Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet canım hayırlısı rabbim inşAllah bebeğini sana bağışlar dua edecem senin için.buraya yazarsın sonuçları

gözünüz aydın ne güzel bişey demi.ilk bebişmi

ikinci gebeliğim tatlım ama ilki normalde 10 haftalık olmam gerekirken bebeğimin gelişimi 8. haftada durmus ve karnımda ölmüştü napalım kısmet böyleymiş. bu bebeğime rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin inşaAllah ve darısı basınıza dualarım hep sizlerle

bir de az önce yazmayı unuttum. ben ilişki sonrası baya bir yattım yani 15 20 dk sınırlamadım sanırım 1 saat falan yatmısımdır işi sağlama almak istedim :))

inşAllah bu bebişini sağ salim kucağına alırsın canım.dikkat et kendine.cinsiyet ney

ilişki sonrası sağa ya da sola doğru yatıp ayaklarını göğsüne doğru cek, poponun altına da yastık koy ki iyice geriye gidebilsin... yan yatmanın sebebi yumurtalıklar sağda ya da solda
bu yuzden daha net sonuclar alabilirsin... 4 ay öncesine kadar ayaklarımı kaldırdım olmadı, sırt üstü yattım popomun altına yastık koydum olmadı yok tutmuyor deli olcam. en sonunda
dediğim yöntemi denedim ve suan 4. aya girmek üzereyiz :) hatta bunu yazarken bebişim de kıpırdanıyor... darısı başınıza inşaAllah

3 aydır bebek istiyoruz, popmn altna yastık koyup ayaklarım havada çok bekledim olmadı hala adet olmama 10 gü var tavsiyenizi deniycem....

canım merhaba bende klomen kullandım bu ay ve çatlatma iğnesi oldum.. bugünlerde çalışmalarımız var ve çok önemli günler .... benim yumurtam sağda gelişti.. ilişkiden sonra sağ tarafa yatıp dizlerimi karnıma çekip popomun altına yastık koyup yatmammı lazım?? doğrumu anlamışım canım :44::44:

arkadaşlar adetime 3-4 gün var.sağ kasıgımda kramp ve ağrılar var hafif olarak.şimdi de sankı sağ tarafımda bişey yüzüyo gibi oynuyo.belim ağrıyo.ama akıntım az, çok değil.göğüslerim şiş ama adetimdede öyle olurdu.yanı umıt bağlamak istemiyorum ama merak ediyorum.bi de çok su içme isteğim var.dolayııyla sık tuvalete gıdıyom

inşallah hamilesindir canım:)

kızlar bugun hıc beklenmedık sekılde adet oldum normaldee 40 gunde bır oluyordum son 2 aydır bugun 25. gunumdeydım adetımın veee bı baktım adet olmusum

bendede var kasık ağrısı çok hemdee su içiyorum ve idrara çıkıuyorum.seninki düzenliyse umudun var canım ben pek umutlu değilim maleeesef

kızlar bugun hıc beklenmedık sekılde adet oldum normaldee 40 gunde bır oluyordum son 2 aydır bugun 25. gunumdeydım adetımın veee bı baktım adet olmusum

ne güzell.soğan suyumu yaptın ki yada ne yaptın öyle oldu:)

kızlar bende iştahsızlık,yumurtalıklarda ara sıra ince bi sızı,ayaklarda üşüme,hafif bi mide bulantısı var adet olmama 8 gün var ama sabredemedm dün test yaptım negatif çıktı.hala umudum olmalımı bilmıyorum.moralim çok bozuk.3 aydır bekliyoruz yolunu

kızlar bende iştahsızlık,yumurtalıklarda ara sıra ince bi sızı,ayaklarda üşüme,hafif bi mide bulantısı var adet olmama 8 gün var ama sabredemedm dün test yaptım negatif çıktı.hala umudum olmalımı bilmıyorum.moralim çok bozuk.3 aydır bekliyoruz yolunu

canım düzenli ama yanı her ıkı tarafta yumurtalık ağrısı olunca da korkuyorum şiddetli bel ağrım var

gebelikte kasık ağrsı olabiliyo.ama ara ara.yinede bi dr a görün istersen canım.üşütmektende olur

bizde 8 aydır bekliyoz:)) ama belirtiler adet geçtikten sonra olur canım.yada adetten bi iki gün önce.yinede hayırlısı..

Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim esim acayip derecede bebek istiyo bende istiyorum ama o istedigi icin daha fazla istiyorum galiba , beklenen regl tarihim 7 mayis daha 7 gun var ama 3 gundur goguslerime dokunamiyorum eskidende boylemiydi bilmiyorum yani regl oncesi agrirdi ama 10 gun oncemi baslardi bilmiyorum birde sag kasigimda ara ar giren dayanilmaz bir agrim var balayi sistiti dedikleri seymi yoksa baska biseymi onuda bilmiyorum doktorami gitsem kuruntumu yapiyorum bu kadar cabuk hamile kalmis olamam dimi

bazıları ilk geceden bile hamile kalabilio ama hamile olduğunu düşenmen için çok erken bende senn gbi gün sayıyorum 8 maysda adet olcam.bendede bi kaç belirti var ama bunlar adet belirtiside olabilir.adet belirtileri evlendikden sonra değişiebilio çünkü evlendkden sonra kadının hormon yapısı değişiyo.bence bekle yaptğn testtn negatif olduğunu grmek tam bi çöküntü...

merhaba arkadaşlar son birkaç gündür bu konuyu ve sizleri takip ediyorum.sanırım bende erken belirtiler var ama ben kondurmak istemiyorum çünkü ilk hamileliğim dış gebelikti ya şimdide aynı şey olursa korkuyorum.adetim 8 mayısta ama benim göğüslerimde şişlik ve acı var,kasığım ve belim ağrıyor ve akıntım var diğer belirtiler sanırım psikolojik olabilir o yüzden (kirpik karışması,mide bulantısı) üzerinde durmuyorum bana da sonucu alana kadar destek olurmusunuz lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…