- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
Adet olmama 6 gün var dün sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrııdı bügün ise hiç bişi yok. Ya idrar yollarım intihaplandı bilemiyorum. En iyisi bol bol dua etmek ALLAH ne zaman isterse o zaman artıkın kısmet.
Görümcem fal baktığında temmuz ağustos sonu gibi hamile kalacağımı söyledi fallara gitmiyor değil aklımatövbe estağfirullah neyden medet umuyorum yahuu
canım belki yerleşiyordur ondan ağrımıştır.sanki benim bir yerlerim ağrımadı 23 nisan derken zaten yoruluyordum farketmedim galiba
İişte herşeyi düşünüyorum o yüzden dikkat ediyorum beslenmeme neyin :2:
hayırlı olsun:) sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş Allah.. adetine ne kadar vardı acaba testi yaptığında veya geçmişmiydi?
günaydınnn...size biraz bu dönemden önce ve sonrasında nasıl hamile kaldığımdan bahsetmek istiyorum....28 günde 1 oluyordum regl dönemlerim çok düzenliydi....yaklaşık 9 ay önce karar verdik bebek için ve bu zamana kadar ovulasyon dönemlerimi takip ettim...bu arada 2 senelik evliyim...bebek istemeye başladığımız andan itibaren bu 9 ay içinde regl düzenim 29-30-31 güne kadar çıkmıştı ve bunun normal birşey olduğunu öğrendim rahattım yani....bu dönemlerde bende test al yap tek çizgi yani hayal kırıklığı yaşadım ama umudumu yitirmedin sadece allahtan hayırlısını istedim daha çok genciz dedim tabii streslerede girdim...neyse öyle aylar geçti hala bişi yok geçtiğimiz şubat ayında soğan kürü uyguladım günde 2 kere ve 15 gün bile içemedim eşimde keçiboynuzu yedi bu arada:)soğan kürünün gebe kalma açısından çok faydası olduğunu duymuştum...ardından 23 martda regl oldum... ovulasyon dönemimi şöyle farkettim regl bittikten sonraki 14.gün kasıklarıma ağrı ve bacağıma kramp girdi ve yürüyemiyordum ve hemende o malum şey oldu:)bazen forumlarda görüyorum reglm biteli 2 hafta oluyor bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilirmi die aslında ovulasyon dönemimize denk geliyor o dönemlerde ilişkiye girilmeli:)ve derken beklenen regl tarihim 21 nisan olmadım ve kendime 3 gün daha verdim gecikiyorumdur die ama ne gecikme o günler içersinde sırtıma ağrı girdi sürekli uyuma hali uyuşukluk derken kendimde normal gitmeyen bişi olduğunu farkettim ve birde ağzımdaki metalimsi tat ne yesem geçmiyordu... lama lar gibi tükürüğüm vardı öle böyle değildi:) ...sabahları göğüslerim çok ağrıyordu... kendimi de dinlemedim artık nasıl olsa yine gecikiyorumdur die ihtimal de vermiyordum testi yapınca çift çizgiyide görünce şok arkasından kan testi sonuç pozitif...
bebek isteyenleri o kadar iyi anlıyorum ki rabbim tez zamanda güzel haberler versin size ...kendinizi dinlemeyin arkadaşlar umudunuzuda yitirmeyin sadece hayırlısını isteyin dualarım sizlerle
merhaba
bende 2,5 haftalık hamileyim
öncelikle korunmayı bırakır bırakmaz ve adete 1 gün kala beraber olmama rağmen ilk seferde hamile kaldım
yani adete yakın hamile kalınmaz diye bişey vardır ama istisna olarak olabiliyor demekki
belirtilerimde kasıklarda küçük küçük batmalar bende özellikle sağ tarafta oldu
sık idrara çıkma iştah açılması ve göğüslerimde hassasiyet oldu
ve 4 kez idrarda negatif çıktı sanırım çok yeni olduğundan daha idrara geçmemişti kan testinde öğrendim.
umarım hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız hepiniz için dua ediyorum
merhaba
bende 2,5 haftalık hamileyim
öncelikle korunmayı bırakır bırakmaz ve adete 1 gün kala beraber olmama rağmen ilk seferde hamile kaldım
yani adete yakın hamile kalınmaz diye bişey vardır ama istisna olarak olabiliyor demekki
belirtilerimde kasıklarda küçük küçük batmalar bende özellikle sağ tarafta oldu
sık idrara çıkma iştah açılması ve göğüslerimde hassasiyet oldu
ve 4 kez idrarda negatif çıktı sanırım çok yeni olduğundan daha idrara geçmemişti kan testinde öğrendim.
umarım hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız hepiniz için dua ediyorum
tebrik ederim...sizin adınıza çok sevindim.benimde yumurtalıklarmda arasıra keskin bi sancı oluo adet olmama 10 gün var umutlanmalımıyım
ovulasyon dönemindesin sanırım dikkat et cnm..kasıklarındaki sancı gaz gibi rahatsız ediyosa ve dizinede vuruyosa bu dönemlerde çalışmalısınıız derim ben bnmde bu şekilde olmuştu...
meraba arkadaşlar siteyle yeni tanıştım ve çok beğendim.ben 8 aylık evliyim 3 aydr korunmuyoruz. normalde hiç akıntım olmazken bu ay akıntm olmaya başladı.ayaklarımda üşüme ve iştahsızlık var.en son 8 nisanda hasta oldum ve ortalama 30 gün sürüyor.bu sabaha test yaptım sonuç NEGATİFlütfen bna yardım edin bu ay için hala bi umudum olmalımı
Kimse yok mu kızlar ya
Yok canım mayısin 11inde olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?