallah...evet günüm geçmişti 21 nisanda olmam gerekiyordu bazı belirtilerim vardı testide yapınca çıktı:)

gözünüz aydın:)) çizgi silikmiydi acaba

adetim 3 gün gecikti. ve birkaç gündür artarak devam eden karında batma hissi yaşıyorum. ama kasıklarımda değil. göbeğin daha üst kısmında, bazen sağa bazen de sola daha yakın. hatta bazen kaburganın altında. sonra belimde, sırtımda batmalar. ağrı değil ama, batma şeklinde bir his. hamilelik belirtisi olabilir mi. kasıklarda pek hissedilmiyor. göğüste de oluyor arada. bugün de bacaklarımda batmalar başladı. bu batmalar hamilelik belirtisi olabilir mi, yoksa bir hastalık belirtisi falan mıdır??? tedirginim. yardımcı olun lütfen!!!

hayırlı olsun:) sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş Allah.. adetine ne kadar vardı acaba testi yaptığında veya geçmişmiydi?

gebelik belirtisiolabilir.sen yinede idrar testi yap canım.çoğu gebelikle alakalı

kan verdim tahlil için. ama lekelenme başladı. yine umutlarım boşa çıktı. çok üzgünüm

hamile arkadaşlar bebişleriniz kısmetli gelsin inşallah,benim gibi bebişini bekleyen arkadaşlar bizim de yüzümüz tez zamanda gülsün inşallah:)

şimdi bir şey danışmak istiyorum.her ay olduğu gibi bu ayda hamile olduğumu sanıyorum dün adet günümdü olmadım zaten hep değişir günlerim 30.günde olurum normalde bugün 31.3 gündür gebelik testi yapıyorum okula gelmeden hepsi tek çizgiydi ama bugün 2.çizgi silikte olsa belirdi.fakat bir sorunum var bugüne kadar göğüslerim inanılmaz ağrıodu öyle ki kolumu kaldıramıyordum ama bu sabahtanitibaren ağrım yok hafif hassaslık var sizce adet mi olacağım?kan testi vermek istemiyorum çünkü her ay hamileliğimden o kadar emin olyorum ki koştur koştur hastaneye gidiorum adamlar zaten beni merak etmeye başlamışlardır bile nerde kaldı bizim nostradamus diye:)velhasıl söyleyin bakalım oturuyum da ağlayim mi olmadı diye yoksa az daha bekleyim mi peçeteleri hazırlamak için?

Arkadaşım her ay aynısını bende yapıyorum gidiyorum kan tahlili veriyorm kollarım delik deşik old Lakin sonuç hep negatif,1-2 gün daha bekle(tabi dayanması ne kadar zor bilirim) sonra git derim ben... Bizede haber ama unutma

bir de ben küçük bir ilçede görev yapıyorum ve tek bir hastane var düşün artık beni:)zaten teeee pazartesiye kadar beklemem gerek yarında geçsin dersem zaten Van da cumartesi de okul var gidemem tabi eğer dayanabilirsem dediğin gibi sen ne zamandır istiyorsun arkadaşım?

:) hastanedekilerin gözleri bizi arıyor her ay anlaşılan .. 7 aylık evliyim 6 aydır istiyorm ve her gidiyorum kan tahliline umarım bu ay istiyen herkesin göbişi bebişle dolar canım benim

canım çift çizgi görmüşsün işte bende çok iyi bilemem ama okuduğuma göre kanda çıkar idrarda geç çıkarmış sende idrarda çıkıtğına göre vardır yani.bir test daha al yap teste güvenmediysen bidaha yap inşallah hamilesindir umutlu olmak ne güzel şey çok sevindim.

ayyy daha tazecik gelinmişsin sen:))aminnn Allah çok aratmaz inşallah hayırlı haberler alırız,veririz inşallah:)

sorun şu ki ben her ay böyle umutluyum:)peki canım göğüslerimin ağrısının geçmesi normal mi ki kafamı kurcalayan o?

Amin aminnnnnnnnnnnnnn... aynen öyle taze gelinim =) birde taze anne adayı olabilsem.. Sen kaç yıldır istiyorsun cocuk canım?

rabbim en hayırlısı bilir inşallah tazecik anniş olursun canım ben bu ay ovulasyon testi kullandım sen hiç denedin mi?ben 3 yıldır evliyim ama ağustostan beri istiyoruz tatlım inşallah tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…