öyle tabiki nasip kısmet inşallah başka aylarda olur hepimiz tüm isteyenler hamile kalır..ama işte ne biliyim bu kadar yakşalmışken kimyasal gebelikle son bulmasını bilmek insanı üzüyor.yine de hayırlısı Allahtan
gözünüz aydın ne güzel bişey demi.ilk bebişmi
ikinci gebeliğim tatlım ama ilki normalde 10 haftalık olmam gerekirken bebeğimin gelişimi 8. haftada durmus ve karnımda ölmüştünapalım kısmet böyleymiş. bu bebeğime rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin inşaAllah ve darısı basınıza dualarım hep sizlerle
bir de az önce yazmayı unuttum. ben ilişki sonrası baya bir yattım yani 15 20 dk sınırlamadım sanırım 1 saat falan yatmısımdır işi sağlama almak istedim :))
inşAllah bu bebişini sağ salim kucağına alırsın canım.dikkat et kendine.cinsiyet ney
merhaba arkadasım... bu soruyu baskasına sormussun ama ben ve birçok arkadasım denedik ve suan hamileyiz :) bu yuzden bu deneyimiim paylasmak istedim...
ilişki sonrası sağa ya da sola doğru yatıp ayaklarını göğsüne doğru cek, poponun altına da yastık koy ki iyice geriye gidebilsin... yan yatmanın sebebi yumurtalıklar sağda ya da solda
bu yuzden daha net sonuclar alabilirsin... 4 ay öncesine kadar ayaklarımı kaldırdım olmadı, sırt üstü yattım popomun altına yastık koydum olmadı yok tutmuyor deli olcam. en sonunda
dediğim yöntemi denedim ve suan 4. aya girmek üzereyiz :) hatta bunu yazarken bebişim de kıpırdanıyor... darısı başınıza inşaAllah
arkadaşlar adetime 3-4 gün var.sağ kasıgımda kramp ve ağrılar var hafif olarak.şimdi de sankı sağ tarafımda bişey yüzüyo gibi oynuyo.belim ağrıyo.ama akıntım az, çok değil.göğüslerim şiş ama adetimdede öyle olurdu.yanı umıt bağlamak istemiyorum ama merak ediyorum.bi de çok su içme isteğim var.dolayııyla sık tuvalete gıdıyom
arkadaşlar adetime 3-4 gün var.sağ kasıgımda kramp ve ağrılar var hafif olarak.şimdi de sankı sağ tarafımda bişey yüzüyo gibi oynuyo.belim ağrıyo.ama akıntım az, çok değil.göğüslerim şiş ama adetimdede öyle olurdu.yanı umıt bağlamak istemiyorum ama merak ediyorum.bi de çok su içme isteğim var.dolayııyla sık tuvalete gıdıyom
kızlar bugun hıc beklenmedık sekılde adet oldum normaldee 40 gunde bır oluyordum son 2 aydır bugun 25. gunumdeydım adetımın veee bı baktım adet olmusum
bendede var kasık ağrısı çok hemdee su içiyorum ve idrara çıkıuyorum.seninki düzenliyse umudun var canım ben pek umutlu değilim maleeesef
canım düzenli ama yanı her ıkı tarafta yumurtalık ağrısı olunca da korkuyorum şiddetli bel ağrım var
kızlar bende iştahsızlık,yumurtalıklarda ara sıra ince bi sızı,ayaklarda üşüme,hafif bi mide bulantısı var adet olmama 8 gün var ama sabredemedm dün test yaptım negatif çıktı.hala umudum olmalımı bilmıyorum.moralim çok bozuk.3 aydır bekliyoruz yolunu
bizde 8 aydır bekliyoz:)) ama belirtiler adet geçtikten sonra olur canım.yada adetten bi iki gün önce.yinede hayırlısı..
Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim esim acayip derecede bebek istiyo bende istiyorum ama o istedigi icin daha fazla istiyorum galiba , beklenen regl tarihim 7 mayis daha 7 gun var ama 3 gundur goguslerime dokunamiyorum eskidende boylemiydi bilmiyorum yani regl oncesi agrirdi ama 10 gun oncemi baslardi bilmiyorum birde sag kasigimda ara ar giren dayanilmaz bir agrim var balayi sistiti dedikleri seymi yoksa baska biseymi onuda bilmiyorum doktorami gitsem kuruntumu yapiyorum bu kadar cabuk hamile kalmis olamam dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?