- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
canım peki daha önceleri çift çizgi gördünmü yani ben okuduğumda ilk kez çift çizgiyi görmüşsün diye anladım.çift çizgi demek gebelik demek :) bi test daha yapsana ben çatladım burda ya.bende 4 aydır istiyorum ama yumurtlama filan hiç bilmiyordum seyahatler ldu misafirler oldu enfeksiyon oldu bu dört ayda .tam olarak ilk ayım bu diyebilir yani yumurtlamaya denk getirme ayı .ama dört ay içinde adetken bile test yaptım ben .bu ay hiççççç yapasım yok.benim1 yada 2 mayıs şimdiye çoktan test yapardım ama hiç yapasım yok.normalde saat kadar düzenli ama 2 aydır erken geliyorlar.belirti olarak sadece idrarda renk koyulaşması ve koku var.şimdide adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi.sorun şu ki ben her ay böyle umutluyum:)peki canım göğüslerimin ağrısının geçmesi normal mi ki kafamı kurcalayan o?
canım peki daha önceleri çift çizgi gördünmü yani ben okuduğumda ilk kez çift çizgiyi görmüşsün diye anladım.çift çizgi demek gebelik demek :) bi test daha yapsana ben çatladım burda ya.bende 4 aydır istiyorum ama yumurtlama filan hiç bilmiyordum seyahatler ldu misafirler oldu enfeksiyon oldu bu dört ayda .tam olarak ilk ayım bu diyebilir yani yumurtlamaya denk getirme ayı .ama dört ay içinde adetken bile test yaptım ben .bu ay hiççççç yapasım yok.benim1 yada 2 mayıs şimdiye çoktan test yapardım ama hiç yapasım yok.normalde saat kadar düzenli ama 2 aydır erken geliyorlar.belirti olarak sadece idrarda renk koyulaşması ve koku var.şimdide adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi.
forumdaki hamilelerden çoğu idrar renginden anladıklarını söylüyor belli olmaz ki hiç kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsun:)hem diosun iştah artışı yok bir çok arkadaş aksine zayıfladıklarını söylüyorlar kişiden kişiye değişir hep bunlar takılma daha dört gün var ne çabuk anladın adet olacağını benden daha nostradamus'u da varmış meğersem:)))
umarım dediğin gibidir. bugün kan testi yaptırcam. sonucunu gün içinde bildiririm:)
ya canım bak ne yap şimdi su filan iç ama wc gitme 3-4 saat tutarsan zaten o sabah yap diyorlar ya testi onun gibi olurmuş.inşallah vardır kaç ayrıdr istiyordun.
hanımlar merhaba.ben 10 gün içinde 4 test yaptım.3ündede silik çizgi sonradan çıkıyo.birinde 10 dk da diğerinde bi saatte diğerindede yarım saatte çıktı.korkuyorum kimyasal gebelik olabilirmi.kan testi için hastane 2 saatlik yerde2.çizgi çok kırmızı değil ince gri renkte
kızlar geçen ay adetimin 3.günü hormon testleri yaptım,proklatin hormonum yüksek çıktı 2 adet dostinex verdi doktorum. ve malum günlerde çalıştık. adetim 33 günde bir olur yani adet olmama 4-5 gün var? acaba test yaptırım mi?
ayrıca zaten tekrar proklatinime baktırmam lazım yükselmiş mi diye,arada gebelik testide istim mi?:18:
madem kan veriosun iste ama daha erken değil mi ki canım?
15 gün falan oldu zaten düzensiz ama önceden böyle olmuyordu.yaptıklarım tek çizgiydi.şimdikilerde 2.silik çıkıyo.hastanede çok uzak malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?