Takip etmiyorum ki canım
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.moralim çok bozuk lütfen bana da yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum.25 nisanda ( reglimden 4 gün önce) betahcg değerim: 6,75 çıktı ve 27 nisan (reglimden 2 gün önce) 8,85 çıktı.doktorum yurtdışında olduğu için sonuçları bildiremedim.pazartesi kontrole gideceğim.regli tarihim 29 marttı.aslında kusuyorum,sırtımda ağrılar var,mide bulantım var,sık sık wc.ye gidiyorum,iğne batması gibi ara ara kasıkta karnımın altında sancı oluyor..ve hala regli olmadım.ama artış çok düşük sanırım bu yüzden kimyasal gebelik olma ihtimali var dimi? hamile değilmiyimdir sizce ?
canım gebesin sen 2 gün içinde 2 ye katlamışzaten reglin yeni geçecek o yüzden düşük
26 günde bi oluyor son adet 15 mart
canım ama 6.75 den 2 katı olunca 12 olması lazımdı ama 8.89 çıktı ..2 ye katlamadı o yüzden canım sıkkın.kimyasal gebelik olabilir mi diye korkuyorum
evet yalnış hesap:)sen yinede bir hafta bekle canım canını sıkma dua et.eğer kısmetinde varsa bebişin bırakmaz zaten seni.Rabbim dualarını geri çevirmez tevekkül et...
Bazilari ilişkiden sonra ayaklarimi havaya kaldırmanın yarari olacagini söylüyor senin te diger arkadaslarimin bi tavsiyeleri var mi zehraçim
Bazilari ilişkiden sonra ayaklarimi havaya kaldırmanın yarari olacagini söylüyor senin te diger arkadaslarimin bi tavsiyeleri var mi zehraçim
eşim de ben de dua ediyoruz ama sanırım kimyasal gebelik olacakçünkü artış çok düşük.çok üzgünüm.
üzülme canım ya düzelir inşAllah.hem öyle olsa bile rabbim gene verir bu olduktan sonra.bak benim adetim ne kadar düzensiz bende çok istiyorum 8 aydır ama olmuyo işte.
merhaba arkadasım... bu soruyu baskasına sormussun ama ben ve birçok arkadasım denedik ve suan hamileyiz :) bu yuzden bu deneyimiim paylasmak istedim...
ilişki sonrası sağa ya da sola doğru yatıp ayaklarını göğsüne doğru cek, poponun altına da yastık koy ki iyice geriye gidebilsin... yan yatmanın sebebi yumurtalıklar sağda ya da solda
bu yuzden daha net sonuclar alabilirsin... 4 ay öncesine kadar ayaklarımı kaldırdım olmadı, sırt üstü yattım popomun altına yastık koydum olmadı yok tutmuyor deli olcam. en sonunda
dediğim yöntemi denedim ve suan 4. aya girmek üzereyiz :) hatta bunu yazarken bebişim de kıpırdanıyor... darısı başınıza inşaAllah[/ allah hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin canım çok sağol başka önerilerin var mi canım belirtilerin nelerdiQUOTE]
hayirli olsun
bazi kadinlar ayda iki kere yumurtlayabiliyormus
belki sen adete yakin da yumurtluyorsundur
tebrik ederim saglikla kucagina alirsin umarim
idrar testlerini iliskiden kac gun sonra yapmistin
merhaba arkadasım... bu soruyu baskasına sormussun ama ben ve birçok arkadasım denedik ve suan hamileyiz :) bu yuzden bu deneyimiim paylasmak istedim...
ilişki sonrası sağa ya da sola doğru yatıp ayaklarını göğsüne doğru cek, poponun altına da yastık koy ki iyice geriye gidebilsin... yan yatmanın sebebi yumurtalıklar sağda ya da solda
bu yuzden daha net sonuclar alabilirsin... 4 ay öncesine kadar ayaklarımı kaldırdım olmadı, sırt üstü yattım popomun altına yastık koydum olmadı yok tutmuyor deli olcam. en sonunda
dediğim yöntemi denedim ve suan 4. aya girmek üzereyiz :) hatta bunu yazarken bebişim de kıpırdanıyor... darısı başınıza inşaAllah
dediğim yöntemi denedim ve suan 4. aya girmek üzereyiz :) hatta bunu yazarken bebişim de kıpırdanıyor... darısı başınıza inşaAllah[/ allah hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin canım çok sağol başka önerilerin var mi canım belirtilerin nelerdiQUOTE]
yumurtlama olduktan sonra sanıyorum deli gibi uyumak istedim kafamı koydugum yerde uyuyasım geldi, sonra regl baslamasına 1 hafta kalaydı sanırım hani belki iğrendirici olabilir ama özellikle aksamları ve su içerken sanki salyalar ağzımdan akacak gibi oluyordu. benim ilk hamilelikte de öyleydi ilki düsük olmustu cok sükür bu bebişim yasıyor :) sonraa yumurtlama dönemi bitip son 7 güne girince sol kasığımda yanmalar basladı sanki sıcak suyla kaynatıyormussunuz gibi. eşimle paylastığımda sen hamilesin demişti hatta... adetim 1 gun gecince idrar testi yaptım ikinci cizgi silikti hesaplamalarıma göre 7. haftada da dr.a gittim :) keseyi bebişi ve kalp atıslarını duydum. darısı basınıza inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?