Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaşlar bana da bi yorum yazsanıza moralim çok bozuk..kötü de olsa yazın.kafam allak bullak.pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum.normalde 2 kat artması lazımdı dimi beta hcg nin?

canım gebesin sen 2 gün içinde 2 ye katlamışzaten reglin yeni geçecek o yüzden düşük

26 günde bi oluyor son adet 15 mart

26 günde oluyorsan şu aralar yumurtlama zamanın.yani adetin 13. günü.bellide olmaz inşAllah hamilesindir.sen dikkat et 1 gün arayla ilişki en sağlıklısı.bugünleri boş bırakma

ovulasyon dönemindesin sanırım dikkat et cnm..kasıklarındaki sancı gaz gibi rahatsız ediyosa ve dizinede vuruyosa bu dönemlerde çalışmalısınıız derim ben bnmde bu şekilde olmuştu...[/QUOTE]

kasıklarımda sancı yok,ovulasyon takibide yapıyrm ayın 24.de son yumurtalama tarihimdi

canım ama 6.75 den 2 katı olunca 12 olması lazımdı ama 8.89 çıktı ..2 ye katlamadı o yüzden canım sıkkın.kimyasal gebelik olabilir mi diye korkuyorum

evet yalnış hesap:)sen yinede bir hafta bekle canım canını sıkma dua et.eğer kısmetinde varsa bebişin bırakmaz zaten seni.Rabbim dualarını geri çevirmez tevekkül et...

Bazilari ilişkiden sonra ayaklarimi havaya kaldırmanın yarari olacagini söylüyor senin te diger arkadaslarimin bi tavsiyeleri var mi zehraçim

evet yalnış hesap:)sen yinede bir hafta bekle canım canını sıkma dua et.eğer kısmetinde varsa bebişin bırakmaz zaten seni.Rabbim dualarını geri çevirmez tevekkül et...

eşim de ben de dua ediyoruz ama sanırım kimyasal gebelik olacak çünkü artış çok düşük.çok üzgünüm.

Bazilari ilişkiden sonra ayaklarimi havaya kaldırmanın yarari olacagini söylüyor senin te diger arkadaslarimin bi tavsiyeleri var mi zehraçim

merhaba arkadasım... bu soruyu baskasına sormussun ama ben ve birçok arkadasım denedik ve suan hamileyiz :) bu yuzden bu deneyimiim paylasmak istedim...

ilişki sonrası sağa ya da sola doğru yatıp ayaklarını göğsüne doğru cek, poponun altına da yastık koy ki iyice geriye gidebilsin... yan yatmanın sebebi yumurtalıklar sağda ya da solda

bu yuzden daha net sonuclar alabilirsin... 4 ay öncesine kadar ayaklarımı kaldırdım olmadı, sırt üstü yattım popomun altına yastık koydum olmadı yok tutmuyor deli olcam. en sonunda

dediğim yöntemi denedim ve suan 4. aya girmek üzereyiz :) hatta bunu yazarken bebişim de kıpırdanıyor... darısı başınıza inşaAllah

eşim de ben de dua ediyoruz ama sanırım kimyasal gebelik olacak çünkü artış çok düşük.çok üzgünüm.

üzülme canım ya düzelir inşAllah.hem öyle olsa bile rabbim gene verir bu olduktan sonra.bak benim adetim ne kadar düzensiz bende çok istiyorum 8 aydır ama olmuyo işte.

Başka tavsiyeleriniz var mi kızlagr bu arada ben diyorum ki arkadaşlar toplanalım hepimizin adına yasini şerif okuyalım

üzülme canım ya düzelir inşAllah.hem öyle olsa bile rabbim gene verir bu olduktan sonra.bak benim adetim ne kadar düzensiz bende çok istiyorum 8 aydır ama olmuyo işte.

öyle tabiki nasip kısmet inşallah başka aylarda olur hepimiz tüm isteyenler hamile kalır..ama işte ne biliyim bu kadar yakşalmışken kimyasal gebelikle son bulmasını bilmek insanı üzüyor.yine de hayırlısı Allahtan

hayirli olsun
bazi kadinlar ayda iki kere yumurtlayabiliyormus
belki sen adete yakin da yumurtluyorsundur
tebrik ederim saglikla kucagina alirsin umarim
idrar testlerini iliskiden kac gun sonra yapmistin

amin canım çok teşekkür ederim
ilişkiden 1 hafta sonra yaptım sonra hala adet görmeyince yine yaptım 2,5 haftalık ve 2 gün önce yine yaptım negatif
dünde kan yaptırdım çıktı
sanırım idrarda 3-4 haftalıkken çıkıyo yanıltmak istemem tabi bende çıkmamışta olabilr:)

gözünüz aydın ne güzel bişey demi.ilk bebişmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…