Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sorun şu ki ben her ay böyle umutluyum:)peki canım göğüslerimin ağrısının geçmesi normal mi ki kafamı kurcalayan o?
canım peki daha önceleri çift çizgi gördünmü yani ben okuduğumda ilk kez çift çizgiyi görmüşsün diye anladım.çift çizgi demek gebelik demek :) bi test daha yapsana ben çatladım burda ya.bende 4 aydır istiyorum ama yumurtlama filan hiç bilmiyordum seyahatler ldu misafirler oldu enfeksiyon oldu bu dört ayda .tam olarak ilk ayım bu diyebilir yani yumurtlamaya denk getirme ayı .ama dört ay içinde adetken bile test yaptım ben .bu ay hiççççç yapasım yok.benim1 yada 2 mayıs şimdiye çoktan test yapardım ama hiç yapasım yok.normalde saat kadar düzenli ama 2 aydır erken geliyorlar.belirti olarak sadece idrarda renk koyulaşması ve koku var.şimdide adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi.

evetcanım çift çizgiyi ilk kez gördüm ama çok silik:)salıdan beri her sabah yapıorum bugün böyle oldu ama dediğim gibi göğüslerim kafamı kurcalıo:)şimdi evde değilim ya tekrarlayamadım ancak akşam belki de boşa umutlanıyorum bilmiyorum:26:
ben o idarda renk olayınıfalan hiç anlamıyorum canım ya ama herkes ordan anlıyor hamileliğini bir de beyaz tortu diyorlar ya ben onu ovulasyon testi yaparken de farkettim sanki hep var bilemedim ki ha ama benim idrarım koyu değil galiba:))
1mayıssa erken hayatım ya bir de ben ne okudum biliyormusun kuzu biz iki periyot halinde yumurtluyormuşuz ve döllenme işte 2 gün içinde gerçekleştikten on gün sonra hcg salgılanıyormuş bence döllenme ihtimalinin olduğunu düşündüğün güne 12 gün ekle teste başla:)ayy inşallah hamileyizdir

inşallah canım.canım ben idarara gelince farkedimeyecek gibi değil çok su içmeme rağmen.ama bendede hiç göğüs ağrısı iştah artışı filan yok.adet olacakmışım gibi bir his var içimde.

forumdaki hamilelerden çoğu idrar renginden anladıklarını söylüyor belli olmaz ki hiç kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsun:)hem diosun iştah artışı yok bir çok arkadaş aksine zayıfladıklarını söylüyorlar kişiden kişiye değişir hep bunlar takılma daha dört gün var ne çabuk anladın adet olacağını benden daha nostradamus'u da varmış meğersem:)))

ya canım geçen ay hamilemiyim diye umutlanamdan 5 gün önce geldi ben ŞOKK. ya canım sen nolur git bir test al yap ya.bende senin gibi küçük bir ilçedeyim eşim ve benim görevim nedeniyle sende aynı durumdasın. bebek olsunda inşallah doktora ihtiyaç olmasın burda harbiden zorlanırım doktor filan bulmada.

o konuyu hiç sorma şimdi bebek diye tutuşuyoruz ya olunca da doktor die Allah yardımcımız olsun :)ben Van a gittim geçen kontrole ama jet hızıyla muayene oldum ben daha masadan kalkmadan doktor 3.hastayı muayene etmişti bile:)canım sen çok heyecanlandırdın beni ya nerdeyse servisi beklemeden kalkıp eve gidesim geldi:)

ya canım bak ne yap şimdi su filan iç ama wc gitme 3-4 saat tutarsan zaten o sabah yap diyorlar ya testi onun gibi olurmuş.inşallah vardır kaç ayrıdr istiyordun.

hanımlar merhaba.ben 10 gün içinde 4 test yaptım.3ündede silik çizgi sonradan çıkıyo.birinde 10 dk da diğerinde bi saatte diğerindede yarım saatte çıktı.korkuyorum kimyasal gebelik olabilirmi.kan testi için hastane 2 saatlik yerde2.çizgi çok kırmızı değil ince gri renkte

ya canım bak ne yap şimdi su filan iç ama wc gitme 3-4 saat tutarsan zaten o sabah yap diyorlar ya testi onun gibi olurmuş.inşallah vardır kaç ayrıdr istiyordun.

sabahtandır hiç gitmedim ki zaten tee bi 3 saat daha gidemem pek temiz değil de wcler:)su içeyim mi içmeyim mi çünkü ovulasyon testi yaparken en az 4 saat suiçmeyin diodu aslında ağustostan beri ama işte deprem oldu memlekete gittikben başımdan bir kitle aldırdım eşim dayısını kaybetti derken aslında özet olarak bu ay 3.ayım şubatta başladık bu ay ama ovulasyon testi kullandım bakalım hayırlısı bu arada teşekkür ederim ilgi ve alakan için

Canım bence kan testi yap. hem emin olursn.. Umarım Allah gönlündekini verir.

ayy zehracım bilemedim ki ama 10 dakikadan sonra ciddiye almayın diyorlar kaç gün gecikti ki adetin?

kızlar geçen ay adetimin 3.günü hormon testleri yaptım,proklatin hormonum yüksek çıktı 2 adet dostinex verdi doktorum. ve malum günlerde çalıştık. adetim 33 günde bir olur yani adet olmama 4-5 gün var? acaba test yaptırım mi?

ayrıca zaten tekrar proklatinime baktırmam lazım yükselmiş mi diye,arada gebelik testide istim mi?:18:

15 gün falan oldu zaten düzensiz ama önceden böyle olmuyordu.yaptıklarım tek çizgiydi.şimdikilerde 2.silik çıkıyo.hastanede çok uzak malesef.

madem kan veriosun iste ama daha erken değil mi ki canım?

15 gün falan oldu zaten düzensiz ama önceden böyle olmuyordu.yaptıklarım tek çizgiydi.şimdikilerde 2.silik çıkıyo.hastanede çok uzak malesef.

o zaman canım bilindik daha güvenilir bir test alıp dene aynı olursa o zaman hastaneye gidersin ama sen zaten her koşulda hastaneye gideceksin ki hamileysen de değilsen de bence nce evde dene sonra kesssiinn git inşallah bebiş vardır:)))

kasık ağrısı da gebelik belirtisidir şekerim sen kendini olumsuza hazırladığın için adete yoruyorsun hem bugünden adet ağrısı mı başlar:))az daha bekle evde test yap sonra üzülmeye başlarsın hoş ben seni anlıyorum karalar bağlamaya dünden hazırım

Adet olmama 6 gün var dün sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrııdı bügün ise hiç bişi yok. Ya idrar yollarım intihaplandı bilemiyorum. En iyisi bol bol dua etmek ALLAH ne zaman isterse o zaman artıkın kısmet.

Görümcem fal baktığında temmuz ağustos sonu gibi hamile kalacağımı söyledi fallara gitmiyor değil aklıma tövbe estağfirullah neyden medet umuyorum yahuu

teşekkürler.inşAllah sende hamilesindir canım buraya yazarız hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…